boğaziçi üniversitesi uçaksavar kampüsü / Boğaziçi Üniversitesi - Uçaksavar Kampüsü

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü

boğaziçi üniversitesi uçaksavar kampüsü

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi, Etiler, Beşiktaş, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Uygulamada yol tarifi al

Etiler, Beşiktaş bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Aşağıdaki toplu taşıma hatları Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi - yakınından geçiyor

Otobüs ile Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Otobüs güzergahına tıklayın.

Metro ile Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna nasıl gidilir?

Haritalar, hareket saatleri ve canlı saatler ile adım adım yol tariflerini görmek için Metro güzergahına tıklayın.

Durak adıMesafe
Cengiz Topel - Zincirlikuyu Yönü2 dk yürüme
Cengiz Topel - Levent Yönü3 dk yürüme
Nispetiye - Rumeli Hisari Yönü4 dk yürüme
Tepecik Sokak - Zincirlikuyu Yönü12 dk yürüme
Durak adıMesafe
Boğaziçi Üniversitesi7 dk yürüme
Durak adıMesafe
Etiler15 dk yürüme
Dumlupınar Okulu24 dk yürüme
  • Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna gitmek için en yakın duraklar nerede?

    Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın duraklar:

    • Cengiz Topel - Zincirlikuyu Yönü 77 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde.
    • Cengiz Topel - Levent Yönü metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.
    • Nispetiye - Rumeli Hisari Yönü metre uzaklıkta, 4 dk yürüme mesafesinde.
    • Boğaziçi Üniversitesi metre uzaklıkta, 7 dk yürüme mesafesinde.
    • Tepecik Sokak - Zincirlikuyu Yönü metre uzaklıkta, 12 dk yürüme mesafesinde.
    • Etiler metre uzaklıkta, 15 dk yürüme mesafesinde.
    • Dumlupınar Okulu metre uzaklıkta, 24 dk yürüme mesafesinde.
  • Hangi Otobüs hatları Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi yakınından geçiyor?

    Bu Otobüs hatları Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi yakınından geçiyorR, C, 59RK

  • Hangi Metro hatları Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi yakınından geçiyor?

    Bu Metro hatları Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi yakınından geçiyor:M6

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi, otobüs durak ne kadar uzaklıktadır?

    Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın otobüs durak 2 dk yürüme mesafesindedir.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın otobüs durak hangisidir?

    Cengiz Topel - Zincirlikuyu Yönü durak, Etiler, Beşiktaş içindeki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakındır.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi, minibüs / dolmuş durak ne kadar uzaklıktadır?

    Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak 15 dk yürüme mesafesindedir.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın minibüs / dolmuş durak hangisidir?

    Etiler durak, Etiler, Beşiktaş içindeki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakındır.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi, metrobus durak ne kadar uzaklıktadır?

    Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın metrobus durak 7 dk yürüme mesafesindedir.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakın metrobus durak hangisidir?

    Boğaziçi Üniversitesi durak, Etiler, Beşiktaş içindeki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna en yakındır.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan ilk Metro saat kaçta geçer?

    M6, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan geçen ilk Metro aracıdır. civarında geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna son Metro saat kaçta gider?

    M6, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna giden son Metro aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan ilk Otobüs saat kaçta geçer?

    C, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır. civarında geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna son Otobüs saat kaçta gider?

    C, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna giden son Otobüs aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan ilk Minibüs / Dolmuş saat kaçta geçer?

    MİNİBÜS: SRY, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan geçen ilk Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna son Minibüs / Dolmuş saat kaçta gider?

    DOLMUŞ: BŞK/5, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan ilk Metrobus saat kaçta geçer?

    F4, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumundan geçen ilk Metrobus aracıdır. civarında geçer.

  • Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna son Metrobus saat kaçta gider?

    F4, Etiler, Beşiktaş bölgesinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna giden son Metrobus aracıdır. civarında buradan geçer.

  • Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Metroücreti ne kadar?

    Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Metro ücreti yaklaşık ₺ tutar.

  • Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Otobüsücreti ne kadar?

    Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Otobüs ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

  • Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Minibüs / Dolmuşücreti ne kadar?

    Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Minibüs / Dolmuş ücreti yaklaşık ₺ - ₺ tutar.

Uygulamada yol tarifi al

Etiler, Beşiktaş şehrinde Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi konumuna Toplu Taşıma

Etiler, Beşiktaş, Türkiye'deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Cengiz Topel - Zincirlikuyu Yönü; Cengiz Topel - Levent Yönü; Nispetiye - Rumeli Hisari Yönü; Boğaziçi Üniversitesi; Tepecik Sokak - Zincirlikuyu Yönü; Etiler; Dumlupınar Okulu.

OtobüsRC59RKMetro:M6

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için yol tarifi alın.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Etiler, Beşiktaş konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi adres: Etiler, Beşiktaş Cengiz Topel Caddesi Sokağı

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi, Etiler, Beşiktaş

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesi, çevresindeki popüler yerler

En popüler yerlere toplu taşıma ile nasıl gidilir - Etiler, Beşiktaş

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

16 Eylül ’den 10 Eylül ’e kadar Robert Kolej adıyla bugünkü Güney Kampüsü'nde eğitim verdikten sonra, üzerinde bağımsız bir üniversite kurulması için Türkiye Hükûmeti'ne devredilerek Boğaziçi Üniversitesi adını aldı.

Bugün, Boğaziçi Üniversitesi'nin altı yerleşkesinde Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi olmak üzere toplam dört fakülte bulunmaktadır. Bu dört fakültede yer alan tüm bölümlerde eğitim İngilizce olarak verilir.

İstanbul’da yer alan üniversitenin 6 kampüsünden 5’i Avrupa Yakası’nda yer alırken 1’i Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Güney Kampüs, üniversitenin ana kampüsüdür ve büyük kısmı yüzyılın sonu ile yüzyılın başında yapılan bina Bebek, Beşiktaş'a kurulmuştur. Kuzey Kampüs, Hisar Kampüsü ve Uçaksavar Kampüsü üniversitenin Bebek'teki diğer kampüsleridir. Sarıtepe Kampüsü, Kilyos'ta Karadeniz kıyısında yer alır. Üniversitenin Anadolu Yakası’nda yer alan tek kampüsü Kandilli, Üsküdar’da yer alıyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir