erkeklerde abazalık nedir / Abazan Ne Demek?(En iyi çözüm) - Türk Haber Portalı

Erkeklerde Abazalık Nedir

erkeklerde abazalık nedir

Abaza Ne Demek Abazan Nedir Abazalık Neye Denir

Abaza ne demek? Abazan ne demek? Abazalıkgibi sorularınıza cavap bulacaksınuz. Toplumda yanlış bilinen onlarca hatta yüzlerce kelimeden sadece biridir abaza. Bugün sizlere abazanın gerçek anlamını anlatmanın yanı sıra abazaca, abazan, abaza kalmak, abazanlık abazan milletinin nüfus dağılımı dini Milliyet Türkiye'de en yoğun yaşadıkları bölgelerden bahsedeceğim.

Abaza ne demek Gerçek Anlamı

abaza nedir
Abhazya
Abazanın gerçek anlamı kafkasya'da yaşayan bir millete verilen isimdir. Kök bakımından Abazin den gelmektedir. Abazaların siyahi ırktan olan ve hala Abhazya'nın dağlık bölgelerinde yaşayan farklı etnik yapılarıda vardır. Abaza halkı Rusya'nın güdümünde kalan ve yıllarca azınlık muamelesi gören, Müslümanlığı din olarak seçen Sunni meshebinden olan bir millettir.

Abaza haklının çoğu İslamiyetin kabul gördüğü ülkelere dağılmıştır. Mısır, Lübnan ve Türkiye'de sosyal hayatın bir parçası olduğu gibi aynı zamanda içinde yaşadıkları toplumlarla da entegre olabilmişlerdir. Türkiye'de binin üzerinde Abazya kökenli insanımız vardır. Batı Karadeniz ve İç Anadoluya bakıldığında Düzce, Zonguldak, Yozgat gibi şehirlerde artık halktan ayırmanız mümkün olmayacak şekilde Türkiye yi vatan olarak benimsemişler, Türk Vatandışlığına geçmişlerdir. 

Abazaların Resmi Dili

Abazaların Abhazya daki resmi dili Abazacadır. Abhazya bugün unutulmaya yüz tutmuş diller arasında değildir. Her ne kadar Rusça'nın etkisi altında kalmış olsa 

da kendi halkı tarafından yaşatılmaktadır. 

Abaza Halk Dilindeki Anlamı

Abaza TDK halk adı olsa da, halk arasında cinsel ilişkiden uzunca bir süre mahrum kalan erkekler için kullanılmaktadır. Erkeği aşağılamak, hakir görmek ve kadınsız olduğunu ima etmek içinde abaza sözcüğü kullanılır. Aslında abazan kelimesinin anlamı abaza yerine kullınılsa daha uygun olur. Çünkü TDK da cinsel ilişkiye uzun süre girmemiş erkeğe abazan denmekte. Ayrıca karnı aç olan kişi içinde abazan denilir.
Abaza abaza bakma, abazalıktan ölmüş, abaza kalmış gibi kelimelerde yaygın olarak kullanırken, burada ki manalarının tamamı erkeğin kadınsızlığı üzerinedir. 


/i/Ben

+2

Yıllardır süren ve hiç cevap bulamayan ve özelliklede kızların çok şikayet ettiği Bu erkekler neden bu kadar abaza yhaaa.s sorunudur. Şimdi lanet olası kafanızı sadece buraya verin ve sadece dinleyin beni.

TESTOSTERON TESTOSTERON TESTOSTERON TESTOSTERON !

Tek sebebi budur. Peki nedir bu testosteron kısaca açıklamak istiyorum. Bu bir hormondur ve erkeklerde yüksek oranda bulunur Ortalama bir erkek haftada mg testosteron üretir.

Bu hormonun bazı görevleri vardır örnek vermek gerekirse erkeklerde ergenlikte başlar erkeksi özelliklerin gözükmesi, ses kalınlaşması, asabi bir karakter, çok sinirli olmak, sert olmak gibi erkeksi olayların hepsi bu hormon sayesindedir. Ve bu hormona kısacası SEX hormonuda denir.

Gelelim sorunumuza hal böyle olunca erkeklerde çok fazla üretilince(kızlardada üretilir fakat çok azdır.) Erkeklerde böyle bi karşı cinsle sex isteği oluşuyor ve bunun sebebi tamamen testosteron hormunun yüzündendir.

Gelipte böyle şey mi olur ya .ss demeyin özellikle kızlar dıbınıza koyarım anlıyamazsınız siz.
Örnek vermek gerekirse vücut geliştirme sporundan bildiğiniz üzere steroid vardır ve bu kürlerde testosteron hormunu vardır ve normal en az dozda alan bi kürdeki birisi bile haftada mg testestoren alır en az.

Peki bunun sonucunda kas yapar ve bu kadar horman fazla olması aşırı bi sex isteği uyandırır bunu kullananlarla konuşursanız anlarsınız bunları böyle roportajlarıda vardır.

Peki hiç düşündünüz mü kızlar bu dozda veya daha fazla haftalık steroid kürüne girip bu kadar testosteron alırsa ?

Biz düşündük merak etmeyin ve alıyorlar. O gördüğünüz hayvan gibi kaslı kadınlar kesinlikle küre girip dışarda testosteron alımı sonucu yapıyorlar çünkü onlarda bizim kadar üretilmiyor çok az miktarda var.

Ve eğer bunlarla konuşursanız yada konuşmaları var kadınlar o kürdeyken öyle bi cinsel istek geliyormuş gibi düşünsenize erkeksiniz haftada mg üretiyorsunuz fakat kadınlar bile en az mg alıyor haftada. Kafayı yersiniz amk tabikide kadınlarda öyle diyor zaten şimdi erkekleri çok daha iyi anlıyorum diyolar.

Hatta çok kullanımında kalıcı seste kalınlaşma ve hatta bazı profosyonellerın sakalları çıkıyor ve öyle çekilen fotoğrafları var.

Erkeklerin böyle olmasının tek sebebi bu lanet olası hormondur beyler. Zaten bi erkek böyle değilse erkek değildir yani hormonları bozuktur ben böyle değilim diyen erkek değildir açık ve net.

Şimdi gelipte kızlar erkekler neden bu kadar abaza demeyin dıbınıza koyarım sizin bak olması gereken bu amk cahili ordan boş boş konuşma ağzınızı giberim bide bazen soruyolar yanımda kafa atmamak için zor tutuyorum bakın yine testosteronum arttı.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir