geri alma programı / Recuva İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Geri Alma Programı

geri alma programı

Ücretli ve ücretsiz en iyi veri kurtarma programları ile donatılan listemizdeki programlarla donanımsal ya da yazılımsal sorunlardan ötürü kaybettiğiniz kritik öneme sahip dosyaları geri kurtarabilirsiniz. Peki, bunun için hangi programlar kullanılmalıdır?

Bu makalede hem kullanmanızı tavsiye ettiğimiz ücretli ve ücretsiz dosya kurtarma programlarını sıraladık. Bu programların öne çıkan özelliklerini inceleyebilir ve hangisini kullanmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

En İyi Veri Kurtarma Programları Neler?

  • EaseUS Data Recovery Wizard
  • iBeesoft Data Recovery
  • Disk Drill
  • DMDE
  • Recuva
  • Glary Undelete
  • DataRecovery
  • TestDisk & PhotoRec
  • Wise Data Recovery
  • UndeleteMyFiles

Silinen dosyaları geri getirmek için kullanmanız gereken veri kurtarma programları yukarıdakilerle sınırlıdır. Bu programlar hakkında daha detaylı bilgi almak için okumaya devam edin.

1- EaseUS Data Recovery Wizard

EaseUS Data Recovery Wizard tamamen güvenli ve etkili bir dosya kurtarma yazılımı. EaseUS Data Recovery Wizard ile dahili disk, harici disk, hafıza kartı, dijital kamera ya da müzik oynatıcısı fark etmeksizin tüm birimlerden tüm dosyaları kurtarabiliyorsunuz.

Yanlışlıkla silme, format atma, verilerin belirli bir parçasını kaybetme, verilerinize ulaşamama veya virüs saldırıları gibi durumlarda verilerinize tekrar sağlıklı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan program ile kimi zaman hayati önem taşıyan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz.

Program 3 farklı modda çalışmaktadır. Bunlar, silinmiş dosya kurtarımı, tam dosya kurtarmı ve belirli bir bölüm kurtarımıdır. Programı kullanmak için yapmanız gereken 3 işlem mevcuttur. İlk olarak kurtarma modunu seçerek daha sonra tarama işlemini başlatmalısınız. Tarama işlemi tamamlandığında kurtarmak istediğiniz dosyaların önizlemesini görebilir ve kurtarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

2- iBeesoft Data Recovery

Listemizin ikinci sırasında dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişinin güvenerek kullandığı iBeesoft Data Recovery yer alıyor. Bizim için en iyi veri kurtarma programı olan iBeesoft Data Recovery, hem dahili sürücülerden hem de harici sürücülerden dosya kurtarma işlevleri ile öne çıkıyor.

iBeesoft Data Recovery hem Windows hem de macOS cihazlarda kullanılabiliyor ve dahili disklerden harici disklere kadar neredeyse tüm depolama birimlerini destekliyor. Daha teknik düzeyde FAT, exFAT, NTFS, NTFS5, ext2, ext3 ve HDS+ dosyalama sistemlerine dayalı cihazların hepsinden veri kurtarabiliyorsunuz.

Desteklenen Depolama Birimleri

  • Dahili Diskler
  • Harici Diskler
  • Hafıza Kartları
  • USB Bellekler
  • Dijital Kameralar
  • Diğer Sürücüler

Bu sayede silinen görselleri, videoları, müzikleri, diğer ses dosyalarını, belgeleri, arşivleri ve hatta e-posta gibi diğer tüm dosyaları geri yükleyebiliyorsunuz. Program yalnızca yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları kurtarmakla kalmıyor; biçimlendirilmiş sürücüleri ve silinmiş bölümleri de kurtarabiliyor. Yani kullandığınız sürücünün bir bölümü silindiyse ya da biçimlendirildiyse, endişe etmenize gerek yok.

Üstelik virüs saldırısı, yazılım çökmesi ya da sistem formatı sonrasında kaybolan dosyalarınızı da geri yükleme şansına sahipsiniz.

Desteklenen Dosya Türleri

  • Görseller
  • Videolar
  • Ses Dosyaları
  • Belgeler
  • Arşivler
  • Diğer Dosyalar.

Yaşınız ya da bilgisayarlara olan ilginiz fark etmeksizin herkesin kullanabileceği kadar kolay ve basit bir arayüze sahip olan iBeesoft Data Recovery; tarama, bulma ve kurtarma olarak yalnızca üç adımda, silinen ve kaybolan verilerinizi kurtarmanıza yardımcı oluyor.

3- Disk Drill

macOS ile yolculuğa başlayan Disk Drill, kısa bir süre içerisinde Windows işletim sistemine sahip cihazlar için de kullanıma sunuldu.

Sadece bilgisayarınız üzerinde değil, kullandığınız herhangi bir depolama cihazı üzerindeki kaybolan dosyaları geri getirebilen program, kaybolan dosyalarınızı bulabilmek için 3 farklı algoritmayaı aynı anda çalıştırarak, kaybolan dosyalarınız bulunana kadar taramaya devam ediyor.

Zaman zaman kaybettiğinizi ya da silindiğini düşündüğünüz içerikler aslında hala diskinizin üzerinde olur. Fakat diskinizin bir bölümü kaybolduğu için bu dosya ya da verilere ulaşmanız mümkün olmaz. Disk Drill bu bölümlere ulaşmanız için gereken haritayı sunarak aslında gerçekten diskinizden kaybolmayan dosyaları geri getirmenizi de sağlıyor.

Özelliklerine bakıldığında ne kadar kapsamlı bir program olduğu anlaşılan Disk Drill, öne çıkan özellikleri ile en iyi veri kurtarma programları arasında yer almayı en çok hak eden isimlerden biri hâline geliyor.

4- DMDE

Tasarımı ve yapısı nedeni ile karmaşık bir program olan DMDE, yine de başarılı bir dosya kurtarma uygulaması olarak öne çıkıyor. Arayüzünün sade olmasına karşın iç taraftaki sınıflandırmaların karmaşıklığı nedeni ile, daha ziyade orta / üst düzey kullanıcılara hitap eden bir program olduğunu söyleyebiliriz.

Kimi zaman bizim için önemli olan dosya ve belgeleri bilgisayarımız üzerinden silebiliriz yada kaybedebiliriz. Bilgisayarların diski üzerinden silinen veriler hiç bir zaman tamamen kaybolmamaktadır. Diskinizin içinde hala bir yerlerde bulunan verilerinizi DMDE ile rahat bir şekilde kurtabilirsiniz.

5- Recuva

Oldukça basit bir kurulum adımının ardından kullanmaya başlayabileceğiniz program üzerinde yer alan sihirbaz yardımıyla, bilgisayarınızdan silinen dosyalar için tarama gerçekleştirebilirsiniz.

İsteyerek veya yanlışlıkla bilgisayarınızdan silmiş olduğunuz dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz başarılı yazılımlara arasında yer alan Recuva ile bilgisayarınızdan silinen resimler, sesler, dökümanlar, videolar, sıkıştırılmış dosyalar ve e-postalar için tarama yapabilirsiniz.

Tarama sonucunda sizin için kurtarabileceğiniz veya bir diğer deyişle geri dönüştürebileceğiniz dosyalar listelenecektir. Bu sayede istediğiniz dosyaları hızlıca geri dönüştürme şansına sahip olabilirsiniz.

6- Glary Undelete

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir silinen dosyaları geri getirme çözümü olan Glary Undelete temel olarak bilgisayarınıza bağlı sabit diskleri, hafıza kartlarını veya taşınabilir diskleri tarayarak silinmiş olan dosyaları tespit etmenizi mümkün kılıyor.

Tarama işlemi sonuçlandıktan sonra ise bulunan kayıp dosyalar listeleniyor ve size bu dosyaları kurtarma imkanı veriliyor.

Glary Undelete sade bir arayüze sahip ve silinen dosyaları kurtarma için size hızlı bir yol sunuyor. Programın tarama hızının oldukça hızlı olduğu söylenebilir. Taramayı başlattıktan sonra saniyeler içinde silinmiş dosyalar listeleniyor. Sabit diskinizin boyutuna bağlı olarak bu süre uzayıp kısalabilir fakat genel olarak çok beklemeyeceğinizi söyleyebiliriz.

7- DataRecovery

silinen dosya kurtarma yazılımı olan DataRecovery ile farklı sebeplerden ötürü bilgisayarınıza bağlı depolama birimlerinden silinmiş olan dosyaları taratabilir ve kayıp dosyaları tespit ederek geri getirebilirsiniz. Program bu işi gerçekleştirebilmeniz için size basit ve sade bir arayüz sunuyor.

Arayüz üzerinde ilk olarak silinen dosyaların yer aldığı depolama birimini seçiyorsunuz ve sonrasında "Scan" tuşuna tıklayarak taramayı başlatıyorsunuz. Sonrasında bu disk üzerinden silinmiş olan dosyalar listeleniyor. Bu dosyalar arasından kurtarmak istediklerinizi seçerek "Recover" tuşuna tıkladığınızda dosya kurtarma işlemi başlıyor.

8- TestDisk & PhotoRec

TestDisk & PhotoRec, içerisinde yer alan özel araçlar yardımıyla sabit diskiniz üzerindeki hassas verileri tarayan ve sabit diskinizi onaran ücretsiz bir yazılımdır. Aynı zamanda program sabit diskiniz üzerinde yer alan hatalı bölümleri tekrar yapılandırır ve silinen verilerinizi kurtarabilmenize de olanak sağlar.

Komut satırı üzerinde çalışan program yardımıyla gerçekleştirmek istediğiniz tüm görevleri kolayca seçebilirsiniz. Bölüm yapısını analiz edebileceğiniz ve seçmiş olduğunuz sabit disk üzerindeki kayıp bölümleri kolaylıkla bulabileceğiniz TestDisk oldukça kullanışlıdır.

Program aynı zamanda disk geometrisini değiştirmek ve diskin ilk sektörü üzerine MBR kodu yazdırmak için kullanılabilir. Ayrıca bir bölüm üzerinde yer alan tüm verileri silebilir veya önyüklenebilir olmayan diskleri önyüklenebilir hale getirebilirsiniz. Hasarlı veya boş bölüm tabloları içeren sistemler için kullanıcılara onarım çözümleri de sunan program, kayıp bölümleri bulur ve veriler için yeni tablolar hazırlar.

9- Wise Data Recovery

Ücretsiz bir program olan Wise Data Recovery yıllardır veri kurtarma programları söz konusu olduğunda doğrudan akıllara geliyor. Wise Data Recovery, yanlışlıkla dosya silme gibi sorunlara çözüm olmak amacıyla geliştirilmiş başarılı bir dosya kurtarma yazılımıdır. Resimler, belgeler, ses ve video dosyaları, sıkıştırılmış dosyalar veya e-posta gibi tüm verilerinizi kurtarmanıza olanak tanır.

Tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra, taramak istediğiniz sürücüyü seçmek ve tarama işlemini başlatmak. Tarama işlemi bittikten sonra listelenen dosyalar arasından istediğinizi seçerek tekrar gerii getirme şansına sahip olacaksınız. Alternatif bir dosya kurtarma yazılımı olarak Wise Data Recovery'i mutlaka denemelisiniz.

UndeleteMyFiles

Sabit diskinizi ve taşınabilir sürücünüzü taramak için farklı yöntemler sunan UndeleteMyFiles dosya türlerine ve belirlediğiniz boyuta göre arama yapabilme özelliğine sahip. Bu yöntemlerle ismini hatırlamadığınız dosyalara bile kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Program ayrıca MS Outlook Express, MS Outlook gibi e-posta istemcileri ile de uyumlu çalışarak önceden sildiğiniz e-postalara ulaşmanıza imkan sağlıyor.

Sonuç

En iyi veri kurtarma programları arasında seçim yapmanız için oluşturduğumuz listede hem ücretli hem de ücretsiz uygulamara yer verdik ancak listedeki ücretli uygulamaların önemli bir kısmı, ücretsiz deneme sürümü ile geliyor.

Söz konusu programların tümüne göz attığımızda en iyi veri kurtarma programı iBeesoft Data Recovery gibi gözüküyor. Siz de listemizin ilk sırasından bu programı indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
DiskDigger icon

Yanlışlıkla silinen fotoğraflarınızı geri getirin

Önceki sürümler
DiskDigger kaybolduğunu sandığınız Android üzerindeki fotoğraflarınızı geri getiren bir uygulamadır. Yanlışlıkla bir fotoğrafı sildiyseniz, ya da bir programı kurarken kaybettiyseniz, onları tekrar geri getirebilir ve cihazınızın hafızasına kaydedebilirsiniz.

DiskDigger uygulamasını kullanmak çok basit: kurtarmak istediğiniz Android üzerindeki bölümü seçip &#;tara&#; tuşuna basmanız gerekiyor. Bu işlem bir kaç dakikanızı alabilir, bu işlem kurtarmak istediğiniz dosyanın boyutuna bağlı olarak değişiklik gösterir. Çalışırken, uygulamanın bulduğu fotoğrafları görebilirsiniz.

Bu ücretsiz DiskDigger versiyonunun sadece JPG ve PNG formatlarını desteklediğini unutmayın. Pro versiyonu şu formatları geri kazanmanıza yardım eder: MP4, MP4A, 3GP, MOV, GİF, MP3, AMR, WAV, TİF, CR2, NEF, DCR, PEF, DNG, ÖRF, DOÇ, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PDF, XPS, ODT, ODS, ÖDP, ÖDG, ZIP, APK, ve EPUB.

DiskDigger çok basit çalışan muhteşem bir dosya geri kazanma programıdır. Benzer uygulamaların aksine, sorun olmadan kaybolan resimleri geri kazanmanıza yardımcı olur.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Notlar

DiskDigger&#;i kullanmak icin rootlu bir telefon kullanmanız gerekir.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Sıkça sorulan sorular

Android telefonumda DiskDigger ile silinen videoları nasıl kurtarabilirim?

Android telefonunuzda DiskDigger ile silinen videoları kurtarmak için, silinen öğeleri izlemeye nereden başlayacağınızı belirtmeli ve işlemin bitmesini beklemelisiniz. Ardından, kurtarmak istediğiniz öğeleri seçmelisiniz.

Android cihazımda DiskDigger ile silinen kısa mesajları kurtarabilir miyim?

Hayır, Android cihazınızda DiskDigger ile silinen metin mesajlarını kurtaramazsınız. DiskDigger, öncelikle fotoğraflar ve videolar gibi multimedya dosyalarını kurtarmak için tasarlanmış bir uygulamadır, dolayısıyla diğer uygulamalardan veri kurtaramaz.

DiskDigger ile ne tür dosyaları kurtarabilirim?

DiskDigger ile çeşitli dosya türlerini kurtarabilirsiniz. Fotoğraflar: JPEG, PNG, BMP, GIF, WebP. Videolar: MP4, 3GP, AVI, MOV. Ücretli sürüm, belgeleri (DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, XPS, ODT/ODS/ODP/ODG, ZIP, APK, EPUB) kurtarma olanağı sunar.

DiskDigger ücretsiz mi?

Evet, DiskDigger ücretsiz bir uygulamadır. Ancak, birçok gelişmiş özelliğin kilidini açan ücretli bir moda sahiptir. Bu premium sürümü satın almak için araç ayarlarını açmalı ve satın alma seçeneğini bulmalısınız.

Paket Adıfunduszeue.infogger
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid
apkAndroid + Oca
apkAndroid + Eyl
apkAndroid + , Haz
apkAndroid + , Nis
apkAndroid + , Oca
apkAndroid + , Oca
Diğer platformlar için mevcut

Bu uygulamayı oyla

Uygulamaya göz atın

yorumlar

Daha fazlası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası