son hat artık kullanılamıyor hatası / Son Hat Artık Kullanılamıyor Hatası iPhone | infonuz

Son Hat Artık Kullanılamıyor Hatası

son hat artık kullanılamıyor hatası

Turkcell Numaranla Öde

×

Paycell Ucretsiz - Uygulama Marketlerde

İNCELE

Aramaya başlamak için en az 3 karakter yazmalısınız.

Turkcell Numaranla Öde

Hemen Paycell Uygulamasını indir, Paycell Limit'ini öğren!

Paycell&#;de sana özel tanımlanan limitini hemen kullanmaya başlayabilirsin. Bu limiti Paycell Kart&#;ına aktararak tüm mağazalarda alışveriş yapabilirsin. Üstelik harcamalarının geri ödemesini Turkcell numaran üzerinden faturanla kolayca yaparsın.

Hemen Limitini Görüntüle

Turkcell Numaranla Öde’yi Nerede Kullanırım?

Turkcell Numaranla Öde Nasıl Kullanılır?

Alışveriş Esnasında Turkcell Numaranla Öde'yi Seç

Anlaşmalı firmalardan yaptığın alışverişlerin için ödeme adımında Turkcell Numaranla Öde'yi seç

Harcamalarını Faturana Yansıt

Yaptığın harcamaları Turkcell faturana yansıtarak güvenle ve kolayca alışverişini tamamla

Paycell İndir

Uygulamayı App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak indir.

Paycell Mobil Ödeme Limit’ini Kartına Aktar

Paycell Hesabım sayfasından limitini ister senin için oluşturulan sanal kartına ister Paycell Kart’ına aktar.

Dilediğin Yerde Kullan

Aktardığın tutarı tüm alışverişlerinde kullan ya da nakit olarak çek.

Kolayca Öde

Yaptığın harcamaları Turkcell faturana yansıtarak öde.

Alışveriş Esnasında Turkcell Numaranla Öde ile Ödemeyi Seç ve QR Kodu Okut

Anlaşmalı firmalardan yaptığın alışverişlerin için ödeme adımında Turkcell Numaranla Öde ile ödemeyi seç ve QR kodunu okutarak ödemeni tamamla.

Harcamalarını Faturana Yansıt

Yaptığın harcamaları Turkcell faturana yansıtarak güvenle ve kolayca alışverişini tamamla

Sıkça Sorulan Sorular

Bu işlemden Turkcell faturalı bireysel hat sahipleri, firma yetkilisi onayı ile faturalı kurumsal hat sahipleri ve bakiye yükleyerek Turkcell ön ödemeli hat sahipleri yararlanabilir.

Turkcell Numaranla Öde’yi kullanmadığınız durumlarda herhangi bir ücret alınmaz, tamamen ücretsizdir.

Google Play Store’da Turkcell faturana yansıtarak ödeme yapmak için linkteki Google Play Store uygulaması menüsünden hesabım başlığına girerek ödeme bilgileri alanında “Paycell Turkcell Numaranla Öde kullan” seçeneğini seçmen yeterlidir.

App Store&#;da Turkcell faturana yansıtarak ödeme yapmak için Touch ID veya Apple Kimliğini ve parolanı kullanarak giriş yap. Ödeme bilgilerine dokun. &#;Turkcell Numaranla Öde&#;yi seç, ardından kullanacağın cep telefonu numaranı seç ve &#;Bitti&#;ye dokun.

Böylece hesabınla gerçekleştirilecek tüm satın alma işlemleri artık cep telefonu faturana yansıtılacak ya da TL bakiyenden düşecektir. 

  • “AC” yazıp mesaj atarak,
  • Paycell uygulaması üzerinden,
  • numaralı  Çağrı Merkezi’mizi arayarak 
  • Turkcell BİP üzerinden,
  • Turkcell DO uygulaması üzerinden hattınızı Turkcell Numaranla Öde&#;ye açabilirsiniz.

Hattınızı MOBILODEMEKAPAMA yazıp ’ye göndererek ya da Çağrı merkezimizi 60 60 numaralı telefondan arayarak Turkcell Numaranla Öde işlemlerine kapatabilirsiniz.

Limitini aşağıdaki yöntemlerle öğrenebilirsin:

  • Paycell uygulamasından
  • MOBILODEME LIMIT yazıp ’e göndererek
  • 60 60 Paycell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak

Limitler üye iş yerine göre farklılık gösterebilir. Kurumsal hatlar için bu durum geçerli değildir. Kurumsal hatlarda limiti şirket yetkilisi belirler.

Limitiniz size özeldir ve her ay fatura kesim tarihinde güncellenir.

Yeni alınan bireysel faturalı hatlar için aylık limit TL’dir ve anında aktive olur. Limitini hemen Paycell anlaşmalı üye iş yerlerinde kullanmaya başlayabilirsin.

Daha Fazla Göster

Daha Az Göster

Turkcell Numaranla Öde ile fiziksel ürün satın alımları, Paycell karta Turkcell Numaranla Öde limiti ile bakiye yükleme, OTP kategorisinde abonelikli servis kullanımları ve reklam ödemeleri Premium aidat kategorisinde olup, 3 aylık dönemlerde 14,99 TL olarak alınır. Premium servislerin kullanımı durumunda aynı dönemde daha önceki kullanımlarınızdan standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 2TL’lik fark ücreti alınacaktır.
Sözleşmeye funduszeue.info linkinden ulaşabilirsiniz.

Bu kapsamda;

Kredi Geri Ödemeleri: Müşterinin kredi kullanarak, Turkcell kampanyalarından cep telefonu tarifesi ile birlikte Turkcell kanallarından satın aldığı cep telefonu, tablet ve benzeri cihazlar ile aksesuarların kredi geri ödemelerinde; Paycell ile Turkcell faturasına yansıtarak Turkcell Numaranla Öde kullanan Müşterilerden her bir kredi başına işlem ücreti ve kredi geri ödemeleri devam ettiği sürece Paycell tarafından sunduğu ödeme hizmetinin karşılığı olarak aylık olarak 4,99 TL üyelik ücreti alınmaktadır. Cihaz/tablet/PC/aksesuar satışlarından alınan işlem ücretinin iadesi yapılamamaktadır. Akıllı telefon: 36,99 TL Aksesuar (telefon, tablet ve PC dışında kalan diğer ürünler): 21 TL, Tablet ve PC: 16 TL’dir.

Kurumsal Müşteri Kredi Geri Ödemeleri için; Kurumsal Müşterinin kredi kullanarak, Turkcell kampanyalarından cep telefonu tarifesi ile birlikte Turkcell kanallarından satın aldığı cihazların kredi geri ödemelerinde, Paycell ile Turkcell faturasına yansıtarak Turkcell Numaranla Öde kullanan kurumsal müşterilerden 3 ayda bir tek bir işlem ücreti alınmaktadır. Her 3 kategorideki cihazlara (Akıllı Telefon, Aksesuar, Tablet/PC) ilişkin satıcıdan taahhütlü veya cep telefonu operatörünün kampanyaları vasıtasıyla cep telefonu tarifesi ile birlikte kredi kullanımının yapıldığı durumda geri ödemelerde Paycell tarafından alınacak işlem ücreti, en yüksek işlem ücretine denk gelen cihaz üzerinden hesaplanmaktadır. Kurumsal müşteri tarafından kullanılan satıcıdan taahhütlü veya cep telefonu operatörünün kampanyaları vasıtasıyla cep telefonu tarifesi ile birlikte kredilerin geri ödemelerinin, Paycell vasıtasıyla s. Kanun’un 1 (d) maddesi kapsamında mobil ödeme hizmeti ile gerçekleştirilmesi halinde aşağıdaki işlem ücretleri uygulanır: Akıllı telefon: 36,99 TL Aksesuar: 21 TL, Tablet ve PC: 16 TL’dir.

Müşterinin kredi ile herhangi bir kampanya ya da tarife olmaksızın, satın aldığı ürün ve hizmetlerin kredi geri ödemelerinde; Paycell ile Turkcell faturasına yansıtarak Turkcell Numaranla Öde kullanan Müşterilerden Paycell tarafından sunduğu ödeme hizmetinin karşılığı olarak her bir alışverişleri/kredibaşına tek seferlik işlem ücreti alınmaktadır ve ilgili kredi geri ödemesi devam ettiği sürece aylık olarak alışveriş yaptığı üye işyeri nezdinde değişebilen üyelik ücreti alınmaktadır. Pasaj, Turkcell iletişim merkezleri, Ereyon, Zubizu ve İncehesap üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılan bu tarz krediler için aylık üyelik ücreti 2,99 TL’dir. Kredi kullanarak yapılan satışlarda kredi iptal olsa dahi, ödeme hizmeti ile ilgili işlem yapıldığından her bir alışveriş/kredi başına alınan tek seferlik işlem ücreti iadesi yapılamamaktadır. İşlem ücreti Pasaj, Turkcell iletişim merkezleri, Ereyon, Zubizu ve İncehesap üzerinden yapılan alışverişlerde, yapılan alışveriş başına 6,99 TL’dir.

Aidat/Üyelik Ücretleri: Her bir Müşteri’nin standart Turkcell Numaranla Öde servislerinden kullanımı yaptığı hattı üzerinden 3 aylık mobil ödeme üyelik bedeli (aidat tutarı) alınmaktadır. Bu ücret 12,99TL’dir.*

Turkcell Numaranla Öde ile fiziksel ürün satın alan müşteriler ve reklam ödemelerini, Turkcell Numaranla Öde ile yapan müşteriler, Premium statüsünde olup, bu müşterilerden 3 ayda bir premium aidat bedeli alınır. Premium servislerin kullanımı durumunda üyeliğiniz otomatik olarak Premium olarak güncellenecek ve daha önce standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 2TL’lik fark ücreti alınacaktır.
14,99 TL’dir.

Geç Tahsilat Bedeli: Müşterilerin satın aldıkları ürün tutarını Turkcell Numaranla Öde ile cep telefonu faturasına yansıtılarak ödemeyi tercih etmeleri ve bu ödemeleri geciktirmeleri halinde; faturanın son ödeme tarihinden itibaren geç tahsilat bedeli yansıtılacak olup bu tutarlar müşterinin bir sonraki faturası ile tahsil edilecektir. gün gecikme durumunda TL’ye kadar olan gecikme tutarı için,99TL, TL ve üstü tutarında; 25,99TL. 30 gün ve üzeri gecikme durumunda TL’ye kadar olan gecikme tutarları için; 25,99 TL, TL ve üstü tutarlarda için; 33,99 TL.

Daha Fazla GösterDaha Az Göster

MOBILODEME LIMIT yazıp ’e göndererek kalan mobil ödeme limit bilgini öğrenebilirsin. Limitler üye iş yerine göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için: 60 60 Paycell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsin. Yeni alınan bireysel faturalı hatlar için aylık limit TL’dir ve anında aktive olur. Limitini hemen Paycell anlaşmalı üye iş yerlerinde kullanmaya başlayabilirsin.

Turkcell Numaramla Öde ile binlerce üye iş yerinde güvenli ve kolay alışveriş yapabilir ve Hazır Limit bakiyeni Paycell Kartı’na aktarabilirsin.

Turkcell Numaramla Öde ile App Store, Google Play, League of Legends, Facebook ve Joygame ve n11 gibi binlerce üye iş yerinde güvenli ve kolay alışveriş yapabilirsin.

Turkcell Numaramla Öde hizmeti Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. tarafından verilmektedir.

Hazır Limit işlemleri, sayılı Kanun’un (d) maddesi kapsamında Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. (Paycell) tarafından mobil ödeme işlemleridir. Bu işlemlerde, müşteri/kullanıcı tarafından alınan mal ve hizmetin içeriği müşteriler tarafından kontrol edilmeli, mal ve hizmetlere ilişkin tüm talep ve şikayetler satıcıya iletilmelidir.

Turkcell Numaramla Öde işlem tutarları, faturalı hatlarda fatura kesim tarihinde işlemin yapıldığı Turkcell cep telefonu faturanız veya ön ödemeli hatlarda işlemle eş zamanlı olarak ön ödemeli hat bakiyeniz üzerinden tahsil edilir.

Turkcell Numaramla Öde işlemlerinde, cep telefonunuz ödeme aracı niteliğinde olduğundan, cep telefonu ve söz konusu işlemler için cep telefonunuza gelen şifrelerin üçüncü kişilerle paylaşılmaması, işlemin hat sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Kullanıcı, ödeme aracı güvenliğinden sorumlu olup, kullanıcıya ait ödeme aracının/kullanıcıya gönderilen şifrelerin üçüncü kişilerle paylaşılmasında Paycell’in sorumluluğu bulunmamaktadır. 

İşlemin üçüncü kişi adına yapılmak istenmesi halinde öncesinde Paycell’e bilgi verilmelidir.

Kullanıcının, aylık TL’yi aşan işlem yapmak istemesi halinde Paycell’in yasal yükümlülükler doğrultusunda Paycell kanalları üzerinden kimlik tespiti yapması gerekmektedir.

Başarılı

Tebrikler!
Paycell işyeriniz için yaptığınız başvuru başarıyla oluşturuldu

Paycelli Ol
Paycell Başvur
Paycell Hemen Başvur
Paycell Hazır Limit

Sana Özel Hazır Limitin: ₺

Limitini Paycell Kart’ına aktararak tüm alışverişlerinde kullanabilir, aktardığın tutarı da Turkcell faturana yansıtarak ödeyebilirsin.

QR’ı Okut, Paycell’i İndir

Hazır limitini kullanmak ve Paycell’in avantajlı dünyasını keşfetmek için hemen QR’ı okut, Paycell’i indir!

QR Kod

Keşfetmek için Hemen QR’ı Okut, Paycell’i İndir!

Üzgünüz, Paycell Hazır Limit sadece Turkcell Bireysel müşterilerine özeldir. Fakat Paycell’in avantajlı dünyasında seni bekleyen bir sürü fırsat var.

QR Kod
Paycell İkon

Sana Özel Hazır Limitin: ₺

Limitini Paycell Kart’ına aktararak tüm alışverişlerinde kullanabilir, aktardığın tutarı da Turkcell faturana yansıtarak ödeyebilirsin.

Bu web sayfasındaki fotograf, resim, dizayn, logo, grafik, şekil, teknik ve bilimsel çizimler, animasyonlar, video ve müzik kayıtları, içerik, dış görünüm ile bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü yazılı, sesli ve görsel muhteva, bundan sonra kısaca "TÖHAŞ" olarak anılacak olan Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.’ye ait olup Türkiye Cumhuriyeti Telif Hakkı, Marka, Patent, Endüstriyel Tasarım ve diğer Fikri Mülkiyet Hakkı Mevzuatı kapsamında koruma altındadır.

Web sitesinin tamamı ya da bir kısmının TÖHAŞ’ın yazılı izni olmadan aynen ya da değiştirilerek herhangi bir şekilde ya da herhangi bir mecrada kullanılması, kopyalanması, değiştirilmesi, satılması, çoğaltılması, yeniden üretilmesi veya koruma altındaki bu hakların herhangi bir şekilde Fikri Mülkiyet Mevzuatına aykırı şekilde kullanımı yasaktır. Kullanıcılarımız tarafından web sitesi sayfalarından yazıcı çıktısı alınması sadece kendi şahsi kullanımları için mümkündür.

TÖHAŞ bu web sitesinin içeriğinin gerçeği yansıttığını temin için gerekli tedbirleri almakla beraber, web sitesinde yer alan her türlü bilginin sadece tanıtım ve bilgi amaçlı olduğunu belirtmekte, sitedeki tüm bilgilerin doğruluğunu ve tamlığını garanti etmemekte ve bu konuda hukuki bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Kullanıcı bu siteye erişimden ya da site içeriğindeki bilgilerden dolayı, veya bu bilgilere dayanarak yaptığı herhangi bir işlemden dolayı uğrayabileceği herhangi bir zarar nedeniyle TÖHAŞ’a bir sorumluluk yükleyemeyecektir. TÖHAŞ bu web sitesinde yer alan promosyon ve kampanyaları her zaman geri alma ya da değiştirme hakkına sahip olup, bu değişiklikleri takip kullanıcının sorumluluğundadır.

TÖHAŞ kullanıcıların bu sitenin kullanımından dolayı uğradıkları zarar ya da elde ettikleri kârdan sorumlu olmadığı gibi, bu sitenin kullanıcı tarafından hatalı kullanımı nedeniyle oluşabilecek her türlü zarar ve sorumluluktan muaftır. TÖHAŞ bu web sitesinin herhangi bir zaman diliminde ve herhangi bir sebeple kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle, herhangi bir hata veya izinsiz müdahaleler nedeniyle doğru olmayan bilgiler içermesi nedeniyle kullanıcıların uğrayabileceği zararlardan sorumluluk kabul etmemektedir.

Bu web sitesi bazı web sitesi ve başka kaynaklara atıflar ve linkler içerebilir. TÖHAŞ bu web sitesi ve kaynaklar üzerinde kontrol hakkına sahip olamayacağından bu sitelerin varlığı, içeriklerinin gerçeği yansıtıp yansıtmaması ya da kullanıcının bu sitelere giriş yapması sonucu uğrayabileceği zararlardan sorumlu değildir.

Kişisel Bilgiler ve Gizliliğe ilişkin bilgiye funduszeue.info buradan ulaşabilirsiniz.

TÖHAŞ, web sitesini geliştirmek amacıyla kullanıcı faaliyetlerini kaydedip değerlendirmek için "cookie" (çerez) teknolojisini kullanır. Çerezler, web sunucusu tarafından tarayıcınız aracılığı ile bilgisayarınıza yerleştirilen küçük veri dosyalarıdır. TÖHAŞ, bu teknolojiyle bireysel kullanıcıların sadece kendi istekleriyle vermiş oldukları bilgilerini, yalnızca kullanıcıya daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kaydeder ve kullanır. Cookie teknolojisinin kullanılması için tarayıcınızın ayarlarının bu teknolojiye göre ayarlanmış olması gerekmektedir. Hemen hemen tüm internet tarayıcılarında, çerezleri sabit diskinizden silmek, yazılmasını önlemek ya da kaydedilmeden önce uyarı mesajı almak için seçenekler vardır. Daha fazla bilgi için lütfen tarayıcınızın yardım dosyalarına ve kullanım bilgilerine bakınız.

TÖHAŞ bu web sitesinde belirtilen ifade ve koşulları her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Kullanıcılar yapılan bu değişikliklerden sonra siteye yapılacak girişlerde yeni şartlara tabi olacaklardır.

Bu web sitesinden kaynaklanacak uyuşmazlıklarda TÖHAŞ elektronik kayıtları delil olarak kabul edilecektir ve uyuşmazlık T.C. hukukuna tabi olacaktır. Bu tür ihtilafların çözümünde İstanbul Çağlayan mahkemeleri ve icra müdürlükleri yetkilidir.

İPhone Son Hat Artık Kullanılamıyor Hatası

İPhone “Son Hat Artık Kullanılamıyor” Hatası nedir? Nasıl onarılır ? Çözüm yolları nelerdir. İşte tüm detaylar bu yazımızda.

Bir iPhone kullanıcısıysanız, bu bildirime rastlama olasılığınız vardır. “Son Hat Artık Kullanılamıyor” hatası.

Bu makale, sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır. Burada, böyle bir durumla başa çıkmanın farklı yöntemlerini öğreneceksiniz.

iPhone çift sim modelleri, iPhone XS, XS Max, XR veya iOS ile daha yenisini içerir, arama yaparken bu sorunu algılar. Esas olarak işletim sistemindeki e-sim hata eyleminden kaynaklanmaktadır.

İPhone “Son Hat Artık Kullanılamıyor” Ne Anlama Geliyor?

Son Hat Artık Kullanılamıyor

Genelde bahsi geçen iPhone modeli kullanıcılarının karşılaştığı hatadır. Hat artık mevcut değil bildirimi, aradığınız numaraya erişilebilir Sim kart ile ulaşamayacağınız anlamına gelir. Ayrıca, devam etmek veya aramanızı yapmak için kalan hattı önerir.

Yine de sim kartınızı kullanmadan kimseyi arayamazsınız. Bu, sim kartın çalışmadığı ve ağ bağlantısı olmadığı anlamına gelir.

İPhone’da “Son at Artık Kullanılamıyor” Hatası Nasıl Onarılır ?

Bir arama yapmaya çalıştığınızda iPhone’unuzda aniden son hattın müsaitlik durumu bildirimi belirdiğinde, sinirlendiğiniz ama endişelenmediğiniz an budur; hızlı bir şekilde düzeltebilirsiniz.

Elbette, bu belirtilen iPhone setlerine sahipseniz, onunla savaşmanın uygun bir yolunu arıyor olacaksınız. Yani, aramanız burada sona eriyor; Telefonunuzu tekrar yoluna sokmak için yöntemleri aşağıya koyduk.

1. Telefon Güncellemeleri

Bazen ve bazı kullanıcılar için son satır sorununu gidermek için telefonlarını güncellemeleri gerekir. Bu durum, telefon yazılımınızın güncellenmesi gerektiğinde ortaya çıkabilir . Bu nedenle, kontrol etmek ve düzeltmek için aşağıdaki ayrıntıları izleyin.

Telefonunuzun “Ayarlar”ını açın ve “Genel”e basın, ardından “Yazılım Güncellemeleri”ni kontrol edin Güncellemeler varsa, bu sorunu çözmek için gidin.

2. Telefonunuzu Kapatın

Bazen sorun, iPhone’unuzu yeniden başlatarak ortadan kaldırılabilir.

Telefonunuzun açma/kapama(yan) düğmesine basın ve ekranınızda seçenek belirdiğinde, kapatmak için kaydırın.

Şimdi, birkaç saniye bekleyin, ardından tekrar açın. Artık bildirim görünmeyecek şekilde herhangi birini arayabilirsiniz.

3. Telefonunuzun Çağrı Kayıtlarını Temizleyin

Son satır artık mevcut değil sorunu, arama günlüklerinizi temizleyerek çözülebilir. Çoğunlukla yalnızca bir satır kullanıyorsanız ve sim’iniz etkinleştirilmemişse çalışır.

“ Telefon Uygulamaları” nı açın , ardından “En Son”a gidin ve ardından dokunma düzenleme seçeneğine basın Burada tümünü silmek için “Temizle” ve ardından “Tüm Son Kullanılanları Temizle” seçeneğine basın .

Ancak, bu prosedür günlükleri kalıcı olarak sileceğinden, tüm bu verilerin bir yedeğini aldığınızdan emin olun.

Ayrıca, bu yöntemin birçok kullanıcı için uygulanabilir olduğu kanıtlanmıştır.

4. Ağ Ayarlarını Sıfırla

Hat iPhone’unuzdan erişilemiyorsa, bazen bu, yazılımda devam eden bir sorun olduğunun göstergesidir. Böylece ayarların sıfırlanması bunu halletmek için yeterli olacaktır.

Sıfırlamak için “mobil ayarlarınızı” açın ve “Genel”e gidin . Burada, “ Sıfırla” seçeneğine ve ardından “Ayarları Sıfırla” seçeneğine dokunun .

Ek olarak, telefon verilerinizi temizlemediği için eşyalarınızı yedeklemeniz gerekmez.

5. Sıfırlamaya Zorla

Bir diğeri, son satır bildirim sorununu çözmenize de yardımcı olacak zorla sıfırlama yöntemidir.

Bunun için iPhone’unuzun ses açma düğmesine basmanız ve aceleyle bırakmanız gerekiyor.

Şimdi kaydırma düğmesine uzun dokunun ve kurtarma modu ekranı veya Apple logosu ekranınızda göründüğünde bırakın .

6. Kişileri Bul’u Kapatın

Bazı iPhone kullanıcıları için uygulanabilir olduğunu kanıtlıyor, bu nedenle hala sorun yaşıyorsanız deneyebilirsiniz.

Birincisi, telefonunuzun ayarlarını açıp İletişim gidin ler ve daha sonra seçeneği devre dışı “Diğer Uygulamalarda Rehber bulun.”

7. Sim Kartınızı Yeniden Kurun

Bazen sim kartı yeniden yüklemek bu bildirimi kaldırmanıza yardımcı olur. Sim kart tepsisini bulun ve açmak için sim ejektörü tepsinin yanındaki küçük deliğe enjekte edin.

Sim kartı çıkardıktan sonra tekrar takın, sim tepsisini kapatın ve tekrar aramayı deneyin.

8. Uçak Moduyla Deneyin

Son Hat Artık Kullanılamıyor sorunundan kurtulmanın en hızlı yolu, uçak modu ile halletmek.

Açmak için ekranın altından yukarı doğru kaydırın. Ekranınızda farklı simgelere sahip bir menü açılacaktır.

Burada, bu profili açmak için küçük uçak simgesine dokunun . Turuncu olduğunda, bu modun şimdi etkinleştirildiği anlamına gelir.

Birkaç saniye bekleyin ve ardından kapatmak için tekrar üzerine dokunun. Şimdi, hala orada olup olmadığını kontrol edin. Bazen bu yöntem hatayı anında ortadan kaldırır ve kullanıcının seçeneği kullanmasına izin verir.

9. Apple Care ile İletişime Geçin

Son olarak, başka seçeneğiniz kalmadıysa, doğrudan Apple Care’e sormayı düşünün .

Son satır bildirimini düzeltmek için açıklanan tüm yollar yeterli olsa da; Ancak yine de (nadiren) bununla ilgili herhangi bir zorlukla karşılaşıyorsanız, Apple Care ile serbestçe iletişime geçebilirsiniz.

Burada, probleminizle nasıl başa çıkabileceğiniz ve onu ortadan kaldırma süreci hakkında daha fazla rehberlik alacaksınız.

Sonuç

Bu yazımızda, iPhone bahsi geçen modellerde arama yaparken karşılaştığınız Son Hat Artık Kullanılamıyor hatasıyla başa çıkmanın mümkün olan tüm yollarını sizlere sunduk.

Etiketler: Son Hat Artık Kullanılamıyor

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası