paksan silaj biçeri / FARMTEK'ten Silaj Makinesi (Paksan) Hasat ve Harman Makinele

Paksan Silaj Biçeri

paksan silaj biçeri

Ekin Bi&#;me (Orak) Makinası

Ekin Biçme (Orak) Makinası

Ekinleri biçmek için kullanılan ekin biçme makinası çeşitleri bu sayfada. Birbirinden farklı modelleri ve kapasitedeki ürünleri ekin biçme makinası kategorisindeki ekin biçme makinası ilanlarında inceleyebilirsiniz. Mahsüller zarar görmeden yüksek performansla biçme işlemi yapan ekin biçme makinası modellerini , en ünlü markalara ait ekin biçme makinası çeşitlerini , ucuz fiyatlı ekin biçme makinası ürünlerini bu sayfadan inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kendi yürür silaj makinası ile çalışan arkadaşlarımız varmı aramızda

Ynt: Kendi yürür silaj makinası ile çalışan arkadaşlarımız varmı aramızda

hastarım link=topic=msg#msg date=' Alıntı:

bizde sıra bağımsızla çalışıyoruz yılda dönüme yakın.
aydından 8 sıralı jaguar geliyor kastamonuya kamyonları var 9 tane ama tarlalar camur olup batıgından dolayı biz kadar ancak biçebiliyorlar günde 40 50 dönüm biçtikleri bile oluyor yani herzaman işte yapmıyor..
bağlantıda cok önemli bizden önce eskişehire bizden sonrada mardine gidiyor yılda 10bin dönümü buluyor biçtiğim yer diyordu şöför..

Genişletmek için tıkla

asıl önemli olan zaten baglantida bide parayi toplayabilmek burda cevreni taniyosun para cikarmi cikmazmi biliyon yabanci oldugun yerde kapali kutu orasida var bn o yuzden ikinci el bi makina ile atiyorum 2 bin donum yapsam yeter diye dusunuyorum 70 lira bizim burda donumu talep var ama herkesin ayni yore oldugu ayni anda oluyo misiri bizim buralarda gece isinide sevmiyolar ;)mecburiyeten is kaciriyosun ikinci traktor ikinci makina desem oda bin liralik is eder bin ikisi beraber / arasi ikinci el temiz biseyler bulunabilirmi acep

 

Türkiye, Nevşehir

FARMTEK&#;ten Silaj Makinesi (Paksan)

FARMTEK,

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir