kiralık yazlık istanbula yakın / İstanbul Kiralık Villa, İstanbul Villa Kiralama | Tatildekirala

Kiralık Yazlık Istanbula Yakın

kiralık yazlık istanbula yakın

İstanbul Kiralık Yazlık

İstanbul kiralık yazlık

İstanbul kiralık yazlık seçenekleri farklı fırsatları ayağınıza seriyor. Yazlıklar arasında küçük bir araştırma yaparak bu şehre farklı bir açıdan yaklaşabilir, muhteşem bir yaz geçirebilirsiniz.

İstanbul, Marmara ve Karadeniz’e kıyı olması sebebiyle yazlık (sayfiyelik) arayışına cevap veren pek çok kiralık evi de içinde barındırır. İstanbul il sınırları dahilinde denize komşu olan yazlık mekanların sayısı oldukça fazladır. Özellikle Marmara Denizi ve Karadeniz’e komşu konumdaki daireler İstanbul kiralık yazlık ihtiyacına cevap verir. Yazlık daireler; Silivri, Büyükçekmece, Avcılar, Adalar, Şile, Kadıköy, Beykoz, Çatalca, Tuzla semtlerinde farklı metrekare ve özelliklerle kiralanabilir. İstanbul’da 1+1, 2+1, 3+1 ya da dubleks, tripleks şeklinde kiraya verilen çok sayıda yazlık mevcuttur.

İstanbul kiralık yazlık ararken nelere dikkat etmelisiniz?
İstanbul Kiralık Yazlık konusunda farklı seçenekler sunan bir ildir ancak kiralık yazlıklar konusunda karar verirken öncelikle amacınızı iyi şekilde belirlemelisiniz. Sakin ve sessiz bir ortamda yalnızca kafa dinlemek ve gece hayatına dâhil olmadan bir tatil yapmak istiyorsanız; Şile’ye bağlı Ağva iyi bir seçenek olabilir. Ancak tercihinizi daha hareketli bir çevreye sahip kiralık yazlıktan yana kullanmak istiyorsanız; Avrupa yakasının Büyükçekmece, Silivri bölgesini tercih edebilirsiniz.
Kiralık yazlıklar için kiralama yapmadan önce eşyalı bir ev tercih ediyorsanız; temel beyaz eşyalar; fırın, ocak, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi aletlerin çalışır durumda olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Yazlık kiralamalar genellikle dönemsel şekilde gerçekleştirileceği için bu kısa süre içinde beyaz eşya tamiriyle uğraşmak tatil keyfinizi kaçırabilir.
İstanbul ili genelinde kiralık yazlık araştırması yaparken her sene düzenli olarak Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan İstanbul’da denize girilebilir bölgeler listesini kontrol etmeniz yararlı olacaktır. Temiz ve düzgün bir sahile sahip olup olmadığı kiralık bir yazlık tutarken dikkat etmeniz gereken en başat kriteri oluşturur.
Yazlık tatilini deniz odaklı şekilde düşünüyorsanız; kiralama yapacağınız yazlığın denize olan mesafesini iyi değerlendirmelisiniz. Ayrıca, denize uzak mesafede bir yazlık kiralamayı düşünüyorsanız, plajında duş almak ve güneşlenmek için gerekli olan şezlong gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz imkanların bulunup bulunmadığını da önceden kontrol etmelisiniz.

İstanbul’da yazlık kiralamak için 3 neden
İstanbul metropolünde iş yoğunluğunuz size kısa süreli hafta sonu tatilleri dışında boş zaman imkânı vermiyorsa İstanbul il sınırları içinde kiralık yazlık tutmak iyi bir tercih olabilir. İstanbul kiralık yazlık tercihi hem işinize yakınlık hem de maliyet açısından avantajlar içermektedir; İstanbul’un merkezine birkaç saat mesafede yer alan; Silivri, Büyükçekmece, Tuzla, Şile, Çatalca, Adalar, Beykoz bu konuda farklı fırsatlar sunar.
Ayrıca, İstanbul dışında tatil seçenekleri yol ücreti, uçak bileti, yakıt gibi ekstra maliyetler oluşturabilir. İstanbul il sınırlarında yer alan pek çok plaj, deniz tatili yapmak için fırsatlar tanır; Şile; Sofular, Ayazma, Alacalı, Doğancalı plajları, Kadıköy; Suadiye, Caddebostan plajları, Beykoz; Su Ürünleri, Riva Elmas Burnu plajları, Küçükçekmece; Menekşe plajı, Silivri; Altınorak, Çatalca; Karacaköy Çobankule, Binkılıç Çilingöz plajları. Sayılan plajlara yakın noktalarda bulunan kiralık yazlıklar uygun fiyatlarla kiralanabilir.

İstanbul’da kiralık yazlık bulmak için doğru ay hangisi?
İstanbul kiralık yazlık arayışınızı özellikle yaz dönemlerinin başlangıcında gerçekleştirmeniz halinde fiyatların oldukça yüksek olduğunu göreceksiniz. Yazlık kiralamak için en iyi dönem kış ayı başları olduğu söylenebilir, yıllık kiraya vermek isteyenleri sezonluk şekilde kiralamak konusunda ikna edebilirseniz kârlı bir kiralama yapmış olursunuz. Ancak çoğu kiralık yazlık sahibi kiralama işlemini sezonluk değil senelik şeklinde yapmak ister.
Kış ayında bir evi senelik bir bedel ödeyerek kiralamak, evi yaz dönemi tutmanız halinde artacak fiyatlarla karşılaştırıldığında avantajlı da olabilir. Bu tamamen tutacağınız evin durumu, konumu ve ev sahibinin yaklaşımına göre değişir. Özellikle; Prens Adaları olarak adlandırılan; Kınalı, Burgaz Adası, Heybeliada, Büyükada dörtlüsünde sezonluk kiralık dairelerden daha çok, yıllık şekilde kiraya verilmek istenen yazlıklar olduğunu göreceksiniz. Adaların özellikle İstanbul’un keşmekeşinden ve egzoz kokusundan uzak temiz havası, sakin doğası ile ön plana çıkar. Sadece yaz sezonu için değil kış aylarında da sakinlik arayanlar için tercih sebebi olabilir.

 

Airbnb İstanbul ve Booking.com'daki milyonlarca tatil evinden en iyi fırsatları keşfedin

TatilApart ile burada en iyi tatil dairelerini, bungalovları, yüzen evleri, sahil evlerini ve karavan fırsatlarını kolayca bulabilir ve karşılaştırabilirsiniz. Sadece basit bir tıklama ile Airbnb İstanbul, Vrbo, Booking.com gibi en iyi siteler ve daha fazlası üzerinde yer alan milyonlarca seçenek arasında arama yapmanıza yardımcı oluyoruz.

Airbnb İstanbulVrbo İstanbulBooking.com İstanbul

Ve daha fazlası...

İstanbul Bölgesinde İyi Bir Fırsat Olarak Değerlendirilen Fiyat Aralığı Hangisidir?

İstanbul içerisinde Tatil İçin Kiralık Otel & Daire Fiyat Bilgisi

Grafik, her bir bütçe aralığındaki tatil evlerinin yüzdelerini gösterir. İstanbul, 0₺ - 500₺ fiyat aralığında en büyük ev yüzdesine (72.54%) sahiptir.

1000₺ - 1500₺

1000₺ - 1500₺

1500₺ - 2000₺

1500₺ - 2000₺

2000₺ - 2500₺

2000₺ - 2500₺

2500₺ - 3000₺

2500₺ - 3000₺

3000₺ - 3500₺

3000₺ - 3500₺

3500₺ - 4000₺

3500₺ - 4000₺

4000₺ - 4500₺

4000₺ - 4500₺

4500₺ - 5000₺

4500₺ - 5000₺

İstanbul Bölgesinde Hangi Konaklama Tercihlerini Seçmeliyim?

İstanbul Bölgesinde Konaklama Kiralama Bilgisi

İstanbul ziyaretinizden önce, bu bölgedeki tüm konaklama türlerini araştırmak ve grubunuza en uygun olanı seçmek iyi bir fikirdir. Mevcut tüm konaklama türleri şunlardır: Otel, Daire, Apart otel, Oda-kahvaltı, Hostel, Konukevi, Villa, Ev, Tekne, Kamp alanı, Çiftlikte konaklama, Tatil köyü, Pansiyon. Otel, en yüksek oran olan 55.15% ile en çok beğenilen kiralama türüdür. Bu bölgede kiralamaya müsait olan en büyük ev yaklaşık 0 Feet kare'dir.İstanbul bölgesinde en az popüler kiralık konaklama türü Pansiyon konaklamasıdır.

İstanbul içerisinde Kaç Adet Evcil Hayvan Kabul Eden Tesis Bulunuyor?

İstanbul içerisinde Evcil Hayvan Dostu Kiralık Evlerin Yüzde Oranı

İstanbul içerisindeki tatil evleri 10.40% oranında evcil hayvan dostudur. Yaklaşan tatiliniz için evcil hayvan veya hayvanlarınızı da beraberinizde getirecekseniz evcil hayvan dostu ev filtresini seçtiğinizden emin olun.

İstanbul içerisinde Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler Nereleridir?

İstanbul içerisinde Mutlaka Ziyaret Edilmesi Gereken Yerler

İstanbul içerisinde en bilindik & popüler (ilgi odağı olarak da bilinen) yerler:

İstanbul içerisinde kaç tane Hava Alanı var?

İstanbul Bölgesindeki Hava Alanı Seçenekleri

İstanbul bölgesine yakın olan 3 Adet Hava Alanı/Hava Alanları:

* Gösterilen gecelik ücret ileriki bir seyahat tarihine göre hesaplanmış olabilir. Tam tutarı görüntülemek için giriş ve çıkış tarihlerinize göre aramanızı daraltın.

Tüm teklifleri görün

/ Aradığınız kriterlere uygun 13 adet özel havuzlu villa bulundu

Villa Zya

Villa Zya

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kışla Kiralık Villa

4 Oda • 8 Kişi • 4 Banyo • 3 Yorum

Deniz Mesafesi 300 m

Haftalık Fiyat Aralığı 75000 TL - 40000 TL

Villa Elano

Villa Elano

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kalamar Kiralık Villa

4 Oda • 8 Kişi • 4 Banyo • 2 Yorum

Deniz Mesafesi 20 m

Haftalık Fiyat Aralığı 198750 TL - 35500 TL

Villa Sedo

Villa Sedo

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kızıltaş Kiralık Villa

3 Oda • 6 Kişi • 3 Banyo • 5 Yorum

Deniz Mesafesi 2 km

Haftalık Fiyat Aralığı 53000 TL - 15000 TL

Villa Noya

Villa Noya

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kışla Kiralık Villa

1 Oda • 2 Kişi • 1 Banyo • 5 Yorum

Deniz Mesafesi 500 m

Haftalık Fiyat Aralığı 63210 TL - 51170 TL

Villa Elano Star

Villa Elano Star

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kalamar Kiralık Villa

4 Oda • 8 Kişi • 4 Banyo • 2 Yorum

Deniz Mesafesi 20 m

Haftalık Fiyat Aralığı 198750 TL - 35500 TL

Villa Mila

Villa Mila

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Çukurbağ Kiralık Villa /

5 Oda • 10 Kişi • 5 Banyo • 3 Yorum

Deniz Mesafesi 100 m

Haftalık Fiyat Aralığı 139000 TL - 98000 TL

Villa Nehir

Villa Nehir

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kışla Kiralık Villa

6 Oda • 12 Kişi • 6 Banyo • 5 Yorum

Deniz Mesafesi 400 m

Haftalık Fiyat Aralığı 132440 TL - 63210 TL

Villa Aso

Villa Aso

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kışla Kiralık Villa

3 Oda • 6 Kişi • 2 Banyo • 5 Yorum

Deniz Mesafesi 300 m

Haftalık Fiyat Aralığı 90300 TL - 42140 TL

Villa Nazan B

Villa Nazan B

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kışla Kiralık Villa

2 Oda • 4 Kişi • 2 Banyo • 3 Yorum

Deniz Mesafesi 500 mt

Haftalık Fiyat Aralığı 69000 TL - 52000 TL

Villa Nazan C

Villa Nazan C

Antalya Kiralık Villa / Kaş Kiralık Villa / Kalkan Kiralık Villa / Kışla Kiralık Villa

2 Oda • 4 Kişi • 2 Banyo • 3 Yorum

Deniz Mesafesi 500 mt

Haftalık Fiyat Aralığı 69000 TL - 52000 TL

Denize Sıfır Kiralık Yazlık

Denize sıfır kiralık yazlık seçenekleri, sabahları denizin dalga sesleriyle uyanmak ve güne harika bir başlangıç yapmak için tercih edilen muhteşem villalardan oluşmaktadır. Bodrum, Fethiye, Kaş, Dalaman gibi Türkiye’nin en berrak denizlerine ev sahipliği yapan güzel tatil beldelerimizdeki yüzlerce denize sıfır villa konseptlerini hemen keşfetmeye başlayın!

Denize Sıfır Kiralık Yazlık ve Villa Tatilleri Nasıl Popüler Oldu?

Yıllar önce villa kiralama denince insanların aklına ulaşılamayacak kadar lüks ve yüksek tabakadan kesimlerin tercih edebileceği bir alternatif olduğu gelirken, günümüzde toplumun her kesiminden insanın tercih edebileceği ulaşılabilir nitelikte villalar hizmet vermektedir. Villa kiralama, genellikle günlük yaşamın ötesine geçen bir tatil deneyimiyle ilgilidir. Tüm yıl yoğun bir tempo ile çalıştıktan sonra, günlük hayatınızda aramadığınız bir lüks ve konfor ihtiyacını, insanların en doğal hakkı olarak görüyoruz. Üst düzey imkanlar, rafine bir kiralık villa formalitesi (kolay işleyen bir süreç) ve hoşgörü ve saygı çerçevesinde ilerleyen bir tatil anlayışı, her yıl yüzlerce misafirimizin mutlu olmasında ve her sene yeniden denize sıfır kiralık yazlık ve diğer villa seçeneklerini tercih etmesinde en büyük etkendir.

Şimdiye kadar lüks olarak görülen kiralık villalar, günümüzün gezginleri için de çekicilik yaratmak için modern bir anlayış çerçevesinde yeniden tanımlandı. Öyle ki villalarımız kalabalık aileler, geniş arkadaş grupları ve balayı çiftleri tarafından tercih edildiği gibi aynı zamanda yalnızca bir sırt çantasıyla yola çıkan hippi ruhlu gezginleri de kendisine çekmektedir. Burada önemli olan villanın lüks olup olmaması değil, kiralık villa bünyesinde sunulan huzur, sükûnet ve dinlenme deneyimidir. Denize sıfır kiralık yazlık Bodrum, Fethiye, Kaş, Kalkan ve daha pek çok yerde misafirperverlikleri açısından cazibe merkezi haline geliyor. Seyahat endüstrisinde özellikle kiralık villa Antalya civarında bulunan seçenekler, tatil konforu açısından büyük bir fark yaratıyor.

Müstakil Tatil Evleri Seyahatin Amacına Yeni Bir Anlam Kazandırıyor

Denize sıfır kiralık villalar, lüks tatil villaları ve daha pek çoğu, özgürlük ve konfor duygusunu ifade eder ve deneysel seyahatteki son noktadır. Müstakil tatil evleri, seyahat etmenin yalnızca yollarda olmaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda kendinizle baş başa kaldığınızda ve etrafınıza baktığınızda sizi mutlu eden her şeyi bir arada bulabileceğiniz bir uzam yaratıyor.

Her zaman tüm imkanlarıyla erişilebilen denize sıfır kiralık villalar, kendi tatil tarzınızı takip edebileceğiniz anlamına gelir. Ne zaman, neyi yapmak isterseniz onu yapmak gibi… İster gece yarısı havuzda yüzmek olsun ya da istediğiniz gibi giyinebilmek olsun, villada elde ettiğiniz mahremiyet olanağı, özgürlük hissinize katkıda bulunur. Villa kiralama işlemlerini tatilnekolay.com aracılığıyla yapmanız, sürecin çok daha sorunsuz ve hızlı bir şekilde yönetilmesine katkı sağlar. Çünkü ekibimizle her zaman iletişim kurabilir ve karar aşamasında aklınıza takılan soruları doğrudan yöneltebilirsiniz. Kişisel villa deneyiminizi formaliteleri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde hallederek tatilinizin keyfini çıkarmaya bakabilirsiniz.

En iyi denize sıfır kiralık yazlık villalar, rüya gibi bir konaklama yaratan tasarımları, mimarisi ve içindeki her unsuruyla arzu duyulan bir nesneyi teşkil eder. Muhteşem deniz manzaralarına sahip çağdaş ve şık tasarımlardan, orman ve doğa manzaraları harika geleneksel tarzdaki evlere kadar rahat bir tatil kaçamağı vaat eden ve herkese hitap eden kiralık villalar burada sizleri bekliyor. İç dekorasyondan mobilyalara kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş lüks villalar, hayal gücünüzü hareket geçirir ve size ilham verir.

Genç ve yaşlı, her yaştan insanın ilgisini çekebilecek niteliklerle donatılmış olan denize sıfır kiralık yazlık villalar, tamamen deneyimle ilgilidir. Kişi yalnızca villayı değil, çevresindeki tüm manzarayı ve bölgenin tarihi dokusunu bir süreliğine kiralamış olur aslında… Ve bunun getirdiği deneyim insanın normal yaşantısındaki bakış açısına da yansımakta, hayata farklı bir pencereden bakabilmektedir. Kiralık villa anlayışı, yalnızca lüks eşyalar ve büyük evler demek değildir. Tabii ki en iyi villa konaklama biçimi, yeterince konfor sunan, kaldığınız tatil beldesini keşfetmenize izin veren, mahremiyet sunan ve sessizlikle baş başa olabileceğiniz bir konaklamadır. Tüm bu temel gereksinimler sağlandıktan sonra, müstakil tatil evleri içinde sonsuzluk havuzu, özel sinemalar, oyun alanları, jakuzi, ısıtmalı havuz sistemi ve farklı aktiviteleri içeren ayrıcalıklar arayabilirsiniz.

Denize Sıfır Kiralık Villalar Kişiselleştirilmiş Deneyimler Vaat Ediyor

Bir kiralık villada deneyimsel bir konaklamanın güzelliği, tatilinizin olabildiğince kişiselleştirilmesidir. Tatiliniz sırasında, kendi özel mutfağınızda, kendi yaptığınız alışverişle kendi yemeğinizi hazırlayabilmek, tatilinizi kişiselleştirir. Böylece zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Denize sıfır kiralık yazlık seçeneğiyle yalnızca villa havuzunda değil, denizde de dilediğiniz kadar vakit geçirebilir, deniz kıyısına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca civardaki restoranlar, eğlence merkezleri, aktivite merkezleri ve ilgi çekici yerlerin keşfedilmesi açısından büyük bir fark yaratır.

Devamlı kiralık yazlık ve türevlerinde her villanın ortak bir yönü vardır: Kalite. Bu büyük önem arz eden bir husustur ve otelcilik endüstrisinin çok daha ötesinde bir hizmet sunar. Kendinizi daha ayrıcalıklı hissetmeniz için tasarlanmış kiralık villa türlerinde farklı farklı birçok özellikle karşılaşabilirsiniz. Bazı villalar cüretkar ve sanatsal açıdan yaratıcı biçimlerde tasarlanırken, bazıları ise daha geleneksel veya otantik dokulara sahiptir. Balayı villaları ise çok daha havalı ve romantik bir ambiyans sunmaktadır. Kısacası her bir villanın kendine özgü bir karakteri vardır.

Denize Sıfır Tatil Villaları: Ev Gibi Aşina, Tatil Gibi Unutulmaz…

Villa konaklama anlayışıyla tatil yapmayı tercih edenler hem evleri gibi aşina oldukları hem de farklılık arayanlardan oluşmaktadır. Bu kiralık villalar içinde en küçük detaylar bile düşünülmüştür ve bu detayları görmek misafirleri mutlu etmekle birlikte, kendilerini daha fazla oraya ait hissetmelerini sağlamaktadır. Kusursuz bir villa deneyiminin her yönüne zaman ve dikkat harcanır. Arkadaş ve aile grupları için denize sıfır kiralık yazlık, plaja kolayca ulaşabilme, havuza birlikte girebilme, yemeklerin tadını birlikte çıkarabilme gibi pek çok avantajlar barındırır. Villa kiralama, ortak anlara ilham veren ve aynı zamanda mahremiyet de sunan muhteşem tesislerde konaklamak demektir.

En Güzel Denize Sıfır Kaş Kalkan Villaları

Denize Sıfır Yazlık Villa Elona Star

Kaş kiralık villa kategorisinde yer alan Villa Elano Star, Kalkan Kalamar’ın turkuaz mavisi denizinin hemen yanı başında bulunan benzersiz tasarımlardan biridir. Hem sonsuzluk havuzlu olması hem de denize sıfır konumda bulunmasıyla yüzmeye doyacağınız ve muhteşem doğanın havasını doya doya içinize çekebileceğiniz harika bir seçenek…

Villa Nehir

Denize yalnızca 400 m mesafede bulunan Villa Nehir, denize sıfır kiralık yazlık seçenekleri arasında lüks villa beklentinizi karşılayacak niteliklere sahiptir. 12 kişilik konaklama kapasitesiyle en sevdiklerinizi toplayıp harika bir tatil geçirmek için muhteşem villalarımızdan biridir.

Tatil Anlayışınızı Yeniden Şekillendirin

Günümüzde bir tatil, basit bir “tatil” anlayışından çok daha fazlası haline geldi. Artık tatil için bilinçli bir rahatlama, yaratıcı ilham ve yaşamı değiştiren arayışları kapsayan bir deneyim diyebiliriz. Bu anlamda denize sıfır kiralık yazlık, lüks villalar, muhafazakar villalar ve daha pek çoğu, yeni seyahat zihniyetinin tüm beklentilere karşılık vererek turizm sektörünün öncü konaklama deneyimleri arasında yerini hızla yükseltiyor. Tatilnekolay.com ayrıcalıklarıyla size en uygun villaları keşfetmeye başlayın!

Müstakil Tatil Evleri

Müstakil tatil evleri artık her yaş kesiminden insanın tatil anlayışı arasında yer almaktadır. Bu durumda son yıllarda değişen ve otellerden müstakil villa konseptlerine doğru kayan yönelimlerin etkisi büyüktür. Artık insanlar otellerdeki gibi iç içe ve dip dibe olan odalarda değil, tamamen kendilerine ait bir mekanda aileleriyle baş başa rahat koşullarda tatil yapmayı talep ediyorlar. Bizler de bu talebin farkındayız ve yıllardır misafirlerimizle harika ilişkiler içinde işimizi yapmaya devam ediyoruz. Müstakil tatil evleri her anlamda insanların ihtiyaçlarını tatmin etmektedir. Mutfağında kendiniz pişirip taşırdığınız için yemek güvenilirliği konusunda kafanızda soru işaretleri kalmadan unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz. Müstakil tatil evleri günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile hizmetinize sunulmaktadır.

Denize Sıfır Kiralık Yazlık Antalya

Denize sıfır kiralık yazlık Antalya sınırları içinde Kaş, Kalkan bölgesinde bulunan harika seçenekler tatilnekolay.com’ da! Harika manzaralar eşliğinde yıllar sonra bile unutamayacağınız bir tatil için mutlaka villa portföyümüzü keşfetmelisiniz. Antalya, tatil için muhteşem bir doğaya sahip olmasının yanı sıra, kültür mirası anlamında da oldukça zengin bir tarihe sahiptir. Öyle ki Antalya gezilecek yerler listesini bir haftada bile bitiremeyebilirsiniz! Bunun için çok daha uzun bir zaman ayırmanız gerekebilir. Veya sadece denize sıfır kiralık yazlık Antalya manzarasının tadını çıkarır, tatil boyunca havuzdan çıkmadan vakit geçirirsiniz. Tercih sizin!

Denize Yakın Kiralık Villa Seçenekleri

Denize yakın kiralık villa seçenekleri tatil boyunca denizden kopamayan, tam bir su insanı olan misafirlerimiz için özel bir anlam ihtiva ediyor. Özel villa kiralama, unutulmaz bir Balayı vaadiyle romantik bir sığınak arayan çiftleri de cezbediyor. Güneydoğu Asya'nın lüks, göz alıcı ve göz kamaştırıcı özel tatil villaları, Kaş, Kalkan, Bodrum, Fethiye gibi ada destinasyonlarının tropikal güzelliğine giden balayı çiftlerini baştan çıkarıyor.

Bu üst düzey şık konaklamalar romantizme ilham veriyor, dinamik bir teklifle soru sormak için mükemmel bir yer ve ayrıca sahildeki Düğün Günü için özel bir mekan olabilir. Balayı, herhangi bir aşık çift için pastanın üzerindeki kremadır ve özel bir villa kiralamak, evlilik hayatına inanılmaz bir başlangıç ​​ve birlikte heyecan verici yolculukları yaşarken, bir çiftin beklentilerini ve daha fazlasını aşabilir.

Kaş Denize Sıfır Villa ile Unutulmaz Tatiller...

Kaş denize sıfır villa seçenekleri balayı çiftleri için de mükemmel nitelikler taşır. Balayı çiftleri kendi aşk baloncuklarında havada süzülürler ve tatlı sözler fısıldamak ve özel zamanlarını başkalarından uzakta paylaşmak isterler. Bu, hayatınızdaki gerçek bir aidiyet duygusuna sahip olduğunuz ve bu birliktelik hissini beslemek istediğiniz özel bir andır.

Kendi özel vahalarında, ikili aşklarını daha tam olarak ifade etme özgürlüğünü benimseyebilir ve hayatlarında bu özel zamanın tadını rahat bir ortamda, mahremiyetlerinin ihlal edildiğini veya kişisel alanlarının işgal edildiğini hissetmeden yaşayabilirler. Kimse Balayının yabancılar tarafından istila edilmesini veya diğer konukların istenmeyen bakışlarını üzerine çektiklerini hissetmesini istemez.

En-suite banyolu yatak odaları nefes kesicidir ve birkaç misafir için tasarlanmış villalar sadece iki kişi için mükemmeldir. Son teknoloji ses sistemleri, serin aydınlatma ve en iyi tesisler, balayı çiftlerinin birbirlerinin keyfini çıkarabileceği, rahatlayabileceği, eğlenebileceği anlamına gelir.

ETBIS

Tatilnekolay Etbis’e kayıtlıdır güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Villa İstanbul

Açıklama

Kalkan Akbel mevkiisinde konumlanmış şirin mi şirin kiralık balayı villası, istanbul huzurlu ve konforlu bir tatil isteyen konuklarımız için en ideal seçeneklerden bir tanesidir. Deniz manzaralı balayı villası serçe deniz manzaralı kiralık villa ve balayı villasıkategorisinde yer almaktadır.

Villa İstanbul'un alt tarafında Villa Spring yer almaktadır villamız güzel bir deniz manzarasına sahiptir. Villa İstanbul, toplamda 20 adet villanın bulunduğu bir konumda yer almaktadır. Bundan dolayı kalabalık arkadaş grupları ve aileler için muhteşem bir seçenek oluşturmaktadır.

Villamız deniz manzarası ve merkezi konum da olması sebebi ile dikkat çekmektedir. Havuzu korunaklı (Havuzun dışarıdan gözükmediği anlamına gelir) özelliği ile mahremiyete önem veren misafirlerimiz için tatil imkanı sunmaktadır. Kalkan merkeze 2 Km mesafede en yakın plaja 3 km' dir.

Sadece size özel bir villada tatil imkanı sunan villamız balayı çiftleri çekirdek ve aileler tarafından çokça beğenilmiş olup memnuniyet oranı oldukça yüksektir.

Tesiste yer alan villalarımıza Villa Ecellence, Villa Heart, Villa Stone Heart, Villa Şato, Villa Serçe, Villa Zirve, Villa Premium, Villa Spring, Villa Paris, Villa Nature, Villa Firuze, Villa Gelincik, Villa Ortaköy, Villa Yeniköy, Villa Etiler, Villa Tarabya, Villa Mandalina ve Villa Londra  buradan ulaşabilirsiniz.

NOT : Villaya geliş yolunun son 100 - 200 m. lik bölümü rampa yukarı doğru çıkılmaktadır.

NOT : Ev sahibinin onayı ile evcil hayvan kabul edilmektedir. Evcil hayvan ile konaklayacak misafirlerimizden rezervasyonlarında her evcil hayvan için 1000 TL ekstra depozito alınacaktır. Bir villaya maksimum 2 evcil hayvan kabul edilecektir.

Genel Notlar: Doğa ile içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek , sinek , kelebek , haşereler vs. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Bu notumuz sadece bu villa için geçerli değil doğa ile iç içe olan tüm villalarımız için geçerlidir.

Coğrafi yapısı bakımından kalkan ve çevre köylerinde villalarımız genel olarak yamaçlar üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle villalara veya gezmeye gidilirken yokuş yukarı çıkılmaktadır. NOT bu sadece bu villa için geçerli değildir tüm villalarımızda yazmaktadır.

Kim Nerede Yatacak

1.yatak OdasıÇift Kişilik Yatak (1)
Banyo/WC (1)
Klima (1)
Komidin (1)
Makyaj Masası (1)
Elbise Dolabı (1)

2.Yatak OdasıÇift Kişilik Yatak (1)
Banyo/WC (1)
Klima (1)
Komidin (1)
Makyaj Masası (1)
Elbise Dolabı (1)

Havuz Bilgileri

  • Pool 1

    Yüzme Havuzu Özel

  • Pool 2

    Havuz Tipi Dikdörtgen

  • Pool 3

    Korunak Tipi Korunaklı

  • Pool 4

    Havuz Boyu 4 M

  • Pool 5

    Havuz Derinliği 1.45 M

  • Pool 6

    Havuz Uzunluğu 8 M

Villanın Özellikleri

Villamızın Manzarası

  • Geniş Deniz Manzarası
  • Şehir Manzarası

Mutfak

  • Buzdolabı
  • Çamaşır Makinası
  • Su Isıtıcı(Kettle)
  • Bulaşık Makinesi
  • Klima
  • Mikro Dalga Fırın
  • Fırın
  • Kahve Makinesi
  • Ocak
  • Detaylı Mutfak Araç Gereçleri
  • Televizyon
  • Oturma Grubu
  • Yemek Masası

Açık Hava

  • Barbekü
  • Şezlonglar
  • Yemek Masası
  • Oturma Grubu

Araç Alanı

Diğer Olanaklar

  • Havlular
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Elektrikli Süpürge
  • Ütü & Ütü masası

Kurallar

  • İptal Şartları:

    İptal Şartlarıdetaylı bilgi almak için tıklayın

  • Villaya Giriş Saati :

    16:00

  • Villadan Çıkış Saati :

    10:00

  • Hasar Depozitosu :

    ₺3.000

  • Temizlik Ücreti :

    Fiyata Dahil

  • Havuz ve Bahçe Bakımları :

    Her sabah erken saatte görevliler tarafından yapılır.

Parti Düzenlenemez

Çocuklara Uygun (2-12)

Bebeklere Uygun (0-2)

Ek Misafir Kabul Edilmez

Başlangıç TarihiBitiş TarihiHaftalık Fiyat (TL)Gecelik Fiyat (TL)
01/06/202316/06/2023₺28.750₺4.107
17/06/202330/06/2023₺45.900₺6.557
01/07/202331/08/2023₺55.000₺7.857
01/09/202310/09/2023₺45.900₺6.557
11/09/202330/09/2023₺31.620₺4.517
01/10/202315/10/2023₺23.460₺3.351
16/10/202331/10/2023₺20.600₺2.943

Fiyata Dahil Olanlar

  • 621_included-icon1.png

    Elektrik Kullanımı

  • 370_included-icon3.png

    Su Kullanımı

  • 22_wifi.png

    İnternet

  • 703_included-icon6.png

    Havuz ve Bahçe Bakımı

  • 292_included-icon2.png

    Tüpgaz

  • 820_included-icon4.png

    Detaylı Giriş Temizliği

Bölge

  • 834_airport.jpg

    HavalimanıDalaman125 KM

  • 834_airport.jpg

    HavalimanıAntalya235 KM

  • 522_plaj.jpg

    Plaj3 KM

  • 784_restaurant.jpg

    Restaurant800 M

  • 736_market.jpg

    Market600 M

  • 651_hospital.jpg

    Sağlık Merkezi3 KM

  • 344_city.jpg

    Şehir Merkezi2 KM

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir