ayak tipine göre kişilik analizi / Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız? - TGRT Haber

Ayak Tipine Göre Kişilik Analizi

ayak tipine göre kişilik analizi

Partnerinizin önce ayağına bakın!

Partnerinizi seçmeden önce ayağına bakın. İngiliz araştırmacı Jane Sheehan ayakların kişilik hakkında önemli ipuçları taşıdığını söylüyor. İşte ayak parmaklarına göre kişilik tahlili:





Büyük baş parmak: Zeki ve yaratıcılığın göstergesi. Başparmağı büyük olan kişiler konuları farklı değerlendirir ve sorunlara hemen çözüm üretir. Başparmağı kısa olanlar ise görev adamıdır, çalışkan dır.


İkinci parmağı uzun olanlar liderdir. Kısa olanlar ise uyumludur.


Üçüncü parmağı uzun olanlar kısa olanlara oranla daha enerjiktir. Herşeyin mükemmel olmasını isterler. Yaptıkları her işte başarılı olur lar. Üçüncü parmağı kısa olanlar ise hayatın güzelliklerine önem verir, sakin bir yaşamı seçer, koşturmayı sevmez.


Dördüncü parmağı uzun olanlar aile ve ikili ilişkilerine çok önem verirler, iyi bir dinleyicidirler. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmekten kendilerini alamazlar. Bu parmağın kısa olması ise aile ve ilişkiden başka şeylere odaklanan bir kişiliğin göstergesidir.


Küçük parmağı çok kısa olanlar çocuksudur, sorumluluktan kaçar.Küçük ayak parmaklarını diğer parmaklarından ayrı olarak oynatabilenler maceraperesttir, flört etmeyi seafoodplus.infomayanlar ise rutin bir hayat yaşar ama sadık olurlar.


Ayak büyüklüğü: Küçük ayaklı erkekler büyük ayaklı erkeklere oranla aldatmaya daha yatkındır.


Taban: Taban oyuğu az olan erkekler yalnız kalamaz. Düz tabanlar ise kararsızdır. Sık sık partner değiştirir.






Bu tip ayaklar en yaygın ayaklardır. (Görselde soldan birinci). İlk üç parmak düz bir çizgi oluşturur ve diğer iki parmak daha küçüktür. Bu tipte ayağı olan insanlar sadık, cesur ve karizmatik olur. Karşınızda sizin ve arkadaşları için her şeyi yapmaya hazır birisi var diyebiliriz. Buna karşısındaki kişinin mutluluğu için kendi komforundan vazgeçmek de dahil!


Bu ayak tipi toplumda oldukça nadir görülür. (Görselde soldan ikinci). Tüm ayak parmakları aynı boyutta olan bu kişiler pratik, sakin ve mantıklı olmalarıyla bilinirler. Eğer böyle ayağı olan biriyle beraberseniz karşınızdaki kişinin bir şe kalkışmadan önce her şeyi etraflıca düşündüğüne emin olabilirsiniz. Hiçbir şeye balıklama atlamayan bu kişiler aynı zamanda karşılarındaki kişilerin düşüncelerine de saygı duyarlar.


Bu ayak tipinde ikinci parmak en uzun olandır. (Görselde soldan üçüncü). Bu tip ayaklar genelde sanatçılarda ve atletlerde görülür. Karşınızdaki kişinin böyle bir ayağı varsa yaratıcı ve hayal gücü yüksek biridir. Doğuştan lider ruhlu olan bu kişiler karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmakta zorlanmazlar.

Bu ayak tipinde tüm parmaklar düzgün bir şekilde sıralanmıştır. (Görselde soldan dördüncü). Eğer karşınızdakinin bu tipte bir ayağı varsa gizemli birisiyle karşı karşıyasınız. Adeta kapalı bir kutu! İçini insanlara açmak ona göre değil, bir şeyleri kendine saklamayı tercih ediyor. Diğer insanlara karşı adeta bir duvar örmüş gibisi ve bu duvarları birileri için indirmek oldukça zorlayıcı.



Ayak şeklinize göre kim olduğunuzu öğrenin

Ayak şeklinize göre kim olduğunuzu öğrenin

Uzmanlar, ayak parmaklarının birbirine göre uzunluğunun ve kısalığının genetik kodlarımıza dair ipucu verdiğini söyledi. Ayak tipinize göre kökeniniz hangi kıtaya dayanıyor?

Parmaklar başparmaktan başlayarak simetrik şekilde küçülüyorsa Latin kökenli olabilirsiniz. Bu ayak tipine sahip olanların genelde boylarının kısa olduğu, bu kişiler için hayatın zor olabilir deniliyor.

Başparmaktan sonraki parmaklar eşit uzunlukta ve başparmaktan kısaysa kökünüz Orta Avrupa'ya dayanıyor olabileceği ve hem zeki hem de pratik kişiler olduğu söylenmekte.

Başparmağın yanındaki parmak uzun aynı zamanda diğer üç parmak simetrik şekilde kısaysa Asya tipi ayağa sahiptir. Genelde beğenilmeyen ayak tipi olsa da bu tip ayağa sahip kişilerin lider yapısına sahip olduğu düşünülüyor.

Başparmağın yanındaki parmak uzun, 3. parmak ise başparmağınız ile aynı boydaysa Kuzey Avrupa ayak tipi olan kişilerin tıpkı ayak parmakları gibi karışık ve karasız yapıları olduğu sanılıyor.

Ayak şeklinize göre kim olduğunuzu öğrenin

#ayak

#ırk

#köken

#ayak şekline göre ırk

Ayak parmaklarınızın şekline göre karakter analizi

Ayak parmaklar&#;n&#;z&#;n &#;eklinin karakter analizinde kullan&#;ld&#;&#;&#;n&#; biliyor muydunuz? Ayak parmaklar&#; karakterin birçok farkl&#; özelli&#;ini ortaya ç&#;karabiliyor. Fark&#;nda bile olmad&#;&#;&#;m&#;z özelliklerimizi anlamam&#;z&#; sa&#;layabiliyor.

AYAK PARMAKLARININ KARAKTER ANALİZİ

ROMA AYAĞI

Roma ayaklı insanların baş parmakları ve ikinci parmakları aynı uzunluktadır. Bu ayak şeklindeki insanların oldukça sosyal bir yapısı vardır. Macerayı, keşfetmeyi ve seyahati severler. İlgi odağı olmaya bayılırlar. Profesyonel olarak, genellikle çok başarılıdırlar. Aşk hayatları ise oldukça tutkuludur.

KISA PARMAK

Ayak parmakları genelde küçüktür. Sır saklama konusunda oldukça iyidirler. Başkalarının problemini dert edinirler. Eşlerine oldukça düşkün, zevklerinden ise asla ödün vermezler.

YUNAN AYAĞI

Bu ayak sahipleri, ikinci ayak parmağı başparmağından büyük olanlardır. Bu insanlar iyimser ve kolay heyecanlanabilen yapıdadırlar. Ancak strese karşı çok dayanıklı değiller. Yatakta oldukça egemendirler.

ÇİFTÇİ AYAĞI

Tüm parmaklar aynı uzunluktadır. Güvenilir ve vicdanlıdırlar. Düzen ve temizlik onlar için önemlidir. Mantık onlar için daha önceliklidir ancak nadiren de olsa duygularıyla hareket ederler.

AYRIK KÜÇÜK PARMAK

Küçük ayak parmağınızı diğer dört parmağınızdan ayırabilen biriyseniz maceraperest ve sıkılmaktan nefret eden bir yapı, eğer ayıramıyorsanız alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmeyen, değişime kapalı bir yapıya sahipsinizdir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İşte ayak şeklinize göre karakteriniz

Ayak şekline göre karakter analizi nasıl yapılır? Ayak şekilleri neyi ifade ediyor? Ayak parmaklarınızın şekli kişiliğinizi ele verdiğini biliyor muydunuz?

Yayınlanma:Güncellenme:

İşte ayak şeklinize göre karakteriniz

ROMA AYAĞI ŞEKLİ: Bu ayak şekli insanların ayak baş parmağı ve ikinci baş parmağı aynı uzunluktadır. Bu ayak şekline sahip olanlar ise özgürlükçü, maceraperestlerdir. Herhangi bir konuda konunun ilgi odağı olmaya bayılırlar. Genellikle yaşamda oldukça başarılıdırlar. Aşk hayatları onlar için vazgeçilmez bir tutkudur.

KISA PARMAK ŞEKLİ: Genellikle bu ayak şekline sahip olanlar sır saklamaya konusunda oldukça başarılıdırlar. Yakın arkadaş veya sıradan birinin problemini çözme konusunda duruma el atacak kadar sahiplenicidirler. Keyiflerinden asla ödün vermemekle beraber partnerlerine oldukça düşkündürler.

YUNAN AYAĞI ŞEKLİ: Bu ayak şekli ikinci ayak parmağı baş parmağa göre daha uzundur. Bu ayak şekline sahip olanlar genellikle kısa sürede plan yapmayı seven en ufak şeylerle mutlu olabilen ve heyecanlanabilen insanlardır. Her ne kadar stres karşısında dayanıklı olmasalar bile cinsel hayatlarında yönetmeye bayılırlar.

ÇİFTÇİ AYAĞI: Tüm ayak parmakların aynı uzunlukta olmasına denir. Bu ayak şekline sahip olanlar genellikle güvenilir, vicdanlı, düzen ve temizlik konusunda oldukça titiz davranırlar. Duygularını gizlemede oldukça başarılıdırlar.

nasıl yapılır

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir