ocean plus nasıl kullanılır / Ocean Plus Omega 3 Mg 30 Kapsül | Aloprotein

Ocean Plus Nasıl Kullanılır

ocean plus nasıl kullanılır

Ocean Plus Balık Yağı mg 50 Kapsül

%34

  • Ocean Plus Balık Yağı mg 50 Kapsül
Ocean

Omega-3 Yağ Asitleri içeren Balık Yağı

{{seafoodplus.info}}

{{seafoodplus.infoPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler

  • Ürünümüzün SKT' si 02/' tür.

    Dünya’da standartlarına uygun miktarda EPA ve DHA değerleri bulunmaktadır. 

    Türkiye'ye ORZAX isimli firma tarafından ithal edilmektedir.

    Ocean Plus; derin, soğuk ve kirlenmemiş okyanus ve deniz balıklarından elde edilmektedir.

    Yumuşak kapsül formunda üretilmiştir.

    Şişe içinde 50 adet kapsül bulunmaktadır.

    Balık Jelatini ile korunmaktadır.

    İçeriğinde Gluten bulunmaz.

    2 kapsülde mg saf balık yağı içerir.

    Trigliserid formda mg omega 3 içeriği ile birçok rakibinin üzerindedir.

    Helal üretim sertifikasına sahiptir.

    Kapsül üretiminde kullanılan gliserol bitkisel kaynaklıdır.

    Kapsüller balık jelatininden elde edilmiştir.

    Domuz katkısı içermez.

    Koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı içermez

    İlaç değildir, ilaç içermez. Reçetesiz satılır.

    Yaz ve kış mevsiminde kullanıma uygundur.

    Bu ürün bir gıda takviyesidir.

    Kullanım Önerisi

    Sabah ve akşam 1' er kere olmak üzere, tercihen yemeklerle günde 2 kapsül alınması tavsiye edilmektedir.

    Paketten Çıkan Servis Sayısı 50 Kapsül' dür.


    Her bir kapsülün içeriği aşağıdaki şekildedir;

    Toplam Balık Yağı mg

    Toplam Omega-3 Yağ Asitleri  mg

    EPA  mg

    DHA  mg

    E Vitamini 0,67 mg

    Enerji Değeri 12 Kcal

    Kozmetik ve Dermokozmetik Ürünlerle ilgili Sağlık Beyanı ve Ürün Bilgilendirmeleri Hakkında Önemli Uyarı

    Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. 

    Tüm kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde ürünlerde yazılan açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelerden alınmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz. Sitemizde satılan ürünler reçete ile satılan İLAÇ DEĞİLDİR.

    Takviye Edici Besin Destek Gıdaları Hakkında Önemli Uyarılar

    Besin destek ve takviye edici gıdalar İLAÇ DEĞİLDİR. seafoodplus.info aracılığı ile satılan besin destek ürünleri, bitkisel, hayvansal ya da doğal kaynaklı ürünler, vitamin destekli formüller gibi içerikli takviye edici gıdalardır ve İLAÇ DEĞİLDİR. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar günlük, normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdaların kullanılması hamilelik ve emzirme döneminde, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında güvenli olmayabilir bu gibi durumlarınız varsa doktorunuza danışmadan bu ürünleri kullanmayınız. Sitemizin içerisinde ve/veya ürün açıklamalarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

    Dikkat! Önemli Uyarı

    Yönetmelik gereği internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle; sitemizde satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Çocukların ulaşamayacağı, ışıktan uzak, oda sıcaklığındaki koşullarında saklayınız. Herhangi bir hastalığınız nedeni ile kullandığınız ilaçlar ile takviye edici besin destek ürünleri arasında ciddi etkileşimler olabilir. Bu nedenle zarar görebilirsiniz. Kullandığınız ilaçlarla etkileşimi hakkında bilgi almak için mutlaka doktor ve/veya eczacınıza danışınız.

    🐟Balık Yağının ooOOMegası Uluslararası kalite standartlarında yüksek omega 3 değerleriyle #BalıkYağınınOmegası Ocean Plus ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağlarından elde edilmektedir. Ocean Plus’ın kalitesi ve içerik garantisi, International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilir. Ocean Plus içerisindeki EPA ve DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur.*   *Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği #Orzaksİlaç #SağlığaHediye #BalıkYağınınOmegası #Ocean #ooOOcean

    🐟Balık Yağının ooOOMegası Uluslararası kalite standartlarında yüksek omega 3 değerleriyle #BalıkYağınınOmegası Ocean Plus ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağlarından elde edilmektedir. Ocean Plus’ın kalitesi ve içerik garantisi, International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilir. Ocean Plus içerisindeki EPA ve DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur.*   *Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği #Orzaksİlaç #SağlığaHediye #BalıkYağınınOmegası #Ocean #ooOOcean

    Orzax Ocean Plus Omega 3 Mg 50 Soft jel Balık Yağı

    Ocean Plus Omega 3 Nedir?

    Ocean Plus Omega 3 (balık yağı) takviye edici gıdaları arasında yer alıyor. Ağır metallerden uzakta, temiz ve soğuk sularda yaşayan küçük cins balıkların gövde yağının kullanıldığı Ocean Plus, balık yağı grubundaki takviye edici gıdalar arasında öne çıkıyor. Limon aromalı olan Ocean Plus balık yağı, bir paketinde 50 adet soft jele sahip olup günlük kullanıma uygun takviyeler arasında yer alıyor.

    Orzax-Ocean-Plus-OmegaMgpng ( KB)
    Orzax-Ocean-Plus-OmegaMgpng ( KB)

    İçeriğinde Ne Var?

    Ocean Plus mg 50 kapsül balık yağı içerisinde balık gövde yağları bulunuyor. Marka, bu balık gövde yağlarının ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağları olduğuna yönelik bilgi aktarıyor. 1 soft jelinde toplam mg Omega 3 bulunuyor. Bunları ayırmak gerekirse: EPA mg, DHA mg ve diğer Omega 3 yağ asitleri mg miktarında bulunuyor.

    Ocean Plus Omega 3 Nasıl Kullanılır?

    Ocean Plus Omega 3 takviye edici gıdalar günlük kullanıma uygun ürünler arasında yer alıyor. Markanın kullanım önerisi ise günlük 1 - 2 kapsül tüketilmesi şeklinde. Bununla beraber takviye edici gıdaların ilaç olmadığını, tedavi amaçlı kullanılmadığını, hamilelik ve emzirme gibi özel dönemlerde hekime danışılması gerektiğini de unutmayın. Dilerseniz, markanın diğer ürünlerine ulaşmak için Orzax kategorimizi de ziyaret edebilirsiniz.

    Bunu Biliyor Muydunuz?

    tarih ve sayılı mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği Gereğince dengeli ve çeşitli beslenme sağlıklı yaşam için önemlidir.

    Orzax Ocean Plus mg Balık Yağı Limon Aromalı

    Orzax Ocean Plus mg Balık Yağı Limon Aromalı Takviye Edici Gıda bitkisel kapsül formda satılan takviye edici gıdadır. Orzax Ocean Plus mg Balık Yağı Limon Aromalı, içerisinde Omega 3 bulunduran bir gıda takviyesidir. 

    Ocean Plus bileşiminde; ağır metallerden uzak, temiz ve soğuk sularda yaşayan, küçük cins balıkların gövde yağları kullanılmaktadır. Balıklardan elde edilen yağlar tamamen mekanik yöntemler kullanılarak, moleküler distilasyon ve yüksek deodorizasyon teknikleri ile saflaştırılır. Üretim esnasında kimyasal çözücüler kullanılmaz, sadece mekanik yöntemler tercih edilir. Trigliserid formda Ocean Plus, softjel kapsül formunda ve limon aromalıdır.

    Ocean Plus’ın kalitesi ve içerik garantisi, International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilir. Beslenme Konseyi (CRN) , Dünya Sağlık Örgütü (WHO) , Küresel EPA ve DHA Organizasyonu (GOED) tarafından belirlenen limit değerlerine göre test edilen Ocean Plus her üretim serisinde; saflık, tazelik, içerik malzemesi ve kalitece yeterli, bu sayede IFOS 5 yıldız kalite onayına sahiptir .

    Ürün içeriği: 30, 50 Soft Jel Kapsül

    İçindekiler:Omega 3, EPA, DHA, Diğer Omega 3 Asitleri

    ADIMİKTAR*BRD
    Toplam Omega 3 mg
    EPA mg
    DHA mg
    Diğer Omega 3 Yağ Asitleri mg
    *BRD: Beslenme Referans Değeri

    Orzax Ocean Plus mg Balık Yağı Limon Aromalı Takviye Edici Gıda nasıl kullanılır? 

    Orzax Ocean Plus mg Balık Yağı Limon Aromalı Takviye Edici Gıda'nın tercihen günde kapsül alması tavsiye edilir.

    Önemli Uyarı:

    Günlük tavsiye edilen porsiyon miktarını aşmayın ve takviye edici gıdanın normal beslenmenin yerine geçmeyeceğini unutmayın. Takviye edici gıdalar ilaç değildir ve hastalıkların tedavi edilmesi ve önlenmesi amacıyla kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme döneminde kullanımı için öncesinde mutlaka doktorunuza danışın. Hastalık ve diğer ilaçlarla birlikte kullanımı öncesi doktorunuza danışın.  

    25 derecenin altında kuru ve serin ortamda ve çocukarın ulaşamayacağı yerlerde saklanması tavsiye edilir. 

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir