mavi boncuk gösterisi / 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Mavi Boncuk Gösterisi

mavi boncuk gösterisi

Emel Sayın, Miniklerle "Mavi Boncuk"u Seslendirdi

Ünlü sanatçı Emel Sayın, Bostancı Kültür Merkezi'nde verdiği konserle izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun da gösterileriyle renk kattığı gecede Sayın, Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu ile birlikte Mavi Boncuk şarkısını seslendirdi.

Ünlü sanatçı Emel Sayın Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen 'Aşkın Sihirli Şarkıları' isimli bir konserde sevenleriyle buluştu. Yaklaşık üç saat sahnede kalan ünlü sanatçıya, 40 kişilik bir orkestra eşlik etti. Sürprizleriyle izleyiciyi şaşırtan Emel Sayın, hayranlarına sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Konserin birinci bölümünün sonunda sahneye çıkan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Horon gösterisi ile izleyicilerden büyük beğeni topladı.

EMEL SAYIN'DAN BAŞKAN HASAN AKGÜN'E TEŞEKKÜR

Nefes kesen konserin ikinci bölümüne"Mavi Boncuklarım" diye adlandırdığı Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu topluluğunun 25 kişilik çocuk korosu ile çıkan Emel Sayın miniklerle birlikte şarkı söyledi. Ellerinde mavi boncuklarla seyircilerin arasından sahneye çıkan çocuklar, Emel Sayın ile birlikte "Mavi Boncuk" şarkısını seslendirdiler. Konukları ve ünlü sanatçıyı duygulandıran çocuklar büyük alkış aldı.

Çocukları bir süre sahnede kalan Emel Sayın, geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Her Çocuk Mavi Boncuk" adlı konserle kendi eserlerini seslendiren 90 çocuk ile sahneyi paylaşmıştı. O atmosferi Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduran konuklara anlatan Emel Sayın, sanata ve sanatçıya değer veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e böyle nesillerin yetişmesinde emeği geçtiği için teşekkür etti.

NOSTALJİ ARABA İLE FİNAL

Ünlü sanatçı, finalde sahneye kendisi için özel olarak hazırlanan özlemli bir araba ile çıktı. Emel Sayın'ı araba içerisinde gören seyirciler, ayakta alkışlayıp şarkıya eşlik etti. Sayın, izleyicilerine şu sözlerle veda etti: "Artık otomobilim de geldiğine göre, biz buradan ayrılalım, eve gitme vaktidir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika›Magazin›Emel Sayın, Miniklerle 'Mavi Boncuk'u Seslendirdi - Son Dakika

Çarşamba, 26 Nisan

K&#;rcaali'de co&#;kulu &#;ocuk Bayram&#; konseri K&#;rcaali &#;mer L&#;tfi K&#;lt&#;r Derne&#;i ile T&#;rk K&#;lt&#;r ve Sanat Derne&#;i'nin (T&#;RKSAD) ortak organizasyonuyla d&#;n ak&#;am K&#;rcaali'de 23 Nisan T&#;rkiye Cumhuriyeti Ulusal Egemenlik ve &#;ocuk Bayram&#; co&#;kuyla kutland&#;.

Programda K&#;rcaali &#;mer L&#;tfi K&#;lt&#;r Derne&#;i'nin &#;at&#;s&#; alt&#;ndaki Y&#;ksel Esen ve Nilg&#;n Ahmet'in y&#;netmenli&#;inde faaliyet g&#;steren &#;ocuk Folklor Ekibi ve K&#;rcaali T&#;rk Halkoyunlar&#; ve T&#;rk&#;leri Ekibinin sundu&#;u Rumeli oyunlar&#;n&#;n yan&#; s&#;ra derne&#;in solistleri de canl&#; orkestra e&#;li&#;inde t&#;rk&#;ler ve &#;ark&#;lar s&#;yledi. Konserde yakla&#;&#;k &#;ocuk ve gen&#; yetenek sahne ald&#;. K&#;rcaali Belediye K&#;lt&#;r Merkezi salonunu t&#;kl&#;m t&#;kl&#;m dolduran muhte&#;em konseri t&#;m b&#;lgeden yakla&#;&#;k ki&#;i izledi. Onlar&#;n aras&#;nda pek &#;ok k&#;&#;&#;k &#;ocuklarla gelen izleyicilerin de olmas&#; g&#;zden ka&#;mad&#;.

Konsere te&#;rif eden konuklar aras&#;nda T&#;rkiye Cumhuriyeti Filibe Ba&#;konsolosu H&#;seyin Ergani, K&#;rcaali Belediye Ba&#;kan&#; M&#;h. Hasan Azis ve Yunanistan G&#;m&#;lcine Bat&#; Trakya T&#;rk &#;&#;retmenler Birli&#;i Ba&#;kan&#; Sami Ali Toraman ve ba&#;ka konuklar haz&#;r bulundu.

Habibe Halilibrahim'in sunuculu&#;unu yapt&#;&#;&#; konser program&#; K&#;rcaali T&#;rk Folklor Ekibinde yer alan k&#;zlar&#;n sundu&#;u &#;iftetelli dans&#; ile ba&#;lad&#;. Ard&#;ndan &#;ocuk folklor Ekibinde yer alan minikler, "&#;nce Giyerim &#;nce" oyun havas&#; g&#;sterisi sundu. Daha sonra ak&#;amki konserde ilk defa sahneye &#;&#;kan k&#;&#;&#;k solist Engin Emin s&#;yledi&#;i "Sallasan Sallasana" t&#;rk&#;s&#;yle ses yetene&#;ini, Alara Rasim ise kendi giri&#;imiyle haz&#;rlad&#;&#;&#; modern bir dans g&#;sterisiyle bir kez daha dans yetene&#;ini sergiledi. Derne&#;in sevilen solistlerinden Aysun Ahmet, bu programda seslendirdi&#;i "Remziyem", "Bah&#;e Duvar&#;", "Telgraf&#;n Tellerine" t&#;rk&#;leri ve "Mavi Boncuk" &#;ark&#;s&#; ile sahne ald&#;.

D&#;n ak&#;am &#;mer L&#;tfi Derne&#;i'nin konserinde ilk defa sahne alan minik Bertu M&#;m&#;n'&#;n muhte&#;em zeybek oyunu izleyicilerden b&#;y&#;k be&#;eni kazand&#;. Ard&#;ndan K&#;rcaali T&#;rk Folklor Ekibinde yer alan gen&#;ler, muhte&#;em zeybek oyunu g&#;sterisi sundu.

Derne&#;in sevilen solistlerinden &#;layda &#;evket, muhte&#;em bir sahne performans&#;yla seslendirdi&#;i "Karamela" ve "Yapar&#;m Bilirsin" &#;ark&#;lar&#;yla b&#;y&#;k be&#;eni toplad&#;.

Daha sonra K&#;rcaali T&#;rk Folklor Ekibinin Trakya dans&#;n&#;n ard&#;ndan sahne alan k&#;&#;&#;k solistlerden Duygu Emin "Cebelli K&#;z" ve "Zilli Ma&#;a" t&#;rk&#;lerini s&#;yledi. Programda yer alan S&#;rpriz Modern Dans Grubu ise modern dans g&#;sterisiyle gen&#;leri co&#;turdu. Ard&#;ndan gen&#; yetenek &#;a&#;la Birol bu defa "&#;emberimde G&#;l Oya" ve "&#;it &#;it" t&#;rk&#;leriyle programda yer ald&#;.

Program K&#;rcaali T&#;rk Folklor Ekibinin sergiledi&#;i muhte&#;em bir Rodop dans&#;yla devam etti. Gen&#; yetenek Aysu Ahmet'ten sonra tekrar sahne alan K&#;rcaali T&#;rk Folklor Ekibi, yeni bir Rumeli dans&#; g&#;sterisiyle izleyicilerden b&#;y&#;k be&#;eni kazand&#;.

Bununla yakla&#;&#;k iki saat s&#;ren konser program&#; sona erdi. T&#;m amat&#;r sanat&#;&#;lar, sergiledikleri muhte&#;em t&#;rk&#; ve &#;ark&#; performanslar&#;yla izleyicilere keyifli anlar ya&#;att&#;lar, K&#;rcaalilerin g&#;n&#;llerini bir kez daha fethettiler.

Program&#;n sonunda organizat&#;rlere t&#;m amat&#;r sanat&#;&#;lara Filibe Ba&#;konsolosu H&#;seyin Ergani, Belediye Ba&#;kan&#; Hasan Azis, Bat&#; Trakya T&#;rk &#;&#;retmenler Birli&#;i, Cebel (&#;eyhcuma) Belediye Ba&#;kan&#; Bahri &#;mer, Hak ve &#;zg&#;rl&#;kler Hareketi (H&#;H) K&#;rcaali &#;l&#;e Te&#;kilat&#;, Sorumluluk, &#;zg&#;rl&#;k ve Ho&#;g&#;r&#; &#;&#;in Demokratlar (DOST) Partisi Genel Ba&#;kan&#; L&#;tfi Mestan ve, K&#;rcaali Haber gazetesi taraf&#;ndan birer sepet &#;i&#;ek sunuldu.

&#;ocuk Bayram&#; kutlamas&#; t&#;m &#;ocuklar&#;n sahnede hep beraber Hayat Bayram Olsa &#;ark&#;s&#;na e&#;lik etmeleriyle son buldu.


Diğer Fotoğraflar

Kaynak: Resmiye M&#;M&#;N

DİĞER HABERLER

Geri dön

Kategoriden diğer haberler


 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir