rüyada eve dalga vurması / Rüyada Büyük Dalga Görmek - RuyaTabirleri.com

Rüyada Eve Dalga Vurması

rüyada eve dalga vurması

Rüyada deniz dalgasının eve vurması

Rüyada deniz dalgasının eve vurması onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, en yüksek makamlara oturacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada deniz dalgasının eve vurması gördüyseniz

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.
  • Bilinmeyeni araştırabilirsiniz.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada deniz dalgası eve girmesi uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, zorlukların baş göstereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüya tabir edenlere göre rüyada deniz dalgasının eve çarpması yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorumlanır.

Rüyada Deniz Dalgası Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Deniz Dalgası Görmek Nedir? Çok Büyük Deniz Dalgaları Görmek Ne Demek?

Rüyada Deniz Dalgası Görmek Nedir? Çok Büyük Deniz Dalgaları Görmek Ne Demek? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Deniz dalgaları hem korkutucu hem de eğlenceli yanı ile öne çıkar. Bu dalgalar hayatın bir parçası olurken aynı zamanda rüyalara da çok sık girer. Peki, rüyada deniz dalgası görmek nedir? Çok büyük deniz dalgaları görmek ne demek? İşte öğrenmek isteyeceğiniz farklı rüya yorumları.

Deniz dalgaları birçok farklı sebepten ortaya çıkarken aynı zamanda farklı amaçlarda da kullanım imkanı sağlar. Hem enerji hem de eğlence için öne çıkan deniz dalgaları, aynı zamanda farklı durumlarda insanların rüyasında yer alır. Böyle zamanlarda rüyada deniz dalgası görmenin ne anlama geldiği öğrenebilmek için rüya alimlerinin yorumlarını bakabilirsiniz.

Rüyada Deniz Dalgası Görmek

Rüyada deniz dalgası görmek rüya sahibinin hem iş yaşantısında hem de özel hayatında çok büyük mücadele vermesi gerektiğini anlatır. Özellikle vereceği bu mücadeleleri azim ve hırs ile gerçekleştirmek suretiyle, arzu ettiği hayatı yakalayacağına işaret eder. Eğer rüya sahibinin herhangi bir hastalığı var ise yakın zamanda şifa bulacağına rivayet edilir. Güçlü ve sağlam bir karaktere sahip olan rüya sahibinin, hiçbir durumda vazgeçmeden yoluna devam ettiğini ya da edeceği üzerine işaret etmektedir.

Rüyada Çok Büyük Deniz Dalgaları Görmek

Rüyada çok büyük deniz dalgaları görmek arka arkaya gelecek ciddi sorunlara işaret eder. Bir türlü arzu ettiği hayata ulaşamadığını ve hayatı için kendisi adına yön çizemediği yönünde yorumlar yapılır. Aynı zamanda rüya sahibinin kendi hayatını altüst edeceği ve bundan kurtulmak için çabalar aradığına yönelik yorumlar yapılır. Bu sebepten dolayı hayırlı olmayan rüyalara arasında yer alır.

Rüyada Dalgalı Denizde Yüzmek

Rüyada dalgalı denizde yüzmek rüya sahibi için iş hayatı adına yorulur. Bu konuda önemli başarılar göstereceğini ve iş yaşamında ciddi başarılar elde edeceğine delalet eder. Böylece iyi bir kazanç elde etmesi ile beraber hem maddi hem de manevi açıdan mutlu bir hayat yakalayacağını yönelik yorumlar yapılır. İyi bir mal ve mülk sahibi olacağına ve geleceğini garanti altına alacağı yönünde delalet eder.

Rüyada Deniz Dalgası Görmek

Rüyada deniz dalgası görmek rüya sahibinin eğitiminde iş yaşantısındaki değişiklikleri anlatmaktadır. Özellikle iş hayatı ile eğitim hayatının ardından mesleki yönden arzu ettiği şey yapacağına delalet eder. Başka rüya alimlerine göre ise rüya sahibinin üzüntü ve kederli bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur. Bu sebepten dolayı çok yıpranacağına ve zorlu günleri rüya sahibini beklediğini delalet eder.

Rüyada Dalgadan Kaçtığını Görmek

Rüyada dalgadan kaçtığını görmek rüya sahibinin bazı yenilikler ve atılımlar gerçekleştirirken, birtakım engeller ile karşılaşacağına yorulur. Bu inceleme neticesinde rüya sahibinin bir süre zorluk yaşayacağını ancak yeniden düze çıkacağı üzerine delalet eder. İnişli çıkışlı bir dönem geçirdikten sonra mutlu ve huzurlu bir yaşamı yakalayacağı üzerine rivayet edilmektedir.

Rüyada Dalgalı Denizi İzlemek

Rüyada dalgalı denize izlemek rüya sahibinin hayallerini ve hedefine ulaşabilmek için, büyük bir mücadele vermesi gerektiğini anlatmaktadır. Bu mücadele içerisinde sıkıntı ve sorunlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarla bir süre mücadele ettikten sonra yeniden başarılı bir dönem yakalayacağı üzerine rivayet edilir. Mutlaka hedeflediği projeleri gerçekleştirebilmesi için çok büyük bir çaba sarf etmesi gerektiğini anlatan rüyalardan biridir.

Rüyada Deniz Dalgasına Kapıldığını Görmek

Rüyada deniz dalgasına kapıldığını görmek rüya sahibinin hem iş hayatında hem de aile hayatında yanlış kararlar verdiğine delalet eder. Özellikle hileli yollara başvurduğunu ve bu sebepten dolayı büyük günahlar işlediği yönünde yorumlanır. Böyle durumlara giren rüya sahibinin iş hayatı ile beraber aile hayatını da önemli oranda yok edeceği üzerinden yorumlanır.

 

Rüya Tabirleri hakkında: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.



Ayrıca bkz: Deniz Dalgası, Deniz Görmek, Kayık Görmek

Küçük ve ahenkli dalgalar sakin ve huzurlu hayata, ahenkle yürülen dünya işlerine ve kalp huzuruna; hırçın ve kaba dalgalar, azabı gerektirecek işlere ve şiddete delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz görmek başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekar biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para kazanmak demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.

Rüyada dalgalı deniz görmek tabiri başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekar biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para kazanmak demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.

Dalgalı deniz, başarının güç olacağına işaret eder. Dalgalarla boğuşan kişi, ani fırsattan yararlanarak, başa geçer.

Dalga görmek değişiklikle yorumlanır. Rüyasında bir kayık içinde olduğunu ve büyük dalgalara yakalandığını görmek, hayatta durmadan iş değiştirdiğine ve hiçbir işte dikiş tutturamadığına delalet eder. Denizde yıkanırken büyük bir dalganın üzerine gelip sizi denizin ortalarına sürüklediğini görmek, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğuna delalet eder. 

Said El-Vaiz’e göre: Dalga görmek dünya azabına işarettir. Rüyasında bir dalgaya kapıldığını görmek Cenabı Hakk’ın (C. C.) rizasindan hariç isler yaptigina ve günahkar olduğuna delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada dalga görmek, azap ve şiddete işarettir.

Rüyada dalgalı deniz görmek başarının biraz güç olacağını açıklar. Bekar biri için bu tür rüyalar aşkta sorunlar olarak yorumlanır. Dalgalarla boğuşan bir insan, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselir. Dalgalı denizde yüzen insan bol para kazanır. Dalgaların kıyıya çarpması, çok uzaklardan gelecek kısmeti haber verir.

Rüyada dalgalı deniz görmek tabiri başarının biraz güç olacağını açıklar. Bekar biri için bu tür rüyalar aşkta sorunlar olarak yorumlanır. Dalgalarla boğuşan bir insan, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselir. Dalgalı denizde yüzen insan bol para kazanır.

Dalga

İlgili

Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Dalga tabiri
Rüyada dalga görmek: «Onları altında gölgeler yapan (dağlar) gibi dalga sardığı vakit dini yalnız kendisine (yani Allah”a) tahsis etmek suretiyle muhlisler olarak Allah”ı çağırırlar.» (). Ve: «İkisinin arasına dalga girdi, oda boğulanlardan oldu.» () mealindeki ayetlerin işaretince, azap ve şiddete delalet eder.()Lokman, ayet 32 ()Hud, ayet 43


Rüyamda hatırlayamadığım insanlarla deniz kenarındaydım dalgalar üzerime geliyor su altında kalıyor

yalcinmerve
Ben rüyamda hatırlayamadığım insanlarla deniz kenarındaydım dalgalar üzerime geliyor su altında kalıyor ve sonra tekrar dalgalar gidiyordu sonra tekrar yine aynı şekilde sular üzerime geliyor ve gidiyordu bu bir kaç defa oldu hepsinde nefesimi tutuyordum bu rüyam ne anlama geliyor bana açıklayabilmeniz mümkünmü lütfen.


Cevap: Rüyamda hatırlayamadığım insanlarla deniz kenarındaydım dalgalar üzerime geliyor su altında kalıyor

KaLPNuRu
Selamunaleykum,

Deniz Görmek murada ermektir.. Duaların kabul olduğuna delalettir..
Denizde yüzmek SIKINTILARDAN kurtulmak, günahlarından arındığınıza delalettir..
Denizdeki dalga eğer sizi alıp götürdüğünü yada denizin sizin yuttuğunu görürseniz bu pek hayra delalet değildir..
Ama dalga gelip gidiyor size ve nefesinizi tutuyorsunuz..
Kötü bir şey olmuyor. Ama buda bir uyarıdır size..
Günahlarınızdan tevbe etmeniz gerekiyor..


Cevap: Rüyada Dalga görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dalga görmek hayatınızın çok fırtınalı geçeceğine inişler çıkışlar yaşanacağına ve sizin bunun üstesinden gele bilmeniz için biraz zamana ihtiyacınızın olacağına ve akan suların durulmasını beklemeniz gerektigne işaret eder.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar
Rabbim hayırlara vesile kılsın öncelikle… Doğup büyüdüğüm yerde bulunan dağ gibi su püskürtüyordu mavi. Çocuklarımı arabaya koyup hızlıca uzaklaşıyorum dalgalar bize gelmiyor ama geldiği yeri tsunami gibi yutuyordu yakalanmamak için hızlıca aracı sürüyordum… Teşekkür ederim tabirinize…
Özlem


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada dev dalgalar görmek ile tsunami görmek aynı manada yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntılı zamanlar geçireceği bir döneme girdiğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kaanyldzz
Selamun aleykum ben 15 yasında bir erkek çocuğuyum bende 5 aydır b12 anemisi var bu vitamin eksikliği olumlu düşünemeede var ve bunun yüzünden hafif baş ağrısını bile tümör kadar buyutebiliyorum her neyse dun gece bir rüya gördüm bir yerde ailecek oturuyorduk birden tsunami büyüklüğünde dalga geldi kaçıştırıyorduk dalga kayaya çarpıyor biz e o kadar buyuk bir sekilde gelmiyordu derken bir daga kaçtık teyzem kıyamet çok yakın baksanıza bir suru afetler oluyor bu bir alamet dedi anneannemde seneye 6 eylülde kıyamet kopacak dedi ben burda çok korktum lutfeenn yardm edin abilerim ablalarım 🙁


arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Bu gördüğün rüya seninle ilgili olarak değil, toplum ile ilgili olarak yorumlanır. Günahların yaygınlaştığına ve haramlardan kaçarak ibadetlerini yerine getirmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda dalga gördüm ve ailem dahil bütün insanlar o dalganın içinde ölmüşlerdi.ben kurtuluyordm yukarı çıkıyordum çıktıgımda bir araba geldi ve içlerinde beyaz elbise giyen adamlar gördüm.ellerini açıp bogulanlar için dua ediyorlardı bunun yorumu nedir açıklar mısınız?


arifselim
Bu rüya hem maddi hemde manevi sıkıntılara işaret eder. İslami açıdan zorluklara düşeceğine ve moralini bozacak şeyleri yaşayacağına alamet olarak kabul edilir. Ayrıca gören kimsenin bir çok felaketi atlatacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, 19 yaşındayım ve kafamı çok gereksiz şeylerle meşgul edebiliyorum bu gece rüyamda yeşilliklerin içinde akan bir suda küçük bir kayıkla ablamla bir yere kadar gelmiştik. Sonra denizdeki stad kadar büyük gemiye geçtim önceden bu gemiyi dalgaların yutucagını bildiğim için herkesi uyarmam gerekiyordu bu yüzden tanıdığım herkesi çıkarmaya çalışıyorum ama sonra bir odada fotoğraf çekinip oyalanıyorum sonra kocaman dalgaların geldiğini görüyoruz ben kurtuluyorum ama bir arkadaşım ölüyor bu öylesine bir rüya mı yoksa anlamı var mı? Teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatla ilgili olarak yorumlanabilir. Önemli işleri geciktirmenin bedelinin hem maddi ve hemde manevi açıdan çok ağır bir şekilde ödeneceğine dair bir uyarı gibi kabul edilebilir. Böyle bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

—– Misafir yorumu —–
Kardeşim. Rüyan çok güzel ve anlamlı. Rüyandaki su-deniz, bu dünya hayatı. Ahirete olan yolculuk için güzel ve önemli adımlar atmışsın. Allah daim etsin. O arkadaşın da dünya dertlerine takılmış boğulmuş. İnşAllah istikamet üzere olup kurtulanlardan olursunuz


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben 20 yaşında bir kızım. Üniversite ikinci sınıf bitiyor ama çok zorlanıyorum dönem tekrarı söz konusu olabilir. Rüyamda Bi evde ailemden ve akrabalarımdan birkaç insan var. Ramazan ayındayız. Annemle yengem pencereden bakıyor. Telefonla kameraya çekiyor annem. Yakınlaştırdığında kız kulesi gözüküyor. Konuşuyoruz, biraz daha ilerde ev alsaydık Deniz gözükecekti diye… sonrasında Deniz daha yakın görünmeye başladı. Deniz yaklaşıyor dedik. Bize çok yakına geldiğinde dalgalar eve vurmaya başladı. Sakinliği korumak adına bir şey olmaz geçicek şimdi diyoruz ama hepimiz korkuyoruz sonra dalgalar Dev Dalgalar haline geliyor sürekli eve vuruyor. Evdeki bütün kapı pencereyi açıyoruz eve suların dolmasını engellemeye çalışıyoruz. O sırada ter içinde rüyamdan uyandım


arifselim
Aleykum selam. Maalesef bu rüyada hayırlı olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin karşılaşacağı zorluklara, ailevi sorun, sıkıntı ve büyük tartışmalara alamet olarak tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle deniz kenarına gitmiştik deniz önce maviydi sonra hafif pembeleşti. Durgundu birden dalgalar çıktı şu bize doğru geldi bende bir köprü altına kaçtım şu üstüme geldi nefesimi tuttum başkaları da vardı herkes korktu sonra su üstüme geldi ama boğmadı azdı yani


arifselim
Maalesef bu şekilde deniz ve dalgaları görmek iyi değildir. Kişiyi bekleyen çetin bir döneme, Aile içerisindeki tartışmalara, sorunlara ve hiç beklenmedik aksilikler yaşanmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda büyük bir deniz ve karsimda koca iki gemi görüyorum çok büyüklerdi
O gemilere doğru gidiyoruz ( nasıl birseyle gittigimizi bilmiyorum ama onu süren bir adam var) Ayni araclardan önümüzde birsürü var ve dalga degilde deniz içine doğru giriyor sanki
Bizi götüren adam oraya doğru sürüyor sanki içine girecek gibi oluyoruz çok iyi kullaniyor ve biz batmadan ilerliyebiliyoruz kurtuluyoruz


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için bu rüya hem maddi ve hemde manevi anlamda kurtuluş ve doğru olan yolda yürümek anlamındadır. Ya hakikate uyduğuna yada eninde sonunda hakka uyacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum rüyamda kocaman bir denizin içindeyiz 15 yaşındaki kız kardesimle yuzuyorduk deniz uçsuz bucaksizdi kardeşim benim önündeydi birden büyük ve yüksek bir dalga geldi ben kardeşimi uyardım ona dedim ki sakin ol ve hareketini bozma dalganın istese kalcaz bir şey birşey olmaz ki oyle de oldu çok kolay bir şekilde koca dalganin üstünde kaldık rahatça ve mutlu bir şekilde atlattık biraz daha yuzdugumuzde bu defa ben tek tim ve gelen dalga o kadar büyük yüksek ti ki dip dibeyiz on katlı bir apartman yüksekliğinde kendi kendime bundan kurtulamam üzerime düşecek diyerek çok korktum.orda rüyam bitti yani dalganın üzerime düştüğünü görmedim ama o korkuyu yaşadım bu arada yuzdugumuz deniz temiz ve berrakti


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada dalga görmek ve bu dalganın size zarar vermediğini görmek önce gelen zorlukların aşılmasından sonra gelecek başarıları ifade eder Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.. rüyamda bir yerdeyim bir bakıyorum iki tarafımdan da ayrı deniz var iki deniz birleşiyor ve ben ortada kalıyorum yüzmeye çalışıyorum denizde bir dikenli tel görüyorum dikenli teli tutuyorum fakat gördüğüm tek dikenli değilmiş üstü dümdüz ve ben denizden çıkarken bir arkadaşımda bana tutunup kıyıya çıkıyor..


Tohat
Ve aleyküm selam. İki deniz arasında kalmak borç sıkıntısı içinde olmak demektir. Borçların ödenmemesi veya maddi sıkıntı içinde olunması durumundan kurtulmak için zengin olduğu bilinen birinden yarım alınarak ya da çalışıp zamanla birikim yaparak bu sıkıntılı durumları atlattıktan sonra madden çok iyi bir imkan elde edileceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Surekli rüyamda deprem sonrasi tsunami oluyor dalgalar cekilip cekilip daha buyuk olarak geri geliyor bazen geciyor bazen herher sular altinda kaliyot insanlar oluyor ben cevremdeki insanlati daga yuksege cikin diye kurtarmaya calisiyorum sürekli yuksege daga cikiyorum en son bu ruyayi gördüğümde heryer sular altinda kalfi ogkum elimi tutuyordu baktim artık yuksek bir yer kalmadi heryer yok oluyor kendimizi suya birakacakken uyandim


Tohat
Bu rüya eğer çalışıyorsanız iş hayatınızda ve aile hayatınızda geçireceğiniz sıkıntılı dönemleri işaret eder. Üzüleceğiniz ve güveninizin kırılacağı bir dönem olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Lavita
Selamün aleyküm ben rüyamda uzaktan denizin çekildiğini suyunun çok az olduğunu gördüm kıyısına gidip oturdum bir süre sonra Bir dalga üzerimize geldi o sırada ailemde yanımdaydı Dalgalar o kadar yuksektiki ailemle hep bir yerlere tutunmaya çalıştık deniz taştı adeta yorumlarda iz çok sevinirim 🙂


arifselim
Aleykum selam. Hem senin hemde ailen için sizi sıkıntılı ve zor günlerin beklediğine işaret eder. Dalgaların yükselmesi ve üstüne doğru gelmesi iyi olarak tabir edilmez. Yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba iyi akşamlar. Rüyamda büyük dalgaları olan ama bir o kadarda küçük gözüken dalgalar gördüm. Dalgaları uzaktan görüyordum ve deniz kıyıya doğru çekiliyor gibiydi dalgalardan kaynaklı ama bu bölgede bulunan herkes buna alışmıştı evler buna göre yapılmıştı. Dalgalardan etkilenmemek için insanlar (ben de dahil olmak üzere) korunaklı evlerine giriyordu. Panik duygusu vardı içimde dalgaları gördüğümde ama bir o kadar da rahattım belki o dalgaların bana o kadar yakın olmadıklarından dolayı. Teşekkürler.


Tohat
Merhaba. Sabırlı, dayanıklı ve dirayetli olman gereken bir süreç geçirebilirsin. Bu süreci atlatman neticesinde zorlukların meyvesini göreceğin seni mutlu edecek günler yaşayacağın anlar görebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


ozgis
Merhaba, rüyamda deniz kenarında küçük bir kızla birlikteyim, kıyıda duruyoruz suyun çarptığı kısımda, sonra bir anda kocaman bir dalga geldiğini görüyorum, bu dalgadan ben bir şekilde kurtulurum peki kıza ne olacak diye endişeleniyorum, gözlerimi kapatıyorum ama dalga bir türlü düşmüyor üzerimize, kız da bir şey olmadı bak diyor, ben de dalganın içinde bir yerde korunduğumuzu düşünüyorum. Bu ne anlama geliyor ?


Tohat
Merhaba. Güç ve kudret anlamına gelmekte olup bunları maddi olarak da elinde tutan bir kimsenin yanında çalışmak bu kimsenin boyunduruğunda olmak manasına geldiği gibi kişinin hareketlerine dikkat etmediği veya sözlerinde ölçülü olmadığında bu kimsenin tepkisini üzerine çekeceğine delalet eder. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada dalga görmek imam nablusi, rüyada dalgalı deniz görmek imam nablusi, Ruyada arkadaşla dalgadan kacma ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Benzer Yazılar:

  • 6 Temmuz 2021, 07:42

    Rüyamda dev dalgalarla her yer yıkılıyor gibiydi herkes gidiyordu ama sonra rüyanın devamında her yer tekrar düzeliyordu tekrar imar edilmişti tatil yeri gibi olmuştu.rüya içinde de bir köpekten korkup kapıyı üstüne kapatıyordum falan.Anlamı nedir😑

  • 17 Aralık 2021, 17:22

    Rüyamda annemle eskiden okuduğum deniz kenarındaki bir ilçedeymişiz bir evin içinde beyaz bir masada yemek yiyorduk birden denizde dev dalga geldi evin penceresinin camına çarptı cam tuzla buz olarak annemin üstüne düştü annemde birşey var mı hatırlamıyorum ama büyük ihtimal yoktu cam kırıklarını falan yerde gördüm.

  • 12 Ocak 2022, 10:26

    Merhaba yaşım 22 denizde hafif bir şekilde dalgalanma gördüm çok hafifti ve birini kurtarmak için onu götürecektim ve sonra biraz karıştı ortalık başka rüyalar gördüm

  • 9 Şubat 2022, 18:46

    Rüyamda ben, eşim ve yaklaşık 3 yaşındaki oğlumuz ile sahilde denizi seyrederken birden dev dalgalar beriliyor. Hemen oradan uzaklaşıyoruz ama sonradan farkediyoruz ki oğlumuzu orada unutmuşuz. Hemen geri dönüyoruz oğlumuz kayıp sonra anlıyoruz ki dalgalar oğlumuzu yutmuş. Her yerde oğlumuzu arıyoruz ve unuttuğuma çok pişman oluyorum.

  • 14 Mayıs 2022, 10:27

    Arkadaşlarımlayım bebeğini bir şey olur hastalanırım dedim bu arada gerçekten hamileyim ondan sonra birden dalgalar birden yükselmeye başladı ama çok büyüktü dalkılıç ondan sonra daha kalın altında kaldık ama kurtulduk üstüne çıktık sonra bir daha baktım annemle babamda orada annemle babamın yanına gidip burada onları durdurmak istedim yani kendini bir şekilde kurtarmak istedim tutunamadım yer yok sonra kız kardeşimi gördüm 8.09 yaşlarında onun yanına gittim tek başına

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır