1.5 metre altın zincir fiyatı 22 ayar / ZİNCİR KOLYE Modelleri ve Fiyatları | Atasay

1.5 Metre Altın Zincir Fiyatı 22 Ayar

1.5 metre altın zincir fiyatı 22 ayar

22 Ayar Altın Kolyeler

Göz Alıcı 22 Ayar Altın Kolyeler ve Şık Modeller Altınbaş Farkıyla Sizlerle!

22 ayar altın kolyelerAsırlar boyu güzelliğin simgesi olmuş altın, kadınların en çok tercih ettiği aksesuar olan kolyelerle birleşerek büyüleyici bir uyum yakalıyor. Çeyrekli kolye Cumhuriyet altını kolye modelleri arasında her kadının stiline uyum sağlayabilecek farklı modeller bulunuyor. 22 ayar altından oluşan kolyeler, her tarza uyum sağlayacak tasarımlara sahip. 22 Ayar Altın kolyeler, kombinlerine şık bir dokunuş katmak isteyen kadınlara göre, Altınbaş farkıyla tasarlanıyor. Bu kategorideki benzersiz el işçiliğiyle üretilen tüm kolyeler, 22 ayar altından oluşuyor.

 

22 Ayar Altın Kolyeler, kullanıcının zevkleri göz önünde bulundurularak farklı şekil ve modellerde oluşturuluyor. Genellikle daha dini ve otantik tasarımlarıyla doğu kültürüne yakın olan 22 ayar altın kolyeler, günümüzün özel el işçilikleri ile her kesimden insanın beğenisine sunuluyor. Siz de bu zarif birleşimi, en özel anlarınızda üzerinizde taşımak ya da sizin için eşsiz birine hediye etmek istiyorsanız, modellerimize göz atabilirsiniz.

 

Çeyrek altınlı kolye modellerini aynı zamanda özel günlerinizde sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Doğum günü, nişan, düğün ve pek çok farklı özel gün için tercih edebileceğiniz 22 ayar kolye modelleri sayesinde özel anlarınızın her zamankinden daha özel olmasını sağlayabilirsiniz.

 

22 ayar altın kolye modelleri ve fiyatları seçeceğiniz ürünün modeline göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak Altınbaş’ın 22 ayar altın koleksiyonlarında her kişinin bütçesine uyum sağlayabilecek farklı seçenekler bulunuyor. Değerli ve bir ömür boyu kullanılabilecek değerli mücevherler arıyorsanız siz de 22 ayar altın kolye modellerini inceleyebilirsiniz.

 

22 ayar altın kolye fiyatları arasında ürün tasarımına göre değişen seçenekler bulabilirsiniz. Her biri modaya uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanan özel 22 ayar altın kolye modelleriyle zamansız bir şıklığın kapılarını aralayabilirsiniz. Altınbaş’ın mücevher tasarımı konusundaki tüm tecrübesini ve deneyimini yansıttığı 22 ayar altın kolyeleri inceleyerek uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz değerli takılara sahip olabilirsiniz.

 

Altınbaş'ın birbirinden şık pırlanta kolye , altın kolye, sonsuzluk kolyesi gibi farklı aksesuar modelleri ve çeşitleri için Altınbaş mağazaları ile tanışabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan deprem sonrasında altın fiyatları yükselişte. 1 Metre zincir 22 ayar fiyatı ve yarım metre halep zincir fiyatını sizler için güncelledik. 1 Metre Halep zinciri kaç gram gelin birlikte inceleyelim.

Halep zinciri 1 metre fiyatı yılında 35 gram için 51, TL olarak satışa sunulmaktadır. Halep zincirinin ağırlığına göre 1 metrelik versiyonları için 30 gram olanlarının fiyatı yaklaşık TL daha uygundur.

Halep zinciri metre bazında 1 metre, metre ve 2 metre olarak satılmaktadır. 22 ayar altından yapılan Halep zincirinin gramajına göre fiyatları değişmektedir.

1 metrelik bir Halep zincirinin en az 30 gram olduğu bilinmektedir. Yazımızın devamında Halep zinciri ürünlerinin 1 metre, metre ve 2 metre olanlarının fiyatları hakkında merak edilen detaylara ulaşabilirsiniz.

ÜRÜN ADIÜRÜN FİYATI
1,5 Metrelik 22 Ayar Altın Zincir,90 TL
22 Ayar Altın Halep Zinciri Metre 46 Gram,00 TL
1 Metre 22 Ayar Altın Halep Zinciri 35 Gram,00 TL

Halep Zinciri 1,5 Metre Fiyatı

Halep zinciri 1,5 metre fiyatı 46 gram için 68, TL olarak satıştadır. Halep zincirinin 1,5 metrelik versiyonunun gramajı ise 44 gram ile 47 gram arasındadır. Gramaja bağlı olarak fiyatta ufak değişiklikler olabilir.

Halep zinciri ürünlerinin 22 ayar olarak 1,5 metre için fiyatı 68, TL olarak satışa sunulduğu bilinmektedir.


Daha fazla ilgili içerik;


Metre Altın Zincir Fiyatı

 Metre Altın Zincir Fiyatı

1,5 metre altın zincir fiyatı 22 ayar altın için 60, TL olarak satışa sunulmaktadır.

Altın zincirin el işçiliği ücreti nedeni ile fiyatta değişkenlikler olabilmektedir. Bununla birlikte 22 ayar altın zincir fiyatlarını hesaplarken 22 ayar altının gram fiyatı üzerinden aradığınız zincirin gramajına göre hesaplama da yapabilirsiniz. 

2 Metre Halep Zinciri Kaç Gram

2 Metre Halep Zinciri Kaç Gram

2 Metre halep zinciri kaç gram, 2 metre 22 ayar Halep zinciri yaklaşık olarak 60 gramdır. Bununla birlikte gram olan versiyonlarını da bazı kuyumcularda bulmak mümkündür. Halep zincirinin metrelik olanlarının gramajları kuyumcudan kuyumcuya çeşitlilik gösterebilse de genellikle 60 gram olarak satılmaktadır.

Genellikle en çok satılan Halep zinciri ürünlerinde metre başına 30 gramlık bir ağırlık hesaplanmaktadır. Bu ağırlıklar gram aşağı ya da yukarı olabilmektedir. Ürün bazında küçük gramaj farklılıkları olabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası