eylül öztürk nerede oynadı / Şimdi Onlar Düşünsün - Eylül Öztürk Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)

Eylül Öztürk Nerede Oynadı

eylül öztürk nerede oynadı

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir?

7 saniyelik videolar yüklenen ve bir dönem oldukça popüler olan Vine uygulamasını iyi kullanarak ünlenen isimlerin arasında Eylül Öztürk de bulunuyor. Memeli Mestan kullanıcı adıyla çektiği mizahi içerikli videolar sayesinde tanınmaya başlayan ve teklifler alan Eylül Öztürk kimdir merak ediliyor. Eylül Öztürk şimdilerde 4 Kadın Zamanı adlı televizyon programında Derya Tuna, Hande Ataizi ve Seda Akgül'le beraber yer alıyor.

Eylül Öztürk kimdir?

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğan Eylül Öztürk, ilkokulu İstanbul'da okudu. Öğretmen annesinin görevlendirilmesiyle Belçika'ya yerleşti. Ortaokulu Belçika'da okudu ve Felemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi.

Küçük yaşlarından itibaren tiyatro ve oyunculuk merakı olan Eylül Öztürk, Belçika'da 5 yıl yerel bir tiyatro ekibinde birçok oyunda rol aldı. Lise yıllarında ise müzik gruplarında vokallik yaptı.

İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünü okuyan Öztürk, müzik ve tiyatroyu da bırakmadı. Yerel bir televizyon kanalında uzun süre sunuculuk yapmasının yanında, dizi ve kliplerde yer aldı; radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendirdi.

Asıl patlamasını Vine sayesinde yaptı ve binlerce takipçisi oldu. Vine'ın kapanmasından sonra Instagram'da da videolarına devam eden Eylül Öztürk'ün şu anda 1,5 milyon takipçisi bulunuyor.

Kısa süre Beyazıt Öztürkle de çalışan Eylül Öztürk, Vine sonrası teklifler almaya başladı. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini Hakan Yılmaz'la beraber oynadığı Yetersiz Bakiye adlı tiyatro oyunuyla yaşadı. Oyundaki karakteri sayesinde En İyi Kadın Tiyatrocu Ödülü'nü kazandı.

Yer aldığı film ve diziler

2015 - Yusuf Yusuf (Neriman) (Sinema Filmi)
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 - Azem: Cin Karası (Sinema Filmi)

Yer Aldığı Yapımlar

-Beyaz Show (Skeçler)
-Tipsizler (Konuk oyuncu)
-Knorr reklam çalışması (Başrol)
-Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek (Başrol)
-Kim O (Konuk Oyuncu)
-Benzemez Kimse Sana (Yarışmacı)

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir

Eylül Öztürk Özkan kimdir eşi ve oynadığı diziler ve başörtülü Esma'yla son videosu

Eylül Öztürk Özkan kimdir sorusunun yanıtı sosyal medya takipçileri için yabancı değil. Instagram'da memeli mestan olarak bilinen Eylül Öztürk Özkan ve eşi Barış Kenan Özkan'ın videoları efsane.

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk Özkan'ın Instagram'da @kaptandenizkizi takma ismiyle tanına tesettürlü Esma'yla yaptığı son video çekimi Türkiye'nin gündemine oturdu. Memeli Mestan olarak bilinen Eylül Öztürk Özkan eşi Barış Kenan Özkan'la birlikte çektiği komik videolarla kendine has bir hayran kitlesine sahipti. Ancak başörtülü Esma'yla çektiği son video ile anahaber bültenlerine bile konu oldu. Peki kimdir Eylül Öztürk Özkan? Eylül Öztürk Özkan'ın eşi, oynadığı diziler ve Instagram sayfasındaki fotoğraflarını sizler için derledik.

İşte öncelikle Eylül Öztürk Özkan'ı Türkiye'nin gündemine taşıyan son videosuyla başlayalım. Instargam'da 'eylulonline' adıyla bulunan Eylül Öztürk Özkan, 'Kaptandenizkizi' takma isimli Esma'yla bir video çekti. Video farklı yaşam tarzlarını benimseyen insanların ayrıştırılmaya çalışılmasına karşı tepki niteliğindeydi. Rap kıvamında müzik yapan ikili milyonlarca kişiye "Biz beraberiz açık ve kapalı bu böyle bilinecek/Kadının gücünün üstesinden kimse gelemeyecek/ Yan yanayken çok güçlüyüz, bizi kimse ezemeyecek/Özgürlük saygıyla başlar, denesen iyi gelecek" mesajı verdi.

İkilinin videosu kısa sürede yüzbinlerce beğeni aldı ve sadece Instagram'da 1.5 milyondan fazla kez görüntülendi. Hal böyle olunca herkes Eylül Öztürk Özkan kimdir sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte Vine sayesinde ününe ün katan komik fenomen: Eylül Öztürk, namıdiğer Memeli Mestan!

Biz onu her ne kadar Vine ile tanımış olsak da, oyunculuk geçmişi epey eskiye dayanıyor Eylül Öztürk'ün. Annesinin Belçika'da öğretmenlik yapmasından dolayı Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğreniyor, orada yerel bir tiyatroda 5 yıl boyunca oyunlarda rol alıyor.

Eylül Öztürk Kimdir

Eylül Öztürk Kimdir

Son dakika eylül öztürk kimdir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eylül öztürk kimdir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eylül öztürk kimdir haber sayfamızda...

Daha Fazla

Eylül Öztürk Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117 eylül öztürk kimdir haberi bulunmuştur.

Necati Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? Necati Şaşmaz dizi ve filmleri...

Necati Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? Necati Şaşmaz dizi ve filmleri...Necati Şaşmaz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Elazığ'da dünyaya gelen dizi, film oyuncusu olan Necati Şaşmaz yapımcı ve senarist kimliği ile de tanınıyor. Kurtlar Vadisi dizisi ile geniş kesimlerce tanınan Necati Şaşmaz hayat verdiği Polat Alemdar karakteri ile adeta bütünleşti. İşte Necati Şaşmaz'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

4.06.2021Cadde

Doğduğun Ev Kaderindir Özlem kimdir, gerçek adı nedir? Ebru Cündübeyoğlu biyografisi

Doğduğun Ev Kaderindir Özlem kimdir, gerçek adı nedir? Ebru Cündübeyoğlu biyografisiBaşarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle hafızalarda kalan Ebru Cündübeyoğlu uzun zaman sonra televizyon ekranında karşımıza çıkıyor. TV8 kanalının ilgiyle takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dahil olan Ebru Cündübeyoğlu Barış karakterinin ablası Özlem'e hayat verecek. İzleyiciler ise 'Doğduğun Ev Kaderindir Özlem' arayışına başladı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir Özlem kimdir, gerçek adı nedir? İşte Ebru Cündübeyoğlu biyografisi haberimizde...

27.01.2021Cadde

Biyografi

Eyül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Ailesinin yurt dışında görev yapması sebebiyle uzun yıllar yurt dışında yaşadı. Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Bu sırada da Belçika'da uluslararası bir tiyatro grubunun seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda ve yabancı müzikallerde rol aldı.İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı’ndan sonra ,Türkiye’de üniversite hayatına Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünde devam eden oyuncu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan "Benzemez Kimse Sana" yarışma programı ile büyük bir ivme yakaladı. 2017 yılında iş insanı Barış Kenan Özkan ile evlendi,bu evlilikten Alex ve Alice adında 2 çocuğu dünyaya geldi. 2018 yılında "4 Kadın Zamanı" programının dört sunucusundan biri olan Eylül ...
Devamını oku

Çirkin Şansı Fragman

Filmografi

Tüm filmografisi

Fotoğraflar

  • Afis Eylül Öztürk
  • Afis Eylül Öztürk
  • Afis Eylül Öztürk

Yorumlar

Günün Popüler Sanatçıları

Eylül Tumbar

1

Özge Özacar

2

Gabriel Guevara

3

Tüm Popüler Sanatçılar

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman
365 Gün Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler
Yeni çıkan tüm fragmanlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası