fanatik beşiktaş / Beşiktaş JK FANATİK🏆 🏆 (@funduszeue.infok) • Instagram photos and videos

Fanatik Beşiktaş

fanatik beşiktaş

Dev transfer i&#;in Fenerbah&#;e ve Beşiktaş karşı karşıya! G&#;r&#;şmeler başladı

Geçtiğimiz sezonu ikinci olarak bitiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmayı planlıyor. Ali Koç ve yönetim, bu kapsamda gözünü tecrübeli ve yıldız oyunculara dikmiş durumda. Ancak, bu transferde karşılarında ezeli rakipleri Beşiktaş var.

ALİ KOÇ'UN YAKIN İLİŞKİSİ VAR

Galatasaray ve Beşiktaş'ın talip olduğu Renato Sanches için Fenerbahçe de devreye girdi. Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız futbolcu Renato Sanches, Türkiye'ye transfer olabilir. Fransız basını, Süper Lig devlerinin Portekizli yıldıza yakından ilgilendiğini yazarken Fenerbahçe'nin PSG ile olan ilişkilerinden dolayı bir adım önde olduğu aktarılıyor.

Dev transfer için Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya Görüşmeler başladı

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Benfica altyapısından yetişen Renato Sanches, kariyeri boyunca; Bayern Münih, Swansea City, Lille gibi kulüplerde de forma giymişti.

YOĞUN MESAİ

Yönetim, Udinese'de forma giyen Rodrigo Becao için yoğun mesai harcıyor. İtalyan ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi kalan ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Brezilyalı stoper Türkiye'de forma giymeye sıcak bakıyor. 27 yaşındaki futbolcu Udinese'nin yeni sözleşme teklifini de reddetti. Rodrigo Becao'nun yıllık maaşı yaklaşık bin Euro.

Dev transfer için Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya Görüşmeler başladı

BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Oyuncu tarafıyla büyük aşama kaydeden Fenerbahçe, Becao'nun ayrılmak istemesi sebebiyle inadı kırılan İtalyan ekibiyle bonservis pazarlığını sürdürüyor. Rodrigo Becao, bu sezon Serie A'da çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Dev transfer için Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya Görüşmeler başladı

İLK İSİM D'AMBROSIO

Bunlardan ilki Inter'le sözleşmesi sona eren Danilo D'Ambrosio. Kulübü ile sözleşme yenilemek istemeyen 34 yaşındaki D'Ambrosio'nun daha fazla forma şansı bulabilmek adına yeni maceralara yelken açmak istediği belirtildi.

Dev transfer için Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya Görüşmeler başladı

İtalyan basından Nico Schira'ya göre; Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu D'Ambrosio için Beşiktaş da oldukça istekli İtalyan savunmacı savunmanın ortasında ve savunmanın sağ çizgisinde görev yapabiliyor.

34 yaşındaki D'Ambrosio, yılından bu yana forma giydiği Inter'de bu sezon tüm kulvarlarda 24 maça çıkıp 2 asist katkısı yaptı.

Dev transfer için Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya Görüşmeler başladı

Bunlar doğuştan fanatik!

Galatasaraylı, Fenerli ve Beşiktaşlı soy isimlerini taşıyan aile bireyleri doğarken fanatik olarak dünyaya geliyor. Manisa'da yaşayan Fenerli ailesi, Mersin'de yaşayan Beşiktaşlı ailesi ve İstanbul'da yaşayan Galatasaraylı ailesi yeni doğan aile bireylerinin adlarını da, takımlarıyla özdeşleşmiş isimlerden koyuyorlar. Bunun yanında damat ve gelin adayları da seçilirken önce hangi takımı tutuğu soruluyor.

GALATASARAYLI AİLESİ
Galatasaraylı ailesi İstanbul'da ikamet ediyor. Galatasaraylı ailesi, Galatasaray apartmanında oturuyor ve neredeyse evde bulunan bütün eşyalarının rengi sarı-kırmızı.
Galatasaraylı ailesinin reisi Ali Galatasaraylı, bu soy ismini taşımaktan gurur duyduklarını belirterek, "Benim babam yılında Galatasaray'a duyduğu sevgiden dolayı mahkeme kararı ile soy adını Galatasaraylı olarak değiştirmiş. Tabi ki bununla birlikte babamızın sevdası bize intikal etti. Bayrağı biz aldık ve bundan da büyük onur ve şeref duyuyoruz" dedi.

"AİLEDEKİ BÜTÜN İSİMLER FUTBOLCU VEYA TEKNİK DİREKTÖRLERDEN ALINMA"
Galatasaraylı, ailedeki bütün isimlerin Galatasaray'dan alınma olduğunu belirterek, "Ailedeki isimleri Galatasaraylı futbolcular, veya teknik direktörlerden alınma oldu. Mesela benim ismim Ali bu ismimi de babam Galatasaray'da yıllarında orta sahada oynayan Büyük Ali diye bir futbolcu vardı ve oradan aldı. Benim bir ufak kardeşim Turgay Galatasaraylı, ismini yine Galatasaray'dan aldı. Bu kardeşimin bir oğlu oldu onun da ismini Fatih koydu. Ailece iyi bir Galatasaraylıyız. Fakat şunu belirtmek
istiyorum, fanatiklik yok, çünkü fanatiklik artık günümüzde çok farklı. Biz eski yıllarda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçları rakip takımın taraftarları ile kol kola izlerdik. Şimdi statlara baktığınız da küfürden geçilmiyor. Bunun içinde statlara gitmek istemiyoruz. Biz de bir renk aşkı var, o Galatasaray kelimesi bizim için çok büyük anlam taşıyor" diye konuştu.

"BENİM HAYATTAKİ EN İYİ DOSTLARIM FENERBAHÇELİYDİ"
Ali Galatasaraylı, hayattaki en iyi dostlarının Fenerbahçeli olduğunu da belirterek, "Ama bazen hayatta soy ismimden dolayı menfi şeylerle karşılaşabiliyorum. İnsanlar soy ismimi duyunca sizi rencide edebiliyor. Tabi bu zorlukları aşmaya çalışıyoruz, olmuyor ama oldurmaya çalışıyoruz. Tabi bazen soy adımın iyi yönleri de oluyor. Mesela her hangi bir yerde kimliğimi gösterdiğimde şaşıranlar oluyor. Bana çeşitli hediyeler takdim edenler olur. Tabi soy ismim nedeniyle böyle heyecan verici olaylar da oluyor"
şeklinde konuştu.

FENERLİ AİLESİ
Manisa'da soyadı "Fenerli" olan fanatik ailenin dededen toruna tüm fertleri fanatik Fenerbahçe taraftarı. Soyadları "Fenerli" olan ailede başka takımı tutan olmadığı gibi, gelin ve damat adayları da özellikle Fenerbahçeli olarak seçiliyor.
Muharrem Fenerli (63) ve eşi Fatma Fenerli (53), çocukları Yusuf, Serkan, Serdar ve Serap, Manisa'da en fanatik Fenerbahçeli aile olarak tanınıyorlar. Soyadları nedeniyle insanların Fenerbahçe'yle özdeşleştirdiği ailede gelinler, damatlar ve torunlar da Fenerbahçeli. Fenerli soy isminin dedesinden kendilerine yadigâr kaldığını dile getiren Muharrem Fenerli, "Soyadımla gurur duyuyorum. Fenerbahçe benim için bir tutku. Ailece Fenerbahçe'nin hastasıyız. 3 oğlum ve eşleriyle, kızım ve damadım, yedi torunum
Fenerbahçeliyiz. Üç kardeşim var. Onlar da Fenerli. Sülalemde de başka takımı tutan yok" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN BAŞARISI İÇİN BAZEN AYETEL-KÜRSÜ OKUYUP, DUA ETTİĞİM OLUYOR"
Kalp rahatsızlığı nedeniyle artık maçları izleyemediğini belirten Muharrem Fenerli, "Ancak sonuçları dakika dakika takip ediyorum" dedi. Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Lefter'i unutamadığını belirten Fenerli, "Lefter'i, Macarlar çok iyi bilir. Onlara çok güzel bir gol atmıştı. Bugünün Fenerbahçe'si çok değişti. Aziz Yıldırım çok güzel hizmetlerde bulunuyor. Fenerbahçe'nin başarısı için bazen Ayetel-Kürsü okuyup, dua ettiğim oluyor" diye konuştu.

"DAMAT ADAYINA İLK SORUM HANGİ TAKIMI TUTUĞUYDU"
53 yaşındaki anne Fatma Fenerli ise, en az eşi kadar fanatik. Kızı Serap'ı evlendirirken damat adayına hangi takımı tuttuğunu sorduğunu Fenerli olduktan sonra kızını verdiğini belirterek, "Başka takımı tutmuş olsa belki de kızımı vermezdim. Fenerli olunca gönül rahatlığıyla kızımı verdim." diye konuştu.
Ailenin ikinci büyük oğlu Serkan Fenerli ise, eşi Kübra Fenerli ile evlenmesindeki en büyük etkenin aynı takımı tutmaları olduğunu söylerken, eşi Kübra Fenerli ise, "Asıl Serkan Fenerbahçeli olmasa ben onunla evlenmezdim" diyerek Fenerbahçe'ye olan sevgisini gösterdi.

"FENERBAHÇE YENİLİNCE KİMSENİN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR"
Ailenin en küçük bireyi Serdar ve eşi Fatma da 2 ve 5 yaşındaki oğullarının bir gün Fenerbahçe'de top koşturmasını hayal ediyorlar. Ailede 7 torun var ve bütün aile Fenerbahçe maçlarında baba evinde toplanarak, birlikte maç seyrediyor. Atılan gollerde coşan ailede Fenerbahçe yenilince kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Doğuştan Fenerbahçeli aile, bir gün Şükrü Saraçoğlu stadında maç izlemenin hayaliyle yaşarken bu konuda Başkan Aziz Yıldırım'dan davet bekliyorlar.

BEŞİKTAŞLI AİLESİ
Mersin'de yaşayan ve gönül verdiği Siyah-beyazlı forma uğruna 'Çaylak' olan soyadını 'Beşiktaşlı' olarak değiştiren emekli haciz memuru Vedat Beşiktaşlı, tüm ailesini de Beşiktaş aşığı yaptı. Dededen toruna Beşiktaşlı olan ailenin en büyük hayali, bir gün İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın maçını izlemek.

"ÇAYLAK SOY İSMİNİ BEŞİKTAŞLI OLARAK DEĞİŞTİRDİ"
Eşi Seher, oğlu Ertuğrul, gelini Sübeyra ve 2 yaşındaki torunu Vedathan ile birlikte Mersin'in Halkkent Mahallesi'nde yaşayan emekli haciz memuru Vedat Beşiktaşlı (60), gençlik yıllarından bu yana koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyledi. Beşiktaş sevgisinin kendisinde Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde haciz memuru olarak görev yaptığı sırada batolan ailede başka takımı tuşladığını belirten Vedat Beşiktaşlı, o dönemde futbol oynadığı takımının renklerinin de Siyah-beyaz olduğunu, Siyah-beyaz renklere
olan düşkünlüğünün daha sonra derinleşerek devam ettiğini kaydetti. yılında kendisinin Beşiktaşlı olduğunu bilen arkadaşlarının da yönlendirmesiyle Birecik'te mahkemeye başvurarak 'Çaylak' olan soyadını 'Beşiktaşlı' olarak değiştirdiğini anlatan Vedat Beşiktaşlı, 18 yıldır bu soyadını taşıdığını ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ifade etti. Beşiktaşlı soyadının faydasını gördüğünü, zararını görmediğini söyleyen Beşiktaşlı, "Bazen resmi dairelerde işlem yaptırırken, soyadımdan dolayı karşıdaki
memur Fenerbahçeli oluyor ve bana şakayla da olsa 'Ben senin işini yapmam' diyor. Ama sonra gene yapıyor" dedi.

"BEŞİKTAŞ YENİLİNCE UYUYAMIYORUM"
Takımı yenildiği zaman geceleri uykularının kaçtığını ve uyuyamadığını belirten Vedat Beşiktaşlı, "Bazen yanlış transferler yapıyorlar, yanlış oyuncu aldıkları için hem kendileri üzülüyor, hem biz üzülüyoruz. Ancak Beşiktaş'ın bu yıl durumu çok iyi. İnşallah şampiyon olacak. Bütün oyuncuları çok seviyorum. Hiç birini birbirinden ayırmıyorum. Mustafa Denizli'nin de takımın başına gelmesi bizi sevindirdi. isabetli bir seçim, muhterem bir insan. Kendisini Altay'da oynarken bilirim, iyi bir Beşiktaşlıdır.
Ailem de hep Beşiktaşlı, bir tek Sinop'taki kızım Galatasaraylı, onu da buradan uzaklaştırdık, Sinop'a gelin verdik zaten" diye konuştu.

OĞLUNA ERTUĞRUL SAĞLAM'IN İSMİNİ VERDİ
Vedat Beşiktaşlı'nın oğlu Ertuğrul Beşiktaşlı (30) ise, asıl isminin Sefer olduğunu, ancak soyadı değişikliği sırasında ismini de kendisine idol olarak seçtiği Ertuğrul Sağlam'ın ismi olan Ertuğrul, 2 yaşındaki oğlunun ismini de yine bir Beşiktaşlı olan Vedathan'ın adını koyduğunu belirtti.
Soyadından dolayı önemli bir sorun yaşamadığını, arkadaşlarının arada bir espriyle takıldıklarını ifade eden Ertuğrul Beşiktaşlı, asıl sorunu eşi Sübeyra ile yaşadıklarını vurguladı. Eşiyle neredeyle ayrılma noktasına geldiklerini kaydeden Ertuğrul Beşiktaşlı, "Nedeni ise; benim Beşiktaş'ı kendisinden daha çok sevdiğimi söylüyor. O yüzden zaman zaman tartışıyoruz" şeklinde konuştu.

"TEK İSTEDİĞİM ÖLMEDEN ÖNCE İNÖNÜ STADYUMU'NDA BEŞİKTAŞ'IN MAÇINI İZLEMEK"
Babasının aksine bu yıl Beşiktaş'ın şampiyonluğundan pek umutlu olmadığını dile getiren Ertuğrul Beşiktaşlı, takımında en çok beğendiği futbolcunun Delgoda olduğunu, Nouma'yı unutamadığını ve Nouma gibi futbolcuları yeniden Beşiktaş'ta görmek istediğini söyledi. 2 yaşındaki oğlu Vedathan'ın futbolcu olmasını istediğini, kendisinin yapamadığını ancak bir gün oğlunun Beşiktaş formasını giymesini temenni ettiklerini vurgulayan Ertuğrul Beşiktaşlı, "Tek istediğim ölmeden önce İnönü Stadyumu'nda Beşiktaş'ın
maçını izlemek. Bu bizim en büyük hayalimiz" dedi.
Günlük yaşamında dahi takımının renkleri tercih eden Vedat Beşiktaşlı'nın eşi Seher Beşiktaşlı (56) da, evlenmeden önce kendi ailesinin de Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek, "Evlendikten sonra eşimde Beşiktaşlı olunca bu sevgi daha da derinleşti. İlk Beşiktaşlı soyadını aldığımızda Birecik'te kızımın okulunda bir toplantı vardı. Bende o toplantıya gitmiştim ve henüz soy ismimin acemisiydim. Orada Seher Beşiktaşlı diye ismim okunduğunda herkes alkışlamaya başladı. Bu beni çok mutlu etmişti" diye
konuştu.
Eşi gibi bu yıl takımımdan şampiyonluk beklediğini söyleyen Seher Beşiktaşlı, şöyle devam etti; "Biz yıllardır takımımızın adını soyadımızda kullanıyoruz. Takımımızdan bir jest bekliyoruz. En azından bir maç için bizi alsın, İstanbul'a götürsün, izlettirsin ve geri getirsin. Bu bizi çok mutlu eder"

ERHAN ESEN - ÖZCAN AYDIN - HÜSEYİN KAR / İHA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası