mersin vif ankara otogar telefon / Mersin Vif Turizm l Telefon Numarası l Otobüs Bileti l

Mersin Vif Ankara Otogar Telefon

mersin vif ankara otogar telefon

Mersin Vif Turizm Ankara ( Aşti ) Şubesi

Kurulduğu günden bugüne hizmet kalitesini aynı ölçüde devam ettiren Mersin Vif Turizm, yenilikçi tutumuyla kalite standardını en iyi şekilde koruyor. Kendi içinde yaşadığı ilklerin heyecanını yolcularına da aktaran Mersin Vif, hem misafirlerinin hem çalışanlarının haklarına aynı ölçüde saygı duyuyor. İnsanlığa ve çevreye karşı duyarlı bir tutum sergileyen Mersin Vif Turizm, Akdeniz Bölgesi ile Türkiye&#;nin iç bölgelerini, Türkiye&#;nin batı bölümündeki illerini ve Marmara Bölgesi&#;nin büyük sanayi kentlerini birbirine bağlıyor. Mersin Vif Turizm, Akdeniz&#;in bereketli topraklarından Ankara&#;nın bozkır alanlarına ve oradan da Türkiye&#;nin batı sahillerine, Ege ve Marmara&#;ya kadar uzanan geniş bir ulaşım ağına sahip.

Firma olarak;

&#; Konuklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini çok iyi tespit ederek karşılamak, güvenli ve rahat yolculuk yapmalarını sağlamaktır.

&#; Yenilikçi ve yaratıcı uygulamalar yaparak kurulduğu günden bu yana ilkleri uygulayan firma olan Mersin Vif Turizm, çalışanları ile birlikte yaratmış olduğu sinerji ile takım ruhunu hizmetlerine en verimli şekilde yansıtmaktadır.

&#; Hizmet ve verimlilikte kalitesini arttırmak için profesyonel danışmanları ile çalışan firmamız gerek şirket içi gerek yolculuklar sırasında meydana gelen aksamaları anında tespit ederek önleyici ve düzeltici önlemler almaktadır.

Çağrı Merkezi  10 20

Mersin Vif Turizm Şubeleri

  Gizlilik Bildirimi İletişim

Her hakkı saklıdır. Türkiye Otobüs Firmaları © -

Türkiye Otobüs Firmaları Facebook Sayfası Türkiye Otobüs Firmaları Twitter Sayfası turkiyeotobusfirmalari instagram

Bu sitenin içeriği telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Yazılı izin alınmadan kullanılamaz.

Mersin Vif Turizm Ankara Şubeleri Telefonları

mersin vif

MERSİN VİF TURİZM (Ankara, Aşti Otogarı)

Mersin Vif Turizm Ankara Aşti Otogarı telefon numarası, şehir içi servis güzergahları, şehirler arası otobüs seferleri güzergahları, otobüs bileti fiyatları, otobüs sefer saatleri.

Ankara > Mersin > Ankara Otobüs Bileti
Ankara > Mersin > Ankara Otobüs Firması

Mersin Vif Ankara Aşti Otogarı Servis;

Ankara' da otogardan şehir içine servis hizmeti, BUGSAŞ - AŞTİ KOOP (S.S. Ankara Otobüs ve Otogar İşletmecileri İşletme Kooperatifi) nin araçları ile ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Türkiye'nin her yerinden;

Mersin Vif İletişim:

Hakkımızda 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir