lastik hastanesi / funduszeue.info domain is for sale | Buy with funduszeue.info

Lastik Hastanesi

lastik hastanesi

Hastanedeki lastik kapanı sürücülere kabus oldu

&#;lkad&#;m ilçesinde ayn&#; kampüste yer alan Dr. Kamil Furtun Gö&#;üs Hastal&#;klar&#; ve Gö&#;üs Cerrahisi Hastanesi’nin ç&#;k&#;&#;&#;ndaki, Fizik T&#;p ve Rehabilitasyon Hastal&#;klar&#; Hastanesi'nin de giri&#;indeki araç lastik kapanlar&#;, iddiaya göre teknik bir sorundan dolay&#; araçlar&#;n lastiklerini patlat&#;yor. Ayn&#; bölgede araç lasti&#;i patlayan taksi sürücüsü, hastane çevresindeki kapanlar&#;n sorunlu oldu&#;unu, birçok vatanda&#;&#;n burada ayn&#; s&#;k&#;nt&#;y&#; ya&#;ad&#;&#;&#;n&#; ve yetkililer taraf&#;ndan müdahale edilmesi gerekti&#;ini söyledi. Kapanlar nedeniyle yeni lastik almak zorunda olduklar&#;n&#; ifade eden birçok sürücü, kapanlardaki sorunun çözülmesi için yetkililere ça&#;r&#;da bulundu.

“BUGÜN BEN&#;M YARIN SEN&#;N LAST&#;&#;&#;N PATLAR”

Kapan&#;n üstünden normal bir &#;ekilde geçerken lasti&#;inin patlad&#;&#;&#;n&#; ifade eden Kadir Keskin, “Kapan&#;n onar&#;lmas&#; laz&#;m. Burada büyük bir s&#;k&#;nt&#; var. Bugüne kadar birçok kapan&#;n üstünden geçtim ama böyle bir s&#;k&#;nt&#; ya&#;amad&#;m. Oras&#; çok keskin ve demirlerinin onar&#;lmas&#; laz&#;m. Bugün benim ba&#;&#;ma, yar&#;n ba&#;kas&#;n&#;n ba&#;&#;na gelecek. Ben buradan ilgililere sesleniyorum, bir an önce bu kapanlar&#; düzeltsinler” dedi.

Hastanedeki lastik kapan&#; sürücülere kabus oldu - Resim : 1

“YETK&#;L&#;LERDEN GEREKL&#; TEDB&#;R&#;N ALINMASINI &#;ST&#;YORUZ”

Lastik kapan&#;nda teknik bir hatan&#;n olabilece&#;ini, bunun gibi durumlar&#;n sürekli ya&#;and&#;&#;&#;n&#; dile getiren Mecit Azak, “Arkada&#;&#;n ba&#;&#;na gelen, yar&#;n bir gün bizim ba&#;&#;m&#;za da gelebilir. Yetkililerden gerekli tedbirin al&#;nmas&#;n&#; istiyoruz. Kapan ters de&#;il ama demek ki bir teknik hata var. Ç&#;k&#;&#;&#;nda lastikleri kap&#;yor” diye konu&#;tu.

Hastanedeki lastik kapan&#; sürücülere kabus oldu - Resim : 2

“YAZIK GÜNAH HASTALAR BURADA MA&#;DUR KALIYORLAR”

Bölgedeki kapanlardan dolay&#; birçok araç lasti&#;inin patlad&#;&#;&#;n&#; ve insanlar&#;n ma&#;dur oldu&#;unu anlatan Tar&#;k Talha ise “Yaz&#;k günah hastalar burada ma&#;dur oluyorlar. Burada bir sürü teker patlad&#;. &#;nsanlar ma&#;dur. Adam dalg&#;n oluyor normal &#;ekilde buradan geçiyor ama s&#;k&#;nt&#; ya&#;&#;yor. Normal &#;ekilde kapandan geçmeye çal&#;&#;sa da s&#;k&#;nt&#; ç&#;k&#;yor teker patl&#;yor” &#;eklinde konu&#;tu.

Hastanedeki lastik kapan&#; sürücülere kabus oldu - Resim : 3

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Gö&#;üs Hastal&#;klar&#; ve Gö&#;üs Cerrahisi Hastanesi yönetimi konuyla ilgili inceleme ba&#;lat&#;rken, Fizik T&#;p ve Rehabilitasyon Hastal&#;klar&#; Hastanesi Ba&#;hekimi Dr. Ahmet &#;smailoglu ise 5 ay önce kapanlar&#;n yenilendi&#;ini, daha önce böyle durumlar&#;n ya&#;and&#;&#;&#;n&#;, &#;u anda ise kapanla ilgili herhangi bir s&#;k&#;nt&#; olmad&#;&#;&#;n&#; söyledi.

Ortodontik Lastik Bant, Profesyonel Çevre Dostu Diş Lastik Bant Diş Hastanesi için adet Taşınabilir Kompakt

.

.

Ortodontik Lastik Bant, Profesyonel Çevre Dostu Diş Lastik Bant Diş Hastanesi için adet Taşınabilir Kompakt (1/8 inç)

Ortodonti için kullanılabilir, diş telleri için önemli bir aksesuar, dişler ve kemerler üzerinde hareket etmek için elastik kuvvet oluşturur. kullanım için adet lastik bant mevcuttur, değiştirme ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar çok funduszeue.info ve küçük boyutlu, saklanması ve taşınması kolay, çantanıza kolayca konabilir, profesyonel kullanım için mükemmeldir.Yüksek kaliteli kauçuk malzemeden yapılmış, iyi esneklik, güvenli ve çevre dostu, toksik olmayan, kullanım için funduszeue.infoj güvenli bir şekilde kapatılmıştır, dış toz ve kirden kaçının, sağlıklı ve hijyenik, düşünceli tasarım.

Beyan Edilen Özellikler

Ortodontik Lastik Bant, Profesyonel Çevre Dostu Diş Lastik Bant Diş Hastanesi için adet Taşınabilir Kompakt (1/8 inç)

En İyi Fiyatlar

Butler G-U-M Ortodontik Balmumu, Nane ()

Son

DİŞ eti ortodontik mumu, diş telleri ve teller gibi ortodontik cihazlara ve yardımcı kancalara, tüplere ve bağlara yapışarak rahatsızlığı gidermek için formüle edilmişfunduszeue.info�

Elazığ oto lastik ve jant sektörünün en öncü ve en çok tercih edilen firmalarından biri olan Ay-ka Lastik Hastanesi ailesi olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmetlerimizi sunmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Alanında uzman, deneyimli ve güler yüzlü ekibimizle beraber sizlere profesyonel bir hizmet sunuyoruz.

Sektördeki değişim ve yenilikleri yakından takip ederek sizler için daima en modern ve en iyi hizmetleri sizler için bir arada sunuyoruz. Birçok farklı marka ve modeli bünyemizde bulundurarak her araca uyumlu lastikler ile ihtiyacınız olduğu anda sizlere en hızlı hizmeti veriyoruz. Binek araç, SUV, kamyonet gibi farklı araç türlerine uygun olarak birçok farklı marka ile hizmet veriyoruz. Geniş ürün yelpazesinde geniş fiyat seçeneklerini bir arada tutarak sizlere geniş bir tercih yelpazesinde hizmet vermeyi vadediyoruz.

Uluslararası hizmet ve kalite standartları gereğince hareket ederek sizler için en iyi hizmetleri bir arada sunuyoruz. Sizlerin istek ve talepleri doğrultusunda kendimizi geliştirerek yüzde yüz müşteri memnuniyetine ulaşmayı hedefliyoruz. Yalnızca çalışma alanımızda değil aynı zamanda yol yardım hizmetimiz ile de yolda kalan, lastiği patlayan araçlarınıza yardım ulaştırarak sizlere her durumda yardım ulaştırmayı kendimize ilke edinerek hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Uygun fiyat avantajları ve profesyonel hizmet anlayışımız ile sizlere en iyi hizmet ve seçenekleri bir arada sunuyoruz. Bizlere iletişim bilgilerimizden ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Firma Etiketleri

  
Sami Oto Lastik ve Jantlar
Yeni-çıkma lastik ve jantlarla aracınızla yapacağınız seyahatlerde ki rahatlığı siz de yaşayın.
devam&#;n&#; oku »
 
Sami Oto Lastik sayesinde Yokohama'nın yaz, kış , performans ve Suv lastiklerine sahip olabilirsiniz. Aracınıza uygun lastikler Sami Oto Lastik'te.
devam&#;n&#; oku »
 
Kış yaklaştığında aklımıza gelen ilk şey lastik. Artık yaz-kış lastikleriniz ayrı olacak. Kış geldi ve lastik alacaksınız! Fiyatlarımız için
devam&#;n&#; oku »
 
• İthal Lastik Çeşitleri        •Yeni-Çıkma Lastik ve Jantlar
  

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası