sevda kuşun kanadında 18 / Sevda Kuşun Kanadında - Episode 18 (S02E18) () | Čfunduszeue.info

Sevda Kuşun Kanadında 18

sevda kuşun kanadında 18

Sevda Kuşun Kanadında b&#;l&#;m fragmanıyla nefes kesti

Haberin Devamı

Bir kuşak hikayesi olan Sevda Kuşun Kanadında yepyeni bölümleriyle ekran macerasını sürdürüyor. Genç kadrosu ve tarihe ışık tutan sahneleriyle dikkat çeken Sevda Kuşun Kanadında bugün bölümüyle ekrana geldi. Dizide bu haftaki temel konu işçiler üzerinden dönen kirli oyunlar! Peki, Zafer, Elif ve Asım cephesinde neler oluyor? ’leri milli bir bakış açısıyla ele alan Sevda Kuşun Kanadında bölüm fragmanı ve kısa bir özet!'

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Zafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını beklemektedir. Ancak karanlık güçlerin gözü yine gençlerin üzerindedir. Bilinmeyen bir yerden kalabalığın üzerine atış açılır ve kan akar. Peki iki grubu karşı karşıya getirip ülkede kaos ve anarşi çıkarmak isteyen kim?
Zafer fabrikasındaki grevi bir türlü bitiremez. Grevin ardındaki güçleri bulmak için harekete geçer. Hayatı boyunca başkalarına karşı düzenlediği kumpaslar artık kendisine dönmüştür. O ve Solaklı, yaşananların Ömer’in işi olduğunu düşünmektedir. Zafer’in hedefinde yine Ömer vardır. Zeliş, Asım ve Leyla tarafından bir ailenin yanına verilir. Elif bu duruma kızar ve Asım’la karşı karşıya gelir. Asım’ın tek derdi bu değildir. Aynı zamanda İstanbul’da kalacak bir eve ihtiyacı vardır. MTTB’nin kapatılması üzerine savcı iddiname hazırlar. Aldığı talimat üzerine amacı MTTB’yi süresiz kapatmaktır. Ancak Asım’ın elinde çok önemli bir delil vardır.

Sevda Kuşun Kanadında bölümde neler yaşanacak?

Tarih-dram dizisi Sevda Kuşun Kanadında bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Zafer zor duruma düşer. İşte Sevda Kuşun Kanadında bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

SEVDA KUŞUN KANADINDA BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını beklemektedir. Ancak karanlık güçlerin gözü yine gençlerin üzerindedir. Bilinmeyen bir yerden kalabalığın üzerine  atış açılır ve kan akar. Peki iki grubu karşı karşıya getirip ülkede kaos ve anarşi çıkarmak isteyen kim?

Zafer fabrikasındaki grevi bir türlü bitiremez. Grevin ardındaki güçleri bulmak için harekete geçer. Hayatı boyunca başkalarına karşı düzenlediği kumpaslar artık kendisine dönmüştür. O ve Solaklı, yaşananların Ömer’in işi olduğunu düşünmektedir. Zafer’in hedefinde yine Ömer vardır.

Zeliş, Asım ve Leyla tarafından bir ailenin yanına verilir. Elif bu duruma kızar ve Asım’la karşı karşıya gelir. Asım’ın tek derdi bu değildir. Aynı zamanda İstanbul’da kalacak bir eve ihtiyacı vardır. 

MTTB’nin kapatılması üzerine savcı iddiname hazırlar. Aldığı talimat üzerine amacı MTTB’yi süresiz kapatmaktır. Ancak Asım’ın elinde çok önemli bir delil vardır.

SEVDA KUŞUN KANADINDA BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen  Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman olduğunu öğrenir ve  Cemil Ateş’le birlikte düşmanlarının işini bitirecek bir plan yapar.

Asım kendisine emanet edilen ve annesi Rumlar tarafından şehit edilen Zeliş’e yeni bir aile bulmak için çaba gösterir. Asım’ın bu konudaki en büyük destekçisi Doktor Elif’tir. Elif’in ablası gazeteci Leyla, Zeliş’i Kıbrıslı bir ailenin yanına vermeye çalışır. Asım’la yüzyüze gelir. 

Amiral’in hedefinde ise Zafer’in fabrikasında çalışan işçiler vardır! İşçileri provoke eder, greve götürür. Bir yandan da solcu öğrencileri işçilere destek vermeleri için devreye sokar. Amaç, kaos oluşturmaktır.  Zafer grevi öğrenince karşı atağa geçer. Ömer de bu çatışmann içine girer. Ve yine kan akar!

Sevda Kuşun Kanadında Reytingleri, Reyting Sonuçları

x.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
28 Mart Salıfunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
21 Mart Salıfunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
14 Mart Salıfunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
7 Mart Salıfunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
28 Şubat Salıfunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
21 Şubat Salıfunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
10 Şubat Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
3 Şubat Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
27 Ocak Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
20 Ocak Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
13 Ocak Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
30 Aralık Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
23 Aralık Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
16 Aralık Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
9 Aralık Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
2 Aralık Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
25 Kasım Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
18 Kasım Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
11 Kasım Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
4 Kasım Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
28 Ekim Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında Bölüm İzleyici
21 Ekim Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 9. Bölüm İzleyici
14 Ekim Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 8. Bölüm İzleyici
7 Ekim Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 7. Bölüm İzleyici
30 Eylül Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 6. Bölüm İzleyici
3 Haziran Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 5. Bölüm İzleyici
27 Mayıs Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 4. Bölüm İzleyici
20 Mayıs Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 3. Bölüm İzleyici
13 Mayıs Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 2. Bölüm İzleyici
6 Mayıs Cumafunduszeue.infox.Sevda Kuşun Kanadında 1. Bölüm İzleyici
29 Nisan Cumafunduszeue.info

Sevda Kuşun Kanadında

Sevda Kuşun Kanadında Yorumları

Sevda Kuşun Kanadında Yorumaaa sevda kuşun kanadında sonunda eklenmiş :))) canım denizimin dizisi 😄 ve dönem dizisi o yüzden izlemem için baya neden var diziyi :) dönem dizilerine bayılırım, bu dizide bana hatırla sevgiliyi hatırlattı. o da çok harika bi diziydi :) dizide denizin partneri murat unalmis, onu da severim iyi ce yakışıklı bir oyuncu. denizle yakismislar ama tabi fırat kadar değil. fırat altunmeşe ve deniz baysal uyumu bi başka :)) 😊💜 diziyi izledim. iyi bi dizi olmuş. deniz yani tumay ne devrimci eylemci kızmış kızmış illa bende gelcem diyo. arifle de eylemde tanıştılar zaten. arif desen namazında niyazinda düzgün mert delikanlı biri , tumay da tam tersi baş belası :) tarigi sevmedim, tumay arifle daha çok yakisiyo. tabi tumar bi kaican olamaz o başka ama yakismislar yine de. işık ta kesin aşık olcak arife. yavuz bingöl çok iyi yakismis diziye, çok iyi bi oyuncu ve sanatçı :) dizinin kadrosu güzel, dizide izlettiriyo kendini güzel bence. daha da iyi olabilir ilerki bölümlerde. ama heyecanlı bi dizi. inşallah reytingleri de düzelir. forever deniz baysal :)) 😁✌💙💚💜

SÖZ "gözün arkada kalmasın " (eylül • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorum2 yorum benden funduszeue.info de trt1 güzel dizileriyle bizi sevindir di bitane türk kanal seviyorum ve bunu söylemekten hiç bıkmadım trt1 sen benim canımsıfunduszeue.info tümayı çok sevdim💋💋💋❤❤❤.tarıkı hiç funduszeue.infoşallah reytinqləri çoxalır amin.tümay çok çok çok çok çokgüzel ❤👍.gelen bölümlerdede ariflə sevgili olub sonrasında da evlenirler amin.

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumfunduszeue.info baysali çok severim kg'dan beri hos kadindir.😊☺bide kankiskomun değerlisi olunca,tabiki funduszeue.info dizilerini çok begeniyorumm:) tutar mi donem dizileri bu arta hiç funduszeue.info inşallah tutar:)👌✌hayirlisi

💔Ve BeN BaZıLaRıNı AsLa AFFeTMiCeM😞💔MinnoŞCaN💗✌ • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumhahhaha yesinler seni kankiskosu :)) 😁 evet çok güzel bi dizi, kehribarla aynı gün olduğu için izleyemiyorum. malesef firatim ve de denizim arasında bi tercih yapmam gerekti. ben ise fırat altunmeşe yi seçtim :)) ama bu diziyide vakit buldukça izlicem :)) 😊😃

SÖZ "gözün arkada kalmasın " (eylül • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumsevda kuşun kanadında da güzel baba candır da güzel ikisini de çok ama çok funduszeue.infoiler baba candıra bakın trt1 veriyoruz her pazar .çok gülüceksiniz

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumya ben bu kizi gorunce adi deniz dedim sonra dizide adinin tumay oldugunu gorunce biraz bozuldum yani sonra bi de ne gorsem iyi ya megerse hislerim bana yalan soylememis gercek adi denizmis;)

InşallahBebeğiniSelametleKucağınaAlırsın,YASEMİNİM • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumçok güzel bi dizi beya.tümayla arif bir-birlerine yakışıfunduszeue.info o,tarıkı hiç sevmedim.4 bölümde arifi öldürüceklermi acaba çünkü kafasına silah dayanmışdılar. inşallah ölməz funduszeue.infoı dizi başlayandan hastanelerde kaç canı var bilmiyorum qari.

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumooofff yaaa dün diziye bakamadıfunduszeue.info varsa kısaca yorum yapsın

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumben baktim dunku bolumde tumay fena halde dovduler babasi universiteye polisler gonderdi onlarda basti iskla da tumay ordaydi isk a hic bi sey olmadi ama tumayi hastaneye goturduler babasi ogrenince kizini kendi evine goturdu annensi zaferin evine geldi tumaya bakip gitti sonra mustafa zeyneple bir birlerini sevdigini arife soyledi sonra zeynepin annesi zeyneple mustafanin mektuplarini gordu zeynepe bagirdi kocasi husnuye soyledi kadin sonra arifin de bildigini ogrenince ona da bagirdi ve arifin cok kotu kalbini kirdi o yuzden arif evden gitti son arif milli turk talebe birligine geldi ahmetmiydi neydi o digerlerinin adami olan oraya gelip kitaplar koydu ve kitaplarin da icinde silah vardi arif hiss etti ama adami goremmedi omer cikarken adami gordu o anlamadi sonra polisler geldiler yarin ihpar var diye talebe birligine arkasina bakadim uyumusum

InşallahBebeğiniSelametleKucağınaAlırsın,YASEMİNİM • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumçok beğfunduszeue.infoğinize sağlıfunduszeue.info gerçekleri gösteriyorsunuz.

Abdurahman • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumnedense bele diziler izlenmiyor, bazi diziler reytingi iyi olsada senoryosu cok basit kaliyor, .

Bahar • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumtrt herzamanki gibi şaşırmamış ve kendi camiasına yönelik belirlediği bakış açılarıyla kendi dünyalarında 'yeni türkiyenin eski döneme bakışı' ile hükümet taraflı bir dizi tasarlamış.
o dönemin baskıcı ve eziyetçi hükümdarlarını başta tutarak, okuyan, ileriyi görebilen özgürlüğü ve demokrasiyi savunan devrimci gençliği fazla salgır
gan ve fazla uç noktalarda göstererek izleyiciye kötü izlenim verilmeye çalışılmış. ilk bölümdeki kasımpaşalı sahnesine yorum bile yapmayacağım..!!! o dönemin deniz'lerini mahir'lerini tarafsız gözle yansıtmak yürek ve cesaret isterdi zaten. trt bizi yine şaşırtmamış!!!

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumkıyamya tümayı i çok kötüyü dövmüşler funduszeue.info kursun kız o kız erkek diyil kız olması bir yana o bir insan yani siz insanlıqdan anlamıyosunuz normal yani benim söylediyimi insanlar anlar

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumben de bir imamhatipliyim ve bu diziyi büyük bir coşkuyla funduszeue.info defa imamhatiplilerin yaşadığı zorlukları ve mttb yi anlatan bir dizi funduszeue.infoıca o dönemin yaşadığı siyasi buhranları da çok güzel yansıtmışsınız.çok teşekkür ederiz
dizinin kahramanı arif'in saat tamircisi olması da çok manidar.büyük bir sabırla tümay'ın fikirlerini de düzeltecek inşaallah. ben severek izliyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. emeğinize sağlık

Abdurahman • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumdizi amacına ulaşsa güzel bir dizi olurdu fakat çok yanlışları var. dini yönden şöyle anlatayım. mesela baba candır dizisinde bir kişi geliyor ve ona helal olmayan kişilerle aynı evde kalıyor. bu yanlış bir şey, dinimize uygun değil fakat ben o tarz bi diziden bunun düzeltilmesini bekleyemem. sadece kötü sahneler yok derim seviyeli sıcak aile ortamı derim. fakat sevda kurşun kanadında gibi dizilerden beklentim fazla olur doğal olarak. çünkü din adı geçiyor. bu kadar allah aşkı için bir şeyler yapmaya çalışan, dindar gösterilen insanların sevgilisi var. arif kuzeni ile aynı evde kalıyor. ona nikah düşüyor. sonra arif'in kardeşi zeynep'e sarılıyor teselli için. daha birçok yanlış. sonra bu insanlar çok dindar. dindar aileler böyle olur algısı oluşuyor. zeynep'le arif kardeş gibi oluyor. bir de dizi sade allah aşkıyla yanan gençlerden mi oluşşun bir de imkansız aşk olacak dimi. hadi bunu da geçelim arif'le tümay senaryo gereği bir olacak ama biraz daha özenli olunmalı diğer konularda diye düşünüyorum. söylediklerime hak verir misimiz bilmem ama dindar kişiler yapacaksanız doğruları yapın. kuran'da yazanları. helal olmayan şeyleri normal gibi göstermeyin inşallah daha dikkat edilir.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumevet ben de aynen bu şekilde düşünüyorum madem islâmi bir film yapıyorsunuz lutfen hakkını verin.hüsnü bey gibi dindar ve tarikat ehli bir şahsın kızının evlilik niyeti ile olsa dahi flört hayatı yaşaması ve açık olması ve müberra hanımın inancının hep hurafelerle ve evhamlarla dolu dramatik ağlama sahneleri hiç hoş olmamış.yoksa bu siyasi filmin daha güzel bir şekilde hakkı verilse istifade daha fazla olur funduszeue.infoikle heyacanla izliyorum bu eleştirilerimizi dostane olarak görüp daha güzel ve doğru kalite olarak bize sunmanız temennisiyle. ..

Abdurahman • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumben islami filimler çok severim.çok güzel bir dizi güzel oyuncuları var.özelikle de tümay ve funduszeue.info tarıkı katiyen seviyorum.

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbu dizi islami degil siyasi bir funduszeue.info imamahatip olaylarindan cikilip daha cok sag sol olaylarinin islenecegini funduszeue.infosi diziyi bende sevdim ama funduszeue.info izlerken sinirlerim funduszeue.infoin en yakinlari bile hain funduszeue.info bu reytingide hak funduszeue.info birincilige oynayacagini duaunuyorum.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumarkadaşlar dizimiz sezon finali yaptı bence bölümde yapsaydı ama 7 eylül başlar bence erken sezon finali oldu bide cuma günü olsun sakın gününü değiştirmeyin

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumsezon finali çok çabuk funduszeue.info bölüm çok güfunduszeue.infoıdığımız ve kitaplarını okuduğumuz büyük şahsiyetleri canlandırmanız beni çok mutlu funduszeue.infoa nın işkenceye uğratılması ve sabrı, mehmet zahid kotku'nun nasihatleri faydalı ve etkileyiciydi.üstaz necip fazıl kısakürek ve gençleri yetiştirmesi tüm bu gerçekleri dile getirdiğiniz için bir imamhatipli olarak trt ye çok teşekkür ediyorum ve sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyorum.

Abdurahman • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumevet bu kadar aceleye ne gerektiyini vardı.yeni başlamışdı. a öyle konuşuyorum sanki final yapti

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumarkadaşlar maçlar olduğu için sezon finali olmuş

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumne kadar çabuk sezon finali oldu ama yinede yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumoradaki oynayan oyunculardan biri benim kuzenim. diziyi izlemedigim için dizideki adını bilmiyorum. çok çabuk sezon finali olmuş. ikinci sezonda çok sürmez bence deniz baysal da yeni bi dizi çekiyor zaten. rüzgarın kalbi.

Hiç ayrılmayın..! rk&madhu - eylül gamze - • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbu hafta yada gelecek hafta cuma gunu yayinlaniyor sukurler olsun

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbu hafta cikti ama yeni sezon degil neden acaba
gulsum

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbasroldeki kizin degistigine cok funduszeue.info avrupai funduszeue.info kizmi yoktu dedigim funduszeue.info funduszeue.info ilk bolumde feto dan funduszeue.info sabiraizlikla bekliyorum.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumdizinin yeni sezonuda tümay rolünü verecek başka kimse bulamadınızmı? berbat oyunculuğuyla diziyi seyredesim funduszeue.info gideni aratırmış

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorum4 kasımdaki bölümde mustafa ile nişanlısının parkta oturdukları bankta "*** büyükşehir ***" yazısı vardı. dizi 68 dönemini anlatmıyormuydu?

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumyeni tümay rolünü verecek başka kimse bulamadınızmı? gerçekten senaryoya diğer sanatçılara yazık olmuş. kameraman bile kıza bakamıyor. muhakkak acemi bir mimik yapıyoır. güzellik yok fizik yok oyunculuk yok belki bir sahne oynatılacak bir rol verelebilecek birine devletin parasına yazık

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumselam nasılsınız arkadaşlar. dimizin yeni bölümü yayınlanıyor şfunduszeue.infon mi arof öldüm oofffyyyaaa dizinin tadı tuzu kaçtı

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumya çok kötü funduszeue.info öldü o kadar ağladım ki,sanki akraba ölmüş

MeHRiBaN📖 • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumyakın tarihimizin anlatıldığı bu dizide emeği geçen tüm herkese ve diziyi yayinlayan trt'ye teşekkür ederim.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumyahu bu dizinin reytingleri bu kadar düşükken nasıl yayında kalıyor. keşke bitse de yerine güzel bir romantik komedi başlasa

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumömer yiğiter ve asım iyi ikili oldular
ömer yiğiter ve asım iyi ikili oldular
bu dizide emeği geçen herkese teşekkürler izlerken nefesimiz kesiliyor sanki o süre içerisinde dizi içerisinde bir kahraman olabiliyoruz çok çok başarili..

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumreytinglerde olmuş ve hala devam ediyor, inanılır gibi değil. bitmesini ve yerine romantik komedi bir dizi başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbence herkes funduszeue.info ötesi ve gerçfunduszeue.infoği geçen herkese teşekkürler.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumben diziyi cok seviyorum bende bir numarali dizi ama arif öldüğu icin artik sevmiyodum yani tumayla evlenemedi diye. sonra ömerle filoz kavusur dedim yine bir numarali dizim oldu ama birde ne görim omer iskla evlencek galiba ve filizde öle kalcak. yani demek istedigim filiz le ömerde kavusamassa hayatta bakmam diziye
filize üzuldum ömer onla evlenir sandim ama yok .arif ve tumay kavusamadi bari onlar evlensin

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorum tarihinde dizide geçen olayların birçoğunun öyle cereyan etmediğine dair ( o yıllarda güzel sanatlar akademisinde yüksek resim- heykel tahsil ediyordum) uzunca sayılabilecek bir yazı yazmıştım.
site kurallarına uygun olarak yazdığım bu yazı 24 saat içinde silindi.
o yıllardaki olayları yeri ve zamanı ile taraf gözetmeksizin , tamamen
yeni kuşaklara doğrusunu anlatmak için yazdığım bu yazının silinme nedenini bilmiyorum. ilgililerden bir yanıt vermelerini rica ederim.

73 kuşagı • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumdiziyi aşk dizisi olarak değil ülkenin o karanlık günlerinde olup bitenleri öğrenmek için izleyenlere söyleyeceğim bir şey var : olayların geçtiği o yıllarda sağ hükümetler iktidarda olduklarına göre sağcılar neden bu kadar zulüm görüyor ??? hiç düşündünüz mü? .. demekki anlatılanlarda bir çelişki var ve pek doğru değil yorumu okuyanlara bırakıyorum.

73 kuşagı • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumfilizi kaçırdılar resmen ya ömer kaşıyaralıyı yaşatmayacaklar ömer`i can evinden vurdular

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumikinci fragman ne zaman çıkıyor

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorum tarihinde yayınlanan son bölümdeki hatalar :
1- o tarihlerde bankalarda koruma özel görevlisi yoktu.
2- ambulansın önündeki ''ambulans'' yazısı bu gün olduğu gibi tersten yazılmıyordu.
3-birçok bölümde olduğu gibi son bölümde de telefon kadranı 5 defa çevriliyor. o tarihlerde telefon numaraları 6 haneliydi.

73 kuşagı • !!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumtek filiz mi başörtüsü takacak mesela elif de takınsa iyi olur çünkü asım'a yakışan kadın böyle olmalı ayrıca filmi bitirmeyi çok güzel

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbu dizinin yayından kalkması için reytinglerinin daha ne kadar düşmesi gerekiyor acaba?

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumhaftalardir reytingleri yerlerde bir diziyi neden yayindan kaldirmaz trt-1 anlamiyorum. nihayetinde devlet televizyonu. milletin parasini sokağa atmak gibi geliyor bana.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumdiziyi de izlemiyorum ki bileyim. neyi empoze etmeye çalişiyorlar da reytingleri dipte bir diziyi israrla yayinlamak için paramizi sokağa funduszeue.infomiyorum. bilen varsa cevap lütfen, yoksa sanirim izlemem gerekecek.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumilk bölümünden itibaren hiç kaçırmadan severek izlediğim bir funduszeue.info yapılmasına üzüldüfunduszeue.info hiç anlamı ve manası olmamasına rağmen diziler reyting le yükselir ve meşhur olur bu sırrı çözmek ve dizide verilen mesajı ve tarihi öğrenmeye çalışmamak çok büyük bir funduszeue.infoçekten çok güzel şeyler öğrendim. emeği geçen herkese çok teşekkürler. allah bu şekilde başka güzel ve başarılı ve tarihimizi anlatan güzel çalışmalar yapmanız konusunda yardımcınız funduszeue.infoki bilinen tarihi şahsiyetler bizi eski günlere götürdü.çocuklarımızın da eğitimi açısından bunun gibi filmlerin final yapması değil artırılarak çoğalması lazıfunduszeue.info seyircilerinizin sayısını artırsın ve size bol bol izleyiciler ve başarılar versin

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumseverek seyrettigim bir diziydi. final yapmasina uzuldum. konusu gercek surukleyici guzeldi. sacma dizilerin devam ettirilip boyle guzel dizilrrin son bulmasi uzucu

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbu trt niye hep böyle sevdiğimiz filmleri bitiriyor. örneğin osmanli tokadi, kizilelma,sevda kuşun kanadinda, milat hep bitirdiler.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorummahvettiniz beni agliyacagim dizi bitti funduszeue.info yeni sezonda yeniden baslatin.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbu dizi harika bir funduszeue.info reyting alamadi sahsen ozur funduszeue.info izlerken uzuluyor ve sinirleniyordum bu yuzden funduszeue.infoine funduszeue.info funduszeue.info funduszeue.infon finaline bakildiginda ileride devami gelecekmis gibi funduszeue.info gecenleri tebrik funduszeue.info hayattaki insanlari izler funduszeue.infoler konusmalar yasanilan olaylar gercegi funduszeue.info kaliteli bir funduszeue.infolarda basta yavuz bingol olmak uzere hepsini tebrik ediyorum ve tesekkur funduszeue.infoluk hayatlarinda onlara basarilar diliyorum.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumçok severek izliyordum , beni o zamanlardaki hareketli okul yillarina goturuyordu,harika iślenmiś bir funduszeue.info emegi gecenlere sonsuz tesekkurler.

!!++

Sevda Kuşun Kanadında Yorumbugun bu dizinin gunuydu acikcasi dizi oynarken fazla bakmiyordum ama simdi yoklugunu aradim.

!!++

Yorum Yaz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası