akçakoca kalacak yer tavsiye / Akçakoca Otelleri, En Uygun Düzce Akçakoca Tatili ve Otel Fiyatları - Neredekal

Akçakoca Kalacak Yer Tavsiye

akçakoca kalacak yer tavsiye

Günbatımı Otel Akçakoca’da Deniz Kenarında 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı Keyfi 89 TL

Tükendi! Üzgünüz bu fırsat kaçtı.

funduszeue.info 30 Gün İade Garantisi!* Detaylar
TL
3, Kişi Bu İşletmeden Hizmet Aldı!

funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para



funduszeue.info'de standart olarakbir çok kampanyayı 30 Gün İçerisindeiade edebileceğinizi biliyor musunuz?

* Detaylar

Bu fırsatı paylaşüye olan her arkadaşın için 50 TL kazan!
* Üye girişigerekmektedir.

* Detaylar

Axess, World, Bonus, Maximum ile TL üzeri tüm alışverişlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ödemelerinizi Kredi/Banka Kartıile, kart bilgilerinizi girmeden BKM Expressile veya BDDK lisanslı iPARAgüvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz.

BKM Express

I Para

Benzer Fırsatlar

Ürgüp Akuzun Hotel’de Konaklama Paketleri

Akçakoca Batı Karadeniz’de yer alan ve Düzce’ye bağlı bir ilçedir. Yaklaşık 35 km uzunluğa sahip bir kumsalı ve güzel bir denize sahiptir. Yaz tatilleri denince akla hemen Ege Bölgesi gelmesinin yanı sıra Akçakoca bu durumu tersine çevirecek niteliktedir. Denizi ve kumsalının yanında sahip olduğu harika bir bitki örtüsü bulunur. Tüm huzurlu renklerin birleşimi olan bu ilçede keyifli bir tatil sizi bekliyor.

Oldukça turistik bir yer olmasında en büyük etki şüphesiz büyük şehirlere olan oldukça yakın mesafesidir. Kafa dinlemek ve dinlenmek adına uzun uzadıya bir tatil planı yapmadan bile anlık bir kararla ulaşabileceğiniz bir ilçedir. Küçük ve sakin yer olması nedeniyle oldukça huzurlu ve konforlu bir tatil geçirebilirsiniz. 

funduszeue.info'da Düzce'nin huzurdolu beldesi Akçakoca'da ve diğer tüm beldelerde, en uygun fiyatlar eşliğinde otel; daire & villa, pansiyon, motel, bungalov ve daha birçok tesis tipinde konaklayabilir, erken rezervasyon veya son dakika fırsatlarını bulabilir, dilerseniz ön ödemesiz otel rezervasyonu yapıp ödemenizi otelde yapma imkânına kavuşabilirsiniz.

Akçakoca’ya Nasıl Gidilir?

Akçakoca’nın bu denli turizm merkezi olmasındaki en önemli artısı şüphesiz, özellikle İç Anadolu Bölgesi’ndeki büyük şehirler için oldukça yakın bir deniz imkanı sunmasıdır. 

Kara Yolu ile Akçakoca’ya Ulaşım

Karayolu ile ulaşım dışında pek fazla seçenek barındırmayan bu küçük turistik ilçe, büyük şehirlere kendi arabanızla veya otobüs ile gidebileceğiniz mesafededir. Özellikle Ankara’dan yaklaşık 2 buçuk 3 saat arası süren yolculukla Akçakoca’ya ulaşmak mümkündür.

Aynı şekilde İstanbul ile km, İzmir’e km ve bağlı olduğu il olan Düzce’ye 37 km uzaklıkta bulunur.  Direkt olarak Akçakoca otogarına ulaşım sağlanması mümkündür. 

Akçakoca'da Popüler Yerler

Mutlaka görülmesi gereken tarihi ve doğal güzellikleri birlikte barındıran oldukça keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı olacak nitelikte alanları görmeniz mümkündür. Denizi ve kumsalı ile olduğu kadar ilçe merkezinde ve ilçe etrafında bulunan yapılar bakımından da oldukça görülmeye değer yerler barındırmaktadır.

Akçakoca’daki Doğal Güzellikler

Kadınlar Plajı

Ceneviz Kalesi’nden aşağı doğru bakıldığında hemen görünen bu plajda uçsuz bucaksız denizin keyfini sürerken kumsalda gün batımını da doyasıya izleyebilirsiniz. 

Fakıllı Mağarası

İsmi içerisinde bulunduğu Fakıllı Köyünden gelen bu mağara birinci sit alanı olarak belirlenmiştir. Dikit ve sarkıtlardan oluşan mağaranın sadece metrekaresi ziyarete açılmıştır. Özellikle beyaz oda olarak bilinen kısımlarında damla taş bakımından oldukça zengindir.  Bu mağarayı gezdikten sonra bahçesine uğramayı da ihmal etmeyin. 

Yüzeye yakın bir noktada bulunması sebebiyle yaz ve kış aylarında farklı nemlilik derecesine sahiptir. Mağaranın şifalı niteliğinin bulunduğu da yerli halk tarafından söylenmektedir. Astım ve nefes sorunu bulunan kişilere bu mağarayı ziyaret etmeleri önerilmektedir. 

Fakıllı Mağarası çevresinde bulunan oteller için Fakıllı Otelleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Aktaş Şelalesi

11 km uzunlukta bulunan bu doğa harikası şelale, Aktaş Köyü’ne yalnızca 3 km  uzaklıkta bulunmaktadır. Sahip olduğu eşsiz güzellik ve çevresindeki bitki örtüsü sayesinde doğa ile iç içe zaman geçirmek isteyenlerin gönlünü fethedecek bir güzelliğe sahiptir. 

Deniz turizmi için gelenlerin de mutlaka uğrak noktasında olan Aktaş Şelalesi 50 metre yükseklikten aşağıya akmaktadır. Safari ve trekking için uygun alanlara da sahiptir. Oldukça güzel bir manzara eşliğinde yaklaşık 10 km uzunluğunda bir yürüyüş parkuru da bulunmaktadır. Doğaya doyacağınız bir gün geçirmek isterseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz. 

Kurugöl Kanyonu

Akçakoca ilçe merkezine yalnızca 14 km uzaklıkta bulunan bu kanyonun oksijeni bol mis gibi temiz havasıyla ziyaretçilere hoş bir doğa günü yaşatmaktadır. Kanyona giden yolun asfalt oluşu ve yolun iki yanından gökyüzüne uzanan ağaçların oluşu adeta doğayı ciğerlerinizde hissetmeniz için bir fırsat yaratmaktadır. 

Özellikle bahar aylarında yapacağınız ziyaretlerde bu kanyonu görmeniz gerekir. Her yıl doğa yürüyüşü organizasyonu düzenlenen kanyona oldukça fazla ziyaretçi katılım göstermektedir. 

Cumayanı Mesire Alanı

Akçakoca’nın 3 km uzaklığında bulunan Gökçetepe Köyü sınırlarında olan Cumayanı Mesire Alanı yanında yer alan akarsu ve sahip olduğu yüzyıllık çınar ağaçlarıyla önemli bir dinlenme noktasıdır. Bu doğa harikası yerde ağaçlar arasında yürüyüş yapabilir aynı zamanda pikniğinizi de gerçekleştirebilirsiniz. 

Sarı Yayla Şelalesi

Şelale ismini içinde yer aldığı köyden almaktadır. İçerisinde bulunan yürüyüş parkuru ve doğal güzelliklerin arasında bulunan piknik alanlarıyla oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Şelale çevresinde bulunan seyir terası, ahşaptan köprüler ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Doğa ile iç içe bir gün geçirmek ve aynı zamanda piknik yapmak isterseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Şifalı Su Orman İçi

Hem yerli turistlerin hem ilçeye dışarıdan gelen yabancı turistlerin mutlaka uğradıkları yer olan Şifalı Su Orman İçi hem bir dinlenme yeri hem de muhteşem suyundan içmek ve almak için bir yerdir. Suyun özelliğinin tamamen kireçsiz ve asidik oranının da yüksek olması sebebiyle içimi oldukça yumuşaktır. Her mevsim aynı ısıda olan suyun lezzetini de mutlaka denemelisiniz.

Akçakoca’nın Tarihi Yerleri

Ceneviz Kalesi

Kalenin tarihi bir kalıntı olmasının yanında ilk başta dikkat çeken özelliği elbette sahip olduğu manzarası oluyor. İki koy arasındaki bir falez üzerinde bulunan kale; Helenistik, Roma ve Doğu Roma dönemlerinden günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. Tarihi dokusunun o eşsiz manzarayla birleşmesiyle ortaya çok daha merak uyandırıcı bir görsel çıkıyor. 

Tarihi açıdan önemli bir kalıntı olması sebebiyle kalenin çevresi arkeolojik ve doğal sit alanı olarak belirlenmiştir. İnanılmaz ve büyüleyici bu manzaraya sahip kalenin etrafında piknik yapabilir, yakınlarında bulunan plajlarda denize girebilirsiniz. Kalenin bulunduğu yerden gün batımını izlemeyi de unutmayın. 

Evliya Cami

Evliya Cami Göktepe Köyünde yer almaktadır. Ahmet Dede Türbesi içerisinde yer alan cami, çevredeki önemli ibadet alanlarından birini oluşturmaktadır. Yapı tamamen ahşaptan inşa edilmiştir ve bir diğer ilginç noktası ise hiç çivi kullanılmamış olmasıdır. 

Akçakoca Bey Anıtı

Osmanlı Devleti’nin kurulmasında büyük bir önemi ve yeri olan Akçakoca Bey’in bu zaferlerini simgelemek adına dikilmiş ve ilçeye de ismini vermiş bir anıttır. İlçe merkezinde yer alması sebebiyle Akçakoca’ya gittiğinizde bu yapıyı görmeniz oldukça olasıdır. 

Hemşin Köyü Camii

Tarihi bir yapı olan Hemşin Camii Osmanlı-Rus Savaşları’ndan sonra Akçakoca’ya gelmiş olan Hemşinliler tarafından yapılmış bir camiidir. Yaklaşık yıllık olan cami çevrede bulunan en eski yapılardan biridir.

Tarihi Mahalle Evleri 

İlçedeki en eski yerleşim yerlerinden olan Yukarı Mahalle’de yer almaktadır. Tarihi birçok evin bir arada bulunduğu bu mahallede evlerin mimarisini keşfetmek ve tarihi dokuya tanıklık etmek isterseniz mutlaka bu mahalleyi ziyaret etmelisiniz. 

Tarihi Osmangazi İlkokulu

Gezi rotanıza Cumhuriyet’in ilk eserlerinden olan bu okulu mutlaka almalısınız. Rıfat Ilgaz’ın da öğretmenlik yaptığı bu okulun tarihi havasını solumak gezinizi unutulmaz kılacaktır.

Akçakoca Meşhur Yemekleri

Kestane Balı

Akçakoca’da oldukça fazla bulunan kestane ağaçları doğal ballarıyla meşhurdur. Kestane balı için en uygun zaman yaz başlangıcı olarak Haziran ayıdır. Bu dönemlerde Akçakoca ziyaretinde bulunursanız balın tadına bakabilir ve satın alabilirsiniz. 

Balık Yemekleri

İlçe bir deniz ilçesi olduğundan birbirinden farklı pişirme teknikleriyle donatılmış balıkların tadına bakabileceğiniz çeşit çeşit balık restoranı bulunmaktadır. Özellikle kiremitte palamut balığı en meşhur balık yiyeceklerinden biridir. 

Mancarlı Pide

Yenilebilir özellikte olan otlara mancar ismi verilmektedir. Bu sebeple civarda bulunan otlardan yapılan pideler de oldukça meşhurdur. Bitki örtüsü nedeniyle çok fazla ot çeşitliliğine sahip olan Akçakoca’da bu lezzeti denemeden dönmeyin.

Melengüç Tatlısı

Akçakoca’da lezzet durakları arasında ilk başı çeken tatlardan biri de Melengüç tatlısıdır. Yukarı Mahallede pazarcılar tarafından satılan bu tatlının yaklaşık senelik bir geçmişi olduğu bilinmektedir. 

Fındıklı Tahin Helvası

Fındık toplamak ve fındık bahçeleri bize Ordu ve Giresun’u hatırlatsa da Akçakoca'da fındık üretimi noktasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu sebeple fındıklı ürünlerin tüketimi de fazladır. İlçeye ziyaretiniz sırasında fındıklı tahin helvasını mutlaka denemelisiniz. 

Akçakoca, Düzce’nin popüler tatil merkezlerinden biridir. Bünyesinde barındırdığı tarihi güzelliklerin yanı sıra doğal güzellikleri ile de oldukça dikkat çekmektedir. Yıl boyunca şehir dışından hem yerli hem de yabancı turistler ilçeyi gezmek için gelmektedir. Özellikle İstanbul’a yakın bir konumda yer aldığından dolayı, bu şehirden ilçeye sıklıkla ziyaret yapılmaktadır.

Akçakoca’yı ziyaret için en uygun dönem bahar ve yaz aylarıdır. Uzun yaz tatillerinin yanı sıra hafta sonu tatilleri ve günübirlik geziler için de sıklıkla tercih edilmektedir. Eşsiz plajları ile de dikkat çeken ilçe, hem doğa hem kültür hem de deniz turizmi açısından oldukça popülerdir. İlçede tatilinizi konforlu bir şekilde geçirmenize fırsat sunan birçok konaklama tesisi bulunmaktadır. Bu tesislerin tamamı bütçeye uygundur.

Akçakoca’da Nerede Kalınır?

Akçakoca tatilinizi konforlu ve dolu dolu geçirmenize olanak sağlayan birçok konaklama tesisi bulunmaktadır. Eşsiz manzaraya sahip şelaleleri, mesire alanları, tarihi kaleleri ve camileri ile öne çıkan ilçede, her kesime ve her bütçeye uygun konaklama seçenekleri mevcuttur. Konaklama süreciniz boyunca bu tesislerin misafirlerine sunduğu imkânlardan yararlanabilirsiniz.

İlçede en sık tercih edilen popüler konaklama tesisleri arasında; Akçakoca Eftelya Otel, Turkuaz Beach Hotel, Diapolis Otel, Akçakoca Bayraktar Otel, Prestij Apart Hotel ve Akçakoca Poyraz Otel yer almaktadır. Bu konaklama tesisleri arasından kendinize en uygun olanı seçerek, erken rezervasyon imkânlarından da faydalanabilir ve unutulmaz bir tatil süreci yaşayabilirsiniz.

Akçakoca Eftelya Otel

Akçakoca Eftelya Otel, Akçakoca’ya bağlı Ayazlı Mahallesi’nde yer almaktadır. İlçe merkezine yaklaşık olarak 13 km uzaklıktadır. Özel aracınız ile Ereğli Caddesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akçakoca Eftelya Otel, gelen misafirlerine ev konforunda hizmetler sunmaktadır. Güler yüzlü personelleri ile dikkat çeken konaklama tesisinde yararlanabileceğiniz birçok olanak bulunmaktadır. Bu olanaklar arasında 24 saat açık resepsiyon, ücretsiz wifi kullanımı, oda servisi, kafeterya, restoran, açık büfe kahvaltı servisi gibi olanaklar yer almaktadır.

Tesisin oda özellikleri arasında ise özel banyo, ücretsiz kullanabileceğiniz banyo ürünleri, telefon, televizyon, kaliteli yatak takımı gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca tesis bünyesinde yer alan tüm odalar ses geçirmeyen odalardır. Tesise giriş işlemleri saat ’da başlamakta ve çıkış işlemleri ise en geç saat ’da tamamlanmaktadır.

Evcil bir hayvanınız varsa tesis evcil hayvan misafir etmektedir. Tesiste kaldığınız süre boyunca sadece m uzaklıkta yer alan plajdan yararlanabilirsiniz. Plaj içerisinde şezlong ve şemsiye hizmetlerinden de ücretsiz bir şekilde faydalanabilmeniz mümkündür. Özel aracınız ile gelmeyi tercih ederseniz, tesisin ücretsiz hizmet veren otoparkını kullanabilirsiniz.

Akçakoca Eftelya Otel’de kişi başı konaklama ücreti TL arasındadır.

Turkuaz Beach Hotel

Turkuaz Beach Hotel, Akçakoca’ya bağlı Osmaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. Yaklaşık 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan tesise ulaşım için; Atatürk Caddesi’ni kullanabilirsiniz.

Turkuaz Beach Hotel, ilçenin sıklıkla tercih edilen konaklama tesislerinden biridir. Toplam 44 odası ile hizmet veren tesis, gelen misafirlerine harika bir tatil deneyimi sunmaktadır. Her sabah güne açık büfe kahvaltısı ile başlayabilir, tesis bünyesinde yer alan özel plajından denize girebilirsiniz.

Tesis olanakları arasında restoran, bar ve oturma salonu, 24 saat açık resepsiyon, özel plaj bölümünde ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz şezlong, şemsiye gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Çocuklu ailelere yönelik ise çocuk havuzu mevcuttur.

Tesisin oda özellikleri arasında ise özel banyo, LCD televizyon, telefon, günlük kat hizmeti, buzdolabı, klima, terlik, ücretsiz banyo ürünleri gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz özellikler yer almaktadır. Tesise giriş işlemleri saat ’da başlamakta ve çıkış işlemleri ise en geç öğlen saatlerinde yapılmaktadır.

Konaklama süreciniz boyunca tesise yaklaşık olarak 4 km uzaklıkta yer alan Ceneviz Kalesi’ni ziyaret edebilir, ilçenin tarihine doğru keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Turkuaz Beach Hotel’de kişi başı konaklama ücreti TL arasındadır.

Diapolis Otel

Diapolis Otel, ilçe merkezinde yer almaktadır. 1 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan tesise, Bahadır Yalçın Caddesi ve İnönü Caddesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Diapolis Otel, ilçenin hem nezih hem de sakin konaklama tesislerinden biridir. Şehir dışından gelen birçok turistin tercih ettiği tesis, deniz kıyısında yer almaktadır. Tesiste kaldığınız süre boyunca odada kahvaltı konseptinden yararlanabilir, restoranında öğle ve akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Tesis bünyesinde birçok olanak mevcuttur. Açık ve kapalı havuzu bulunan tesiste yazın açık havuzundan kışın ise kapalı havuzundan faydalanabilirsiniz. Ayrıca spor yapmanıza fırsat sunan fitness merkezini kullanabilirsiniz. Dört dörtlük hizmetleri ile dikkat çeken tesis, misafirlerine keyifli bir tatil deneyimi yaşatmaktadır.

Tesisin konforlu odaları ise ücretsiz internet, klima, özel banyo, telefon, televizyon, saç kurutma makinesi gibi temel ihtiyaçlarına yönelik donatılmıştır.  Tesise giriş işlemleri ’da başlamaktadır. Çıkış işlemleri ise en geç saat ’da tamamlanmaktadır. Tesis, evcil hayvan kabul etmemektedir.

Diapolis Otel’de kişi başı konaklama ücreti TL arasındadır.

Akçakoca Bayraktar Otel

Akçakoca Bayraktar Otel, Akçakoca’ya bağlı Osmaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. İlçe merkezine sadece m uzaklıktadır. Yürüme mesafesinde yer alan tesise, İşgören Caddesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akçakoca Bayraktar Otel, gelen misafirlerine keyifli bir tatil geçirme imkânı sunmaktadır. Tesiste yararlanabileceğiniz birçok olanak bulunmaktadır. Bu olanaklar arasında 24 saat açık resepsiyon, restoran, teras, kahve dükkânı, günlük kat hizmetleri gibi olanaklar yer almaktadır. Tesis aynı zamanda plaja oldukça yakın bir konumdadır.

Toplam 22 odası ile hizmet veren tesisin oda özellikleri arasında ise özel banyo, LED televizyon, telefon, klima, günlük kat hizmetleri, saç kurutma makinesi, çalışma masası gibi özellikler yer almaktadır. Evcil hayvan kabul etmeyen tesise giriş işlemleri saat ’da başlamakta ve çıkış işlemleri ise en geç öğlen saatlerinde yapılmaktadır.

Tesiste kaldığınız süre boyunca güne harika bir açık büfe kahvaltısı ile başlayabilir, kafesini ziyaret ederek lezzetleri kahvelerin tadına bakabilirsiniz. Ayrıca özel aracınız ile gelmeyi tercih ederseniz, tesis bünyesinde yer alan otopark hizmetinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Akçakoca Bayraktar Otel’de kişi başı konaklama ücreti TL arasındadır.

Akçakoca Poyraz Otel

Akçakoca Poyraz Otel, Akçakoca’ya bağlı Osmaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. İlçe merkezine yaklaşık olarak 2 km uzaklıktadır. Konaklama tesisine ulaşım için; Atatürk Caddesi’ni kullanabilirsiniz.

Akçakoca Poyraz Otel, ilçenin tercih edilen konaklama tesislerinden biridir. Gelen misafirlerine birçok hizmet sunan tesis, güler yüzlü çalışanları ile de dikkat çekmektedir. Tesiste kaldığınız süre boyunca birçok olanaktan faydalanabilirsiniz. Bu olanaklar arasında 24 saat açık resepsiyon, restoran, teras, ücretsiz internet, günlük kat hizmeti gibi olanaklar yer almaktadır.

Tesisin oda özellikleri arasında ise düz ekran televizyon, telefon, makyaj masası, çalışma masası, mini bar, özel banyo, saç kurutma makinesi, LED TV gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca tesisin tüm odaları muhteşem şehir manzarasına sahiptir. Tesise giriş işlemleri saat ’da başlamakta ve çıkış işlemleri ise en geç saat ’da tamamlanmaktadır. Tesiste kaldığınız süre boyunca okey gibi birçok oyun aktivitesinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Tesise özel aracınız ile gelmeyi tercih ederseniz, tesisin ücretsiz otopark hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Akçakoca Poyraz Otel’de kişi başı konaklama ücreti arasındadır.

Prestij Apart Hotel

Prestij Apart Hotel, Akçakoca’ya bağlı Osmaniye Mahallesi’nde yer almaktadır. Yaklaşık 4 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan tesise, Ankara Caddesi üzerinden ulaşım sağlayabilmeniz mümkündür.

Prestij Apart Hotel, toplam 21 apart dairesi ile gelen misafirlerine kaliteli ve konforlu hizmetler sunmaktadır. Plaja sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan tesiste yararlanabileceğiniz birçok hizmet mevcuttur. Bu hizmetler arasında 24 saat açık resepsiyon, ücretsiz internet, genel alanlarda televizyon, bahçe gibi hizmetler yer almaktadır.

Tesis odalarının özellikleri arasında ise özel banyo, ücretsiz kozmetik malzemeleri, LCD televizyon, uydu kanalları, telefon, buzdolabı, mutfak eşyaları, ocak ızgarası, tabak, çanak, masa, saç kurutma makinesi, emanet kasası gibi temel ihtiyaçlarınıza yönelik özellikler yer almaktadır.

Tesise giriş işlemleri saat ’da başlamaktadır. Çıkış işlemleri ise en geç öğlen saatlerinde yapılmaktadır. Tesis, evcil hayvan misafir etmemektedir. Konaklama süreciniz boyunca tesise yaklaşık 8 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Akçakoca Merkez Camisi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Prestij Apart Hotel’de kişi başı konaklama ücreti TL arasındadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası