airpods bir kulaklık çalışmıyor / İki AirPod'dan biri çalışmıyor mu? Sakin ol, bir çözümün var | İPhone haberleri

Airpods Bir Kulaklık Çalışmıyor

airpods bir kulaklık çalışmıyor

AirPod'larınızı taktığınız ve bunlardan birinin sesi olmadığı hiç başınıza geldi mi? Yaptığımız ilk şey (ve ben de kendimi dahil ediyorum) onu çıkarmak, ızgarada kulak kiri olup olmadığını görmek için ona bakmak, dokunmak (sanki yardımcı olacakmış gibi), kulağa geri koymak ve bunun farkına varmak oldu. Hala çalışmıyor.

İlk düşündüğünüz şey pilinin bittiği. İkisini her zaman aynı anda kullanırsanız, yalnızca birinin şarjının bitmesi imkansızdır. Akla gelen bir sonraki şey, koyduğunuz ses uygulamasının başarısız olmasıdır. Şarkıyı değiştirirsin, hiçbir şey. Uygulamayı kapatırsınız, başka bir tane denersiniz ve çökmeye devam eder. Arkanızda bir ürperti var .. ama endişelenmeyin, genellikle bir çözüm vardır….

Çok sık olduğundan değil, ama oluyor. Yeni Airpods Pro ile bile spor salonuna gittiğimde ve sonunda evde her zaman kullanıyorum. Belki bir yılda üç veya dört kez başıma geldi. Ama senin başına geldiyse endişelenme. Düzeltmenin birkaç yolu var.

Indeks

Olası nedenler

Neden oluştuğuna dair net bir açıklama yokAirpods'un tasarımında da bir hata olmamalı, çünkü yeni Airpods Pro'da da böyle oluyor. Muhtemelen sorun Bluetooth teknolojisinden kaynaklanıyor. Ne kadar kararlı olursa olsun bir kablosuz bağlantının riskleri vardır. Bu, genellikle aygıtları değiştirdiğinizde meydana gelir; örneğin, onları en son iPhone'unuzda ve bir sonraki sefer Mac'inizde kullanmışsanız.

Hızlı çözümler

İlk çözüm: Sesi duraklatmak için her iki AirPod'u da çıkarın ve ardından tekrar açın. Bazen bu saçmalık sorunu çözer.

Youtube kanalımıza abone olun

İkinci: Duyulmadan devam ettiğini görürseniz sakin olun. Onları çıkarıp 30 saniye kılıflarına koyun ve tekrar deneyin. Sürtük, koşuya çıktığınızda ve artık kutusunu yanınızda taşımadığınızda gelir, ama hey.

Bu iki şeyi denerseniz ve çökmeye devam ederse endişelenmeyin, hala bir düzeltme var.

Kesin çözüm

Son test. Bir Mac'e, Apple TV'ye veya Apple olmayan bir Bluetooth cihazına bağlandığında başarısız olursanız, onları ilk iOS cihazlarıyla (iPhone veya iPad) tekrar eşleştirin. Bu, son bağlanan kablosuz aygıtın Airpod'ları unutmasını sağlar, her şey başlangıç ​​ayarlarına geri döner.

Bunu yapmak için, her iki AirPod'un da şarjlı olup olmadığını kontrol edinve kutularında saklandıklarında yeşil ledin yandığını gösterir. Daha önce ikisinden yalnızca birini kullandıysanız, açıkçası, pil kuru olabilir ve canelo yapıyor olabilirdik.

Kapağı kapatın, iPhone'u yanına yerleştirin ve tekrar açın. Ekranda kasanın pil seviyesini ve iki AirPod'un ortalamasını birlikte göreceksiniz. Birini çıkarır ve işlemi tekrarlarsanız, gösterilen seviye baz istasyonundaki seviyedir. Böylece her birinin ne kadar yüke sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bu yüzden önceki çözümler başarısız olsaydı ve gerçekten iki AirPod'un şarjı var, zaten Denenecek tek şey yeni bir eşleştirmeyi yeniden başlatmaktır tıpkı giydiğin ilk günkü gibi.

İPhone'unuzda şuraya gidin: ayarlar, Bluetooth. AirPod'larınızı şurada bulun: bağlı cihazlarve "AirPods" un sağındaki bilgi simgesine dokunun. Dokunun ve onaylayın cihazı unut.

Bu yapıldıktan sonra AirPod'ları kasalarına geri koyun ve kapağı kapatın. Onları 30 saniye böyle bırakın. Tekrar açın ve AirPod'ları çıkarmadan, kutunun geri düğmesine birkaç saniye basın, kasa üzerindeki led yeşil ve beyaz renkte yanıp sönmeye başlayana kadar. İPhone'daki talimatları uygulamanız ve AirPod'ları yeni olarak yeniden yapılandırdı.

Tüm bunlardan sonra başarısız olmaya devam ederse, o zaman yapacak başka testin yok. Onlar şımarıktır. Üzgünüm. En yakın Apple Store'a gitme zamanı.

 


Kulaklıkların birinden ses gelmiyorsa aşağıdaki adımları uygulayın:

  1. Kulaklıkların bağlantı durumunu kontrol etmek için telefonunuzda veya tabletinizde bölümüne gidin. Bağlantı başarısız olursa HUAWEI kulaklıklar eşleştirilemiyor içeriğine bakarak sorunu giderin.
  2. Kulaklık güncelleme kılavuzu içeriğine bakarak kulaklıkların donanım yazılımını en son sürüme güncelleyin.
     
    • FreeBuds 4/FreeBuds 4i için şarj kutusundan çıkarılan ikinci kulaklıktan ses gelmiyorsa sorunu çözmek için iki kulaklığı da şarj kutusuna yerleştirin ve kulaklıkların donanım yazılımını en son sürüme güncelleyin.
    • WATCH Buds kulaklıkları nasıl güncelleyeceğinizi öğrenmek için buraya tıklayın.
  3. Telefonu/tableti en son HarmonyOS sürümüne güncelleyin.

    FreeBuds Lipstick/FreeBuds 4/FreeBuds Studio/FreeBuds Pro kulaklıkları ilk kez eşleştirirken bu sorun yaşanıyorsa ve kulaklıkları telefonunuzla eşleştirmek için ekrandaki talimatları uyguluyorsanız kulaklıkların ikisini de çıkarıp tekrar takın veya telefonunuzu/tabletinizi en son HarmonyOS sürümüne güncelleyin.

  4. İki kulaklığı da çıkarın ve ikisini de şarj kutusuna yerleştirerek gösterge ışığının yanıp yanmadığını kontrol edin. Gösterge ışığı yanmıyorsa şarj temas noktaları iyi şekilde temas etmiyor demektir. Bu durumda temas noktalarını temizleyin ve kulaklıkları tekrar kutuya yerleştirin. WATCH Buds kulaklıklar kullanıyorsanız bu adımı atlayın.

  5. Kulaklıkların ikisini de çıkarın ve şarj kutusuna yerleştirin, ardından kapağı kapatın. 5 saniye sonra şarj kutusunu açın, kulaklıkları alın ve tekrar deneyin.
  6. Kulaklıkların fabrika ayarlarını geri yükleyin ve telefonunuzla/tabletinizle tekrar eşleştirin.

Sorun devam ederse yardım almak için cihazınızı satın alma belgesi ile birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Hizmetleri Merkezi'ne götürün.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası