samsung j3 görüntülü arama ayarları / HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)

Samsung J3 Görüntülü Arama Ayarları

samsung j3 görüntülü arama ayarları

Sevdiklerimizden uzakta olduğumuzda, onların bizim için ne kadar önemli olduğunu tam olarak hissederiz. Nüfusun çoğunluğu bunu Coronavirüs ile bağlantılı son sağlık krizi sırasında fark etti. Uygulamada, konuşamamak, sevdiklerini görememek veya dokunamamak derin bir yokluğa neden olur. Ancak gelişmiş ülkelerimizde cep telefonlarını ve interneti kullanarak iletişimde kalabildiğimiz için şanslıyız. Artık bir arama sırasında kişinizi görmek bile mümkün. Bu yazıda size açıklayacağız , Samsung Galaxy A20'unuzda görüntülü arama nasıl yapılır?

Bunun için öncelikle görüntülü aramaların ne olduğunu, ardından Google, ardından Facebook Messenger ve bu yazının sonunda da Skype sayesinde nasıl yapıldığını kısaca anlatacağız.

görüntülü arama yapma-Samsung-Galaxy-A20

Samsung Galaxy A20'da görüntülü arama nedir?

Samsung Galaxy A20'daki görüntülü görüşme aslında bir daralmadır. video konferans görüşmesi. Başlangıçta işletmeler ve profesyoneller tarafından kullanılan bir iletişim moduydu. Daha sonra zamanla bu, özellikle seyahat eden ve ailelerinden uzakta olan kişiler için Skype sayesinde mümkün oldu.

Bu tür bir arama, görüntünün sese eklenmesini içerir. Bu nedenle, onları aradığınızda bir kişiyi görebileceksiniz. Bunun için görüntünüzü muhabirinize iletmek için Samsung Galaxy A20'nizin ön kamerasını kullanmanız gerekecektir. Ayrıca kamerayı değiştirip telefonunuzun arka kamerasına geçerek çevrenizi göstermeyi de seçebileceksiniz. Bu tür aramaları yapmanıza izin veren, büyük çoğunluğu ücretsiz olan birkaç uygulama vardır. Her şeye rağmen, endişelenecek en önemli şey Samsung Galaxy A20 ile görüntülü arama yapmak için iyi bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacak. Bu mantıklı görünebilir, ancak iki muhabir arasında dijital ve ağır veri aktarımı yaptığımız için hücresel ağ yeterli değildir ve bu nedenle görüşme sırasında kesinti yaşamamak için 4G yakalamanız veya WiFi'de olmanız gerekecektir.

Google sayesinde ücretsiz görüntülü arama nasıl yapılır?

Alternatiflerden ilki, Google Duo'yu kullanarak ücretsiz arama yapın. Bu uygulama henüz çok popüler değil, ancak yerel Android uygulamasıdır, bu nedenle size görüntülü arama yapmak için Samsung Galaxy A20'nize hiçbir şey yüklememe seçeneği sunar. Bu uygulamayı kullanmak için aşağıdaki birkaç göstergeye göz atın:

  • Telefon rehberinize gidin.
  • Samsung Galaxy A20'nizden görüntülü arama yapmak istediğiniz kişiye tıklayın.
  • Şimdi kameralı logoya tıklayın.
  • Kullanım şartlarını kabul edebilir ve Google Duo hesabınızı oluşturabilirsiniz.
  • Kişinizin de aynısını yaptığından emin olun.
  • Aramayı başlatın ve üzerine resim, metin, filtre ekleyebileceğiniz, grup halinde görüntülü görüşme yapabileceğiniz akıcı bir sohbetin keyfini çıkarın

Facebook Messenger kullanarak ücretsiz görüntülü arama nasıl yapılır?

İkinci olasılık, Samsung Galaxy A20'niz ile görüntülü görüşme yapmak için gençler arasında en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger'ı kullanabilirsiniz. Bu uygulama artık nüfusun büyük bir kısmı tarafından SMS'den daha fazla kullanılıyor. Ayrıca geleneksel aramalar yapmak için kullanılır, ancak ek olarak Facebook Messenger uygulamasını ve Samsung Galaxy A20'nizi kullanarak görüntülü arama yapabilirsiniz.

  • Facebook Messenger uygulamasını Samsung Galaxy A20 cihazınıza indirin ve yükleyin.
  • Hesabınıza giriş yapın veya bir tane oluşturun.
  • Uygulamayı barda açın » arama  »Görüntülü olarak aramak istediğiniz kişinin adını yazın.
  • Görüşmeyi açmak için adlarına tıklayın, ardından aramayı başlatmak için kamera logosuna tıklayın. Google'da olduğu gibi grup görüntülü görüşmeleri yapabilirsiniz.

Skype kullanarak görüntülü arama nasıl yapılır?

Son olarak, piyasadaki en yeni ve en eski alternatif Skype'tır. Skype bir internet iletişim sistemidir. SIM kartı veya telefon numarası olmayan kişilerin yine de aramasını sağlar. Ancak bu sistem, ödüyor. Öte yandan, diğer uygulamalardan daha kararlı ve daha sezgiseldir. Samsung Galaxy A20'nızda Skype kullanarak görüntülü arama yapmak için şu birkaç adımı uygulamanız gerekir:

  • Skype uygulamasını Samsung Galaxy A20'unuza indirin ve yükleyin.
  • Henüz yapmadıysanız bir hesap oluşturun veya kendinize bağlanın.
  • Krediniz yoksa satın alın.
  • Aramak istediğiniz kişiyi rehberinizde bulun veya yoksa ekleyin.
  • Samsung Galaxy A20'unuzdan görüntülü aramayı başlatmak için üzerine tıklayın ve kamera şeklindeki logoya tıklayın.

Samsung Galaxy A20'nin kralı olmak için çok sayıda öğretici istiyorsanız, sizi kategorideki diğer eğitimlere başvurmaya davet ediyoruz: Samsung Galaxy A

Merhaba Bahaddin,

 

Android 11 sürümüne sahip cihazlarımızda görüntülü görüşme yapılabilmesi için VoLTE seçeneğinin etkin olması gerekir.

 

Cihazınızdan; Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar >Şebeke Modu içerisine giriş yaparak 3G/2G (WCDMA/GSM ) otomatik mod olarak seçmeniz gerekmektedir. VoLTE seçeneğini operatör üzerinden aktif edebilirsiniz.

 

• Telefon > Sağ üst köşedeki üç nokta > Görüntülü arama seçeneği > Her zaman sor ve varsayılan Telefon uygulaması seçerek kontrol edebilirsiniz.

 

• Bulunulan bölge yeterli sinyal alınamayan bir bölge olabilir. Farklı ve daha iyi sinyal alınan bir bölgede deneme sağlamanız gerekmektedir.


• Farklı bölgede süren bir durumda, farklı bir kişiye görüntülü arama denenmelidir. Görüntülü arama yapılacak olan karşıdaki kişi uygun bölgede olmadığı koşulda da görüntülü arama sağlanamamaktadır. Ayrıca aşağıda ki alanları da kontrol ediniz. 

 

Arama kısıtlama /Yönlendirme durumunun:

 

funduszeue.infon > Ayarlar > Numara engelleme kısmında numara kayıtlı olup olmadığı.

funduszeue.infon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Arama yönlendirme > Görüntülü aramalar > Devre dışı olmalıdır.
funduszeue.infon > Ayarlar > Diğer ayarlar > Giden aramayı engelleme > Görüntülü aramalar > Giden ve gelen tüm aramalar pasif olmalıdır.
funduszeue.infoöre ait app’den hat durumunun kontrol edilmesi. ( Örneğin Turkcelll için ; Digital Operator > Yardım > Mobil Arama Bağlantı Kontrolü)
funduszeue.infor > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Fabrika ayarlarına dön işlemi yapılmalıdır.

 

Tüm kontrollere rağmen sorun devam ettiği takdirde sim kart profilinin kontrolü, sıfırlanması için hizmet aldığınız operatörle görüşme sağlayınız.

 

Teşekkürler.
MOD

Android&#;de Gelen Arama Ekranının Görünmeme Sorunu Nasıl Çözülür?

Android kullanıcılarını en çok rahatsız eden problemlerden biri, telefonunun bir çağrı alıyor olması fakat ekranın hala kilitli bir durumda kalması. Yani telefon çalıyor fakat ekran bir türlü gelen arama ekranına dönmüyor ve arayanın kişinin kim olduğunu göstermiyor. Düşününce bile son derece gergin bir durum, ne yazık ki bu gergin durumu yaşayan pek çok Android kullanıcısı var. 

Elbette gelen arama ekranının görünmeme sorunundan tüm Android kullanıcıları muzdarip değil. Daha çok Xiaomi, Samsung, LG marka Android işletim sistemine sahip eski model cep telefonlarında yaşanan bir problem. Kullanıcı, gelen arama ekranını ve arayan kişiyi görmek için tuş kilidini açmak durumunda kalıyor ve ancak böyle bir yolla aramayı cevaplayabiliyor. 

Son derece rahatsız edici bir durum olmasına rağmen, sorunun çözümü de son derece basit. Gelen arama ekranını görmek için yapmanız gereken birkaç küçük bildirim ayarı var. Bildirim ayarlarını doğru bir şekilde seçerseniz, var olan sorunun ortadan kalkmaması için hiçbir neden yok.

Gelen arama ekranını görünür yapma:

Bildirim ayarları üzerinden gelen arama ekranı çözümü:

gelen arama, webtekno

Cep telefonunun çağrı alıyor olması fakat gelen arama ekranının görünmüyor olması, son derece can sıkıcı bir durum. Böyle bir durumdan muzdarip olan eski model Android işletim sistemine sahip cep telefonu kullanıcılarının uygulaması gereken yöntemlerden bir tanesi, bildirim ayarları üzerinden bu sorunu çözmektir. Cep telefonlarının markasına, modeline ve arayüz ekranına göre değişiklik gösterse de, temel olarak tüm Android işletim sistemli cep telefonlarında benzer bir işlem yapmak yeterli olacaktır.

  • Cep telefonunuzun “Ayarlar” bölümü açın.
  • Buradan “Arama Ayarları” bölümüne girin.
  • Uygulama Bildirimleri” seçeneğine dokunun.
  • Karşınıza çıkan bildirim onaylarından hangilerinin kapalı olduğuna bakın.
  • Bildirimleri açın, önceliği “Acil” olarak belirleyin.
  • Ses ve titreşim bildirimlerini açın.
  • Gerekli tüm izinlerin açık olduğundan emin olun.
  • İşlem tamam.

Arama ayarlarında bulunan bildirim ayarlarına gerekli tüm izinleri verdiğinizden eminseniz, gelen arama ekranını görememe sorununuz çözülmüş olacaktır. Eğer sorun hala devam ediyorsa, telefonunuzu yeniden başlatmayı tercih edebilirsiniz. Bu basit yöntemi kullanan çoğu kullanıcının sorunu çözümüştür fakat problem devam ediyorsa, deneyebileceğiniz bir yol daha var.

Uygulama üzerinden gelen arama ekranı çözümü:

gelen arama, phone dialer, webtekno

Gelen arama ekranının görünmeme sorunu çoğu Android işletim sistemli cep telefonunun bildirim ayarlarında yapılacak birkaç değişikle kolayca çözülürken, bazı cihazlarda bu sorunun çözümü için farklı bir uygulama indirmek gerekebiliyor. Özellikle Android Pie işletim sistemi tabanlı bir cep telefonuna sahipseniz, Phone Dialer gibi bir mobil uygulama indirerek, gelen arama ekranı görememe sorununuzu çözebilirsiniz. 

  • Phone Dialer uygulamasını indirin.
  • Gerekli kurulumu yapın ve izinleri onaylayın.
  • Uygulamanın “App Info” bölümüne girin.
  • Buradan “Notifications” bölümünü açın.
  • Incoming Calls” ayarlarına girin.
  • Behaviour” seçeneğine dokunun.
  • Bildirim önceliğini acil olarak seçin.
  • Make sound and pop up” seçeneğine dokunarak bildirim ayarlarını açın.
  • İşlem tamam.
  • Cep telefonunuzu yeniden başlatmayı tercih edebilirsiniz.

Phone Dialer APK indir:

Eski model Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında sıklıkla görülen bir problem olan gelen arama ekranının görünmeme sorununun çözümü için sunulan iki farklı yöntemden dilediğinizi seçebilirsiniz. Yöntemlerdeki adımları doğru bir şekilde uygularsanız, sorunun çözülmemesi için hiçbir neden yok. Eğer yöntemleri uygulamanıza rağmen sorun hala devam ediyorsa, cep telefonunuzu yeniden başlatmak ve yöntemleri en baştan uygulamak doğru bir yol olabilir sizin için.

Emoji İle Tepki Ver

17

Samsung Galaxy J3 - Özellikler

Baş SAR Değeri (AB)

SAR değeri, mobil cihaz kulağa konuşma pozisyonunda tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. Avrupa'da mobil cihazlar için SAR değeri sınırı olarak 10 gramlık insan dokusu üzerinde 2 W/kg kabul edilmiştir. Bu standart CENELEC tarafından IEC standartlarına uygun olarak tespit edilmiştir ve yılında yayınlanan ICNIRP'nin yönergeleri ile uyumludur.

W/kg (Watt/kilogram)Vücut SAR Değeri (AB)

SAR değeri, mobil cihaz kalça bölgesi hizasında tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. Avrupa'da mobil cihazlar için SAR değeri sınırı olarak 10 gramlık insan dokusu üzerinde 2 W/kg kabul edilmiştir. Bu standart CENELEC tarafından tespit edilir ve yılında yayınlanan ICNIRP'nin yönergeleri ve IEC standartları ile uyumludur.

W/kg (Watt/kilogram)Baş SAR Değeri (ABD)

SAR değeri, mobil cihaz kulağa yakın tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. ABD için kabul edilen azami değer, 1 gramlık insan dokusu üzerinde W/kg'dir. ABD'de mobil cihazlar CTIA tarafından denetlenir, FCC tarafından ise, test edilerek SAR değerleri tespit edilir.

W/kg (Watt/kilogram)Vücut SAR Değeri (ABD)

SAR değeri, mobil cihaz kalça bölgesi hizasında tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. ABD için kabul edilen azami değer, 1 gramlık insan dokusu üzerinde W/kg'dir. Bu değer FCC tarafından tespit edilir, CTIA tarafından mobil cihazların bu standarda uyup uymadığı denetlenir.

W/kg (Watt/kilogram)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası