han kimi saklıyor / Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi Neden Zincirledi? İşte Nedeni - funduszeue.info

Han Kimi Saklıyor

han kimi saklıyor

Yazıyı Paylaş:

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartman&#; son bölümüyle ekrana geldi. Masumlar Apartman&#;'nda Safiye, Hikmet ve Neriman'&#;n ayn&#; anda yapt&#;klar&#; garip hareketler Han, Gülben ve &#;nci'yi &#;oke etti. Psikiyatra gitmeye devam eden Han ise çocuklu&#;unda ya&#;ad&#;&#;&#; kazan dairesi ve fare travmalar&#; ortaya ç&#;kt&#;. Final sahnesinde ise Han'&#;n kazan dairesine düzenli olarak yemek götürdü&#;ü ortaya ç&#;kt&#;. Kazan dairesinde Han'&#;n kimi zincirle tuttu&#;u ise merak konusu oldu.

HAN, ESAT'I KOVDU! Masumlar Apartman&#; son bölümde evdeki herkesin farkl&#; farkl&#; hareket etmesi Safiye’yi bile çileden ç&#;kard&#;. &#;nci ise gördükleri kar&#;&#;s&#;nda bir defa daha büyük &#;ok ya&#;ad&#;. Han ise &#;nci'nin zorlamas&#;yla psikiyatra gitmeye devam etti. Han'&#;n ise Esat'&#; Gülben'den uzak durmas&#; için tehdit etti&#;i ve &#;irketten kovdu&#;u da ortaya ç&#;kt&#;.

MASUMLAR APARTMANI SOSYAL MEDYAYI SALLADI Masumlar Apartman&#; son bölümünde Twitter'da TT listesinde ilk s&#;rada yer ald&#;. Twitter kullan&#;c&#;lar&#; diziyle ilgili çok say&#;da payla&#;&#;m yapt&#;. &#;&#;te o payla&#;&#;mlardan baz&#;lar&#;.

Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi Neden Zincirledi? İşte Nedeni

Masumlar Apartmanı’nın bölümü nefes kesici geçti. Yeni bölümde merakla beklenen çok fazla detay ortaya çıktı. Son bölümde en çok merak ettiğimiz konu ise Han’ın kazan dairesine kimi zincirlediği olmuştu. Bu konuda da merak edilenler sonunda ortaya çıktı. Kazan dairesindeki isim Safiye’nin çocukluk aşkı Naci olduğunu öğrendik. Şimdi merak edilen soru ise Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi neden zincirledi sorusu oldu.

Bu konuda da detaylar net olarak açıklandı. Han’ı birkaç bölüm canavar olarak tanıdık ama aslında öyle olmadığını anladık.

Masumlar Apartmanı Han, Naci’yi Neden Zincirledi! Son Durum ne?

Han’ın Naci’yi zincirlemesinin nedeni tedavi ettirmek. Naci, ölümcül bir hastalığa yakalanmıştı ve hatta bu nedenle diziden ayrılacak deniyordu. Fakat öğrendik ki Han, Naci’yi tedavi ettirmek için bir yol buldu. Amerika’da ki doktorların hastalığın tedavisi için bir umut olduğunu söylemesi üzerinde Han, hocayı ikna etmeye çalışıyor.

Fakat Naci hoca tedaviyi kabul etmiyor ve bunun bir çözüm olmadığını dile getiriyor. Han’da Naci hocayı ikna etmek için kazan dairesine kapatıyor ve burada da bir şekilde tedavisini kontrol ediyor.

/20/masumlar-apartmani-han-naciyi-neden-zincirledijpg

 

Yani karakterin asıl amacı Naci hocanın bir şekilde iyileşmesi için her yolu denemek. Ama bu konuda ne kadar başarılı olacak ya da Han, Naci hocayı ikna etmeyi başarabilecek mi bunu tabii ki bilemiyoruz.

İkili arasındaki ipler de iyice gerilmiş gibi gözüküyor. Bundan sonraki bölümlerde daha neler yaşanacak merak ediyoruz. En azından Han’ın sanıldığı kadar zararlı biri olmadığını anlamış olduk.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

Masumlar Apartmanı'nda nefes kesen sahne! Han, birini saklıyor

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, milli maç nedeniyle bir haftalık ekran arasından sonra seyirciyle buluştu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde ilginç anlar yaşandı.

HAN, ESAT'I KOVDU

Masumlar Apartmanı son bölümde evdeki herkesin farklı farklı hareket etmesi Safiye'yi bile çileden çıkardı. Han ise İnci'nin zorlamasıyla psikiyatra gitmeye devam etti. Han'ın ise Esat'ı Gülben'den uzak durması için tehdit ettiği ve şirketten kovduğu da ortaya çıktı.

GÜLBEN KENDİNİ TUVALETE KAPATTI

Öğle uykusunda altına kaçıran Gülben, radikal bir karar alarak tuvalette yaşamaya başladı. Gülben'in bu kararı ise İnci, Safiye ve Han'ı zor durumda bıraktı.

Kardeşlerin alzheimer hastası babası ise Gülben'in idrar kaçırdığı çarşafları bularak karıştırmaya başladı. Bu esnada tuvalette olan Gülben ise yeni bir travma yaşadı.

HAN, KAZAN DAİRESİNDE BİRİNE BAKIYOR

Tüm bunların yanı sıra bölümün sonunda yaşananlar ise izleyicileri korkuttu. Han'ın fobisi olduğu kazan dairesinde birine sürekli yemek götürdüğü ortaya çıktı. Han'ın yemek götürdüğü kişinin kim olduğu ya da böyle birinin olup olmadığı ise diğer bölümlerde ortaya çıkacak.

Masumlar Apartmanı Han, kazan dairesinde kimi zincirledi? Han kimi saklıyor?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, milli maç nedeniyle bir haftalık ekran arasından sonra seyirciyle buluştu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde ilginç anlar yaşandı. Masumlar Apartmanı Han, kazan dairesinde kimi zincirledi? Han kimi saklıyor?

MASUMLAR APARTMANI HAN, KAZAN DAİRESİNDE KİMİ ZİNCİRLEDİ?

Son bölümün sonunda yaşananlar ise izleyicileri korkuttu. Han'ın fobisi olduğu kazan dairesinde birine sürekli yemek götürdüğü ortaya çıktı. Han'ın yemek götürdüğü kişinin kim olduğu ya da böyle birinin olup olmadığı ise diğer bölümlerde ortaya çıkacak.

Masumlar ApartmanıGündemGüncelHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası