kolay kredi veren bankalar / İhtiyaç Kredisi | N Kolay

Kolay Kredi Veren Bankalar

kolay kredi veren bankalar

Kefilsiz kredi

İ&#;eriğe GitAlt B&#;l&#;me Git
Kefilsiz Kredi

Kredi alacak olan kişinin borç ödemelerini düzenli yapması, bankalar için önemli bir kriter olarak dikkat çekiyor. Kişi, borç ödemesini düzenli yapmazsa ya da borcunu ödeyemezse genellikle kredi çekilirken kefil olan kişi, borcu ödemek durumunda kalıyor. Ancak, her kredi başvurusunda kefil gerekliliği bulunmuyor. Buna rağmen ilk defa kredi çekecek kişiler ya da daha önce kredi çekmiş ya da borcunu ödeyememiş olanlar için banka, kefil şartı sunabiliyor. Bu durumda borç tamamen ödendiğinde kefillik sona ererken, borç zamanında ödenmezse ve aksama yaşanırsa kefil borçları üstlenerek borcun ödemesini yapmak zorunda kalıyor.


bilgibankasi-ihtiyackredisi-content

Kredi notunun düşük olması, kredi kartı borçlarının ödenmemesi ya da kişinin gelirinin kredi miktarına uygun olmaması gibi durumlarda da kefil göstermek, aranan bir şart olmakla beraber söz konusu şartları karşılayan kişiler, kefil olmadan da kredi çekebiliyor. Kefil olmadan kredi almak isteyen ve internet bankacılığı üzerinden ya da direkt olarak bankaya giderek başvuru yapacak olan kişiler, "Kefilsiz kredi nedir?" ve "Kefilsiz kredi koşulları nelerdir?" sorularının cevaplarını merak ediyor.


Kefilsiz kredi nedir?


Kefilsiz kredi, krediyi çekecek olan kişiden herhangi bir kefil istemeden verilen kredi çeşidi olarak dikkat çekiyor. Kefilsiz kredi söz konusu olduğunda banka, borcun krediyi almak isteyen kişi tarafından sorunsuz bir şekilde ödenebileceğini teyit ederek, kefil şartını kaldırıyor. Bu durumda kredi almak isteyen kişilerin kefil aramasına da gerek kalmıyor.


Konut kredisi, taşıt kredisi veya ihtiyaç kredisi gibi seçenekler arasından hangisinin tercih edileceği ve kredi tutarı da kefilsiz kredi durumunda önemli oluyor. Her tutarda kefil olmadan kredi çekmek mümkün olmayabiliyor. Bankadan bankaya değişen bu durumda belirli bir ücrete kadar kefil talep edilmese de daha yüksek meblağlarda kefil talep edilebiliyor. Kefilsiz kredi çekebilmek için her bankanın kendi şartları olduğunu unutmadan başvuru yapmak, çok daha mantıklı oluyor.


Kefil olmadan kredi çekilebilir mi?


Kefil olmadan kredi çekmek, bazı şartların karşılandığı durumlarda mümkün hâle geliyor. Kefilsiz ve evraksız belirli tutarlarda ve vadelerde kredi çekmek mümkün olurken, bazı koşulların da karşılanması gerekiyor. Aynı zamanda kefilsiz kredi çekebilmek için gelir belgesi beyanında bulunulması ya da ipotek gösterilecek bir mala sahip olunması, başvurunun daha garantili sonuçlanmasına yardımcı oluyor.


Hangi durumlarda kefil istenir?


Kefilsiz kredi almak mümkün olsa da bazı durumlarda banka, krediyi çekecek olan kişiye yönelik araştırma sonucunda kefil şartı koşabiliyor. Ev kredisi, ihtiyaç kredisi ya da taşıt kredisi fark etmeksizin bazı durumlarda kefil istenebiliyor.


Kefil istenebilecek durumlardan bazıları


  • Kredi notunuzun riskli seviyede yer alması ya da daha önce kredi ya da kredi kartı borcunuzun zamanında ödenmemiş olması.
  • Kefilsiz kredi için gelirinizin yeterli görülmemesi ya da kredi tutarının veya vadesinin gelirinizle orantılı olmaması.
  • Banka değerlendirmesine göre çok yaşlı veya genç olmanız.
  • Çalıştığınız kurumun ya da sektörün banka için çok güvenilir kabul edilmemesi.
  • Yakın dönemde çok fazla kredi başvurusunda bulunmuş olmanız.

Tüm bu faktörlerin yanı sıra bankaların kendi özel şartlarına bağlı olarak belirlediği yaş sınırının üzerinde olmanız da kefilsiz kredi çekmeniz için engel teşkil ediyor. Yaş sınırı bankadan bankaya göre değişmekle beraber genellikle 70 yaşın üzerindeki kişilere kefilsiz kredi verilmiyor. Bunun nedeni ise söz konusu sınırlara yakın veya üzerinde olan kişilere hayat sigortası yaptırmanın mümkün olmaması olarak gösteriliyor. Bazı durumlarda hayat sigortası bedelinin fazla olması dolayısı ile de banka, kefil gösterme şartı koyuyor.


Kefilsiz kredi koşulları


Kefilsiz kredi kullanmak için kredi çekmek isteyen kişinin bazı koşulları karşılıyor olması önemli bir konu olarak dikkat çekiyor. Kefilsiz kredi koşulları arasında ilk maddede 18 yaşından gün almış bulunmak; reşit olmak yer alıyor. Reşit olmayan kişiler, sadece kefilsiz değil; kefil olsa da kredi çekemiyor.


Kredi çekmek isteyen kişinin kredi notunun, bankalar tarafından değerlendirilen riskli grupta yer almaması gerekiyor. Kefilsiz kredi çekebilmek için kredi notunun güvenli grupta yer alması, oldukça önemli bir durum oluyor. Kredi notu, daha önce kredi çekmiş ya da kredi kartı kullanmış kişiler için geçerli olduğundan, son 5 yıl içinde hiç kredi kartı kullanmamış ya da kredi almamış olan kişilerin kredi notu bulunmuyor. Bu durumda ise kefilsiz kredi çekmek mümkün hâle gelmiyor.


Eğer kefilsiz kredi çekebilmek için ipotek verilecekse eşin izninin olduğunun da yazılı olarak beyan edilmesi gerekiyor. Eşin izni olmadan ipotek vermek mümkün olmadığı için kefilsiz kredi çekmek isteyen kişiler, mutlaka eşinin iznini almak zorunda kalıyor.


Kefilsiz ya da kefil olmadan kredi çekilirken her banka, gelir belgesi ya da bilgisi talep ediyor. Gelir belgesi, kişinin aylık gelirinin yer aldığı imzalı bir belge olmakla beraber, bankalar açısından büyük önem taşıyor. Kişinin talep ettiği kredi miktarı ve gelirinin karşılaştırılması sonucunda borcun ödenip ödenemeyeceği belirleniyor. Bu nedenle kefilsiz kredi almak için en önemli koşullar arasında beyan edilen gelirlerin resmî geçerliliğinin bulunması yer alıyor.


Kefilsiz kredi çekmek için gereken koşullar karşılanıyorsa kefiliniz olmadan kredi çekmeniz mümkün oluyor. Ancak, kefilsiz kredi çekerken detaylı araştırma yapmak ve bankaların isteklerini araştırmak çok daha mantıklı bir seçenek olarak kabul ediliyor.


Kefilsiz kredi başvurusunda istenebilecek belgeler


Kefilsiz kredi başvurusu yaparken istenen belgeler, bankadan bankaya göre değişiyor. Ancak, genellikle istenen belgeler arasında şunlar bulunuyor:


  • Kamu veya özel sektör çalışanları için maaş bordrosu; emekliler için emekli aylığı dökümü; vergi levhalı şirket sahipleri içinse güncel vergi levhası,
  • Kamu çalışanları ve emekliler için ikametgâh; özel sektör çalışanları için SGK dökümü; şirket sahipleri için imza sirküsü,
  • Tüm başvuranlar için, eğer varsa, ek gelir belgesi de istenen evraklar arasında bulunuyor.

Eğer başvuracağınız bankanın müşterisiyseniz online bankacılık işlemleri üzerinden ya da söz konusu bankanın mobil uygulaması yoluyla da başvuru yapılabiliyor. Banka veri tabanında müşterisine ait tüm bilgiler yer aldığı için gerek duyulursa bazı belgeler isteniyor veya başvuru, direkt olarak kabul ya da reddedilebiliyor.


Kefilsiz kredi almak ve ihtiyaçlarınızı anında karşılamak için Türkiye'nin ilk şubesiz dijital bankacılık uygulaması monash.pw'u tercih ederek hızlıca kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. monash.pw İhtiyaç Kredisi için 36 aya varan vade ile kefilsiz olarak kısa sürede onay alabilirsiniz. Üstelik monash.pw müşterisiyseniz mobil uygulama üzerinden de kolaylıkla başvurunuzu gerçekleştirmeniz mümkün oluyor. monash.pw müşterisiyseniz Vadesiz TL hesabınıza bağlı olarak çalışan kredi limiti sistemi Ekpara hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Kısa dönemli nakit sıkışıklıkları için sunulan bu hizmet ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Üstelik, monash.pw müşterisi olduğunuz süre boyunca sizden havale ya da EFT ücreti de alınmıyor.

bilgibankasi-ihtiyackredisi-footer

İlgili &#;r&#;nler

Daha fazla bilgi

  • Kefilsiz kredi nedir?

    Finans kuruluşları, banka müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ihtiyaç, konut, taşıt, iştira ve iskonto, sermaye, eşya, bayram, yılbaşı kredisi gibi kredi ürünleri sunar. Bu kredilerin başvuru sürecinde ise kredi ödemesinin teminatı için belirli şartlar koşulabilir. Bu şartlardan bazıları; kredi sigortası, kredi tahsis ücreti, kefil, kredi notu incelemesi, gelir belgesi istemi, geçmiş kredi ödemelerinin düzenli yapılıp yapılmadığı gibi koşullardır. Bu koşullar, bankaların çalışma prensiplerine göre değişebilir.

    Kefilsiz kredi nedir?

    Kredi türlerinin her birinde kredinin ödenmemesi durumunda teminat sağlamak amacıyla kefil olacak ikinci ya da üçüncü bir şahıs gerekebilir. Bu uygulamanın yapılmadığı kredi ürünlerine ise "kefilsiz kredi" adı verilir. Aynı zamanda kefilsiz kredi türlerinde kredi başvurusu yapan şahıslardan herhangi bir gelir belgesi de istenmeyebilir. Kefilsiz kredi kullanabilmek için 18 yaşından büyük olunması, kredi notlarının bankalarca riskli durumda olmaması, bankalara beyan edilen gelirin doğrulanabilir bulunması gerekir. Bankaların kredi verme koşullarının genel çerçevesi, genellikle belirli resmî kurumlar tarafından hazırlanır. Ancak bankalar, bu talimatlara ek talimatlar belirlemek konusunda serbesti sahibidir. Dolayısıyla kefilsiz kredi veren bankalar, müşterilerine ek koşullar sunabilir ve mevcut koşulları değiştirebilir. Kredi başvuru sürecinde krediye uygulanacak olan faiz miktarı, kredi tahsis ücreti, masraflar ve ek ödenekler, mutlaka incelenmelidir. Bankalar, belirtilen koşullar dışında zorunlu kredi bağlantılı sigorta isteği de yapabilir. Gerekli talimatlar yerine getirildikten sonra kefilsiz kredi veren bankalar, uygun gördüğü başvuruları onaylayarak kredi tutarını vadesiz TL hesaplarına aktarabilir.

    monash.pw'da kefilsiz kredi var mıdır?

    monash.pw, kefilsiz kredi veren bankalardan biridir. Herhangi bir teminat göstermeden, kredi tahsis ücreti ya da masraf ödemeden kefilsiz ihtiyaç kredisi alınabilir. QNB Finansbank koşullarınca uygun görülen başvurular, kısa süre içerisinde değerlendirilir ve sözleşme onaylandıktan sonra sonucu iletilir. Kredi tutarı, anında vadesiz TL hesaplarına yatırılır. monash.pw ihtiyaç kredisi ürünleri ile avantajlı faiz oranlarıyla acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca çözebilirsiniz.

    monash.pw ihtiyaç kredisi ürünlerinden yalnızca kredi bağlantılı sigorta prim ücreti tahsil edilir. Bu ücret dışında herhangi bir masraf ya da kredi tahsis ücreti alınmaz. monash.pw’da cep şube üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir. Aynı ekranlardan işlem referans koduyla onay süreci takip edilebilir.

  • Kefilsiz kredi koşulları

    Kredi vermek, bankaların asli faaliyetlerinden biridir. Geleneksel tanımlamalara göre bankalar, tasarruf sahiplerinin tasarruflarını mevduat olarak kabul ederek, bu fonlarla nakit gereksinimi olan kişilere kredi verir. Diğer bir ifadeyle bankalar, para ödünç alan ve para ödünç veren finansal kuruluşlardır. Bankalar, ödünç para verirken ya da kredi kullandırırken, borcun geri ödenmeme riskini bertaraf etmeye çalışır. Bu nedenle kredi kullandıran ve kredi kullanan tarafa hukuki sorumluluklar yükleyen kredi sözleşmesi imzalanır. Kredi sözleşmesinde kredinin koşullarına ilişkin bilgiler hüküm altına alınır. Teminatlar da kredi koşullarından biridir. Teminat, kredi müşterisinin bankaya verdiği bir tür güvence olarak tanımlanır. Kredi çeşidine göre değişkenlik gösteren teminatlar, aslında kredi geri ödemelerinin yapılmaması hâlinde bankanın alacağını tahsil etme olanağıdır.

    Teminatlar; ipotek, taşıt rehni, mevduat blokesi gibi bir varlığı temsil edebileceği gibi, borçluyla birlikte krediden sorumlu olan bir kişiyi de temsil edebilir. Kredi borçlusu gibi kredi sözleşmesinde imzası bulunan ve kredi borçlusunun geri ödemelerini yapmaması hâlinde kalan borcun kendisinden talep edilebileceği kişiye "kefil" denir. Ancak, başka bir kişinin kullandığı kredi için kefil olmak, kefil olan kişi açısından belirli bir risk doğurur. Aynı zamanda bankaların teminat olarak kefil talep etmesi hâlinde kredi kullanım süreci de uzayabilir. Bu nedenle bankalar, belirli koşulları karşılayan kişiler için kefilsiz kredi kullanım imkânı sağlar. Kefilsiz kredi kullanım koşulları, aslında kredi talep eden kişinin geri ödemeleri yapacağına dair başka biri üzerinden güvence vermesine -diğer bir ifadeyle kefile- gerek olmadığını işaret eden göstergelerdir.

    Kefilsiz kredi kullanmak için gerekli şartlar nelerdir?

    Bankalar, 18 yaşından gün almış kişilere belirli bir vadeye ve belirli bir limite kadar kefilsiz kredi kullandırabilir. Kefil talep edilmeden kullandırılacak kredi miktarı da bankanın prosedürlerine göre değişiklik gösterir. Kefilsiz kredi kullandırımında öncelikle kredi talep eden kişinin kredibilitesi değerlendirilir. Kredibilite için ise kredi notu verilerinden faydalanılır. Kredi notu, arasında bir değeri gösteren ve kişinin risklilik düzeyini temsil eden standart bir sayısal bilgidir. Kefilsiz kredi kullandırımı için kredi talep eden kişinin genel olarak ve üzerinde kredi notuna sahip olması istenir. ve üzerinde kredi notu, risk grubu "iyi" ve "çok iyi" olarak adlandırılan kişileri kapsar. Ancak, bu limit, bankaya göre farklılık gösterebilir. Kefilsiz kredi kullandırma koşullarından bir diğeri ise kişinin gelir durumudur. Gelir durumunun kredi geri ödemelerini karşılayacak düzeyde olması gerekir.

    Anlık nakit gereksinimleriniz için monash.pw ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. Başvurunuzda gelir belgesi, teminat ya da kefil istenmez ve kısa süreler içerisinde başvurunuzun değerlendirmesi yapılır.

  • Kefil olmadan kredi çekilebilir mi?

    Kredi, bankaların kişilere ödünç olarak verdiği para olarak tanımlanabilir. Kredi kavramı, bankalar için hem gayrinakdi hem de nakdi krediyi içerse de günlük hayatta, genel olarak, nakdi kredi yerine kullanılır. Krediler; kullanım amaçlarına, kullandırılan kişiye, vadesine, faiz oranına ya da teminatlara göre çeşitli gruplarda sınıflandırılabilir. Kullanım amaçlarına göre kredilere "ihtiyaç kredileri", "konut kredileri", "taşıt kredileri"; kullandırılan kişiye göre kredilere "bireysel krediler", "ticari / kurumsal krediler"; vadesine göre kredilere "kısa vadeli krediler", "uzun vadeli krediler"; faiz oranına göre kredilere "sabit faizli krediler", "değişken faizli krediler" örnek olarak gösterilebilir. Teminatlarına göre krediler için "açık kredi" ve "teminatlı kredi" olarak temel bir sınıflama yapılabilir. Teminatlar, kullanım amacına göre kredilerle de bağlantılıdır. Örneğin konut kredilerinde teminat, konuttur. Taşıt kredileri, taşıt rehni karşılığı kullandırılan; taşıtın teminat olarak gösterildiği kredi türüdür. Kefil de birçok kredi türünde talep edilen teminatlardan biridir.

    Teminat, kredi veren banka için bir çeşit güvencedir. Güvence, kredinin geri ödenmemesi hâlinde bankanın teminat sayesinde alacağını tahsil etmesini sağlar. Bu anlamda bir kredi sözleşmesinde teminat olarak kefil alınması hâlinde kefil, asıl borçluyla birlikte bankaya karşı kredi borcundan sorumlu olur ve asıl borçlunun krediyi ödememesi durumunda geri ödemeyi yapmakla yükümlü olan kişidir. Kefilin, kredi alanla birlikte borçtan sorumlu olması hâli, genellikle kefil olma konusunda isteksizlik doğurur. Ayrıca kefil şartı, düşük tutarlı ya da kısa vadeli ihtiyaç kredileri gibi günlük gereksinimleri karşılamaya yönelik kredilerin sürecini zorlaştırabilir. Bu nedenle bankalar, belirli koşulları taşıyan kredilerde kefil şartı aramaz.

    Kefil olmadan kredi çekmenin şartları

    Bankalar, kısa vadeli nakit gereksinimleri için kredi talebinde bulunan kişilere belirli bir limite kadar kefilsiz kredi kullandırır. Kefilsiz olarak kullandırılabilecek kredi limiti bankadan bankaya değişiklik gösterir. Kefilsiz krediler aynı zamanda kısa vadeli olur. Kefilsiz kredi kullanabilmek için kişinin en az 18 yaşında olması ve kredi notunun bankaya göre riskli olmaması gerekir. Kefilsiz kredi kullandırımda dikkate alınan diğer bir husus kredi başvurusunda bulunan kişinin gelir durumudur. Kredi talep eden kişinin beyan ettiği gelir, doğrulanabilir de olmalıdır. Banka, gelirin talep edilen kredi tutarı ve vadesi için yeterli olup olmadığını dikkate alır.

    Nakit gereksinimlerinizi en avantajlı şekilde karşılamak için monash.pw ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. monash.pw ihtiyaç kredisi başvurusunda teminat, kefil ya da herhangi bir belge istenmez.

monash.pw Bilgi Bankası’nda yer alan tüm içerikler yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Burada sunulan bilgilerin kesin doğruluğu garanti edilmemekte olup monash.pw’un sunmakta olduğu veya sunacağı ürünlerle, servislerle veya kampanyalarla ilgili bir taahhüt içermemektedir. İçeriklerde yer alan bilgiler hakkında konunun uzmanlarına danışmanızı ve önerileri uygulamadan önce uzman görüşlerinden faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Web sitemizi ziyaret eden kişilere mümkün olan en iyi dijital bankacılık deneyimini yaşatabilmek için çerezler (cookieler) kullanmaktayız. Çerez politikalarımızın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Anında Kredi Veren Bankalar

Birçok insan nakit ihtiyacı sebebiyle bankalara kredi başvurusunda bulunur. Krediler genel olarak amaçlarına, niteliklerine ve vadelerine göre çeşitli gruplara ayrılır. Vadelerine göre kredi çeşitleri, kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli olmak üzere gruplara ayrılırken, amaçlarına göre krediler ise üretim kredisi, yatırım kredisi, tüketim kredisi ve işletme kredisi gibi kategorilere ayrılır. 

Niteliklerine göre kredi çeşitleri ise nakdi, gayri nakdi, maddi teminatlı, şahsi teminatlı ve teminatsız gibi farklı gruplar çerçevesinde değerlendirilir. Bu nedenle kredi başvurusunda bulunacak kişilerin öncelikle başvurmak istediği kredi türü belirlenmesi gerekir. Ardından dilediğiniz banka üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Anında kredi veren bankalar senesi için kredi başvurularında çeşitli koşullar ararlar. Bankalar tarafından belirlenen bu koşullar, kredi sonucunu doğrudan etkiler. Kredi başvuru kriterleri arasında belirli bir süre sigortalı olarak çalışılmış olunması, gelir belgesi beyan edilmesi ve kredi notunun yüksek olması gibi maddeler yer alır. Bu gibi koşulları karşıladığınız takdirde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ancak kredi başvurusu süreci zahmetli bir süreçtir. Bu yüzden pek çok kişi kolay ve hızlı bir şekilde kredi çekmek için anında onaylı kredi veren bankaları araştırır. Günümüzde gelir belgesi olmadan ve internet üzerinden kredi veren bankalar mevcuttur. Anında kredi veren bankalar Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Türkiye İş bankası şeklinde sıralanabilir. Bu bankalar üzerinden kolay şekilde kredi alarak, ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 

Gelir Belgesiz Anında Kredi Veren Bankalar

Günümüzde gelir belgesiz kredi çekme işlemi birçok kişi tarafından araştırılan bir konudur. Türkiye’de ki bankalar bu konuda müşterileri için pek çok ayrıcalık sağlar. Böylece öğrenci, ev hanımı, serbest meslek erbabı, çiftçi gibi çalışan ya da çalışmayan kişiler kredi başvurusunda bulunabilir. Maaş bordrosu ve gelir belgesi olmadan kredi başvurusunda bulunmak belli koşullar dahilinde mümkündür. Bu koşullar, bankalara göre değişiklik gösterir. Bütün koşulları karşıladığınız takdirde ise hızlı bir şekilde kredi alabilirsiniz. 

Gelir belgesiz anında kredi veren bankalar; Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası, Denizbank, ING bank, Vakıfbank ve Fibabanka gibi bankalardır. Bu bankaların kredi limitleri ise belirli bir rakamla sınırlıdır. Bu rakamları göz önünde bulundurarak, ihtiyacınız doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Bu rakamlar güncel olarak şu şekildedir:

  • Denizbank TL
  • FibaBanka TL
  • İNG Bank TL
  • Türkiye İş Bankası TL
  • Vakıfbank TL
  • Ziraat Bankası TL

Şubeye Gitmeden Anında Kredi Veren Bankalar

Kredi başvurularında, şubeye gitmek ve gerekli belgeleri sağlamak birçok kişi için zahmetli bir işlem olarak kabul edilir. Günümüzde ise dijital bankacılığın gelişmesiyle birlikte şubeye gitmeden kredi başvurusunda bulunmak mümkündür. İhtiyaç duyduğunuz kredi türü her ne olursa olsun, bankaların internet şubesi üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Şubeye gitmeden anında kredi veren bankaların hizmetlerinden yararlanmak için bankanın müşterisi olmak ve internet bankacılığını kullanmak yeterlidir. 

Şubeye gitmeden kredi almak için öncelikle güvenlik açısından kimlik doğrulaması yapılması gerekir. Daha sonra kredi başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Güncel olarak şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi veren bankalar ise şu şekildedir:

  • Türkiye İş Bankası
  • Akbank
  • monash.pw
  • Halkbank
  • Garanti BBVA
  • Vakıfbank Yapı Kredi
  • QNB Finansbank
  • Ziraat Bankası

Bu gibi bankalardan kimi ön onay talep ederken, kimi bankalar ön onay yöntemini kullanmadan çekilen tutarın direkt olarak kullanılmasına olanak tanır. Son derece pratik ve kolay olan bu yöntem sayesinde dilediğiniz nakit tutarına kavuşabilirsiniz. 

İnternet Üzerinden Anında Kredi Veren Bankalar

Kredi çekmek insanlar tarafından genellikle zahmetli ve uğraştırıcı bir işlem olarak kabul edilir. Ancak dijital bankacılıkta gerçekleşen gelişmelerle birlikte internet üzerinden kredi başvurusunda bulunmak mümkündür. Günümüzde internet şubesi ya da mobil şube üzerinden anında kredi olanağı sağlayan bankalar mevcuttur. Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar, bu konuda müşterilerine birçok kolaylık sunar. İnternet üzerinden anında kredi veren bankalar, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi, Halkbank gibi oldukça çok sayıdadır. Bu gibi bankalar üzerinden kredi çekmek için şubeye gitme şartı yoktur. 

Ancak bu yöntemle kredi çekmek için çoğunlukla o bankanın müşterisi olma şartı bulunur. Bunun dışında her bankanın kendine özgü kredi çekme koşulları vardır. Kredi çekmeden önce kredi talebinde bulunacağınız bankanın koşullarını detaylı bir şekilde araştırabilirsiniz. Bu konuda dikkat edilmesi gereken faktörler ise bankaların aylık taksit tutarı, aylık ve yıllık faiz oranı, kredi tahsis ücreti ve toplam geri ödeme ücreti olarak sıralanabilir. Bu gibi faktörlere dikkat ederek kredi başvurusunda bulunabilir ve geri ödeme planınızı bütçenize en uygun şekilde oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda bu konuda finansal uzmanlarımızdan öneri ve tavsiye alarak süreci daha kolay bir hale getirebilirsiniz. 

Öğrenciye Anında Kredi Veren Bankalar

Öğrenciler, çeşitli sebeplerle nakit paraya ihtiyaç duyabilir. Bu noktada ise akla ilk olarak kredi çekmek gelir. Öğrenciler için kredi veren çeşitli bankalar mevcuttur. Bu bankalara bizzat giderek ya da internet şubesi üzerinden kredi başvurusu işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu süreçte ise dikkat edilmesi gereken birkaç faktör yer alır. 

Kredi talebinde bulunmadan önce ödeyebileceğiniz aylık taksit tutarını belirleyerek bu doğrultuda bir ödeme planı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda bankaların öğrencilere kredi vermek için çeşitli koşulları vardır. Bu koşulları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Gelir beyanında bulunmak
  • Kredi ve kredi kartı ödemelerinin düzenli bir şekilde yapmak
  • Eğer ipotekli kredi çekilecekse eş rızasının yazılı olarak beyan etmek
  • Öğrenci belgesi sunmak

Bu gibi bilgi ve belgeleri bankalara sunan öğrenciler, kredi başvurusunda bulunabilir. Ayrıca düzenli bir geliri olmayan öğrencilerin, aileleri üzerinden de kredi başvurusunda bulunması mümkündür.

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır