toker apart / Toker Apart Otel - Fırsat Bu Fırsat

Toker Apart

toker apart

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Diğer Oda Fiyatlarını Gör

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Atmosfer iyi.'

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Ayaş Mah. Atatürk Cad. Erdemli Mersin

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Toker Apart Erdemli

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

85 yorum / değerlendirme

'Atmosfer iyi.'

2/5 Ortalama

Neredekal.com

20.07.20

Misafir

Sadece fiyatı uygun

5/5 Mükemmel

Neredekal.com

02.07.20

Misafir

Kaliteli bir yer

Bir kaç gün tatil fırsatı yakaladık ve yorumlar üzerine toker apartı tercih ettik gerçekten yorumlar gibi gayet nezih kaliteli bir yer deniz sahil bir harika sosyal mesafe düşünülerek ikişer kişilik yerler ayarlanmış çok temiz odalar geniş ve ferah biz çok memnun kaldık Yahya beye ilgisinden dolayı teşekkürler

Tesis Cevabı

Teşekkür ederiz Esra Hanım, yine bekleriz.

4/5 Mükemmel

Neredekal.com

30.06.20

Misafir

Sahili çok iyi

Öncelikle pandemi sürecine duyarlı oldukları için teşekkür ederim. Temizlik ve ev eşyaları söylenildiği gibi sterilize ediliyor.Fiyatlar 6 kişinin konaklayacağı bir yer için gayet iyi. Sahili çok iyiydi; şezlonglar için bile sosyal mesafe düşünülmüş. Yahya beye teşekkür ederiz, iyi çalışmalar dileriz.

Tesis Cevabı

Teşekkür eder, iyi günler dileriz beyefendi.

5/5 Mükemmel

Neredekal.com

14.06.20

Misafir

Fiyatlar gayet makul

Yorumları okuyarak Toker Apart’ı tercih ettik. İlgi, alaka ve temizlik her şey anlatıldığı gibi. Yemişkumu’nun denizi bir harika. Fiyatlar gayet makul. Yahya Bey’e ilgisinden dolayı teşekkürler.

Tesis Cevabı

Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tekrardan görüşmek dileğiyle.

5/5 Mükemmel

Neredekal.com

25.08.19

Gülizar Koçak

Denizi mükemmel

Her sene tatil için Mersin’e geliriz, bu sene tercihimiz Toker Apart oldu. Diğer geldiğimiz apartlardan çok daha çok daha büyük ve ferahtı. Oda değil gerçekten ev büyüklüğünde. Otel U şeklinde ve biraz içeride kalıyor, o yüzden güven içinde çocuklarımızı rahatça bahçeye gönderebildik, denizle arasında sadece yol var ve denizi mükemmel. Sadece kum. Çocuklarımız çok rahat etti, biz de çok keyif aldık. Fırın, market, restoran, her yer elinizin altında. Balkonda mangal yapabilme imkanınız var. Bu fiyata bu tatil bence mükemmeldi. Biz çok memnun kaldık. İlgilerinden dolayı Yahya Bey’e teşekkürler, tekrar görüşmek üzere.

Otel Hakkında

Toker Apart, Mersin, Erdemli Ayaş'da bulunmaktadır. Odalar konforlu ve geniştir. Daireler iki ayrı odadan oluşmaktadır. Otelin kullanışlı mutfağı, misafirler için tasarlanmıştır. Her odada duş, klima, TV, uydu, wireless internet bağlantısı, buzdolabı, mutfak araç gereçleri, oturma grupları bulunmaktadır. Odalar deniz manzaralıdır. Otel tüm yıl açıktır. Otel odaları düzenli olarak temizlenmektedir. Tesise evcil hayvan kabul etmemektedir. Otel, her yaş çocuk kabul etmektedir. Otel çevresinde çocuk parkları bulunmaktadır. Toker Apart'ta mutfak olduğundan dileyen misafirler yemeklerini kendileri hazırlayabilirler. Otel yakınlarında restoran ve kafeler bulunmaktadır. Ayrıca yakında süpermarket bulunmaktadır. Ayaş Plajı'na ve tüm ulaşım olanaklarına yakındır. Plajda şemsiye ve şezlonglar bulunmaktadır. Otelde 24 saat resepsiyon, kuru temizleme, çamaşırhane ve sigara içmek için özel alanlar bulunmaktadır. Nakit veya kredi kartlarıyla ödeme yapma imkanı da sağlamaktadır. Otelde eczane dolabı ve yangın tüpü bulunmaktadır. Toker Apart, Elaiussa Sebaste'ye 971 metre, öküzlü ören Yeri'ne 926 metre, Adam Kayalar'a 4 km, TüYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'ne 116 km, Lanora Turizm'e 190km mesafede yer almaktadır. Mersin ile İstanbul arası 944 km'dir. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak 10 saat 4 dakika sürmektedir. Uçak ile seyahat etmeyi planlayan misafirler, yolculuklarını yaklaşık olarak 1 saat 24 dakika gibi bir sürede tamamlayabilirler. Toker Apart bünyesinde araçlı misafirler için otopark bulunmaktadır.

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Toker Apart Erdemli

Sıkça Sorulan Sorular

Toker Apart Erdemli için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Toker Apart Erdemli için 1 gecelik ortalama fiyat 650.00 TL - 1500.00 TL aralığındadır.

Toker Apart Erdemli için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Toker Apart Erdemli odalarında Ocak, Mutfak Eşyaları, Mutfak, Dolap, Masa bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Toker Apart Erdemli için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Toker Apart Erdemli için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Toker Apart Erdemli için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Toker Apart Erdemli için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Evcil Hayvan Girebilir, Çamaşırhane, Havaalanı Servisi, Restoran olmasıdır.

Toker Apart Erdemli Covid sertifikalı bir tesis midir?

Toker Apart Erdemli güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.

How to get to Toker Apart Otel in Erdemli by Bus?

Public Transit to Toker Apart Otel in Erdemli

Wondering how to get to Toker Apart Otel in Erdemli, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Toker Apart Otel with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Toker Apart Otel in real time.

Looking for the nearest stop or station to Toker Apart Otel? Check out this list of stops closest to your destination: 52041 - Ayaş Merkez.

Bus:170

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Toker Apart Otel easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Toker Apart Otel easy, which is why over 1.5 million users, including users in Erdemli, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares to Toker Apart Otel, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Erdemli, Adana - Mersin

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir