c7 pro android 8 türkçe / Samsung Galaxy C7 Pro Dil Değiştirme Nasıl Yapılır? | Mobil Ayarlar

C7 Pro Android 8 Türkçe

c7 pro android 8 türkçe

Samsung C5 C5 Pro C7 C7 Pro Modellerin Android Tamamı Türkçe Yapma İşlemi

Samsung c serisi modellerinde özelliklede c5, c5 pro, c7 ve c7 pro modellerinde bildiğimiz üzere android güncellemesi geldikten sonra telefonlarımız yarısı ingilizce oldu,

Bu sorunu ilk başlarda versiyonumuzu geri &#;a düşürerek çözmüş olsakta samsung sonraki çıkardığı güncellemeler ile &#;a dönüşlerimizi yine engelledi.

Bu sorunuda çözdük fakat herkesin kolaylıkla yapabileceği işlemler değildi. 2 3 farklı yazılım dosyası indirmeniz gerekli funduszeue.info uzun işti 🙂
Şimdi hazırladığım video&#;da ise direk olarak android &#;ı Türkçeye çevireceğiz.
İşlemlerimiz çook kolay arkadaşlar. Video anlattığım gibi adımları uygulayın 1 dk içerisinde Türkçe olacaktır.
Telefona yükleyeceğimiz dosyalar yazılımın orjinal Türkçe olan dosyalarıdır, Bazı yazılım dosyaları içinde olan ve sonradan yapılan saçma sapan Türkçe çevirmelerden değildir.

İşlem adımlarından kısaca bahsedecek olursak ;
1. Öncelikle samsung driver uygulamasını yani 1 numaralı programı bilgisayarınıza kurun.
2. adb-setup_2 programını bilgisayarınıza kurun 2 Numaralı yazan program. Bu uygulama dos ortamında açılacaktır ve video’da anlattığım şekilde kurulumu yapın.
3. Halabtech programını işletim sisteminize uygun olanı çalıştırın.
4. Bu program şifre isteyecektir HALABTECH yazın büyük harfle sonra tamam deyin. Olursa şifre hatası alırsanız küçük harfler ile yazın.
5. Telefonunuzdan uygun işlem adımlarını gerçekleştirin.(Video&#;da Anlatılan)
6. Yaklaşık 1 dk içerisinde kurulum tamamlanacak ve telefonunuz yeniden başlayacaktır.
7. Açılınca Türkçe olacaktır.

Programlara ücretsiz diyorum çünki son günlerde bu dosyaların para ile satıldığını gördüm.
Kanalıma abone olmayı ve video’mu beğenip paylaşmayı unutmayın.





Youtube video&#;su altında yorum bırakmayı unutmayın.

Dosyalar için indirme linki ; indirmek için Tıklayın

Rar Şifresi : funduszeue.info

İsteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten versiyon düşürme yöntemi ile deneyebilirler. Son güncellemeyi almadıysanız android Türkçe versiyonuna dönüş yapabilirsiniz. Gerekli dosyalar konu içinde verilmiştir.

funduszeue.info

 

c5 android türkçe dilc5 pro dil sorunuc7 android türkçe dilc7 dil sorunuc7 pro android türkçe dilsamsung c5 pro türkçe dil paketisamsung c5 pro türkçe dil yüklemesamsung c5 pro türkçeye çevirmesamsung c5 türkçe dil paketisamsung c5 türkçe dil paketi indirsamsung c5 türkçe dil yüklemesamsung c5 türkçe romsamsung c5 türkçeye çevirmesamsung c7 dil sorunusamsung c7 pro türkçeye çevirmesamsung c7 türkçe dil paketisamsung c7 türkçe dil paketi indirsamsung c7 türkçe dil yüklemesamsung c7 türkçe romsamsung c7 türkçe yapmasamsung c7 türkçeye çevirmesamsung türkçe dil paketi

Çok Kolay

Samsung Galaxy C7 Pro Dil Değiştirme

Samsung Galaxy C7 Pro dil değiştirme işlemi çok basit bir işlem. Zaten çok İngilizce bilginiz varsa kendiniz bunu yapabilirsiniz. Bizler bu yazımızda Samsung Galaxy C7 Pro telefonun dilini İngilizce&#;den Türkçe&#;ye nasıl çevireceğinizi resimli olarak anlatacağız.

NOT: GALAXY C7 PRO TELEFONUN DİLİ GÜNCELLEMEDEN SONRA İNGİLİZCE OLURSA GOOGLE PLAY SOTRE&#;DAN Language Enabler İSİMLİ UYGULAMAYI İNDİRİP KULLANIN. ÇÖZÜM OLMAZSA YORUM BÖLÜMÜNDEN LÜTFEN BİLDİRİN.

Samsung Galaxy C7 Pro dil değiştirme

1 &#; İlk olarak Samsung Galaxy C7 Pro telefonunuzun &#;Güç&#; tuluna basıp telefonu açın.

2 &#; Menüden &#;Settings&#; bölümüne girin.

3 &#; Karşınıza çıkan seçeneklerden &#;General management&#; seçeneğini seçin.

4 &#; Daha sonra &#;Language and input&#; seçeneğine dokunun.

5 &#; Sonraki ekranında &#;Language&#; seçeneğini seçin.

6 &#; Bir sonraki ekranda Samsung Galaxy C7 Pro telefonunuzda kullanılan dil ya da diller ve hemen altında da &#;Add language&#; yazısı olacak. Listede Türkçe yoksa o zaman &#;Add language&#; yazısına dokunun.

7 &#; Böylece karşınıza kullanabileceğiniz dillerden oluşan bir liste gelecektir. Diller arasında Türkçe&#;yi bulup seçin.

Artık Samsung Galaxy C7 Pro telefonunuzun dili Türkçe oldu.

Mobil Uzman

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası