maybelline kapatıcı hangi renk almalıyım / maybelline age rewind kapatıcı kullananlar ve hakkında yorumları

Maybelline Kapatıcı Hangi Renk Almalıyım

maybelline kapatıcı hangi renk almalıyım

KAPATICI NASIL KULLANILIR? DOĞRU RENK NASIL SE&#;İLİR? EN İYİ KAPATICILAR HANGİLERİ?

Kapatıcı nedir? Kapatıcı ne işe yarar? Kapatıcı alırken nelere dikkat edilmeli? Kapatıcı çeşitleri nelerdir? Kapatıcı nasıl sürülür? Kapatıcı sürmenin püf noktaları nelerdir? Bu ve bunun gibi makyajın en önemli konusuna dair pek çok sorunun yanıtını bu yazıda bulmanız için size çok kapsamlı bir kapatıcı dosyası hazırladık.

kapatıcı nasıl uygulanır

Kapatıcı nedir? Kapatıcı ne işe yarar?

Kapatıcı, özellikle göz altında bulunan cilt rengi koyuluğunun giderilmesini, tüm cildin aynı renk olmasını sağlar. Ayrıca yüzdeki pürüzleri, kızarıklıkları ve lekeleri gizler ve cilt tonundan ton açığı kullanılırsa aydınlatıcı olarak vurgulamak istediğimiz yerleri ortaya çıkarır. Böylelikle, makyajınız daha güzel görünür. Siz da daha taze ve sağlıklı görünen bir cilt tonuna sahip olursunuz. Tabii kendiniz için doğru renkte kapatıcıyı seçmişseniz
 

Kapatıcıda doğru renk nasıl seçilir?

Kapatıcı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, renktir. Eğer ki, cilt tonundan farklı tonda bir kapatıcı alırsanız, kapatmayı istediğiniz rengi, yani olumsuzluğu daha fazla vurgulamış olacağınızı unutmamalısınız. Bu nedenle, almayı düşündüğünüz kapatıcıyı öncelikle boynunuzda denemeli, ve güneş ışığında, rengin sizin teninize uygun olup olmadığına bakmalısınız. Eğer kapatıcıyı nereye sürdüğünüzü bulamıyorsanız, doğru renk seçmiş olduğunuzu bilmelisiniz.


Kapatıcı çeşitleri nelerdir?

Krem kapatıcı: Krem kapatıcı, diğer kapatıcılara göre daha etkilidir. Özellikle koyu renk lekelerin kapatılmasında idealdir. Yüze ve göz çevresine uygulamak için idealdir. Cilde o kadar doğal bir görünüm verir ve kullanımı o kadar kolaydır ki, herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. İstenmesi halinde, nemlendiriciye ya da fondöten içerisine karıştırılarak tüm cilde rahatlıkla uygulanır. Dağıtılması çok kolaydır.  

 

Nars Radiant Creamy Concealer, aydınlatıcı özelliği de olan çok yönlü bir kapatıcıdır.

 

Pot kapatıcı: Stick kapatıcıya benzer özellik gösteren, dağılması kolay, nemlendirme etkisi yüksek olan pot kapatıcı, kap içerisinde yer alır. Yoğun dokusu her türlü kusuru kolaylıkla kapatır ve cildin tamamının homojen görünmesini sağlar. Nars Soft Matte kapatıcı profesyonel makyaj artistleri tarafından da çok sevilmektedir.


kapatıcı uygulaması

 

Stik Kapatıcı :Shiseido  Synchro Skin Correcting Gelstick  Concealer ,  doğal bitişli, hafif yapılı ama kalıcı bir kapatıcıdır. Shiseido’nun ActiveForce™ Technology ile güçlendirilmiştir. Bu formül sayesinde ciltle senkronize olup tüm gün süren taze ve doğal görünüm için ısıya, neme ve yağlanmaya karşı direnç gösterir. 

Nars  Cream Blending Brush  # 12 , çok yönlü  ve çok kullanımlı bir fırçadır. Her bir fırça, François Nars’a özgü tekniklerle kullanılmak üzere özelleştirilmiştir. Böylece mükemmel uygulama yapmanızı sağlar. Hipoalerjenik lifler, hassas ciltlerde kullanım için de idealdir.

 

Kalem kapatıcı: Kalem kapatıcılar, doğal bir görünüm için kusurları kapatır ve cilde doğal bir aydınlık verirler. Göz çevresine uygulandığında koyu halkaları yok ederler. 
 

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer , yüksek kapatıcılığa sahip , uzun süre kalıcı likit kapatıcıdır. Dış faktörlerin (hava kirliliği vs.) cilde zarar vermesini önleyen 4-Fold Teknolojisi ile formüle edilmiştir. Bu sayede dağılmaz ve cillte parçalanmaz.

 

 Nars  Soft  Matte Complete  Concealer , cilde doğal görünüm vere ağırlık yapmayan kapatıcı. Kusurları flulaştırır, gizler ve yumuşak odak efektiyle cildin pürüzsüz  görünmesine yardımcı olur. 

 

Stik kapatıcı: En koyu göz altı halkalarını kapatmak veya ciltte istediğiniz bölgelere aydınlık vermek için ideal bir üründür. Yoğun dokuda olduğundan cilde çok iyi yedirmek gerekir. Shiseido Perfect Stick Concealer ve Nars Stick Concealer gibi kapatıcılar stik formludur. 
 

Nars Flat Concealer Brush gibi bir fırçayla stik kapatıcıyı uygulayabilirsiniz. En az miktarda ürünle, özellikle lekelerin üzerine uygulayarak başlayın ve en doğal ve en az fark edilen etkiyi yaratmak için kademeli olarak kapatıcılığı artırın.

kapatıcı uygulanan bölgeler
 

Kapatıcı nasıl kullanılır? Kapatıcı nereye sürülür?

Kapatıcı sürmeden önce yapmanız gereken şey cildinizi nemlendirmek ve bu sayede kapatıcının cildinizde daha kolay dağılmasını sağlamaktır. Nemlendirici sonrasında kapatıcıyı cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
 

Kapatıcı sürmeniz sırasında, fırça kullanmanız, parmak uçlarınızı kullanmaktan daha etkili bir yöntemdir. Fırça, kapatıcının yüzde doğal bir şekilde durmasını sağlar. 
 

Koyu halkaları kapatmak için

Kapatıcıyı göz altınızdaki halkaları kapatmak için kullandığınızda, cilt tonunuzla eş renkte bir kapatıcı seçin. Göz pınarlarınıza doğru yoğunlaşarak kapatıcıyı V şeklinde sürün. Böylece kapatıcı yüzünüzle uyum içinde görünecek, doğal duracaktır.
 

Aydınlatıcı olarak

Kapatıcıyı aydınlatıcı olarak kullandığınızda, cilt tonundan daha açık bir renk tonu seçin. Kaş üstü, kaş kemiği üzeri, göz altları, burun kenarı, mimik çizgileri ve çene üstüne kapatıcıyı nokta nokta ince uçlu bir fırçayla sürün. Cildinizin doğal şekilde aydınlandığını ve yüzünüzün taze ve canlı gözüktüğünü anında farkedeceksiniz.kapatıcı uygulaması nasıl yapılır
 

Makyaj artistlerinin favori kapatıcıları

Ünlülerin makyaj artistleri Erkan Uluç, Hamiyet Akpınar ve Hatice Saka’ya en sevdikleri ve en sık kullandıkları kapatıcıları sorduk.
  

“Nemlendirici ve ışığı yayma teknolojisiyle zenginleştirilmiş Nars Radiant Creamy Concealer, cilt kusurlarını anında gizleyip, ince çizgileri ve yorgunluk belirtilerini azaltırken daha yumuşak ve daha pürüzsüz bir cilt tonu oluşturuyor.” -Hamiyet Akpınar

“Shiseido Perfect Stick Concealer, en koyu göz altı halkalarını kapatmak ve ciltte istediğiniz bölgelere aydınlık vermek için ideal bir ürün. Bu bakımdan favorim.” – Hatice Saka


KAPATICI NASIL SEÇİLİR? DOĞRU RENK NASIL BULUNUR?
  
KAPATICILAR HAKKINDA HER ŞEY! VİDEOMUZU İZLEYİN!

 

DİĞER YAZILAR

Kapatıcı

MAKYAJ ARTİSTLERİNDEN KAPATICILARA DAİR S&#;PER T&#;YOLAR!

Kusursuz bir cilt i&#;in her zaman birka&#; hile vardır! Bu hileleri uygulamak i&#;inse her kadının makyaj &#;antasında bir kapatıcı olmalıdır. İşin uzmanlarından belki hi&#; duymadığınız ya da duyup uygulamadığımız ufak tefek t&#;yolar kaptık.

Haziran 29,
Kapatıcı

NARS RADIANT CREAMY KAPATICI ALMAK İ&#;İN 9 NEDEN!

Amerika’nın en &#;ok satan kapatıcılarından biri olan Nars Radiant Creamy Concealer, başarısını global g&#;zellik yayınları ve Elle gibi dergiler tarafından &#;d&#;lle ta&#;landırmış bir kapatıcı. Peki, siz bu kapatıcıyı ne kadar yakından tanıyorsunuz?

Kasım 07,
Kapatıcı

KAPATICI KULLANINCA &#;İZGİ OLUŞUMUNU NASIL ENGELLERSİNİZ?

“Hangi kapatıcıyı kullanırsam kullanayım, bir s&#;re sonra mimik b&#;lgemde &#;izgi oluşuyor!” diyorsanız, doğru yerdesiniz. Kapatıcı kullanınca &#;izgi oluşmaması i&#;in size basit ama etkili bir &#;nerimiz var!

Temmuz 02,

Maybelline New York Kapatıcı

Kadınlar, özellikle cilt bakımı konusunda oldukça hassastırlar. Sağlıklı ve genç bir cilt görünümü her kadının hakkıdır. Kişiyi memnun etmeye aynı zamanda hayat içerisinde mutlu olmasına yardımcı olur. Mükemmelliği sağlayacak cilt bakım kusurlarını örten Maybelline New York kapatıcı ile ışıldayan ve beğeni kazanan bir cilde sahip olmanız uzak bir ihtimal değildir. Maybelline modelleri, cilt kusurlarını mükemmele yakın bir şekilde örtmeye yardımcı olur. Cilt adeta kişinin kimliğini yansıtır. Her kadın boyutlarına göre az veya çok cildine kendi imkânları dâhilinde bakım yapma imkânına sahiptir. Göz çevrenizdeki halkalar ve yorgun görünüm aynaya baktığınızda sizi kötü hissettiriyorsa ihtiyacınız olan ürünler tam da Maybelline ailesi tarafından sizin için oluşturulur. Yaz ve kış aylarına uygun olarak tasarlanan yapıları sayesinde yoğunluk hissiyatını minimum yapıda aza indirgeyerek yüzünüzde fresh bir hissin sağlanmasında yardımcı olur. Koyu tonlu lekeler makyaj esnasında kapanarak net bir görünümün ortaya çıkmasına olanak sağlar. Maybelline Instant Anti Age Eraser modeli ile bu koleksiyona ait ürünleri deneyebilir ve makyajınızı kusursuz bir biçimde tamamlamayı destekleyici ürünlere şans verebilirsiniz. Göz alıcı bir ten vaat eden bu ürünlerin kullanımı oldukça pratik ve konforlu bir kullanımı beraberinde getirir. Maybelline New York ürünleri, ’ü aşkın geniş renk ve ürün skalası ile her kadının ten uyumuna hitap edebilecek ürünleri piyasaya sunar. Maybelline makyaj koleksiyonu ürünleri arasında ilk sırada yer alan ürünler, ideal yapıda oluşturulmuş formülleri ile bireyin beklentisini karşılayacak nitelikte oluşturulmak için tasarlanır. Özel renk seçenekleri ile geniş ürün yelpazesini kadınlara sunmaktan gurur duyar. Kaliteli ve pratik ürün arayışında olanlar, mükemmel bir alternatif makyaj malzemeleri sunar. Maybelline New York kapatıcı çeşitleri ile cilt renginize ve ihtiyacınıza uygun olan farklı ürün çeşitlerini tercih ederek doğal görünümlü ve ışıldayan bir cilt yapısına sahip olabilirsiniz. Maybelline New York, özellikle cilt kızarıklıklarını, lekeleri ve karartıları gidermedeki başarılı ürün çeşitliliği ile bilinir. Cilt tonunu eşitler ve size sadece aynada keyifle kendinize bakması kalır. Siz de bu makyaj malzemesini satın almak için Trendyol’u inceleyebilir, cilt tonunuza uygun olan modeli seçebilirsiniz.

Beğenilen Maybelline New York Kapatıcı Özellikleri

Beğenilen Maybelline New York Kapatıcı Özellikleri

Maybelline New York Instant Anti Age Eraser renkleri skalası oldukça geniştir. Makyaj duayenleri tarafından birçok lüks markaya muadil olarak gösteren Maybelline ürünleri, geniş kitleler tarafından yapısı gereği oldukça beğenilir. Çıktığı ilk günden beri müşteriler tarafından büyük rağbet görür. Maybelline New York İnstant kapatıcılar, yüksek performansı ve bunun yanı sıra doğal bitişli görünümleri ile makyaj çantanızdan eksik etmeyeceğiniz seçeneklerin başında gelir. Herkesi favorisi olan bu ürünleri bir defa kullanıp deneyimlemeniz gerekir. Kuru ve mat bir teniniz varsa, bu ürün tüm cilt tiplerinde aydınlık ve ışıldayan gözaltlarına kavuşmanızda yardımcı olur. Maybelline New York gözaltı kapatıcı, gözaltındaki yorgun görünümü tek hamlede kapatmaya destek olan bu ürün, bireyin alt tonuna uygun olarak renk skalasını var gücüyle geliştirir. Renk eşitsizliklerini ve yorgun görünümü gidermeyi sağlıklı bir şekilde başaran Maybelline ürünü, birçok farklı renk seçeneği ile kendinize uygun rengi seçmeniz için birbirinden farklı geniş ürün yelpazesini sizin beğeninize sunar. Özellikle Maybelline New York İnstant Anti Age Eraser 01 Light seçeneği kadınlar arasında oldukça popüler kendi rengine yakın ya da gözaltlarını aydınlık göstermek isteyen hanımların 1 numaralı tercihleri arasında bulunur. Bu model makyaj malzemelerini Trendyol ile güvenle satın alabilirsiniz.

Her Cilt Tipine Uygun Maybelline New York Kapatıcı

Her Cilt Tipine Uygun Maybelline New York Kapatıcı

En açık tonu özellikle beyaz tenli kadınların, kapatıcı seçerken renk sıkıntısı yaşamalarına neden olabiliyor. Kendilerine uygun açık rengi bulamayan kadınlara Maybelline modellerindeki açık renkleri satın alarak denemelerini tavsiye ediyoruz. Bunun yanı sıra Maybelline’nin üretmiş olduğu koyu tondaki modeller sayesinde kontür uygulamalarının yapımı konforlu hale gelebilir. Gün içerisinde parlama yapmamaya yardımcı olacak ve uzun süre yüzden silinmeden tüm gün belirgin çizgilerle hatlarını koruyacak kontür uygulamaları, yüzünüzdeki kalıcılığı desteklemeye olanak sağlar. Son eklenen yeni renkteki kontür tonu ile bilinen Maybelline İnstant Anti Age Eraser tam olarak 7 rengi bulunur. Açık tenlilerden koyu renkli görünümlere eşlik eden modeller, herkes tarafından yapısı gereği oldukça beğenilir. Cildiniz ile birebir uyacak ve doğal bir kapatıcı görünümünü sağlayacak renkler, size eşlik etmeye yardımcı olur. Maybelline New York Instant Eraser 00 Ivory rengi, açık rengi ifade eder. Açık tenli olanlar ve aydınlık görünümü sevenler için bu renk size uygun olur. 01 Light rengi ise açık bir buğday ten rengine sahipseniz ve morluklar ile eşitsizlikleri örtmek istiyorsanız size yardımcı olur. 02 Nude tam olarak buğday tenlilerin rengidir. Sarı alt tonuna sahip kadınlar için önerilir. 03 Fair soğuk bir alt tona sahiptir. Maybelline New York gözaltı kapatıcı, gözaltı morluklarını nötrler. 04 Honey sıcak alt tonlu buğday tenliler için çok uygun olur. 12 Light Honey rengi, sıcak alt tonlu açık buğday tenliler için uygun bir renktir. 06 Neutralizer, sarı alt tonlu buğday renkli tenler için uygundur. 07 Sand esmerler için birebir örtücü ve kusursuz bir renk tonudur. 08 Buff sıcak alt tonlu tenliler için kapatıcı bir renktir. Deep Bronze, yeni çıkarılan renk serisindendir. Bu renk tonu yüzü boyutlandırmadaki kontür yapımı için son derece uygundur.

Maybelline New York Kapatıcı ile Güçlü Makyajlar

Maybelline New York Kapatıcı ile Güçlü Makyajlar

Maybelline New York Fit Me kapatıcı ile derideki sivilce, izlerini yorgun görünümü, lekeleri ve mor halkaları rahat bir şekilde kapatabilirsiniz. Ürünleri deneyimleyenlerin neredeyse tamamı üründen oldukça memnun kaldıklarını belirtir. Cilt dokusuna ve rengine birebir uyan ve ciltle bütünleşen Fit Me serisi ile cildinizi tazelemenin yollarını keşfedebilirsiniz. Maybelline Fit Me Concealer, başarılı gözaltı modeli arayanların favorisi haline gelir. Maybelline New York kapatıcı renkleri arasında toplam 5 seçenek bulunur. Bu renkler, her cilt alt tonuna sahip olabilecek kadınlar için düşünülerek oluşturulur. Mat ve doğal bitişli yapıları ile parlamayı kontrol altına almada oldukça başarılı bir etki gösterir. Son derece hafif yapılı ve gözeneklere dolmayan cilt üzerinde çizgilere neden olmayan bir yapısı bulunur. Sünger aplikatörlü başlığı sayesinde istenilen bölgeye az ürün miktarında uygulayarak doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Fit Me kapatıcılar, ten ile tam bir uyumun yakalanmasına yardımcı olur. Yağ içermeyen formülü sayesinde doğal-mat bitişli yapısı ve gün içerisinde parlama yapmaması ile adından sıkça söz ettirir. Yağsız oluşu, aynı zamanda tüm cilt tiplerine hitap etmede oldukça etkilidir. Fit me açık renk tonuna sahip 05 Ivory özellikle çok açık beyaz tenlilere yönelik olarak üretilir. Yüzün yüksek kesimlerini de aydınlatmada son derece etki sahibidir. Biraz da pembe-sarı alt tonlulara hitap eden 10 Light ile tamamen pembe alt tonlu olanı- 15 Fair rengi, soğuk alt tonlu tenler için idealdir. Sarı alt tonlu kapatıcı isteyenlere uygun olan modeli - 20 Sand rengi beğenilerinizi karşılar. Son olarak esmer tenliler düşünülerek tasarlanan 25 Medium Fit Me geniş renk skalası ile denemeniz için tavsiye edilir. Fit Me fırçalar, parmaklar ya da yumuşak bir sünger yardımı ile kolaylıkla uygulanabilir. Maybelline New York Affinitone kapatıcı ile derinin doğal görünümünü koruyarak ciltle bütünleşen benzersiz bir örtücü görevi üstlenir. Oldukça hafif yapılı formülü ile ciltte ağırlık yapmayacak niteliktedir. Özel içeriği ile cildin doğal görünümünü korumanın yanı sıra ciltteki kusurları uyum sağlayarak kapatmada etki sağlar. Gün içerisinde uzun süre kalıcılığını koruması ile bilinir. Gözaltlarınızda gizlemek istediğiniz yorgun görünümlerin üzerine, sivilce lekelerine, koyu halkalara ya da ciltteki kızarıklıklara hafif bir şekilde parmaklarla veya süngerle uygulayabilirsiniz.

Etkileyici Makyajlar İçin Maybelline New York Kapatıcı

Etkileyici Makyajlar İçin Maybelline New York Kapatıcı

Maybelline Affiniton bir yandan kusurları örterken aynı zamanda aydınlık bir görünümün kazandırılmasında da son derece etkilidir. Tüm cilt tipleri için uygun olan bu ürünler, yağsız ve silikon bazlı ürünler grubunda yer almaktadır. Cilt üzerindeki leke ve pürüzleri kapatmada yardımcı olur. E ve C vitaminli içeriği ile ciltteki kusurları kapatmanın yanı sıra cildin tedavisinde de son derece etkili bir yapıya sahiptir. Papatya, üzüm, salatalık özleri içeren formülü sayesinde cildin beslenmesine ve nemlendirilmesine olanak sağlar. Hipoalerjenik bir üründür. Gözenekleri tıkamaz aksine doğal ve parlak ve fresh bir görünümün kazandırılmasında etki sağlar. Kullanımı aplikatörü sayesinde oldukça kolaydır. Maybelline New York kapatıcı tonları arasında 3 mevcut renk bulunur. 01 Nude Beige, 02 Natural, 05 Medium Beige olarak bilinir. Bu renkler içerisindeki hafif yapıdaki ışıltıları ile bilinir. Aynı zamanda mat bir görünüm sağlarlar. Gözaltlarına uygulandıkları sırada kolayca bütünleşerek hızlı bir şekilde sabitlenmeye yardımcı olur. Cilt ile kusursuza yakın bir şekilde bütünleşme sağlar. Bu ürün ile gün boyu eliniz fondötenlere dahi gitmek istemezsiniz. Gün boyu uzun süreli bir kalıcılığın sağlanmasında yardımcı olur. Maybelline New York Super Stay kapatıcı serideki kapatıcı koleksiyonlardan bazılarıdır. Gözaltlarındaki koyu halkaları, sicilce izlerini ve lekeleri tek seferde başarılı bir şekilde gizleyen ve kolay dağılan formülü ile bilinir. Kolay dağılan yapısı sayesinde birçok kadın tarafından övgü ile bahsedilir. İlk denemenizde dahi üstün kapatıcı niteliğindeki favori listenize girmeye yardımcı olacak ürünler arasında yer alır. Kolay uygulama sağlayan sünger ucu sayesinde konforlu bir sürüm gerçekleştirmenize olanak sağlar. Aynı zamanda bu ürünün bilindik özelliklerinden biri de suya karşı oldukça dayanıklı olmasıdır. Bu özelliği sayesinde gün içerisinde terlemelere ve neme karşı da son derece bozulma yapmadan uyum sağlayabilir. Açık tenlilerden koyu tenli esmer renklere sahip hanımlar için birbirinden farklı renkleri ile tasarlanır. 7 farklı cilt tonuna eşlik edebilecek geniş bir ürün yelpazesi bulunur. Maybelline ürün çeşitleri arasında yüksek pigmentasyonu ile bilinen ve koyu halkaları tamamen gizlemeye yardımcı olan Maybelline New York Super Stay 24 saate kadar kalıcılık vaat eden ürünler arasında yerini alır. Bir kapatıcıdan beklentiniz yüksek ve pürüzsüz bir örtücülük ise beklentinizi karşılayacak Super Stay koleksiyonu tam da size uygun olur. Lekelerinizi dengelemeye yardımcı olurken aynı zamanda cildin tek tona getirilmesinde etkili olan bu ürünler, kusurlu görünümü yok etmeyi desteklerken aynı zamanda kapatıcı ama ağırlaştırma yapmayan yapısı ile beğeninizi kazanmaya yardımcı olur. Bu modelleri uygun fırçalarla, parmaklarınızla ya da nemli bir süngerle uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda ürün miktarını arttırarak kapatıcılığını da kendiniz belirleyebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanı sıra ideal boyutu ile de ilginizi çekmeye olanak sağlar.

Deneyenlerin Favorisi Maybelline New York Kapatıcı

Deneyenlerin Favorisi Maybelline New York Kapatıcı

Maybelline ürünleri, kusursuz bir ten makyajını etkili bir şekilde yansıtmada son derece etkilidirler. Kadınların sık sık elinin gittiği makyaj malzemesi arasında yer alırlar. Tüm cilt aynı görünmediği takdirde yapılan makyajda kusurlar kendini belli eder. Bunu giderek için özel formüllerle üretilen kapatıcılar, bireylerin beğenisini karşılayacak niteliktedir. Alternatif fondöten yapısında olan bu kapatıcılar, fondötenlerden farklı olarak gözaltına uygun yapıda olması ile bilinir. Özellikle gözaltlarına fondötenin devamını sürmekte ısrarcı olmanızı tavsiye edilmez. Çünkü kapatıcılar sağlıklı ve güzel bir cilt görünümünü beraberinde getirir. Kapatıcılar kusurları örtmenin yanı sıra T bölgesi, çene, burun üstü ve gözaltlarında aydınlık bir görünümün etkili olmasını sağlar. Kapatıcıların görevi yalnızca gözaltlarındaki kusurları örtmek değil aynı zamanda yüzde bulunan morluk, kızarıklık ve siyah lekeleri gizlemek adına popüler tercihler arasında yer alır. Böylelikle cildinize uyguladığınız makyaj soft ve bütünleyici bir görünümde durur. Makyajınızda kullandığınız model seçimleri oldukça önemlidir. Kaliteli ve dayanıklı yapıdaki seçenekleri, bireylerin kullanımı için son derece konfor sağlar. Maybelline New York kapatıcı light ile cildiniz taze ve canlı görünme fırsatını elde etmiş olur. Tüm bunların yanı sıra Maybelline New York ürünleri uygun fiyatlı oluşları ile takdir toplar. Tam bir fiyat performans ürünleri arasında yer alan seçenekleri, bütçe dostu olarak bilinir. Her kesimden kişiye farklı fiyat seçenekleri ile ulaştırılmaktadır. İndirim ve kampanyalar döneminde avantajlı fiyat seçenekleri ile bu ürünlere sahip olabilir ve kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ürün boyutları ve farklı özelliklere sahip seçenekleri, Maybelline New York kapatıcı fiyat değerleri farklı aralıklarda olabilir.

Göz Alıcı Makyajlar İçin Maybelline New York Kapatıcı

Göz Alıcı Makyajlar İçin Maybelline New York Kapatıcı

Kapatıcı seçerken dikkat edilmesi gereken önemli husus, cilt rengine birebir aynı tonda seçilen kapatıcı olmasıdır. Eğer ürününüz aynı tonda almazsanız ciltte iki renk görünümü etkili olacak ve bu da hoş olmayan görünümü beraberinde getirir. Kapatıcıyı sürdüğünüz yerler belirgin kalacak ve ten renginize uyumsuzluğu ile dikkat çeker. Kapatıcıyı seçerken doğru tercih boynunuzda denemeniz olacaktır. Fakat aydınlık görünümlü ürün seçenekleri için cilt tonunuza uygun kapatıcıdan bir ton açık almanızı tavsiye ederiz. Maybelline New York Kapatıcı kullananlar oldukça memnun kaldıklarını ifade ederler. Özellikle örtücülüğü ve hafif yapısı ile müşterilerin son derece beğenisini kazanır. Uykusuzluk, stres, yorgunluk ve sınav dönemi gibi etmenler cildin olduğundan yorgun görünmesine neden olabilir. Bu etkileri minimuma indirmek amacıyla makyaj yaparken kusurları örten seçeneklerden biri kapatıcılar olur. Kapatıcılar sayesinde yüzün belirli hatları aydınlık ve natürel gözükebilir. Bunun yanı sıra makyaj yaparken her kusurlu alanı kamufle etmeye yarayacak Maybelline ürünleri, farklı formüllü yapıları ile tercihe sunulur. Kimi Maybelline ürünleri yoğun yapıdaki özellikleri ile kimi Maybelline modelleri sıvı ve akışkan formda olması ile bilinir. Likit, tüp halinde satılan, ucu süngerimsi yapıda olanları, kalem ve stick olmak üzere birçok ürün seçeneğini Maybelline ailesi sizin için sunulur. Temiz ve kaliteli içerikleri ile de aynı zamanda son derece güvenilir ve tercih edilebilir yapıdadırlar. Kullananların deneyimlerini öğrenmek için Maybelline New York kapatıcı yorum içeriklerini inceleyebilirsiniz. Profesyonel makyaja yakın ürünleri tercih etmek istiyorsanız bunun için size Fit Me kapatıcıları önerilir. Tüm bu sunulan kapatıcı seçeneklerine Trendyol aracılığı ile güvenle sahip olabilir ve online alışveriş deneyimini konforlu bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir