beşikdüzü zübeyde hanım anaokulu / TRABZON BEŞİKDÜZÜ ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Hakkında

Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu

beşikdüzü zübeyde hanım anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesinde bulunan devlet okuludur. Trabzon ili nüfusu , Beşikdüzü ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı 79, öğretmen sayısı 6'tir.

Zübeyde Hanım Anaokulu Trabzon ili Beşikdüzü ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Zübeyde Hanım Anaokulu okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Zübeyde Hanım Anaokulu okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Zübeyde Hanım Anaokulu okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

Beşikdüzü’nde ikinci devlet anaokulu olarak hizmete giren Zübeyde Hanım Anaokulu farklı eğitim medotları, işinin ehli idareci ve öğretmen kadrosuyla Büyükliman Yöresi’nde yaşayan ay aralığındaki çocukların büyük ilgisini çekiyor.



Vakfıkebir ve Beşikdüzü’ndeki görevleri sırasında çok başarılı çalışmalar gerçekleştiren Okul Müdürü Ayfer Gündoğan bu başarısını müdür olarak görev aldığı Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu’nda da sürdürüyor.
Çocukların eğitimi ve gelişimi için farklı faaliyetler gerçekleştirerek onların en iyi eğitim ve öğretimi alabilmeleri için gerekli ortamı hazırladıklarını ifade eden ifade eden Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu  Müdürü Ayfer Gündoğan, “Okulumuz eğitim öğretim yılında açılmış olup ilk yıl 4 şubede 53 öğrenciye eğitim vermişti. Ayrıca velilerimizin talebiyle okulumuz bünyesinde açılan çocuk kulübünde de öğrencilerimiz eğitim aldı.
AY ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLARA YENİ YUVA
Okulumuza ay aralığında bulunan çocuklarımızın kaydı yapılmaktadır. Okulumuzu fark yaratan okul olarak adlandırıyorum. Çünkü okulumuz yeni açılmış olmasına ve kısıtlı imkânlarımıza rağmen kısa zamanda bir çok yenilikler yapmış bir okuldur.
Bakanlığımızın Eğitim Vizyon hedeflerinde yer alan  ve okullarda kurulumuna başlanılan Tasarım Beceri Atölyelerini biz de okul öncesi eğitim seviyesinde hazırlıklar yaparak öğrencilerimizin eğitim yaşantısına sunduk.
ATÖLYELER HAZIR 
Aslında vizyon belgesi açıklanmadan hedefim buydu diyebilirim. Meslek hayatımda amacım hep yaratıcı, yetenekli ve fark yaratan insan yetiştirmek olmuştur. Ülkemizde de yetenekli ve fark yaatan insan gücüne ihtiyaç duyulan bu noktada Sanat ve Beceri Atölyelerinin okul öncesi eğitim kurumlarında başlaması gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle her zaman üzerinde durduğumuz eğlenerek ve yaparak öğrenme gerçekleştirmiş oluyoruz. Okulumuzda Sanat Atölyesi, Drama ve Müzik Atölyesi, Bilim ve Matematik Sınıfı, Zeka Oyunları Sınıfı Olarak  4 atölyemiz bulunmaktadır. Ayrıca koridorlarımızda sanat sokağı oluşturularak öğrencilerimizin sanata ve resime olan ilgisi artırmak istedik. Okulumuzun hiçbir bütçesi yokken bu atölyeleri oluşturmak bizim için büyük gururdur.
OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANINA TEŞEKKÜR
Burada Okul Aile Birliği Başkanımız Kazım Yanık’a teşekkür etmek istiyorum. Atölyelerde yaptığımız her yenilikte benim fikrim onun emeği vardır. Daima okulumuzun daha iyi olması için çalışmış çocukların daha kaliteli eğitim alması için okula hizmeti kendisine görev bilmiş birisidir.
Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz açılış töreninde kendisine İlçe Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen'in takdimiyle plaket sunduk. Devlet okulu olup okulumuzun bölgede özel okul algısı yaratan bir anaokulu haline gelmesindeki katkılarından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Okulumuza yeni dönem kayıtlarımız başlamış olup velillerimiz 0 numaralı telefondan ayrıntı bilgi alınabilir” dedi.
 

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Özcan Gündoğdu, MHP  Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusunda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşen Gündoğdu, Bahçeli’nin kendisine hayırlı olsun temennisinde bulunduğunu belirtti.

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Özcan Gündoğdu, başvurunun ardından  basın toplantısı düzenledi. Uzun yıllardır MHP’nin  geneldeki çileli yolculuğuna Trabzon’dan dahil olarak, çilesine ortak olarak uzun yıllardır teşkilatta çeşitli görevlerde bulunduğunu kaydeden Gündoğdu, “Geldiğimiz günde artık uzun zamandır davamızın her mensubunun, hatta dışında kalıpta merak edenlerin olduğu senesine ve senesinin Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği genel seçimlerine takvim olarak çok yaklaştık. Uzun yıllar yaptığım teşkilat görevlerinde her zaman teşkilatın bir parçası olarak verilen görevin en iyisini yapmaya çalıştım. Arkadaşlarım da her konuda destek oldular. Bir kere daha kader ortaklarımın hepsine sizlerin huzurunuzda teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK GÖREVE TALİBİZ

Gündoğdu, bugüne kadar teşkilatta hiçbir görev talep etmediğini ancak milletvekilliği adaylığının talep edilen bir görev olduğundan başvuruda bulunduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Önümüzde bir seçim var. Zor zamanlar geçiren bir Türkiye mecburen takvimi buraya geçtiği için şimdi seçimini yapmak durumunda. Bizde bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bir dava yareni, arkadaşı olarak, kardeşi olarak, Trabzon Teşkilatının bir evladı olarak ve en önemlisi bu kısmında partili partisiz herhangi bir sosyolojik bir fark ayırt etmeksizin Trabzon’un bir evladı olarak , milletvekili genel seçimleri için kendi partimden aday adaylığına başvurdum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen siz kıymetli dostlarıma tekrar çok teşekkür ederim. Önemli olan resmin büyüğüdür ama özelimizde de önemli olan bizim bu büyük resme verdiğimiz pozitif katkıdır. Bu noktada bu görevler insanların önlerine konulur. Biz şimdiye kadar teşkilat görevimizi talep ederek kendimiz almadık, verilen her görevi büyük bir samimiyetle yerine getirmeye gayret ettiğimizi düşünüyorum. Ama bu öyle bir görev ki; bunda kişinin kendi talep sahibi olması lazım. Bundan sonra gayret bizden takdir Allah’tan”

Cumhur ittifakı olarak bu seçimi PKK, FETÖ, AVRUPA, ABD, İSRAİL ve NATO ya karşı kazanacağımızdan şüphemiz hiç yok. Ülke ya özgürlüğe devam edecek ya da esarete. Cumhur ittifakı olarak göreve talibiz” şeklinde konuştu.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir