imo görüntülü konuşma pc / imo - Görüntülü Görüşme İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Imo Görüntülü Konuşma Pc

imo görüntülü konuşma pc

İndir, keşfet, paylaşWindows
windowsmacandroid
imo icon

M indirilenler

Çevrim içi funduszeue.info messenger masaüstünüze geldi

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

Opera icon

Opera

Sağlam, çok yönlü ve özelleştirilebilir bir tarayıcı

AutoClicker icon

AutoClicker

Bilgisayarınızdaki fare tıklamalarını otomatikleştirin

Vivaldi icon

Vivaldi

Çalışırken düzeninizi sağlayacak müthiş bir tarayıcı

ICQ icon

ICQ

Yeni ICQ, hiç olmadığı kadar iyi

PES icon

PES

Futbol geri döndü ve PES yeni sezona hazır

Daha fazla bilgi

LisansÜcretsiz
İşletim SistemiWindows

Diğer platformlar için mevcut

imo benzer

ICQ icon

ICQ

Yeni ICQ, hiç olmadığı kadar iyi

Anında Mesajlaşma uygulamalarını keşfedin

PSI icon

PSI

Justin Karneges

Pop icon

Pop

Pop Technologies, Inc.

Masaüstü Ücretsiz Görüntülü Konuşma Programı (PC) – Imo İndir Download

#1

PC için Imo programı sayesinde bitin mesajlaşma ağlarınızdaki kişileri tek bir yerde toplayabilir ve arkadaşlarınız ile görüntülü sohbet edebilir ve mesajlaşabilirsiniz. Masaüstü görüntülü sohbet programı arıyorsanız Imo programını deneyebilirsiniz.





Bilgisayarda Videolu Sohbet Edin

Imo, ana IM ağlarında oturum açmanızı ve arkadaşlarınızla bilgisayarınızın masaüstünden sohbet etmenizi sağlayan, popüler çevrimiçi bir anlık iletişim programıdır.



Bilgisayarınıza programı kurduktan sonra ülkenizi seçiyor ve telefon numaranız ile kayıt oluyorsunuz. Daha sonra arkadaşlarınızı bularak çevrimiçi görüntülü sohbet edebiliyor ve mesajlaşabiliyorsunuz.
Imo, diğer popüler IM istemcileriyle karşılaştırıldığında oldukça sınırlı özellikler sunduğunu söylemek lazım. Yazı tipleri, renkler ve diğer ayarlar oldukça standart bir halde geliyor. Fazla özelleştirme seçeneği de bulunmuyor.
Imo programının iyi tarafı ise tek bir arabirimden en popüler IM ağlarına (MSN, Yahoo, Gtalk ve AIM) bağlanabilirsiniz ve arkadaşlarınızdan herhangi biriyle konuşabilirsiniz. Hatta birden fazla IM ağında insanlarla konuşmanız da mümkündür.
Programın aynı zamanda Androidve iOSuygulamaları da bulunuyor.


Imo Program Detayları

Lisans:

Ücretsiz

Boyut:

11 MB

Dil:

İngilizce

Versiyon:

Son Sürüm

İşletim Sistemi

Windows Tümü



 

Ana Fonksiyonlar ve Kullanılabilirlik

PC için Imo'nun en önemli avantajlarından biri, çalışmanın son derece kolay olmasıdır. Açık ikonların yanı sıra merkezi bir kontrol paneli, daha karmaşık platformlarla deneyimi olmayan her yaştan birey tarafından kullanılabilir. Tüm ana bağlantılar desteklenmektedir. Bunlar standart kablosuz servislerle birlikte 2G, 3G ve 4G içerir . Bu sadece daha fazla esneklik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda daha güçlü bant genişlikleri, veri iletim hızlarıyla ilişkili az (eğer varsa) gecikme süresinin olmasını sağlar.

Imo, ana IM ağlarında oturum açmanızı ve arkadaşlarınızla doğrudan web tarayıcınızdan sohbet etmenizi sağlayan popüler bir çevrimiçi anlık mesajlaşma aracıdır.

Ancak Web 2. 0'da bile eski masaüstü uygulamalarını tercih ediyorsanız, masaüstü Imo'yu da kullanabilirsiniz. Bu özel sürüm, orijinal çevrimiçi Imo'dan standart bir Windows uygulamasına bir uyarlamadır.

Dürüst olmak gerekirse, Imo diğer popüler IM müşterileriyle karşılaştırıldığında oldukça sınırlıdır. Oldukça sade bir arayüz, ifadeler için destek yok ve benzer uygulamalarda bulduğumuz fontlar, renkler ve diğer ayarlar için özelleştirme seçenekleri yok.

Ama işinin iyi olduğunu kabul etmeliyim: Bilinen IM ağlarına ( WhatsApp , Viber ve Skype ) ilginç bir alternatif. Tek bir arayüzden arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz.

Birden fazla IM ağındaki insanlarla konuşmanız gerekirse, Imo hile yapar, ancak bunun, ifadeler, renkler ve diğer güzellikler gibi genişletilmiş işlevler sunmadığını unutmayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası