johnn carter izle / John Carter Altyazılı Fragman (2) - Dailymotion Video

Johnn Carter Izle

johnn carter izle

google John Carter: İki Dünya Arasında Full Film izle

Savaş yorgunu OLAN eski askeri bir kaptan John Carter (Taylor Kitsch) belirtilmemiş bir şekilde kendisini Mars’ta bulmaktadır. İki farklı ırkın yaşamakta olduğu bu gezegende kendini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel ve bir o kadar da alımlı olan prenses Dejah Thoris (Lynn Collins) ve düşmanı Tars Tarkas (Willem Dafoe) arasında geçen savaşın sonucu ve Barsoom (Mars) gezegeninin kurtuluşu onun elindedir. Carter sonunda burada olmasının bir amacı oluğuna inanacaktır. Artık yok olmak ile yüz yüze olan bu gezegen için elinden geleni yapma kararını vermiştir. John Carter: İki Dünya Arasında Full Film izle türkçe dublaj izleyebilirsiniz arkadaşlar John Carter: İki Dünya Arasında filmi ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz iyi seyirler.

Tür: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik Filmler, Macera Filmleri

Yapım:

IMDB Puanı:

Yönetmen: Andrew Stanton

Oyuncular: Willem Dafoe , Mark Strong , Taylor Kitsch , Bryan Cranston , Lynn Collins

John Carter


Film Bilgileri

John Carter

John Carter izle, John Carter full izle, John Carter türkçe dublaj izle, John Carter hd izle, John Carter&#; kendisini öldürmek isteyen düşmanlarından kaçarken bir mağaraya gizlenir, mağaranın duvarında bulduğu gizemli bir taşı eline aldığı an ne olduğunu bile anlayamadan kendisini mars&#;ta bulur. Olan bitenleri anlamaya çalışırken Mars&#;ta yaşayan iki farklı ırkın arasında süre gelen savaşın tam ortasında bulur kendisini, burada Güzel ve alımlı prenses olan Dejah Thoris ve düşmanı Tars Tarkas arasında geçen savaşa dahil olduktan sonra aslında burada olmasının bir amacı oluğuna inanmaya başlar.

  • IMDB Puanı:
  • Yönetmen Adı:Andrew Stanton
  • Oyuncular:Willem Dafoe, Lynn Collins, Mark Strong, James Purefoy, Taylor Kitsch
  • Tür: Filmleri, Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik Filmler, Macera Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler
  • Vizyon Tarihi:
  • Etiketler:

Benzer Filmler

Hızlı ve Öfkeli 10
The Flash
Transformers 7
Çizmeli Kedi Son Dilek
Murder Mystery 2
Murder Mystery 1
Çıldırmış Ayı
Soluksuz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir