özel trakya hastanesi randevu / Edirne Özel Trakya Hastanesi - Randevu - Tahlil Sonuçları - Adres - Telefon

Özel Trakya Hastanesi Randevu

özel trakya hastanesi randevu

Özel Trakya Hastanesi

Özel Trakya Hastanesi

Edirne’de özel hastaneciliğin öncüsü olan Özel Trakya Hastanesi olarak; sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlar ve atılımlarla yolumuzda güvenli adımlarla ilerliyoruz. Yeni ve gelişen teknoloji ile sağlık portföyünü oluşturarak hastalarımıza her daim yüksek kalite standartlarında sağlık hizmeti vermek ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için 7 / 24 çalışıyoruz.
21. yüzyılın getirdiği sistem ve yönetim anlayışını uygulayan; daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta, daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle yeniden yapılanan; tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamaları yakından takip eden; modern teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde barındıran Hastanemiz;
41 Adet Yatak Kapasitesi,
Maxi Suit ve Konforlu Suit Odaları,
2 Ameliyat Salonu,
12 Poliklinik,-Yüksek Donanımlı Görüntüleme Ünitesi,
Laboratuvar ve Mikrobiyoloji Ünitesi,
Tam Teşekküllü Fizik Tedavi Ünitesi,
Yoğun Bakım Üniteleri ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi,
7 gün 24 Saat Çalışan Acil Servisi,
İle bugün gelinen noktada alanında öncü bir kuruluş olmuştur.
Kendini sağlığa adayan Özel Trakya Hastanesi çalışanlarının en önemli amacı; sıcaklık, ilgi, şefkat, dürüstlük ve kalite ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına hizmet vermektir. Hizmet anlayışının bu şekilde oluşu, Özel Trakya Hastanesini sadece kurulu olduğu Edirne’de değil, Trakya Bölgesinde tercih edilen bir kurum haline getirmiştir.
Bu hizmet anlayışı ile hastanemiz yılda yaklaşık 100.000 vatandaşımıza başta poliklinik hizmeti ile ameliyat, yoğun bakım, hasta takibi ve tedavisi , Acil ve 24 saat Ambulans hizmetleri sunmaktadır. Hastanemiz bu hizmetlerin çoğunu fark ücreti almadan sunan nadir kurumlardan birisidir.

Vizyon
Bölgesinde teknolojik gelişmelerde öncü olma özelliğini devam ettirerek hizmet kalitesini sürekli arttıran, hasta memnuniyeti odaklı çağdaş bir sağlık kuruluşu olmak.

Misyon
Uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde; etik it.medadvice.net kurallara bağlı, hasta haklarına saygılı, kolay erişilebilir ve kaliteli hizmet sunumunu ekonomik olarak gerçekleştiren bir sağlık kuruluşu olmak.

Kalite Politikamız
Hastanemiz vizyon ve misyonu doğrultusunda sektörde öncü olmanın gerektirdiği sorumlulukla sağlık hizmeti ve cihazlarımızı geliştirmek.
Tıbbi etik ve ahlak kurallarından ödün vermemek
Sosyal Güvenlik Kurumu ile oluşturduğumuz ilişkilerle kaliteli hizmet anlayışını tüm hastalarımıza ulaşmasını sağlamak
Irk, dil, din, cins ayrımı yapmadan insan sağlığına saygı duymak
En gelişmiş, güncel ve kanıta dayalı teşhis ve tedavi imkanlarını hastaya sunmak
Sağlık hizmeti verirken insan haysiyetine en yüksek değeri ve özeni göstermek
Hasta ve yakınlarını doğru bilgilendirmek
En değerli kaynağımız ve en önemli yatırımımız olan insan, yönetim anlayışımızı saygıya dayandırmak, çalışanlarımızın her konuda katılımcı olmalarını sağlamak, fikirlerini söyleme ve bilgi edinme hakkına sahip olduklarını benimsetmek
Hastalarımızın hastalıkları sırasında en iyi tanı ve tedavi hizmetini sunarak, hastalık sonrasında da yaşam kalitesinin artmasını sağlayarak hasta mutluluğunu her şeyin üzerinde 

Özel Trakya Hastanesi
Merkez/Edirne

Hastane AdıÖzel Trakya HastanesiHastane TipiÖzel HastaneHastane KategorisiGenel HastanelerHastane TürüHastane

Adres Bilgileri

AdresiSarıcapaşa Mah. Talatpaşa Cad. No:168Ä°lçe AdıMerkezÄ°l AdıEdirneÃœlke AdıTürkiye

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon0284 225 00 00Faks0284 213 92 00E-Posta Adresi

Randevu Bilgileri

Çağrı MerkeziRandevu TelefonuWhatsAppOnline Randevu

Detaylı Bilgi

Web Sitesihttp://www.ozeltrakyahastanesi.com.tr

Özel Trakya Hastanesi

Özel Trakya Hastanesi, Edirne şehrinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. Edirne'de özel hastaneciliğin öncüsü olan Özel Trakya Hastanesi olarak; sağlık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, geleceğe yönelik yaptığımız yatırımlar ve atılımlarla yolumuzda güvenli adımlarla ilerliyoruz. Yeni ve gelişen teknoloji ile sağlık portföyünü oluşturarak hastalarımıza her daim yüksek kalite standartlarında sağlık hizmeti vermek ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için 7/24 çalışıyoruz.

Kendini sağlığa adayan Özel Trakya Hastanesi çalışanlarının en önemli amacı; sıcaklık, ilgi, şefkat, dürüstlük ve kalite ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına hizmet vermektir. Hizmet anlayışının bu şekilde oluşu, Özel Trakya Hastanesini sadece kurulu olduğu Edirne'de değil, Trakya Bölgesinde tercih edilen bir kurum haline getirmiştir.

Bu hizmet anlayışı ile hastanemiz yılda yaklaşık 100000 vatandaşımıza başta poliklinik hizmeti ile ameliyat, yoğun bakım, hasta takibi ve tedavisi, Acil ve 24 saat Ambulans hizmetleri sunulmaktadır. Hastanemiz bu hizmetlerin çoğunu fark ücreti almadan sunan nadir kurumlardan birisidir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Trakya Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)

  • Dermatoloji (Cildiye)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
  • Nöroloji
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Kardiyoloji
  • Genel Cerrahi
  • Göz Hastalıkları
  • Üroloji
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Biyokimya
  • Radyoloji
  • Mikrobiyoloji
  • Acil
  • Yeni Doğan Yoğun Bakım
  • Yoğun Bakım

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası