güvercin yuvası bozmak / Kuş yuvası bozmak günah mı? | Kunfeyekun

Güvercin Yuvası Bozmak

güvercin yuvası bozmak

Güvercin Yuvasını Bozmanın Vebali

Arkadaşlar bizim balkonumuza 3 yıldır güvercinler yuva yapıyor. Dolaplar var balkonda ve dolabın altındaki boşluğa, üstüne yuva yapıyorlar. Ben artık bu durumdan bıkmış durumdayım. Onlar yüzünden balkonu temizleyemiyoruz ve üstüne 2 senedir yazları odamı kuş biti gibi küçük böcekler istila ediyor. Balkonlu odada ben kaldığım için çok şikayetçiyim bu durumdan. Daha yeni yavrusunu büyüttü uçtu gitti o yavru ve biz yavru yok diye artık yuvasını bozduk, ardından bitler için ilaçlama yaptık. Bugün balkona tekrar çalı çırpı getirdiğini gördüm güvercinlerin. Dolabın altındaki çalı çırpıyı eldiven takıp aşağı attım ve bi baktım dolabın altında en köşede 2 tane yumurta var. Daha 4 gün olmuştu yuvayı temizleyip ilaçlayalı ama yeniden yumurtlamış yuva yapıp. Ben artık bu durumdan cidden bıktım. Yaz, kış balkonu kullanamıyoruz adam akıllı, çamaşır sererken bile onlarla uğraşıyoruz. Balkonu pislik götürüyor. Şimdi ben bu kuşun yumurtalarını aşağı atsam, yuvasını bozsam bide balkona gelmemeleri için file falan alsam günaha girer miyim? 3 yıldır yuva bozmak günah diye birşey yapmıyorum ama artık bıktım. Balkon güvercinin mi yoksa bizim mi anlayamıyorum. Ailemdekilerde bozma, elleme, yuvayı bozanın yuvası yıkılır.. yazık diyorlar da bana yazık değil mi ? Hergün aptal aptal ses çıkarmaları, balkonu toz pislik içinde bırakmaları, odama bit sokmaları Birde kaç defa yavrusunu büyütemeden yavrusu ölüyor. Karga, atmaca gibi kuşlar gelip yavrusunu zevkine öldürüyor her yer kan oluyor. Sizce ne yapmalıyım ? Cidden yolda güvercin falan görünce sinirleniyorum, tutup boynunu kırasım geliyor.

 

Rüyada güvercin yuvasını bozmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yuvasını bozmak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada güvercin yuvasını bozmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve yuvasını görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuş yuvasını bozmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada karınca ve yuvasını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine inanılır.

Rüyada yılanın yuvasını görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yuvasını bozmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada karınca yuvasını görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Rüyada yılan yuvasını kapatmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası