mailleri silme / iPhone Mailleri Toplu Silme | Cep Market

Mailleri Silme

mailleri silme

Gmail Toplu Mail Silme ile Zaman Kazanın!

Gmail toplu mail silme nasıl yapılır? Toplu mail nasıl silinir?

Gmail&#;de tüm mailler birikince nasıl büyük bir karmaşa çıkıyor, değil mi? Mailleri etiketlemek, bu noktada harika bir düzen sağlar fakat bazen bundan daha fazlasına ihtiyaç duyabiliriz. Etiketlenen tüm mailleri toplu bir biçimde nasıl silebiliriz? Bugün bunu öğreneceğiz!

Gmail Toplu Mail Silme Nasıl Yapılır?

Mailleri tek tek uğraşarak silmek, bazen gerçekten işkenceye dönüşebilir. Her gün birden fazla siteden farklı farklı birsürü mail aldığımızı düşünürsek, Gmail gelen kutumuzu tek tek temizlemek fazla zorlayıcı ve zaman alan bir işlemdir. Bununla uğraşmamanın en kısa yolu, üye olduğumuz sitelerdeki bülten aboneliğinden çıkmak olsa da, toplu mail nasıl silinir işlemini kısa yoldan anlatacağız.

Gmail&#;de toplu mail silme, mailleri tek tek silmekten çok daha kolaydır. Mailleri etiketleyerek silmek istediklerimizi toplu olarak silebilir, yanlışlıkla mail silme derdinden kurtulabiliriz.

Toplu mail nasıl silinir?

Toplu mail nasıl silinir? Mailleri toplu olarak silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

1- Web tarayıcınızdan Gmail&#;e girin. Bu, Gmail uygulamasından yapılamadığı için sadece web tarayıcısı girişinde kullanılır.
2- Silmek istediğiniz maillere sağ tıklayın.
3- Aşağıda etiketler kısmına gidin.

gmail toplu mail silme

4- Mail grubu için bir etiket seçin.

gmail toplu mail silme

5- Sol taraftaki boş kareye tıklayın. Bu sayede tüm etiketlenenler seçilecek.
6- Seçilen e-postaları etiketleri ile birlikte silin. Toplu mail nasıl silinir diyorsanız, işte bu kadar kolaydır!

Sizin için hazırladığımız tüm yazılara ve videolara ulaşmak için tıklayın!

iPhone veya iPad'inizde e-postaları silme

Basit hareketleri kullanarak e-postaları silebilir ve Çöpe At'ı veya Arşivle'yi saptanmış seçenek olarak belirleyebilirsiniz.

Üç iletinin seçili olduğu Mail uygulamasını gösteren iPhone

Aynı anda birden fazla e-postayı silme

  1. Mail'i açın ve Gelen Kutunuza gidin.
  2. Sağ üst köşedeki Düzenle'ye dokunun, ardından silmek istediğiniz e-postaları tek tek seçin veya Tümünü Seç'e dokunun. Birden fazla e-postayı hızla seçmek için parmağınızı onay kutularının üzerinde aşağı doğru kaydırın.
  3. Çöpe At'a veya Arşivle'ye dokunun. Sadece Arşivle seçeneğini görüyorsanız Seçili İletileri Çöpe At gibi diğer seçenekleri görmek için Arşivle'yi basılı tutun.

Çok sayıda e-postayı silmek için e-posta sağlayıcınızın web sitesini kullanmayı daha kolay bulabilirsiniz.

Çöpe At'ı veya Arşivle'yi saptanmış seçenek olarak belirleme

Sahip olduğunuz e-posta hesabının türüne bağlı olarak, e-posta silmeye çalıştığınızda Çöpe At yerine Arşivle seçeneğini görebilirsiniz. Mail ayarlarında, silinen e-postaların nereye gideceğini düzenleyebilirsiniz:

  1. Ayarlar uygulamasında Mail'e dokunun.
  2. Hesaplar'a dokunun.
  3. Kendi hesabınıza dokunun.
  4. Hesabınıza bir kez daha dokunun.
  5. İleri Düzey'e dokunun.
  6. Silinen mesajları göndermek üzere Silinen Posta veya Arşiv Posta Kutusu seçeneklerinden birini belirleyin.

Sola kaydırılan bir e-postayı gösteren iPhone

Kaydırarak silme ve tek e-postayı silmek için diğer yöntemler

  • Tek bir e-postanın üzerinde parmağınızı hızla sola kaydırın.
  • Gelen Kutunuzdaki bir e-postayı basılı tutun ve menüden İletiyi Çöpe At'a dokunun.
  • Bir e-postanın içinden Arşivle düğmesine veya Çöpe At düğmesine dokunun.

Birden fazla e-postayı silmek için kullandığınız adımları, tek e-postayı silmek üzere de kullanabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 

Outlook'ta belirli bir tarihten önce / sonra tüm e-postaları nasıl silebilirim?

Örneğin, Outlook'ta belirli bir tarihten önce veya sonra tüm e-posta iletilerini silmeniz gerekir, hangi yöntemi seçeceksiniz? Önce tüm e-posta mesajlarını sıralayacak, ardından kriterleri karşılayan e-postaları seçecek ve en sonunda onları silecek veya başka hileli yollar arayacak mısınız? Bu makalede, Microsoft Outlook'ta belirli bir tarihten önce veya sonra tüm e-postaları silmek için iki yöntem tanıtacağım.


Anında Arama özelliği ile belirli bir tarihten önceki / sonraki tüm e-postaları silin

Anında Arama özelliği ile belirli bir tarihten önce veya sonra alınan tüm e-postaları öğrenebilir ve ardından bulunan bu e-postaları Outlook'ta silebilirsiniz. Lütfen aşağıdaki işlemleri yapın:

1. In posta görüntüleyin, arama kriterlerini yazın alındı: </1/1 içine Anlık Arama kutusuna girin ve ardından arama kapsamını belirtin. kapsam üzerinde grup Ara sekmesi. Ekran görüntüsüne bakın:

Notlar:
(1) alındı: </1/1 /1 / 1'den önce alınan arama e-postaları anlamına gelir.
(2) /1/1 tarihinden sonra alınan e-postaları aramak için, lütfen arama kriterlerini şu şekilde değiştirin: alınan:> /1/1.
(3) /1/1 tarihinden önce alınan e-postaları ve /8/1 tarihinden sonra alınan e-postaları aramak için lütfen arama kriterlerini şu şekilde değiştirin: alındı: </1/1 VEYA> /8/1.

2. Artık belirli bir tarihten önce / sonra alınan tüm e-postalar bulunmakta ve posta listesinde listelenmektedir. Tüm arama sonuçlarını seçin ve Sil onları kaldırmak için anahtar.

not: E-posta listesindeki tüm e-postaları herhangi bir e-postayı seçerek ve ardından Ctrl + A tuşlarını aynı anda

Demo: Outlook'ta arama kriterleriyle belirli bir tarihten önceki veya sonraki tüm e-postaları silin


Bahşiş: Bu videoda, Kutools sekme tarafından eklendi Kutools for Outlook. İhtiyacınız olursa lütfen tıklayın okuyun 60 günlük ücretsiz deneme sürümüne sahip olmak için sınırlama olmaksızın!

Belirli bir tarihten önceki veya sonraki tüm e-postaları sıralama ile silin

Normalde, Outlook kullanıcıları tüm e-posta iletilerini alınan tarihe göre sıralayabilir ve ardından belirtilen tarihte veya öncesinde / sonrasında alınan tüm e-postaları seçebilir ve bunları toplu olarak kolayca silebilir.

1. Belli bir tarihten önce veya sonra tüm e-postaları sileceğiniz posta klasörünü açmak için tıklayın.

2. Tıklayarak Okuma Bölmesini kapatın Görüntüle > Okuma panosu > kapalı.

3. Tüm e-posta mesajlarını, sütun başlığına tıklayarak azalan tarihe göre sıralayın. Alınan.

4. Belirtilen tarihte veya bu tarihten önceki / sonraki tüm e-posta mesajlarını seçin ve ardından düğmesine basarak silin. Sil tuşuna basın.
(1) Örneğin, tarihinde veya öncesinde tüm e-posta mesajlarını silmeniz gerekir, aşağıdaki ekran resmine bakın. Örneğimizde, 4/25/ Cuma günü alınan ilk e-postayı seçin ve ardından Ctrl + vardiya + Son 'den önceki tüm mesajları seçmek için bu arada tuşlarına basın, sonunda Sil tuşuna basın.
(2) tarihinde veya sonrasında tüm mesajları silmeniz gerekirse, 5/12/ tarihinde alınan ilk e-postayı seçmeniz ve ardından Ctrl + vardiya + Ana Sayfa tuşlarını kullanarak 'den sonra alınan tüm mesajları seçin, en sonunda silin.

Demo: Outlook'ta sıralayarak belirli bir tarihten önceki veya sonraki tüm e-postaları silin


Bahşiş: Bu videoda, Kutools sekme tarafından eklendi Kutools for Outlook. İhtiyacınız olursa lütfen tıklayın okuyun 60 günlük ücretsiz deneme sürümüne sahip olmak için sınırlama olmaksızın!


Yeni Arama Klasörü ile belirli bir tarihten önceki veya sonraki tüm e-postaları silin

Yeni Arama Klasörü özelliği ile Microsoft Outlook'ta belirli bir tarihten önceki veya sonraki tüm e-postaları silmek için aşağıdakileri yapabilirsiniz:

1. In posta görüntüleyin, Gezinti Bölmesinde belirtilen e-posta hesabının herhangi bir klasörünü seçin ve Dosya > Yeni Arama Klasörü.

2. Yeni Arama Klasörü iletişim kutusunda, Özel bir Arama Klasörü oluşturunseçeneğini ve ardından Klinik düğmesine basın.

3. Özel Arama Klasörü iletişim kutusunda, bu yeni arama klasörü için bir ad girin. İsim kutusunu tıklayın ve Kriterler düğmesine basın.

4. Arama Klasörü Ölçütleri iletişim kutusunda, gelişmiş sekmesi ve ardından:
(1) Alan > Tüm Posta alanları > Alınan;
(2) Şart kutusunu seçin ve ardından tarihinde veya daha önce (Ya da Üzerinde veya sonrasında açılır listeden ihtiyacınız olan);
(3) Özellik kutusuna, gibi belirli bir tarih girin;
(4) Listeye ekle düğmesine basın.

5. Tümünü tıklayın OK tüm iletişim kutularını kapatmak için düğmeler.

6. Gezinti Bölmesinde yeni arama klasörünü seçmek için tıklayın, Ctrl + A bu arada bu arama klasöründeki tüm mesajları seçmek için tuşlarına basın ve ardından Sil Bu mesajları silmek için anahtar.

Demo: Outlook'ta arama klasörüyle belirli bir tarihten önceki veya sonraki tüm e-postaları silin


Bahşiş: Bu videoda, Kutools sekme tarafından eklendi Kutools for Outlook. İhtiyacınız olursa lütfen tıklayın okuyun 60 günlük ücretsiz deneme sürümüne sahip olmak için sınırlama olmaksızın!


Kutools for Outlook - Outlook'a Gelişmiş Özellik Getirir ve Çalışmayı Çok Daha Kolay Hale Getirir!

  • Otomatik CC / BCC e-posta gönderirken kurallara göre; Otomatik İleri Özel olarak birden çok E-posta; Otomatik cevap değişim sunucusu olmadan ve daha fazla otomatik özellik
  • BCC Uyarısı - tümünü yanıtlamaya çalıştığınızda mesaj göster posta adresiniz BCC listesindeyse; Eksik Olduğunda Hatırlatve daha fazlası özellikleri hatırlat
  • Posta görüşmesindeki Tüm Eklerle Yanıtla (Tümü); Birçok E-postayı Yanıtla saniyeler içinde; Otomatik Karşılama Ekleme cevap verdiğinde; Konuya Tarih Ekle
  • Ek Araçları: Tüm Postalardaki Tüm Ekleri Yönetin, Otomatik Ayır, Tümünü Sıkıştır, Tümünü Yeniden Adlandır, Tümünü Kaydet Hızlı Rapor, Seçili Postaları Say
  • Güçlü Önemsiz E-postalar özel olarak; Yinelenen Postaları ve Kişileri Kaldır Outlook'ta daha akıllı, daha hızlı ve daha iyi yapmanızı sağlar.
atış kutools görünüm kutools sekme x
atış kutools görünüm kutools artı sekmesi x

Devamı Şimdi İndirin

 

Sadece Belli Sitelerden Gelen Mailleri Silme

Aynı siteden gelen mailleri toplu olarak silme imkanına sahipsiniz. Bazen bir web sitesine kaydolursunuz ve bitmek tükenmek bilmeyen mail yağmuruna tutarlar sizi. Bu mailleri bırakın okumayı açı bakmaya bile zaman ayıramazsınız. İşte bu tip bir durumda bu mailleri tek tek silmek yerine basit bir hamle ile bu maillerden kurtulmanız mümkün. Bir çok mail sağlayıcısı toplu olarak mail silme imkanı veriyor ancak bu seferde arada sizin için önemli bir mail varsa yanlışlıkla bu mailleri de silebilirsiniz. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için belli bir siteden gönderilen mailleri toplu olarak birkaç hamlede nasıl silebileceğinizi anlatacağız.

Gmail adresinize giriş yapıyorsunuz ve üst kısımda bulunan arama çubuğuna from:(@…com) şeklinde yazıyorsunuz. Burada … olan kısma sizi mailleri ile bıktıran sitenin ismini yazıyorsunuz. Örneğin bir fırsat sitesi olan clubboon maillerini silmek istiyorsanız from:(@funduszeue.info) şeklinde giriyorsunuz. Burada sonu clubboon ile biten tüm mailleri silmiş oluyoruz. Çünkü bu tip siteler tek bir adresten mail göndermiyorlar. Bir çok mail adresi açıp onlarca hatta yüzlerce mail göndererek kullanıcıları bıktırıyorlar. Bu tip birkaç siteye birden üye olduğunuzu düşünecek olursanız E-posta hesabını adeta bir çöplüğe dönüşüyor.

Bu yöntemi diğer web siteleri içinde kullanabilirsiniz.

toplu-mail-silme

Yukarıda resimde olduğu gibi arama bölümüne gerekli bilgileri yazıp arama tuşuna tıklayınız. Göreceksiniz ki karşınızdaki listede girdiğiniz adresten gelen bir çok mail olacaktır. Bu maillerin tümünü seçmek için üst kısımdaki kutudan tümünü seçiyorsunuz ve çöp kutusu ikonuna tıklayarak bu maillerden kurtulabilirsiniz.

Sildiğiniz maillere yeniden göz atmak isterseniz eğer sol taraftaki menüden çöp kutusu linkine tıklayarak maillere ulaşabilirsiniz. Çünkü çöp kutusuna gönderdiğiniz mailler hemen silinmeyecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası