eczane sivilce leke kremi / Cilt Leke Kremi Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Eczane Sivilce Leke Kremi

eczane sivilce leke kremi

Cilt Leke Kremi

Cilt Leke Kremi

Ciltte oluşan lekeler kadın ve erkeklerin ortak cilt sorunları arasında yer alır. Bu yaygın problemin birçok sebebi olabilir. Düzenli olarak kullanılan ilaçlar ya da genetik özellikler cilt lekelerinin en temel nedenleri olarak bilinir. Bunların yanı sıra sivilce, güneşin zararlı ışınları, çevre kirliliği ve yanlış kozmetik kullanımı da cilt lekelerine yol açabilir. Geçmiş yıllarda zorlu cilt problemleri arasından bulunan lekeler için bugün birçok farklı leke kremi üretiliyor ve bu ürünler sorunun giderilmesine büyük oranda da yardımcı oluyor. Siz de benzeri bir sorundan şikayetçi iseniz cilt leke kremi ürünlerini inceleyerek cildinize en uygun ürünü kolayca bulabilirsiniz. Akne izlerinden kalan lekeler için sivilce leke kremi, burun üzerinde oluşan izler için siyah leke kremi, vücudun genelindeki sorunlar için vücut leke kremi ya da güneşin zararlı ışınlarından kaynaklanan lekeler için 50 spf leke kremi ürünlerini kullanabilirsiniz. 50 spf leke kremi çeşitleri içeriklerindeki UVA ve UVB filtreleri sayesinde özellikle sıcak yaz günlerinde cildinizi en iyi şekilde korur ve leke oluşumunu büyük oranda engeller. Trendyol'un geniş ürün yelpazesinde erkek leke kremi, hassas ciltler için leke kremi ya da akne leke kremi çeşitlerini kolaylıkla bulmanız mümkün. Hatta gebelik dönemlerinde kullanabileceğiniz hamilelik leke kremi ürünlerine de Trendyol ile ulaşabilirsiniz. Trendyol'un en avantajlı leke kremi fiyatı ile sunduğu cilt leke kremi çeşitlerini hemen sipariş verebilir ve ışıl ışıl görünen bir cilde kolayca sahip olabilirsiniz.

Leke Kremi Ne İşe Yarar?

Cilt lekeleri hemen hemen herkes tarafından belli dönemlerde ya da sürekli olarak yaşanan problemler arasında yer alır. Lekelerin oluşumunu ve giderilmesini önleyemediğiniz bu gibi durumlarda cilt kusurunu saklamak için fazlaca makyaj malzemesi kullanmanız da gerekebilir. Bu da yeni lekelere ve başka cilt problemlerine davetiye çıkararak sizi kısır bir döngü içine sokabilir. Farklı sebepler ile yaşanan bu cilt problemi ile mücadele ederken leke kremi kullanarak iyi bir sonuç elde etmeniz mümkün. Düzenli olarak leke kremi kullananlar en zorlu cilt lekelerinden bile kurtulabiliyor. Leke kremi yorumları incelendiğinde tüm zorlu lekelerin bu kremler sayesinde giderildiği ortaya çıkıyor. Yüz leke kremi ya da vücut leke kremi çeşitleri arasından cildinize en uygun ürünü seçerek aksatmadan düzenli olarak kullanabilir ve siz de sağlıklı görünen bir cilde kısa zamanda sahip olabilirsiniz. Yüz leke kremi ürünleri farklı formüller ile hazırlansa da temel olarak aynı amaç için tasarlanırlar. Leke kremi markaları cildinizdeki farklı tonları ortadan kaldırmanız, koyu leke görünümlerini yok etmeniz ve yüzünüzün rengini eşitlemeniz için size birbirinden farklı ürünler sunuyor. Bu zengin çeşitlilik sebebiyle leke kremi ne işe yarar sorusuna birçok farklı cevap vermek de mümkün oluyor. Trendyol ise dünyaca ünlü leke kremi markaları tarafından üretilen bu çeşitlere en uygun leke kremi fiyatı ile sahip olmanız için size sayısız fırsat tanıyor. Trendyol'un geniş ürün yelpazesinde çil ve leke kremi, yanık leke kremi, sivilce leke kremi, cilt soyucu leke kremi, nemlendirici leke kremi, organik leke kremi, dermokozmetik leke kremi ya da beyazlatıcı leke kremi çeşitlerini bir arada bulabilirsiniz. Dilediğiniz ürüne Trendyol'un hızlı teslimat süreci sayesinde hemen sahip olmanız da mümkün.

Güçlü Formülleri ile Akne Leke Kremi Çeşitleri

Akne sorunu için leke kremi kullananlar ciltlerinde daha fazla tahribata sebep olmamak için doğal leke kremi çeşitlerini tercih ediyor. Trendyol'un bitkisel, organik leke kremi ürünleri arasında akne ve sivilcelerden kaynaklanan izler üzerinde etki gösteren sayısız ürün yer alıyor. Kadınların leke kremi önerileri arasında Zdrave markasının ürünü bir hayli öne çıkıyor. Mavi mıcır olarak da bilinen Zdrave leke açma kremi son yılların en tercih edilen kozmetik ürünleri arasında yer alıyor. Bulgaristan'da üretilen ve oradan da tüm dünya kadınlarına ulaşan Zdrave krem yoğun nemlendirici yapısı sayesinde yaşlılık belirtileri ile mücadele ederken, içeriğindeki çinko sayesinde de sivilce ve akne iltihaplarını kurutuyor. Özellikle yağlı ciltler üzerinde en iyi sonucu veren Zdrave nemlendirici leke kremi ciltteki sebum düzenini kontrol altında tutuyor ve kuru ya da pul pul cilt görünümlerini de kısa zamanda onarıyor. Leke kremi tavsiye önerileri arasında öne çıkan bir diğer doğal leke kremi ise Dr. London markasının avokadolu bitkisel leke kremi ürünü oluyor. Sivilcesiz, lekesiz, pürüzsüz ve sıkılaşmış bir yüz için zengin içeriği ile yumuşak ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlayan Dr. London avokado kremi tüm cilt tipleri ile de iyi bir uyum yakalıyor. Tamamen doğal içeriklerden oluşan ürünün formülünde herhangi bir zararlı kimyasal unsura da kesinlikle yer verilmiyor. Ürün bu doğal ve zengin içeriği sayesinde cildi sivilce ya da aknelerden kolayca temizler, anti aging özelliği sayesinde de yaşlanma karşıtı güçlü bir etki sunar. Ayrıca cildinizi sıkılaştırır ve pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar. İçerisindeki etken maddeleri ile de cilt renginizi eşitlemeye yardımcı olur. Trendyol'un sunduğu seçenekler arasında akne sorununun yanı sıra çil ve leke kremi çeşitlerini ya da yara leke kremi ürünlerini de bulabilirsiniz. Trendyol'un kampanyaları sayesinde ekonomik bir alışveriş yapabilir ve hassas ciltler için leke kremi ürünlerine de kolayca sahip olabilirsiniz.

Leke Açma Kremi ve Beyazlatıcı Leke Kremi Çeşitleri

Leke giderici yüz kremi çeşitlerinden olan Noia markasının Whiting kremi içeriğindeki arbutin sayesinde ciltteki leke oluşumunu engeller ve daha önceden çeşitli sebepler ile oluşan lekelerin giderilmesine de yardımcı olur. Cilt tonunuzu belirgin bir şekilde dengeleyen ürün aynı zamanda çarpıcı bir aydınlık etki elde etmenizi de sağlar. Ürün, cildinizdeki fazla pigmenti azaltarak renk farklılıklarının dört ile sekiz hafta arasında eşitlenmesine de yardımcı olur. Formülünde önemli bir yer tutan C vitamini ile cildinizi sağlıklı bir şekilde besler ve panthenol sayesinde de cildinizin yoğun bir şekilde nemlendirilmesini sağlar. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra hyalüronik asit ile cildinizin daha canlı ve doğal görünmesine de destek olur. Dermatolojik olarak test edilmiş olan Noia Whiting kremini tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanmanız mümkün. Leke kremi yorumları incelendiğinde öne çıkan ve benzer bir etki elde etmek için kullanabileceğiniz Licape markasının leke giderici yüz kremi ürününü de Trendyol'da bulabilirsiniz. Güneşin zararlı ışınlarının etkisi, yaşlanmaktan kaynaklı cilt pigmentasyonun giderek azalması ya da hamileliğe bağlı olarak hormonal dengenin değiştiği dönemlerde cildinize rengini veren melanin isimli hormonların üretim dengesi bozulabilir. Bu bozulmalar da cilt üzerinde farklı lekelenmelere yol açar. Hatta önlem almadığınız takdirde bu hafif lekeler daha da koyu bir hale dönüşerek belirgin bir şekilde kendini göstermeye başlayabilir. Licape etiketini taşıyan renk açıcı leke kremi içeriğinde yer alan chileon boldo, karakafes bitkisi, kızılçam ağacı, yaban mersini, havuç ve hindistan cevizi sayesinde size güçlü bir etki sunar. Bu doğal içeriklerden alınan bitkisel aktifler sayesinde cildinizi dış etkenlere karşı en iyi şekilde korumanız mümkün. Düzenli kullanımlar sonucu güneş lekeleri, sivilce izleri, hamilelik lekeleri, çil, ağda ve epilasyon lekelerine karşı etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Tek seferde 72 saate kadar yoğun nem desteği sunan Licape renk açıcı leke kremi ile kısa zamanda ışıl ışıl görünen bir cilde sahip olmanız mümkün. Trendyol'un cilt bakım ürünlerini inceleyerek kahverengi leke kremi, siyah leke kremi ya da yanık leke kremi ürünlerini de kolayca bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

Dermaderm Markasının Leke Giderici Gece Kremi Ürünleri

Kadınların güvendiği kozmetik markaları listesinde üst sıralarda yer alan Dermaderm size farklı formüller ile koyu leke kremi ürünleri sunuyor. Dilerseniz gündüz kullanabileceğiniz beyaz leke kremi çeşitlerini ya da geceleri uygulanan krem ürünlerini tercih edebilirsiniz. Dermaderm'in Leke Giderici Gece Kremi, leke oluşumunu önleyen arbutin ve bitki özleri ile birlikte üretiliyor. Özellikle sıcak yaz aylarında güneşin güçlü etkisi ile oluşan lekelerin giderilmesi için bu ürünü kullanabilirsiniz. Cilt lekeleri yetersiz ve yanlış beslenme, genetik özellikler, hava koşulları, düzenli olarak hormon ilaçları kullanımı ve bunun gibi sayabileceğimiz birçok nedenle meydana gelebilir. Bu sebeplerin hepsi ciltteki melanin hücrelerine zarar verir. Melanin teninizin epidermi tabakası altında yer alır ve cildinize renk verme işlevini üstlenir. Eşit ve doğal renk görünümü tamamen melanin hücreleri ile sağlanır. Ancak yukarıda belirtilen nedenlerin herhangi biri vücudunuzun melanin dengesini bozabilir. Bu da cildinizin bazı bölgelerinde daha fazla renk hücresi oluşmasına ve bu nedenle de cildin bazı bölgelerinde koyulaşma meydana gelmesine sebep olur. Özellikle yanak, dudak üstü ve alın bölgesinde yeni lekeler oluştuğunu fark ediyorsanız melanin dengenizin zarar gördüğünü anlayabilirsiniz. Dermaderm koyu leke kremi ise arbutin ve bitkisel kökenli leke giderici ham maddeler sayesinde tüm cilt lekelerini kısa sürede açar ve yeni leke oluşumunu da önler. Dilerseniz Trendyol'un ekonomik cilt leke kremi fiyatı ile sunduğu Dermaderm beyaz leke kremi ürünlerinin hem gece hem gündüz çeşitlerine bir arada sahip olabilirsiniz. Gece leke kremi melazma, yaşlılık lekeleri, çil, doğum lekeleri ve hormonal lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Gece yatmadan temiz cildinize düzenli olarak uyguladığınız takdirde kısa zamanda iyi bir sonuç elde etmeniz mümkün. Gündüz kremi ise sabahları temiz cilt üzerine uygulanır ve içeriğindeki UVA ve UVB filtreleri sayesinde güneş koruyucu özelliği de taşır. İki ürünü bir arada kullanarak leke oluşumuna ve oluşmuş lekelerin giderilmesine daha güçlü bir katkı da sunabilirsiniz. Dermaderm ürünleri arasında sivilce ve siyah nokta lekeleri üzerinde etki eden çeşitleri de bulmanız mümkün. Dermaderm Okiro Arındırıcı Krem, formülünde bulunan çay ağacı yağı sayesinde cildinizi en şekilde temizler. Ürün, cildinizi fazla yağdan arındırdığı için yeni sivilce oluşumunu da önler. İhtiyacınız olan tüm kırışıklık ve leke kremi çeşitlerini en iyi markaların etiketleri ile Trendyol'da bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Trendyol'u yıl boyunca düzenli olarak takip ettiğiniz takdirde sürpriz kampanya günlerini yakalayabilir ve çok daha ekonomik bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatları ile Leke Giderici El Kremi Çeşitleri

Ellerde oluşan kahverengi lekeler pigment lekeleri olarak bilinir. Hormonal değişiklikler, güneşe çok sık çıkmanız veya koruma kremleri olmadan güneş altında uzun saatler geçirmeniz sonucunda cildinizin doğal pigmentasyonu bozulabilir. Bir önlem almadığınız takdirde zaman ilerledikçe bu kahverengi lekeler ellerinizde yer etmeye başlar. Yaşlanmanın önemli doğal belirtilerinden olan bu lekerin giderilmesinde kahverengi leke kremi ürünlerini ya da leke giderici el kremi çeşitlerini kullanabilirsiniz. Kadınların leke kremi tavsiye sohbetlerinde öne çıkan markalarından olan Mavala, ellerdeki bu yaşlılık lekelerine özel bir ürün sunuyor. Mavala el kremi yaşlanmadan kaynaklanan pigmenter değişiklikleri kontrol altında tutmanıza yardımcı olur. Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir bakım ürünü olarak da daima başucunuzda ya da çantanızda yer almaya adaydır. İçeriğinde ebegümeci, nane, aslanpençesi, çuhaçiçeği, yavşan otu, melisa ve civanperçemi gibi tamamen doğal unsurlar yer alır. Barındırdığı tüm bu doğal içerikler cildinizi en iyi şekilde aydınlatmak ve mevcut pigmenter lekelerin boyutunu azaltmak için çalışır. Mavala krem eski lekeleri tedavi etmenin yanı sıra yenilerinin oluşmasını da engeller. İçeriğindeki ultra performanslı yüksek konsantreli C vitamini ise kremin bu etkisini daha da güçlendirir ve adeta bir antioksidan işlevi görmesini sağlar. Cilde canlılığını ve esnekliğini geri kazandıran ürünü düzenli olarak kullandığınız takdirde birkaç hafta sonra leke görünümünün belirgin bir şekilde azaldığını fark edebilirsiniz. Yoğun nemlendirici yapısına rağmen hafif bir dokusu olan Mavala krem sayesinde ellerinizi gün boyu nemli ve sağlıklı tutabilirsiniz. Trendyol'un sunduğu el leke kremi çeşitleri arasında dünyaca ünlü Bergamo, Jeuvenile, Nivea ve Vichy markalarının ürünlerini de bulabilirsiniz. Jeuvenille kremleri B3 vitamini, C vitamini, E vitamini, meyan kökü ve laktik asit ile zenginleştirilmiş özel bir formüle sahiptir. Bu doğal ve özel karışım sayesinde de cildinizi hızla nemlendirir ve lekeler üzerinde güçlü bir etki elde etmenizi sağlar. Dünyaca ünlü tüm kozmetik ve bakım markalarının ürünlerine yalnızca Trendyol'un sunduğu ekonomik cilt leke kremi fiyatı ile sahip olabilirsiniz.

Cildi Onaran Leke Kremi Çeşitlerinin Hepsi Trendyol'da

Gebelik sırasında kullanabileceğiniz hamilelik leke kremi ya da loğusa döneminde kullanacağınız doğum sonrası leke kremi çeşitlerini arıyorsanız Trendyol'da birçok markanın farklı ürünlerini bir arada bulabilirsiniz. Avrupalı kadınların bir numaralı tercihi olan Caudalie markasının Vinoperfect ismini taşıyan leke kremi serisini, doktorunuz aksini belirtmediği sürece hamilelik dönemlerinizde rahatlıkla kullanmanız mümkün. Viniferine ve niyasinamid yönünden zengin formülü ile öne çıkan Vinoperfect Leke Karşıtı Nemlendirici Bakım Kremi güneş, yaşlanma, akne, kahverengi lekeler, hamilelik ve benzeri sebepler ile oluşan tüm lekeleri gidermenize yardımcı olur. Cilt tonunuzu kısa zamanda eşitlemeye aday olan ürün, doğal türevli inci tanecikleri sayesinde çabuk etki gösterir ve ışıltılı bir görünüm kazanmanızı da sağlar. Kadifemsi jel dokusu ile anında eriyerek cildinizi en iyi şekilde nemlendirir ve yağlı bir his bırakmadan pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza da yardımcı olur. Aromatik kokusu ile de öne çıkan ürün, bergamot, taze mandalina, doğal limon yaprağı, salatalık ve gerçek nane notalarını içerir. Yüzde 97 oranındaki doğal içeriği sayesinde tüm hassas ciltler ve hamileler için uygun olan Vinoperfect kremini aksatmadan düzenli olarak kullandığınız takdirde eski lekelerinizi onarabilir ve aydınlık bir cilt görünümüne kolayca sahip olabilirsiniz. Trendyol'un geniş ürün yelpazesinde güvenilir daha birçok markayı bulabilir ve gebelikte leke kremi kullanabilirsiniz. Doğum sonrası leke kremi çeşitleri için de yine en uygun fiyatları Trendyol'da bulmanız mümkün. Trendyol cildi onaran leke kremi ürünlerini sunarken yalnızca kadınların değil erkeklerin de ihtiyaçlarını gözetiyor ve erkek leke kremi çeşitlerini de sizlere zengin bir çeşitlilik ile sunuyor. Cildinizin ihtiyacını belirleyerek en doğru ürüne kolayca ulaşabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Yara, kırışıklık ve leke kremi, cilt soyucu leke kremi ya da dermokozmetik leke kremi ürünlerine Trendyol'un hızlı teslimat süreci sayesinde hemen sahip olmanız da mümkün.

En Etkili Sivilce Kremi Markaları, Sivilce Lekelerine Çözüm

Sivilce, cilt üzerindeki gözeneklerin tıkanması sebebiyle oluşan yağ bezeleri olarak bilinir. Yani kimi zaman sebum, kıl köklerinden dışarıya çıkamaz ve zamanla cilt altında birikir. Bu durum sivilceye neden olur. Sivilce, başta ergenlik döneminin en büyük sıkıntılarından biri olarak görülse de aslında hayatımızın hemen her döneminde tekrar cilt üzerinde patlak verebilen bir problemdir. Bu yüzden ister 17 yaşında olun ister 37, yine de akne problemiyle karşı karşıya kalmanız olasıdır.

Ergenlik döneminde vücuttaki değişimlerin bir sonucu olarak ortaya çıkan sivilce problemi, daha ileri yaşlarda ise kullanılan kozmetik ürünlerin yıpratıcı etkileri, çevre faktörü ve cildin elastikiyetini kaybetmesi yüzünden karşımıza çıkar. Peki sivilce ve sivilce lekesi nasıl geçer? İşte bu soru akne ile mücadele eden kişiler için çok önemlidir. Sivilceyi ve ardında bıraktığı izleri yok etmek için uygulanabilecek doğal yöntemler elbette mevcuttur. Sivilce yok etmek için sarımsak küründen, iltihap giderici özelliği sebebiyle aspirine kadar pek çok alternatif yöntem uygulanmaktadır ancak kimi zaman bu bitkisel yöntemler yetersiz kalır ya da sivilceler üzerinde sadece geçici bir süre etkili olurlar. Böyle durumlarda en etkili sivilce tedavisi olarak kremler devreye girer. Peki etkili sonuç veren sivilce kremleri hangileridir?

En Etkili Sivilce Kremi Markaları

1. MAMAAURA Facial Cream

2

Listenin 1 numarasında Alman eczanelerinde en çok satılan, Mamaaura Akne Karşıtı Facial Cream bulunuyor. İçeriğindeki güçlü aktifler ile cilt toleransını yüksek tutarak sivilcelerle mücadele eder. Bu krem aşağıdaki 4 multi özelliğe sahiptir;

  1. Akne Sonrası Kalan İzler: İçeriğindeki zengin niasinamid, salisilik asit ve azelaik asit ile akne sonrası kalan izleri azaltarak, temiz ve canlı bir cilt oluşumu için formüle edilmiştir.

  2. Lekelere Karşı: Anti-bakteriyel ve anti-fungal özelliklere sahip kekik yağı ile lekeleri azaltmakta ve yenilerini oluşmasını önlemekte oldukça efektiftir.

  3. Yağlı Ciltlerde Parlaklık Karşıtı: Güçlü formülü ile sebum üretimini azaltmaya ve su-yağ dengesini koruyarak ciltteki parlaklığı dengeler.

  4. Siyah Noktalar: Bu formül aynı zamanda tıkanmış gözenekler, siyah noktalar, cildin yüksek sebum üretimine karşı mücadele için üretilmiştir.

Mamaaura Facial Cream hakkında detaylı bilgi ve sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz

2. Nadixa krem

nadixa krem

Nadixa krem en iyi sivilce kremleri arasında yer alır. Nadixa kremin etken maddesi "Nadifloksasin"dir. Antibiyotik içeren bu krem, bakterilerin neden olduğu cilt enfeksiyonları üzerinde etkinlik gösterir. Hem yüzeysel cilt enfeksiyonlarında etkilidir hem de kıl kökü etrafında hüküm süren bakterilerin sebep olduğu içi iltihaplı kabarcıklar ve sivilcelerin tedavisinde kullanılmaktadır. Nadixa kremi kullanmaya başlayan kişiler ilk etapta sivilcelerinin bir anda yoğunlaşmasından şikayet ederler. Nadixa krem diğer kremlerden farklı olarak böyle bir etkiye sahip olsa da aslında cilt altında çıkmaya yüz tutmuş sivilcelerin dışarı çıkmasını sağlayarak onları yok eder. Yani sivilcelerin bir anda çoğalmasının sebebi budur. Hekim tavsiyesiyle kullanılması esastır. Güçlü bir krem olduğu için genellikle oral yolla alınan antibiyotikler ile birlikte reçete edilir. Düzenli kullanıldığında kısa sürede akne problemini ortadan kaldırır.

3. Azelderm krem

azelderm krem

Azelderm krem sadece akne tedavisinde değil yüzdeki sivilce izleri için krem denildiğinde de akla gelen kremlerden biridir. Aynı zamanda cilt üzerindeki lekeler ve güneş yanıkları üzerinde de etkilidir. Kremin etken maddesi "Azelaik Asit"dir. Cilt üzerinde bulunan sivilceleri yok ederken gül hastalığına sebep olan bakteriler üzerinde de etkinlik sağlar ve içeriğinde bulunan faydalı doğal asitler sayesinde cilt hücrelerini yeniler ve onarır. Cildin kendini kısa sürede toparlamasına yardımcı olur. Siyah nokta ve sivilcelerin ortaya çıkmasına engel olur. Ergenlik döneminde görülen sivilceler üzerinde de birebir etkilidir. Azelderm kremi sürdükten sonra kaşıntı oluşması normal bir durumdur. Böyle bir durumda o bölgeyi kaşımak yerine yavaşça ovalamak hem tahriş olmasını engeller hem de ilacın etkisinin devam etmesini sağlar. Düzenli kullanıldığında kısa sürede sivilcelerden kurtulmaya yardımcı olur.

4. Sebi Ixir akne kremi

sebi ixir

Akne ve sivilce kremleri arasında ödüle sahip olan Sebi Ixir akne kremi, "hücre yenileyici bileşen" içermektedir. Sivilce ve akne giderici özelliklerinin yanında siyah nokta ve cilt lekeleri tedavisinde de sıkça kullanılır. Yan etki yapmayan bu sivilce kreminin içerisinde AHA asitleri, salisilik asit, antibiyotik ya da kortizon bulunmamaktadır. Sebi Ixir krem hem cildi besleyerek sağlıklı görünmesini sağlar hem de yıl boyu güvenle kullanılabilir. Cildin sebum dengesinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur. Gözenekleri tıkayan yağ tabakasını yok eder. Cildi faza yağdan arındırır. Sonuç; sivilce ve sivilce lekelerinden arınmış duru, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilttir. Günde 2 defa temizlenmiş cilde ince bir tabaka şeklinde sürülür. Yağlı ve lekeli ciltler üzerinde gözle görülür bir değişim sağlar.

5. Madécassol krem

madecassol

Madécassol krem cilt üzerinde meydana gelen pek çok sorunun tedavisinde endikedir. Yani etki alanı oldukça geniştir. Yara ve yanık merhemlerinin başında gelen bu krem, doğal bir içeriğe sahip olduğu ve herhangi bir yan etkiye sebep olmadığı için hekimler tarafından da güvenle reçete edilmektedir. Cilt lekeleri, sivilce izleri ve çatlakların tedavisinde de oldukça başarılı sonuçlar veren Madecassol kremin en önemli özelliği ise içerisinde hiç kimyasal madde barındırmadığı için hamile ve emziren bayanlar tarafından da rahatlıkla kullanılabilmesidir. Hoş kokusuyla hastalara rahat bir kullanım sağlayan krem, kesinlikle açık yaralara uygulanmamalıdır. Bu durum, yaranın kuruması gerekirken sulanmasına sebep olur ve iyileşme süresi uzar.

6. Fucidin krem

Fucidin

Fucidin krem de doktorların reçetelerinde sıkça yer alan etkili bir sivilce gidericidir. Sivilceleri ve onların yol açtığı lekeleri yok ederken bir yandan ağda ya da epilasyon sonrası ciltte oluşan tahriş ve sivilceleri yok etme konusunda da oldukça etkilidir. Fucidin kremin etken maddesi "Fusidik asit ve Hidrokortizon asetat"tır. Fucidin krem cilt enfeksiyonları tedavisinde tercih edilen antibakteriyel bir kremdir. Cilt üzerindeki bakterileri yok ederek çoğalmalarına engel olur. Böylece sivilce oluşumunu da önlemiş olur. İçi irin dolu sivilce ve kabarcıkların tedavisinde kullanılabildiği gibi, uyluğun iç kısımlarında ve koltuk altında görülen kahverengi ya da kırmızı lekelerle kendini gösteren "eritrazma" bulaşıcı deri hastalığının tedavisinde de endikedir. Günde iki defa enfekte olan bölgeye uygulanır. Sivilce ve izlerini kısa sürede ortadan kaldırır. Fucidin kremin aşırı kullanımı ciltte tahrişe yol açabilir bu yüzden doktorun önerdiği şekilde ve miktarda kullanılmalıdır.

7. Eritretin jel krem

eritretin

Sivilce üzerinde etkili kremlerden biri de Eritretin'dir. Bu krem diğer akne giderici kremlerden farklı olarak cildi soyarak tedavi eder. Bu yüzden kullanıldığı esnada ciltte yanma ve kızarma gibi yan etkiler görülebilir. Bu etkiler normaldir ancak aşırı yanma durumlarında ilacı kullanmayı keserek hekiminize başvurmanız önerilir. Temiz bir cilde uygulanması tedavinin etkinliği açısından önemlidir. Önerilen kullanım miktarı günde 2 defa olmakla birlikte doktor tavsiyesi ile 3 defa da uygulanabilir. Eritretin krem kısa sürede sivilcelerin yok olmasını sağlar. Bu kremin etken maddesi "eritromisin ve tretinoin"dir. Eritretin krem vücutta iltihap oluşmasına neden olan kimyasalların etkinliğini azaltır. Ciltte oluşan iltihaplı ya da iltihapsız bozuklukları tedavi eder. Cilt altında biriken yağ ve kir tabakasını yok ederek cildin nefes almasını sağlar.

8. Acnelyse krem

acnelyse

Nadixa krem gibi Acnelyse krem de, ilk olarak cilt altında oluşan sivilceleri deri üzerine çıkararak ortadan kaldırır. Etken maddesi "Tretinoin"dir. Bu krem hem etkili hem de diğer sivilce kremlerine nazaran daha ucuzdur. Bu yüzden sıkça tercih edilmektedir. İçerisinde A vitamini bulunur. Bu sayede sivilce tedavisinde çok etkilidir. Cilt yenileyici özelliğiyle, epidermis hücreleri üzerinde kısa sürede gözle görülür bir etki yaratır. Ayrıca aşırı keratin oluşmasına da engel olur. İktiyozis ve Hiperkeratozis tedavisinde de kullanılmaktadır. Ancak aşırı kullanımının bazı yan etkilere yol açacağını unutmamak lazım. Bu yüzden hekimin önerdiği pozolojide (uygun doz ve kullanım süresi) kullanmaya özen gösterilmelidir. Eğer Acnelyse krem içerisinde bulunan etken bir maddeye karşı alerjiniz varsa kullanımı önerilmez. Cilde ilk uygulandığında batma hissi ve sıcaklık görülebilir. Bunlar olası yan etkilerdir. Ancak bu yan etkiler çok şiddetli olursa tedaviye ara verilmeli ya da doz azaltılmalıdır. Kullanmaya başladığınız ilk haftalarda iltihaplı sivilce miktarında artış olabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda paniğe kapılmayın, bu durum ilacın lezyonlar üzerinde oluşturduğu etkinin cilt dışına yansımasıdır. Kısa bir süre sonra durum normale dönecektir. Bu yüzden ilaca devam edilmelidir. İlacın cilt üzerinde etki göstermesi için düzenli olarak 2-3 hafta kadar kullanılması gerekmektedir. Ancak kimi zaman bu süre 6-7 haftayı bulabilir.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

En etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2023

En etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2023

Cildinizin bazı bölgelerinde zararlı güneş ışınları, sivilce izleri, yapılan yanlış bakım uygulamaları ya da daha birçok nedenden dolayı leke oluşabilir. Oluşan bu lekeleri bir dermatolog yardımıyla kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Peki en etkili ve iyi leke giderici eczanedeki kremler hangisi? Leke nasıl gider? Öğrenmek için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Günümüzde birçok kadının karşılaştığı cilt problemlerinin arasında cilt lekeleri listenin başında yer alıyor. Gündelik hayatta can sıkıcı olan bu durumu düzeltmek için adeta birbirinden farklı doğal ya da medikal yöntem denemişsinizdir. Ancak verimli bir sonuç alamadıysanız en doğru yol leke kremi kullanmak olacaktır. Uzman doktorunuzun kontrolünde kullanacağınız bir leke giderici ilaçlar kısa sürede bu sorunların üstesinden gelmenizi sağlayacak. Yapılan araştırmalar sonucunda kullanılan leke kremleri cilt leke problemini çözmede oldukça başarılı. Peki herkesin merak ettiği en iyi leke kremi hangisi? Sivilce sonrasında kalan lekeler nasıl gider? sorularının yanıtı haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz.

En iyi ve en etkili cildi soyan ve yenileyen eczanedeki kremler 2020İLİŞKİLİ HABEREn iyi ve en etkili cildi soyan ve yenileyen eczanedeki kremler 2020

EN İYİ VE ETKİLİ LEKE GİDERİCİ KREMLER 2023

  • 1- MADECASSOL KREM / 77,31TL

MADECASSOL KREM

MADECASSOL KREM

Madecassol krem, yalnızca eczanelerde satılan ve son günlerde adını sıkça duyduğumuz kremler arasındadır. İçerisinde bulunan Centella asiatica bitkisinin ham maddesi sayesinde cildi onaran, yenileyen, yaraları iyileştiren bir etkiye sahip bir medikal kremdir. Kullanmayan kişiler en az bir kere deneyip kendileri ne kadar faydalı olduğunu test edebilir. Herkesin evinde bulunması gereken bu krem hakkında detaylı araştırmamızı incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz: MADECASSOL KREM

Madecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatıİLİŞKİLİ HABERMadecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatı

  • 2- EXPİGMENT KREM / 42,76 TL

EXPİGMENT KREM

EXPİGMENT KREM

Güneş lekeleri, iltihaplı sivilcelerden kalan lekeler, siyah nokta sonrasında oluşan renk eşitsizlikleri ya da daha birçok sebepten dolayı ciltte oluşan lekeleri giderecek adeta cildin renk tonunu eşitleyen Expigment krem, %4 ve %2 şeklinde formları vardır. Cildin hassasiyetine göre değişen bu krem en ağır lekeleri bile gidermede etkilidir. Expigment krem hakkında detaylı araştırmamızı incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz: EXPİGMENT KREM

Expigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERExpigment krem ne işe yarıyor? Expigment krem nasıl kullanılır? Expigment krem fiyatı

  • 3- CONTRACTUBEX KREM / 215 TL

CONTRACTUBEX KREM

CONTRACTUBEX KREM

Yıllardır geçmeyen yaralara, ameliyat izlerine hatta en hasarlı dikiş izlerinize bile çözüm olacak Contractubex Jel, eczanelerde satılan ve kullanılmadan önce uzman doktora danışılması gereken bir ilaçtır. Fiyatı diğer kremlere göre daha pahalı olan bu krem, cildi yenileyici maddeler sayesinde hızlı ve güvenli sonuçlar veriyor. Bu krem hakkında detaylı araştırmamızı incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz: CONTRACTUBEX KREM

Contractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERContractubex krem ne işe yarar? Contractubex krem nasıl kullanılır? Contractubex krem fiyatı

FİTO KREM

FİTO KREM

Cildinizdeki lekeleri gidermek aynı zamanda sivilce gibi sorunları ortadan kaldırılmak için krem arayanların sık sık karşısına çıkan Fito krem, son zamanların en çok tercih edilen ürünü oldu. Bu krem 40 gramlık tüpte beyaz, yumuşak bir merhemdir.  Bu krem hakkında detaylı araştırmamızı incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz: FİTO KREM

Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERFito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

NADİXA KREM

NADİXA KREM

Kullanılmaya başlandığından itibaren bakterilerin cilt üzerinde gelişip çoğalmalarını engelleyerek adeta lekeleri bile gidermeye yardımcı olan Nadixa krem, sadece uzman doktorların reçete ettiği bir ilaçtır. Etken maddesi Nadifloksasin olan bu krem, sayesinde cilt lekelerinizi kısa sürede giderebilirsiniz. Bu krem hakkında detaylı araştırmamızı incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz: NADİXA KREM

Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERNadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2021

Yasemin.com ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz! Deneyimlerinizi mutlaka yorumlara yazın...

Farah ne demek, anlamı nedir? Farah TDK anlamı ve yazılışı

İLİŞKİLİ HABER

Farah ne demek, anlamı nedir? Farah TDK anlamı ve yazılışı

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2023

En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 2023

Günlük hayatta yediğiniz bazı yiyecekler cildin alt yapısını bozarak sivilce oluşmasına neden olabilir. Zamanla çoğalan bu durum ergenlik dönemlerinde daha da artıyor. Çoğaldıkça mutsuz eden sivilcelerinizden kısa sürede kurtulmak isterseniz eczanedeki kremlerden faydalanabilirsiniz. Peki sivilcelere iyi gelen en etkili eczanedeki kremler hangisi? Gelin birlikte inceleyelim:

Sivilcelere tıp dilinde verilen isim aknedir. Cilt üzerindeki gözeneklerin tıkanması sonucunda yağ bezlerinin oluşmasıyla kendini gösteren sivilceler, çoğunlukla ergenlik döneminde görülür. Uzman doktor kontrolünde ve doğru bir şekilde beslenme ile kısa sürede sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz. Her yaştan kişilerde özellikle gençler ve genç erişkinlerde daha sık görülen sivilce bazen can sıkıcı bir boyuta ulaşabilir. Bu adımda bir dermatologdan destek alarak eczanedeki kremleri kullanabilirsiniz. Unutmayınız ki bilinçsiz kullanımda ciddi sağlık sorunlara yol açabilir. Bu yüzden doktor kontrolünde belirli dozda alınması gerekiyor. Sizlerde eczanede satılan en etkili sivilce kremini arıyorsanız hazırladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz.

En etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2022İLİŞKİLİ HABEREn etkili ve en iyi leke giderici eczanedeki kremler 2022

SİVİLCELERE İYİ GELEN EN ETKİLİ ECZANEDEKİ KREMLER 2023

  • 1- BENZAMYCİN TOPİKAL JEL / 84.50 TL

Benzamycin topikal jel, sivilce ve aknelerinden şikayetçi olanlar sık sık doktor kontrolünde kullandıkları kremleri arasında. Çok güçlü bir etkiye sahip olan bu krem düzenli kullanımda uzun vadeli etki edecek kadar başarılıdır. Kullananların %95 oranına olumlu yorum alan Benzamycin topikal jel, hakkında detaylı bir bilgi almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz: BENZAMYCİN TOPİKAL JEL

Benzamycin Topikal Jel sivilce kremi ne işe yarar? Benzamycin krem nasıl kullanılır, fiyatı?İLİŞKİLİ HABERBenzamycin Topikal Jel sivilce kremi ne işe yarar? Benzamycin krem nasıl kullanılır, fiyatı?

Tüm eczanelerde kolaylıkla bulunabilen ve cilt üzerine sürülen bir tür antibiyotik olan İmex, kullananlara göre sivilceleri en fazla 2 günde kurutuyor. Kısa sürede sivilcelerin köküne nüfus ederek kurumasını sağlayan bu kremin etkisi çok hızlıdır. İltihapsız sivilcelerin tedavi edilmesinde kullanılan bu krem hakkında detaylı bir şekilde öğrenmek için linke tıklayabilirsiniz: İMEX KREM

İmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERİmex sivilce kremi ne işe yarar? İmex nasıl kullanılır? İmex işe yarıyor mu?

  • 3- NADİXA KREM / 106,00 TL

Çoğunlukla ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilceler (akneler), alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği belirgin sivilcelerin giderilmesinde etkili olan bu krem hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz: NADİXA KREM

Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERNadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2021

  • 4- ACNELYSE KREM / 196,06 TL

Sadece eczanelerde 20 gramlık tüplerde satılan bu krem, çok etkili bir sivilce ilacıdır. Kullanıldığı bölgede derinin üst tabakasını ve alt tabakasını uyararak yenilenmesini sağlayan bu ilaç, içerisinde A vitamini bulundurduğundan egzama sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Bu kremle ilgili detaylı bir bilgi arıyorsanız linke tıklayabilirsiniz: ACNELYSE KREM

Acnelyse krem ne işe yarar ve Acnelyse krem nasıl kullanılır? Acnelyse krem ne kadar?İLİŞKİLİ HABERAcnelyse krem ne işe yarar ve Acnelyse krem nasıl kullanılır? Acnelyse krem ne kadar?

  • 5- CLİNDOXYL KREM /  144, 39 TL

Daha yeni çıkmaya başlayan sivilceleri hemen söndüren, çıkmış sivilcelerin ise yok olmasını sağlayan bu krem, hemen sonuç vermesiyle uzmanların da tavsiye ettiği üründür. Uzman doktorunuza danışarak bilinçli bir şekilde kullanmalısınız.  Bu krem hakkında detaylı bir araştırma yapmak isterseniz linke tıklayın: CLİNDOXYL KREM

Clindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERClindoxyl Jel krem ne işe yarıyor? Clindoxyl krem nasıl kullanılır? Clindoxyl Jel krem fiyatı

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası