cs 1.5 lan görmüyor / Counter Strike Bilgisayarların Birbirini Görmemesi Sorunu ve Çözümü

Cs 1.5 Lan Görmüyor

cs 1.5 lan görmüyor

Oyun Tasarımı Destek Sitesi

public bool reklamgosterildi = false;
private InterstitialAd interstital;

public void Start()
{
seafoodplus.infolize(InitializationStatus => { });
seafoodplus.infotInterstitial();
reklamshow();
}

void RequestInterstitial()
{
string reklamid = &#;REKLAM ID&#;;

seafoodplus.infotital = new InterstitialAd(reklamid);
AdRequest request = new seafoodplus.infor().Build();
seafoodplus.info(request);
}

void reklamshow()
{
if (reklamgosterildi == false)
{
if (seafoodplus.infoed())
{
seafoodplus.info();
reklamgosterildi = true;
}
}
}

Hocam oyunuma geçiş reklam kodları ekledim ve play store üzerinden güncelleme attım fakat geçiş reklamı çıkmıyor . Admob üzerinden reklam isteği geliyor ve eşleşiyor da fakat gösterim sıfır. Yukarıya kodlarımı ekledim herhangi bir hata mı yapıyorum ne yapmam gerekiyor ?

  • reklamshow fonksiyonunu RequestInterstitial&#;ın hemen akabinde çağırdığınız için, reklamın henüz sunucudan indirilmek için yeterince vakti olmamıştır. AdMob dersimde bunun için coroutine kullanmıştım, örneğin onu deneyebilirsiniz.

Windows 11 Geniş Ekran Uyumlu &#;Counter Strike &#; CS &#; Full İndir

bedava counter strike indir - Windows 11 Geni&#; Ekran Uyumlu

Nostaljiyi sevenler, eski internet kafe dönemlerini yad etmek isteyenler için harika f&#;rsat! Botlu, Windows 11 uyumlu ve geni&#; ekran destekli Half Life ve Counter Strike !  Oyunun kurulumu biraz teferruatl&#; ama takdir edersiniz, bu oyun en az 20 ya&#;&#;nda. Oyunun indirme paketini sömürüyorsunuz, içinden ç&#;kanlar&#; s&#;ra ile kuruyorsunuz ve yaz&#;mda payla&#;t&#;&#;&#;m detayl&#; ayarlar&#; yapt&#;ktan sonra waypoint’li CS haritalar&#;n&#; ve Jumbot (veya merkez) botlu Half Life oyununu çat&#;r çat&#;r oynamaya ba&#;l&#;yorsunuz.

>>WAYPO&#;NT ARAMAK &#;STEMEYENLER &#;Ç&#;N CS

HALF L&#;FE VE COUNTER STR&#;KE B&#;R ARADA!

S&#;ralama &#;u &#;ekilde; A&#;a&#;&#;daki ba&#;lant&#;dan oyunu oyunun tam paketini indirin.

>> TEK L&#;NK HL ve CS &#;ND&#;R

Counter Strike’&#; oynayabilmek için bilgisayar&#;n&#;za Half Life’&#; kurmak zorunda oldu&#;unuzdan Half Life’&#;n yer ald&#;&#;&#; tam paketi payla&#;&#;yorum..

&#;ndirme tamam ise kurulum s&#;ralamas&#; &#;öyle olacak;

1. Half Life Setup’&#; kurun (seafoodplus.info),
2. Ses düzeltmesini kurun (seafoodplus.info)
3. hlexe paketini kurun (CS klasörü içinde)
4. Counter Strike Setup’&#; kurun (seafoodplus.info)
5. CS Türkçe yamas&#;n&#; kurun (Turkce_seafoodplus.info)
6. CS Bot paketini kurun (CS Bot klasöründe seafoodplus.info)
7. CS Waypointleri yükleyin (seafoodplus.info içinde)
8. Bot Türkçe yamas&#;n&#; yükleyin (seafoodplus.info, seafoodplus.info)
9. Half Life Bot paketini kopyalay&#;n (Merkez isimli klasör rar’dan ç&#;kar&#;p C:\SIERRA\Half-Life içine kopyalay&#;n.)
Notebook geni&#; ekran yamas&#;n&#; yükleyin (Yaz&#; sonunda özel olarak anlatt&#;m.)
Counter Strike’a girip oyun ayarlar&#;ndan video modunu OpenGL, çözünürlü&#;ü × yap&#;n (Yaz&#; sonunda özel olarak anlatt&#;m.)
&#;ifre: Oyuna ilk giri&#;inizde sizden cd key &#;ifresi istenecektir, &#;ifreyi indirdi&#;iniz kurulum paketinde seafoodplus.info dosyas&#;nda bulabilirsiniz.

>> Half life-Counter Kurulum (Resimli Anlat&#;m)

Notebook Geni&#; Ekran Yamas&#;n&#;n Kurulumu!

Notebook için geni&#; ekran yamas&#;n&#; indirme paketinde payla&#;t&#;m. Kurulumuna dair bir belge de var orada. Fakat burada tekrar de&#;inmek gerekirse, yapaca&#;&#;n&#;z &#;ey &#;u;

seafoodplus.info paketini masaüstüne ç&#;karacak, içindeki seafoodplus.info dosyas&#;n&#; C:\SIERRA\Half-Life konumuna, seafoodplus.info dosyas&#;n&#; ise C:\SIERRA\Half-Life\valve klasörüne kopyalay&#;p yap&#;&#;t&#;racaks&#;n&#;z. Her iki dosyay&#; bu konumlara kopyalad&#;&#;&#;n&#;zda dosya de&#;i&#;im ekran&#; gelmeli ve her iki dosyan&#;n mevcut konumlara kopyaland&#;&#;&#;ndan emin olmal&#;s&#;n&#;z. (Windows 11 bilgisayar&#;mda dosyalar&#; sadece kes, yap&#;&#;t&#;r yaparak kopyalayabildim.)

Full HD Bilgisayarlarda Çözünürlük Ayarlama!

Oyunu notebook’lar için geni&#; ekran yapt&#;k ama muhtemelen Full HD ekranl&#; bilgisayar&#;n&#;zda oyunu açt&#;&#;&#;n&#;zda sol üstte ufak bir karede görüntülenecektir. Bu sorunun kesin çözümü içinde &#;unlar&#; yapaca&#;&#;z;

1- Masaüstündeki Counter Strike k&#;sayolunda sa&#; t&#;klay&#;n, Özellikler’e gidin, Uyumluluk sekmesinden oyunun Uyumluluk modunu Windows 8 yap&#;n.

2- Masaüstündeki Counter Strike k&#;sayolundan oyuna girin, oyun ufak kare &#;eklinde aç&#;ld&#;&#;&#;nda Ayarlar > Görüntü > Video Modlar&#; yolunu izleyerek, oyunun video modunu OpenGL, çözünürlü&#;ü de x olarak ayarlay&#;n ve tamam butonlar&#;na t&#;klayarak oyun ana ekran&#;na dönün.

&#;imdi ana ekranda CS Oyna veya Di&#;er Modlar&#; butonlar&#;na t&#;klayarak, Counter Strike veya KWS Bot için yeni oyun kurabilirsiniz. Yeni oyun kurdu&#;unuz an oyun geni&#; ekrana geçiyor ve menüler ekranda düzgün görüntüleniyorsa, art&#;k sorun kalmad&#; demektir.

Dikkat! Oyun çok eski bir sürüm oldu&#;undan menü ekranlar&#; geni&#; ekran olmaz, her iki kenarda siyahl&#;klar kal&#;r. Fakat oyunu oynamaya ba&#;lad&#;&#;&#;n&#;zda görüntü geni&#; ekrana tamamlan&#;r.

Sol üstte tak&#;lan menü ekran&#;! Bazen oyun kurarken ve oyun tam ba&#;larken menü ekran&#; sol kö&#;eye yap&#;&#;&#;k kalabilir. Bu durumu ya&#;arsan&#;z yapaca&#;&#;n&#;z &#;ey &#;u; o ekran&#; gördü&#;ünüz gibi ESC tu&#;una bas&#;n, menü ekran&#;na dönün ve sonra menüdeki Devam Et butonu ile aktif oyuna geri giri&#; yap&#;n.

Masaüstünde Counter Strike K&#;sayolu Olu&#;turma!

Oyunu kurarken asl&#;nda kar&#;&#;n&#;za bir seçenek gelir ve bu seçenek sayesinde masaüstüne Counter Strike k&#;sayolu olu&#;turabilirsiniz. Ancak olurda bu ekran&#; atlarsan&#;z, kurulum bittikten sonra oyuna nas&#;l girece&#;inizi bilemezsiniz. E&#;er böyle bir sorun ya&#;arsan&#;z çözüm &#;u;

Masaüstünde sa&#; tu&#; yap&#;n > k&#;sayol yazan ba&#;lant&#;ya t&#;klay&#;n > “Ö&#;enin konumunu yaz&#;n” yazan yerde bo&#; kutuya &#;unu yaz&#;n;

C:\SIERRA\Half-Life\seafoodplus.info -console -game cstrike

Tabi sizde C yerine D varsa ona göre ayarlay&#;n sonra ileriye t&#;klay&#;n, bir isim verip bitirin. Art&#;k masa üstünüzde direk Counter Strike ba&#;lant&#;s&#; mevcut olacak.

Counter Strike ’u Botlarla Oynama!

Kurulumu eksiksiz yaparsan&#;z ve waypoint dosyalar&#;n&#; do&#;ru &#;ekilde yüklerseniz waypoint’i olan tüm haritalar&#; botlarla oynayabileceksiniz. E&#;er bot say&#;s&#;n&#; artt&#;rmak isterseniz, oyun kurarken Max Oyuncu Say&#;s&#;n&#; istedi&#;iniz rakama ayarlay&#;n ve oyuna girdikten sonra otomatik ba&#;lanan bot say&#;s&#;na bakarak addbot komutu ile botlar&#; artt&#;r&#;n. Addbot komutu sadece maksimum oyuncu say&#;s&#; kadar çal&#;&#;&#;r, yani giri&#;te ayarlad&#;&#;&#;n&#;z rakam&#; iyi ayarlamal&#;s&#;n&#;z. Bot komutu girece&#;iniz ekrana klavyede TAB tu&#;unun üstündeki ” tu&#;undan ula&#;abilirsiniz.

E&#;er yukar&#;daki yöntemle devaml&#; u&#;ra&#;mak istemezseniz;

PODBot klasöründeki seafoodplus.info’yi not defteri ile aç&#;p, ve sat&#;rlardaki #min_bots 0 #max_bots 31 de&#;erlerinin ba&#;&#;ndaki # i&#;aretlerini kald&#;rarak minimum maksimum bot s&#;n&#;rlar&#;n&#; ayarlayabilir, ayr&#;ca oyun ba&#;lad&#;&#;&#; gibi otomatik kaç bot girsin istiyorsan&#;z, seafoodplus.info’de sat&#;rdaki # join automatically if you start a new map notunun ba&#;&#;ndaki # i&#;aretini kald&#;rarak, oyuna girecek otomatik bot say&#;s&#;n&#; artt&#;rabilirsiniz. (Normalde o metnin tam alt&#;nda 7 tane addbot komutu olmal&#;, siz bunu istedi&#;iniz rakama tamamlayacaks&#;n&#;z.)

Botlu Half Life için Merkez Bot Kullan&#;m&#;!

Half life’&#; botlu oynamak isteyenler &#;una dikkat etsin; Half Life paketinden ç&#;kacak olan seafoodplus.info dosyas&#;nda merkez klasörü var, bu klasörü oyunu kurdu&#;umuz yerde Half Life klasörü içerisine kopyalamal&#; ve sonra Counter Strike’a girip custom game üzerinden kws bot’a geçi&#; yaparak multiplayer oyun kurmal&#;y&#;z.

Custom game görünmüyorsa, hlexe dosyas&#;n&#; (üstteki yama paketinde) kurmad&#;n&#;z demektir. Bunlar&#; do&#;ru yaparsan&#;z Half life’&#; KWS-bot üzerinden botlarla oynayabilirsiniz..

Ayr&#;ca Notebook geni&#; ekran yamas&#;ndan sonra KWS Bot’un video ayarlar&#;n&#;n da OpenGL × &#;eklinde ayarl&#; olup oldu&#;unu kontrol etmelisiniz.

Oyun Limitini Ayarlama!

Oyunda 15 ki&#;i öldürdü&#;ünüzde harita sonlan&#;r ve oyun donar kal&#;r bu nedenle harita kurmadan önce a&#;a&#;&#;daki ayar&#; yapman&#;z gerekir. Multiplayer > Lan Game > Create Game > Advanced Options > Frag Limit say&#;s&#;n&#; yap&#;n.

&#;ndirdi&#;iniz hiçbir dosyada RAR &#;&#;FRES&#; yok!

Ayr&#;ca kurulum safhas&#; veya konudaki bilgiler size yetmediyse sayfan&#;n alt&#;ndaki yorumlar bölümünden önceki indirip kuran arkada&#;lar&#;n yorumlar&#;n&#; okuyun, yorumlarda sorular&#;n&#;z ve arad&#;klar&#;n&#;z yoksa yorum olarak sorun yard&#;m etmeye çal&#;&#;ay&#;m.

>> Counter Strike Otomatik Bot Paketi &#;le Full

Link Kontrol Tarihi: 7 HAZ&#;RAN

>>Counter Strike Uyarlamas&#; “Brutal Strike”
>>VR Özel Half Life Oyunu Half Life Alyx

Konu: Evden eve counter oynamak ???

  • , #1

    efe_ çevrimdışı

    Evden eve counter oynamak ???

    Merhaba arkadaşlar , evimden başka ildeki arkdaşımın evine counter nasıl oynarız takılmadan ? teşekkürler

  • , #2


  • , #3

    hakotech çevrimdışı
    hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hamachi kurun takılın

    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r


  • , #4


  • , #5

    efe_ çevrimdışı

    Server olarak nasıl yapılıyor peki arkadaşlar?


  • , #6

    efe_ çevrimdışı

    ip mizi mi weriyoruz karşı tarafa


  • , #7

    OyunYoneticisi Game Hosting , Counter-Strike Server Kiralama , Cs Serverları - Counter-Strike Serverlar

    Burdan iletişim adresini ekleyin ordan 20 30 lira olmasi lazim ordan server alin rahat rahat oynayiz ne kasma olur ne bişey


  • , #8

    Tayfun-E30 çevrimdışı
    Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Ayrica pointblacki bir deneyin derim


  • , #9

    Alicanrs çevrimdışı

    bilgisayarıma gir ordan program files gir valve ye içinde hlds var ona gir map şifre server ismi vs seç kur ölede oynayabilirsiniz ben öle oynuodum.. start diyince ip vs herşey karşına çıkıcak server kurulmuş olucaktır


  • , #10

    efe_ çevrimdışı

    Arkadaşlar yapamadık evden eve yaw ağ adını görmüyor yöntemler war onları da denedik olmuyor napmalıyız (((

  • , #11

    Jem89 çevrimdışı
    Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya sorayım bizim server'a noldu.. Cs atalım bulun bi server..

  • , #12

    UM çevrimdışı
    UM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bnede oynuorum bısey kurmana gerek yok counter yukle forumlarda var seafoodplus.info oynuorum takılma gıbı bısey soz konusu olamaz zaten serverları ındırıosun bı kere yukluosun bıdaha ugrasmıosun kendın server olursun sıfre koyarsın ıkınız oynarsınız bende hergun oynuorum

  • , #13


  • , #14


  • , #15


  • , #16


  • , #17

    efe_ çevrimdışı

    Arkadaşlar yardımcı olsanız injected kuruoruz counter'ı açmıyor hamachiden açıyoruz bağlanıyor diğer ilden arkadaşlar kendi evindekiler görüyorlar lan'da beni göremiyorlar vs not defteriyle dizin ekleniyormuş felan denedim onlarıda.. yolu yokmudur


  • , #18

    HondatugraL çevrimdışı
    HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşın pc deyım ya bnım pc ınternet kafede format yio garibim kantır yok bu zevksızlerde olsa taç pedle bıle oynardım yanı canım çekti 2 hafta sora pm den server atarım oynayalım antalyaya gıdıom masaustunden oynarız

  • , #19


  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir