sabit tel no nedir / Iş Yeri Telefon Numarası. Sabit iş telefonu nedir?

Sabit Tel No Nedir

sabit tel no nedir

Sabit Telefon

Sabit Telefon

Sabit Telefon Nedir?

Sabit telefon günümüzün cep telefonu teknolojisinde geri planda kalan bir hizmettir.  Sabit hat, ev telefonu, sabit telefon gibi değişik adlandırmaları olan, kablolu veya kablosuz çalışarak ev ya da işyerlerinde kullanılan telefonları ifade eden sabit telefon veya sabit hatlar geçmişte iletişimin en önemli aracıydı.

İngilizce’de “landline” olarak kullanılan sabit telefon, iletim için bakır tel veya fiber optik telefon hattı kullanan bir telefon olarak tanımlanabileceği gibi iletişim kurmak için sabit hat ağına bağlı bir cihaz olarak da adlandırılabilir.

Cep telefonundan farkı iletim yönetimidir. Mobil telefonlarda radyo dalgaları kullanarak iletim gerçekleştirilir.

Bu tanım genel olarak ev ve işyerlerinde kullanılan masaüstü ya da kablosuz telefonları ifade etmektedir. Yerinden oynamayan, yerinde duran durağan anlamına da gelen sabit telefon, icat edilişinden cep telefonu teknolojisi gelişene kadar iletişimin baş aktörüydü. Ancak yüzyılın başlarında hem mobil telefon sisteminin gelişmesi hem de bakır tel ağının eskimesi nedeniyle ciddi bir gerileme göstermiştir.

Sabit telefonların farklı kullanım şekilleri vardır. Yerinden oynamayan kablolu sabit telefonlar olduğu gibi kablosuz sabit telefonlar da kullanımdadır. Hatta son dönemde kablosuz sabit telefon kullanımı kablolu modellere göre daha da artmıştır.

Pille çalışan kablosuz sabit telefonlar, elektrik kesintisi veya doğal afet benzeri durumlarda acil yedek olarak kullanılabilir.

 

Sabit Telefon Nasıl Çalışır?

Sabit telefon şebekesi kullanılacağı yerde başlar. Bir çift ​​bakır tel, dışarıdaki  bir kutudan telefonun kullanılacağı yerdeki kutuya gider. Kablolar telefonun jakına bağlanır ve telefon büyük bir iletişim ağına bağlanmış olur.  Artık ahize kaldırıldığında iletişim başlayabilir. Ahize kaldırıldığında telefon devresi açılmış olur.

Sabit hatlı bir telefonla konuşulduğunda ses küçük ses dalgalarıyla hareket eder. Elektrik enerjisi teller üzerinden başka bir telefona gider ve telefonun diğer ucundan biri tarafından duyulabilen ses tekrar elektrik enerjisinden ses dalgalarına dönüştürülür.

Sabit telefon hizmeti, telefon operatörleri tarafından verilen bir hizmettir. Operatör şirketler sabit telefon tarifeleri ile kullanıcıların kotalarını ve ödeyecekleri ücreti belirlerler. Bu tarifeler genellikle aylık periyotlar için düzenlenmiştir ve sabit telefondan sabit telefonu arama,şehir içi ve şehir dışı arama,  sabit telefondan cep telefonunu arama gibi opsiyonları vardır. Bireysel ve kurumsal müşteriler için tarifeler farklıdır.

Kullanım alışkanlıklarına göre en uygun paketi tercih etmek kişi ve kurumların elindedir.

Telefon üreticileri her şeye rağmen sabit telefon kullananlar için kablolu ya da kablosuz sabit telefon üretmeye devam etmektedirler. Piyasada farklı fiyatlarla satılan değişik sabit telefon modellerinden ihtiyaca en uygun olanını, en uygun fiyatlarla almak mümkün

 

Sabit Telefon‘un Kullanım Alanı Nedir?

Sabit telefonlar günümüzde cep telefonlarının gerisinde kalsa da hala tercih edilmektedirler. Evlerden, akla gelebilecek her iş yerinde iletişim için sabit telefonlar kullanılmaktadır. Bu noktada cep telefonu teknolojisinin tam ulaşmadığı kırsal alanlarda sabit telefonların kullanımı daha fazladır.

    Sunduğumuz Ürün ve Hizmetler

Detaylı Bilgi ve Fiyat Teklifi İçin Sizi Arayalım

Kendi doğrudan amaçları için sabit (kablolu, ev) telefonlar artık giderek daha az kullanılmakta ve radyo iletişimine dayalı mobil cihazlara yol açmaktadır. İkincisi, çoğu tarifede aylık bir abonelik ücreti ödemeye ihtiyaç duymadığından, kullanımlarının fiyatı sabit kardeşlerinkinden bile daha düşük çıkıyor. İlk bakışta, kablolu telefonları kullanırken hiçbir soru ortaya çıkmayabilir, çünkü gelişme eski ve çalışılmıştır. Ancak bu, geliştirici için doğrudur ve böyle bir telefonun ortalama kullanıcısı için değil.

Örneğin zaman zaman şirketler ve bankacılık kurumları kendi iletişim bilgilerinde ücretsiz bir telefon numarası belirtir, arayarak birçok sorunu çözebilirsiniz. Genellikle, telin diğer tarafında, bir konuşma sırasında aboneden belirli numaralara basmasını isteyen (kadranı çevirin) bir telesekreter alıcıyı alır. Ne kadar can sıkıcı gelse de, çoğu kişi için arama bu noktada sona eriyor, çünkü telesekreter telefonla yapılan işlemlere herhangi bir şekilde tepki vermiyor, düğmelere basmayı görmezden geliyor. Neden?

Sebep sıradan - bir dürtü var ve ton modu telefon. Muhtemelen herkes, numaralara basarken veya bir disk kullanarak numara çevirirken tuhaf tıklamalar veya bip sesleri duymuştur. Bip sesleri ton modudur ve tıklamalar darbelidir. Eski çevirmeli telefonlarda çevirmenin nasıl gerçekleştiğini görelim.

Disk gerekli mesafeye döndürüldüğünde ve otomatik olarak başlangıç \ub\ubkonumuna döndüğünde, özel elektronik kontaklar kapatılır: her kapak bir tıklama darbesi oluşturur, numaralarını sayar, çevrilecek rakamı ve buna göre numarayı bulabilirsiniz. Bu "sayma", istasyondaki (ATS) ekipman tarafından yapılır. Basit ve harika. Daha yeni telefon modellerinde, kontaklar, bu arada ton moduna geçirilebilen özel bir puls üreteci ile değiştirilir.

Daha sonra darbeli aramanın yerini daha teknolojik bir ton (ton) aldı. İçinde çevirme, bitlerle değil, alternatif akımı uygun bir frekansla modüle ederek gerçekleştirilir. Her rakamın (düğme) kendi sinyal tonu vardır. O zaman her şey aynıdır: PBX bir ton kombinasyonunu kabul eder ve bunları çevrilen bir telefon numarasına dönüştürür. Ton modu daha fazla gürültüden etkilenmez (bir numara çevirmedeki hatalar artık ağın durumuna değil, sahibinin dikkatine% bağlıdır) ve ayrıca abone ile daha hızlı bir şekilde bağlantı kurmanıza izin verir. Tüm modern telefonlar ton tabanlıdır, darbe modu içlerinde tamamen bulunmayabilir.

Bu arada, ton modunun en yüksek ses kalitesini sağladığına inanılıyor. Bu sadece yarısı doğrudur. Ton modunda çalışmak için hem telefon hem de PBX tarafından desteklenmesi gerekir. Darbeli PBX üzerinde yeni bir telefon kullanma girişimi herhangi bir avantaj sağlamayacaktır (genel olarak cihaz çalışıyorsa). Ton modu için hesaplanan istasyonlar, analog darbeli olanların aksine dijitaldir (veya karışıktır). Dolayısıyla sesteki gelişme.

Programlanabilir bir darbe üreteci, telefonu ton moduna geçirmenize ve hem darbeli hem de tonlu iletişim ağlarını çalıştırmanıza olanak tanır. Bir aboneye analog bir PBX tarafından hizmet verildiğini düşünelim. Telefonu darbeli arama moduna geçirmek için genellikle "*" (yıldız) tuşunu birkaç saniye basılı tutmanız gerekir. Bu işe yaramazsa, cihazı ters çevirin ve alt kapağı inceleyin - genellikle bir mod seçmek için küçük bir anahtar vardır. Tonlu aramaya geçiş aynı şekilde yapılır.

Şimdi makalenin başında verilen örneğe geri dönelim. Analog istasyonlara bağlı döner telefonların sahipleri, bazı düğmelere basmayı gerektiren bir telesekreterle iletişim kurmayı unutabilir, çünkü ek donanım olmadan bu gerçekçi değildir. Elbette bir çıkış yolu var - bu, ağa tonlar oluşturan özel bir ek, ancak rahatlığı unutmanız gerekecek.

Talimatlar

Telefon setinizdeki "*" düğmesine basın - bu, telefonunuzun bu şekilde aktarılması koşuluyla, cihazı ton moduna geçirmenin en kolay yoludur.

Telefonunuzdaki "P" ve "T" düğmelerini bulun, bunlar aygıtın yan tarafında veya altında olabilir. Bu tür düğmeler varsa, bu onların yardımı ile telefonun ton moduna geçtiği anlamına gelir. İstenen moda geçmek için "T" düğmesine basın.

Telefonunuz için her iki yöntem de geçersizse, cihazla birlikte verilen talimatlara bakın. Bazı cihaz modelleri, tamamen farklı tuşlarla ton moduna geçirilir.

Telefon santraliniz sadece bir darbede çalışsa bile mod, bazı kuruluşlarda yüklenen otomatik bilgilendiriciler yalnızca ton komutlarını kabul eder. Onlarla etkileşim kurmak için telefonu uygun moda geçirmelisiniz.

Talimatlar

Otomatik muhbir numarasını kullanarak aradıysanız cep telefonu, o zaman zaten tonda sizin için çalışıyor mod Otomatik bilgilendiricinin komutlara yanıt vermediği ortaya çıkarsa, telefon menüsünde DTMF sinyal iletim moduna karşılık gelen öğeyi bulun (farklı telefonlarda farklı şekilde adlandırılır). Bu tür sinyallerin iletilmesine izin verin.

Telefon santralinizin tonu destekleyip desteklemediğini öğrenin mod PBX'in yükseltildiği ve artık bu şekilde kontrol edilebildiği ortaya çıkarsa, ton moduna geçin ve ev telefonuve numaraların çevrilmesi çok daha hızlı olacaktır .. Bunu yapmak için, altta veya yan duvarlardan birinde P-T veya Pulse-Tone etiketli bir anahtar bulun. T veya Ton moduna getirin. Ardından, PBX'in ton komutlarına yanıt verip vermediğini kontrol edin ve yanıt vermiyorsa telefonu tekrar darbeli moda getirin.

Bazı kablolu cihazlarda (çoğunlukla telsiz ahizelerle donatılmış), ton moduna geçiş mekanik bir anahtarla değil, menü aracılığıyla gerçekleştirilir. İlgili menü öğesinin konumunu talimatlarda veya kendi başınıza bulun.

PBX ton modunu desteklemiyorsa, otomatik bir muhbir kullanmanız gerektiğinde anahtarı veya menüyü kullanmak sakıncalıdır. Numarayı çevirdikten sonra makineyi darbeli moda geçirdikten sonra, yıldız işaretli tuşa basın. Ünite, ton moduna geçecek ve siz telefonu kapatana kadar içinde kalacaktır.

Disk ve erken tuşlu telefonlar ton modunu hiç desteklemez. Böyle bir cihazdan otomatik bilgilendiriciyi aradıktan sonra, sekreterin cevabını bekleyin ve ardından sizi istenen abone ile manuel olarak bağlamasını isteyin. Sekreter ile iletişim sağlanmıyorsa, özel bir otonom cihaz kullanın - bir sesli uyarı. Mikrofona getirin ve istediğiniz sayıların bulunduğu düğmelere basın.

Sıradan sabit telefonlarda iki tür arama vardır: çevirmeli telefon günlerinden beri bilinen darbeli arama ve tonlu arama. Halihazırda, darbeli çevirmenin (darbelerin sayısı, kesmeler numaranın bir veya başka bir çevrilen hanesine karşılık geldiği zaman) geçmişin bir kalıntısı olduğu kabul edilmektedir. Günümüzde, tonlu arama giderek daha fazla kullanılmaktadır (burada bir numaranın özel ton patlamaları kullanılarak arandığı). Ancak, genellikle telefon santralleri tonlu aramayı desteklemez.



Talimatlar

Bazı telefon modelleri yerel olarak desteklemez tonlu arama Örneğin, döner telefonlar yalnızca darbeli arama için tasarlanmıştır. Benzer bir cihazınız varsa, işlevlerini güvenle kullanabilirsiniz.

Hemen hemen tüm modern telefonların bir arama modu anahtarı vardır. Genellikle hareketli bir kaydırıcı anahtarı temsil eder. Ayrıca her zaman darbe ve ton modlarına karşılık gelen bir "Darbe / Ton" anahtarına sahiptir. Anahtarı "Darbe" konumuna getirin. Yani telefonunuz çevirme modunu değiştirdi.

Telefon modelinizde bu anahtar yoksa, telefon setinizin sayısal tuş takımındaki "*" ("yıldız") tuşu aynı mod değiştirme işlevini gerçekleştirecektir. Tekrar basmak, telefonu önceki arama moduna döndürür.

Bazen modu değiştirdikten sonra, koldaki tüpü indirmeniz ve tekrar almanız gerekir. Yani, bir görüşme sırasında, bazı telefon modellerinde cihazı bir moddan diğerine aktarmak neredeyse imkansızdır.

Amaçları için sabit (kablolu, ev) telefonlar artık giderek daha az kullanılıyor ve radyo iletişimine dayalı mobil cihazlara yol açıyor. İkincisi, çoğu tarifede, aylık bir abonelik ücreti ödemeye gerek olmadığından, bunları kullanmanın maliyeti, sabit emsallerinden bile daha düşük çıkmaktadır. İlk bakışta, kablolu telefonları kullanırken, teknoloji eski ve iyi çalışılmış olduğu için hiçbir soru ortaya çıkmayabilir. Ancak bu, böyle bir telefonun basit bir kullanıcısı için değil, bir geliştirici için geçerlidir.

Örneğin bazen şirketler ve bankacılık kurumları iletişim bilgilerinde birçok sorunu çözebileceğiniz ücretsiz bir telefon numarasını arayarak belirtirler. Genellikle, bir görüşme sırasında, bir telesekreter telin diğer tarafındaki alıcıyı alır ve aboneden belirli numaralara basmasını ister (kadranı çevirin). Ne yazık ki, çoğu kişi için, telesekreter, tuşlara basmayı görmezden gelerek telefonla yapılan işlemlere hiçbir şekilde tepki vermediğinden, aramanın bittiği yer burasıdır. Neden?

Nedeni basit - telefonun nabız ve ton modu var. Şüphesiz, herkes bir disk kullanarak numaralara basarken veya numara çevirirken garip tıklamalar veya bip sesleri duymuştur. Bip sesleri ton modudur ve tıklamalar darbelidir. Eskiden çevirmenin nasıl gerçekleştiğini düşünün

Disk istenen mesafeye döndürüldüğünde ve otomatik olarak orijinal konumuna döndüğünde, özel elektrik kontakları kapanır: her kısa devre bir tıklama darbesi oluşturur, numaralarını sayarak, çevrilecek rakamı ve buna göre numarayı belirleyebilirsiniz. Bu "sayma", istasyondaki (ATS) ekipman tarafından yapılır. Basit ve etkili. Daha yeni telefon modellerinde, kontaklar, bu arada ton moduna geçirilebilen özel bir darbe üreteci ile değiştirilir.

Daha sonra darbeli çevirmenin yerini daha teknolojik bir çevirme almış, çevirme deşarjlarla değil, alternatif akımı istenen frekansla modüle ederek yapılmaktadır. Her rakamın (düğme) kendi sinyal tonu vardır. Dahası, her şey aynıdır: PBX ton kombinasyonunu algılar ve bunları çevrilen bir telefon numarasına dönüştürür. Ton modu daha fazla gürültüden etkilenmez (bir numara çevirmedeki hatalar artık tamamen ağın durumuna değil, tamamen sahibinin dikkatine bağlıdır) ve ayrıca aboneyle daha hızlı bağlantı kurmanıza izin verir. Tüm modern telefonlar ton tabanlıdır, darbe modu içlerinde tamamen bulunmayabilir.

Bu arada, ton modunun daha iyi ses kalitesi sağladığına inanılıyor. Bu sadece yarısı doğrudur. Ton modunda çalışmak için hem telefon hem de PBX tarafından desteklenmesi gerekir. Darbeli PBX ile yeni bir telefon kullanmaya çalışmak herhangi bir avantaj sağlamayacaktır (eğer cihaz çalışırsa). Ton modu için hesaplanan istasyonlar, analog darbeli olanların aksine dijitaldir (veya karışıktır). Dolayısıyla sesteki gelişme.

Programlanabilir, telefonu ton moduna geçirmenize ve hem darbeli hem de tonlu iletişim ağlarını çalıştırmanıza olanak tanır. Aboneye analog bir PBX tarafından hizmet verildiğini varsayalım. Telefonu darbeli arama moduna geçirmek için, genellikle "*" (yıldız) tuşunu birkaç saniye basılı tutmanız gerekir. Bu işe yaramazsa, cihazı ters çevirin ve alt kapağı inceleyin - genellikle bir mod seçmek için küçük bir geçiş anahtarı vardır. Tonlu aramaya geçmek benzerdir.

Şimdi makalenin başında verilen örneğe geri dönelim. Analog istasyonlara bağlı döner telefonların sahipleri, herhangi bir düğmeye basmayı gerektiren bir telesekreterle iletişim kurmayı unutabilir, çünkü bu ek ekipman olmadan imkansızdır. Elbette bir çıkış yolu var - bu, ağa tonlar üreten özel bir ek, ancak rahatlığı unutmanız gerekecek.

Telefonun ton modunu açmak, servis sağlayan servis numaralarına ve sıcak hatlara giden bir arama yaparken menü sisteminde gezinmek için gereklidir. Bu tür sistemlerin menüleri arasında gezinmek, telefonun ton modunu açarak ve ilgili tuşa basılarak gerekli öğeyi seçerek gerçekleştirilir.

Tüm modern akıllı telefonlar, platforma bağlı olarak tonlu arama modunu destekler, bir şekilde açılır.

Bir setin etkinleştirilmesi

Android işletim sisteminde çevir sesini yapılandırabilirsiniz. DTMF (Çift Tonlu Çoklu Frekans) menüsünde belirtilir.

Çağrı ayarları menüsüne gidip aşağıdakileri görüyoruz:

Nasıl etkinleştirilir ton modu telefon, cihazın kullanım kılavuzunda okunabilir, ayrıca telefonun işletim sistemine bağlı olarak bir veya birkaç tuşa basılarak ton modu etkinleştirilir.

Akıllı telefonunuz Android işletim sisteminde çalışıyorsa, giden bir arama sırasında aşağıdaki adımları gerçekleştirmelisiniz:

  • ana menüyü açın;
  • menüden dijital klavyeye çağrı yapan simgeyi seçin;
  • gerekli tuşa basın.

Periyodik olarak girilen numaralar, sağ köşedeki çarpı kullanılarak silinebilir. Bir komutu yanlış girdiyseniz, sistemin ana menüsüne dönmeniz ve gerekli öğeyi tekrar seçmeniz yeterlidir. Ton modunun konferans modunda da çalıştığını unutmayın; bir tonlu arama sistemine bir arama etkinse, diğer tüm aramalar tonlu aramayı desteklemez. Cihazınızın özelliklerine bağlı olarak ton modu, dokunmatik klavyeden ve normal bir klavyeden sayı girişini destekler. Gerekirse, sistem menüsünde aktif bir arama ile simgeyi açarak tonlu arama modundan dönebilirsiniz.


Windows ve iOS'ta ayarlayın

Windows ve iOS'taki modern akıllı telefon kullanıcıları, tonlu çevirme desteğiyle numaraları ararken genellikle telefonun ton modunu nasıl açacaklarını merak ederler. Belirtilen akıllı telefonlarda ton modunu etkinleştirmek için işletim sistemi, birkaç işlem yapmanız gerekecek:

  1. giden etkin bir arama sırasında yeşil tuşa basın;
  2. klavyede gerekli sayı tuşunu seçin;
  3. gerekirse, girilen verileri silin ve sayısal tuş takımını gizleyin.

Menü sistemlerinde tonla etkinleştirilmiş numaralar üzerinde gezinme, menü sisteminin cihazına bağlı olarak sayısal tuşlar ve sesli giriş sistemi kullanılarak gerçekleştirilir. Numaraları girdiğiniz andan sistem cevap verene kadar birkaç saniye geçtiğini lütfen unutmayın; çoğu zaman yakınlık sensörü, aktif bir arama sırasında yanlışlıkla numara girmekten korur ve kulağınıza yaklaştığınızda ekranı kapatır. Çevirmeniz gerekiyorsa, telefonu kulağınızdan çıkarmanız, tonlu aramayı açmanız, gerekli komut ve otomatik sistemle çalışmaya devam edin.

Yıldız veya kare tuşunu kullanarak herhangi bir otomatik sistemin ana menüsüne dönebilirsiniz. Sistem operatörle bağlantıyı sürdürüyorsa, tüm menü öğelerini dinlemek veya ilgili sayı tuşuna basarak operatörle bağlantıyı seçmek yeterlidir.

Varsayılan olarak, tüm cep telefonları tonlu aramayı destekler, lütfen bunun, tonlu aramayı kullanarak menü navigasyonunu desteklemeyen numaralara yapılan aramalarda çalışmayabileceğini unutmayın. Kural olarak bu, müşteri hizmetleri yardım hatlarının telefon numaraları ile ilgilidir. Tonlu arama, yukarıdaki ilkeye göre ve gelen bir arama ile, eğer aktifse ve otomatikleştirilmiş sistem tonlu aramayı destekliyorsa etkinleştirilebilir.

Otomatikleştirilmiş sistemin öğelerini dinleyerek arama yaparken ton modu desteğinin kullanılabilirliğini öğrenebilirsiniz. Telefon tuşlarını kullanarak gezinmeniz istenirse, sistem tonlu aramayı destekler. Cihazınızda klavye sesi etkinleştirilmişse, tonlu aramayı etkinleştirdikten sonra tuşlara bastığınızda, bir numarayı çevirdiğinizde üretilen klavye seslerini duyarsınız.

Tonlu aramanın özellikleri

Telefonda tonlu arama, tonlu aramayı kullanan otomatik sistemde navigasyonu destekleyen bir numaraya gelen veya giden bir aktif çağrı sırasında yeni bir çağrı prensibine göre çalışır. Çağrı tuşuna basılıncaya kadar, girilen komutlar otomatik sisteme iletilir ve onun tarafından gezinme komutları olarak tanınır.

Lütfen navigasyon tonlu çevirme modunun yalnızca otomatik menü navigasyon sistemi ile bir numarayı aradığınızda çalıştığını unutmayın. Normal bir arama yaparken, tonlu arama yeni bir aboneyi görüşmeye bağlamanıza, hizmetleri etkinleştirmek için komutlar göndermenize, telefon numarasını telefon defterine yazmanıza olanak sağlar. Tonlu arama modu, tonlu aramayı destekleyen bir numarayı aradığınızda otomatik sistemdeki gerekli öğeleri bağımsız olarak seçmenize olanak tanır.

Telefonların tonlu arama moduna aktarılması oldukça sorunlu olabilir. Bu özellikle dokunmatik kontrollere sahip modeller için geçerlidir ancak mekanik düğmeli telefonlarda sorunlar yaşanmaktadır.

Cep telefonunun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim Cep telefonunun dinlendiğini nasıl öğrenebilirim Cep telefonundaki adresi nasıl bulabilirim?

Talimatlar


Bağlantıyı başlattıktan sonra, bastıktan sonra ekranda görünecek olan klavyeye erişmek için özel yazılım tuşunu kullanın. Bu, dokunmatik kontrollere sahip çoğu cep telefonu modeli için geçerlidir. Klavyeden bir yıldız işareti veya "+" veya bu düğmelerin kombinasyonlarından birini girin, ardından telefonunuzda ton giriş modu etkinleştirilir. Ayrıca arama modundaki menüye de dikkat edin, belki de modeliniz çevir sesini bu şekilde değiştirmeyi destekliyor. Görüşme sırasında bağlam menüsü "numarayı girin" öğesine, ardından ekranda çevirme menüsünü göreceksiniz, modeliniz için tipik tonlu aramayı etkinleştirmek için şifreyi girin mobil cihaz Görünüm bu bilgi telefonunuzun genel görünümünü okuyabilir veya standart mobil cihaz paketinde bulunan talimatlarını okuyabilirsiniz. Mekanik düğmeli normal bir telefonunuz varsa, arama modunda yıldız düğmesini veya "+" işaretini bir süre basılı tutun. Lütfen başlangıçta her telefonun tonlu arama modunda olduğunu unutmayın, bu nedenle çoğu durumda telefonu bu moda geçirmeniz söylendiğinde, bu parametrenin sizin tarafınızdan daha önce değiştirildiği anlamına gelir. Aynısı sabit telefonlar için de geçerlidir. Eğer senin dokunmatik telefon aktif bir arama sırasında bir nedenden ötürü klavye girişini desteklemiyorsa, özel servis Merkezi, bu, arızasını gösterebileceğinden: düğmelere, her ne iseler, basılmalıdır. Ayrıca, telefonun yeterince eski olması veya orijinal olmayan bir program yüklemeniz durumunda sorun virüslerde veya bellenimde olabilir. Ne kadar basit

Diğer ilgili haberler:


Eviniz için bir Siemens telefonu satın aldınız, ancak işte kötü şans: ton tabanlı bir arama moduna ihtiyacınız var (örneğin, otomatik bilgilendiricinin hizmetler hakkındaki istemlerini takip etmek için), ancak talimatlar öyle bir kumaş dilinde yazılmıştır ki sadece omuzlarınızı silkmeniz gerekir. Ne yapalım? Yerleştirme Sponsoru P&G


Telefon santraliniz yalnızca darbeli modda çalışsa bile, bazı kuruluşlarda kurulu olan otomatik güçlendiriciler yalnızca tonlu komutları kabul eder. Onlarla etkileşim kurmak için telefonu uygun moda geçirmelisiniz. "Nasıl" konulu P & G makalelerinin yerleştirilmesiyle desteklenir.


Bir telefon numarasını çevirmenin iki türü vardır: tonlu ve darbeli. Darbeli arama, döner kadranlı sabit telefonlarda kullanılmıştır. Modern cihazlar tonlu aramayı kullanır. "Ton modu nasıl çevrilir" konulu P & G makalelerinin yerleştirilmesiyle desteklenir Ton modu nasıl etkinleştirilir


Her birimiz en az bir kez "telefonunuzu tonlu çevirme moduna alın" ı duyduk. Bunun için "*" tuşuna basmanız gerektiğinden emindim. Bununla birlikte, bu manipülasyon tüm telefonlar için eşit derecede etkili değildir. Telefon setini kullanmak için bir telefon seti talimatına ihtiyacınız olacak


Sabit telefonların iki arama modu vardır: ton ve dürtü. Ve bu modlar telefonun kendisine ve PBX'in yeteneklerine bağlıdır. Çoğu otomatik telefon santrali, ton bazlı çalışmaya çoktan geçmiştir. Eski tarz telefon, yani döner kadran ile, yalnızca darbeli modda çalışır ve siz


Darbeli ve tonlu aramayı değiştirmek çoğu durumda sabit hatlı telefon sahipleri için bir baş ağrısıdır. Bu özellikle, talimatları ve menüleri yalnızca üreticinin dilinde sağlanan modeller için geçerlidir. İhtiyacınız olacak - talimatlar; - internet erişimi. Sponsor


Arkadaşlarınız veya akrabalarınızla iletişim kurarken, telefon modu hakkında endişelenmenize gerek yoktur, ancak destek servisini ararsanız, operatörün telesekreterdeki sesi büyük olasılıkla telefonu ton moduna geçirmenizi isteyecektir. Ardından, telesekretere komutlar vermek için sayıları kullanabilirsiniz. Sen

Telefonu ton moduna alma
Çoğu zaman, destek servisini veya yardım hattını aradığımızda, telefonu ton moduna geçirmeyi öneren kibar bir mekanik ses duyarız. Ve bunun nasıl yapılacağını, mekanik ses bize açıklamıyor. Ton modunu açmak için bir Telefon setine ve talimatlara ihtiyacınız olacak. Sponsor

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası