teiaş iş başvuru formu / Teiaş İş Başvurusu - İş İlanları ve İş Başvuru Formu - seafoodplus.info

Teiaş Iş Başvuru Formu

teiaş iş başvuru formu

Kamu Memur Personel Alımı İlanları   İşin Olsa

Kamuya personel alımı kapsamında yayımlanan kamu ilanları için başvurular başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan TÜSEB Personel Alımı ve TEİAŞ Personel Alımı için başvurular alınmaya başlanacak. Bu yönde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili personel alımları hakkında tüm detayları aktaracağız.

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. İlgili İki Kamu Kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek amacı ile farklı alanlarda alım yapacaklarını bildirdi. Bu kapsamda Alımlar farklı şehirlerde istihdam yapılacak.

Kamu Personeli Alımı Yapılacak!

Yayımlanan ilanlar ile TÜSEB ve TEİAŞ toplamda Kamu Personeli alımı yapacağını ilan etmişti. Bu kapsamda;

TÜSEB Personel Alımı Kadroları:

- Lise Mezunu: 3 Şoför

- Ön Lisans Mezunu: 33 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 9 Programcı, 6 Tekniker

 - Lisans Mezunu: 2 Biyolog, 1 Psikolog, 2 Mütercim Tercüman, 3 Avukat, 3 İstatistikçi, 2 Kimyager, 56 Mühendis

TEİAŞ Personel Alımı Kadroları:

- 66 Tekniker ( 51 Elektrik, 14 Harita ve 1 Makine )

- 80 Teknisyen ( 7 Elektronik, 13 İnşaat, 5 Kimya ve 55 Elektrik )

Başvuru Şartları Nedir?

TÜSEB ve TEİAŞ personel alımında adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak" gibi şartlar aranacaktır.

Eğitim Şartı Nedir?

Söz konusu kontenjanlara baktığımızda başvuruların en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunlarından alınacağını görmekteyiz. Bu kapsamda adayların ilgili alanlardan mezun olmaları gerekmektedir.

KPSS Şartı Olacak?

İlgili TÜSEB ve TEİAŞ Personel alımları için adaylardan yıllarında yapılan KPSS'den Lise İçin P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Başlıyor!

Geçtiğimiz hafta duyurulmuş olan TÜSEB ve TEİAŞ personel alımları için başvurular başlıyor. Bu yönde Başvurular 12 Haziran tarihi ile başlayacak olup en geç 4 gün içerisinde yani 16 Haziran tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İNSTAGRAMDA!TIKLA SENDE KATIL

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular sadece iŞKUR üzerinden yapılacak. Adayların İŞKUR kaydı olması ile birlikte başvurularına 12 Haziran başlayacaklar. İlgili pozisyonlara göre İnternet üzerinden başvuru alınacak.

BAŞVURU ADRESİ: seafoodplus.info

İlanların Detayları:

TÜSEB Kamu Personeli Alımı İlanı - Lise, Ön Lisans ve Lisans

TEİAŞ Personel Alımı İlanı - Tekniker ve Teknisyen Şartları - İŞKUR Başvuru

BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

TEİAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 8 Haziran tarih ve sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve değişiklikleri ile 22 Ocak tarih ve sayılı Kanun Hükmünde Kararname&#;ye dayanılarak çıkarılan, / sayılı kararnamenin eki Bakanlar Kurulu kararı ve sayılı Elektrik Piyasası Kanunu çerçevesinde faaliyette bulunmak üzere kurulmuştur. TEİAŞ bugün Türkiye&#;de yüksek gerilim seviyesindeki iletim dizgesini -Enerji Nakil Hattı / ENH- (sistemini) işletmenliğini yapan ve tekel olan kamu iktisadi teşekkülüdür. TEİAŞ yapmış olduğu çalışmalarına yılında da ara vermeksizin devam edeceğini açıklamıştır. Kurum, faaliyetlerinin ara vermeksizin devamı adına da ihtiyaç duyduğu kadro ve pozisyonlara çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirmektedir. Yazımızın devamında TEİAŞ tarafından yayınlanan en son iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvurusu ile iş başvuru formu yer almaktadır.

İçindekiler

TEİAŞ Güncel İş İlanları

TEİAŞ Genel Müdürlüğü yeni piyasa yapısına uygun olarak merkez birimleri ve yurt sathına yayılmış tasarı, tesis, denetimlik, işletme, bakım ve yük dağıtım birimleriyle faaliyetlerine devam etmektedir. TEİAŞ yılı içerisinde bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Kurumun hali hazırda bünyesinde 8 bin &#;den fazla çalışanı bulunmaktadır. Bu çalışanlarına yenilerini eklemek için hazırlıklarını sürdüren TEİAŞ, şimdiden çok sayıda personel alımı için iş ilanları yayınlamıştır. Aşağıda TEİAŞ tarafından yayınlanan en son iş ilanları bulunmaktadır.



  • TEİAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Elektrik Teknisyeni ve Elektronik Teknisyeni Alımı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEİAŞ Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

TEİAŞ tarafından yayınlanan ve yayınlanacak olan iş ilanları içinde tecrübeli, tecrübesiz, vasıfsız, bay, bayan adayların iş başvurusu yapabilecekleri, ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar yer almaktadır. İlanlar yayınlandıkça yukarıda vermiş olduğumuz liste de güncellenecektir. Peki bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) İş Başvurusu

TEİAŞ tarafından yayınlanan ve yayınlanacak olan tüm iş ilanları seafoodplus.info adresimiz üzerinde seafoodplus.info adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Bu ilanları takip etmek ve ilanlara anında iş başvurusunda bulunmak için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmektir. İş ilanları yayınlandığında sosyal ağlar üzerinden iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi detaylı ilan bilgilerinin hepsini paylaşacağız. TEİAŞ ayrıca ilanlar haricinde kendi bünyesine yapılan başvuruları ise kabul etmemektedir. TEİAŞ bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız ilanların yayınlanmalarını ve bu ilanlarda bahsedeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. TEİAŞ iş ilanları hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumun bağlı bulunduğu bakanlığın yapmış olduğu alımlar için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İş İlanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


DİĞER TEİAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

seafoodplus.info, teiaş konusunda tüm yeni haberleri ve duyuruları çok yakından anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk olarak bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle seafoodplus.info'un yayınladığı haberleri takip etmeniz ve hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. seafoodplus.info'dan yapılan teiaş duyurularını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir