villa yapı prefabrik ev fiyatları / Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri | Prefabrik Ev Fiyatları

Villa Yapı Prefabrik Ev Fiyatları

villa yapı prefabrik ev fiyatları

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik Ev Fiyatları 2023

Prefabrik ev 2023 yılında birçok farklı avantajı bulunmaktadır. Uzun ömürlü ve dayanıklı yapılarımız oldukça ekonomik fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamdaki anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2023 yılındaki fiyat listesi belirlenirken birçok husus göz önünde bulundurulmuştur. İşte prefabrik ev fiyatları 2023 yılında belirlenirken göz önünde bulundurulan ilk husus yapı boyutudur. Yapının boyutu, fiyatı etkileyen önemli bir faktördür. Daha büyük bir ev için daha fazla malzeme harcanacağından ötürü yüksek bir fiyat anlamına gelmektedir. 

Bunların yanında son zamanlarda dünya genelinde yaşanan ekonomik buhran anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2023 yılında etkilenmektedir. Nitekim bu buhran sonucunda birçok sektördeki üretim maliyetleri yükselmiştir. Hal böyle olunca prefabrik ev 2023 yılında fiyatları yükselmiştir. Ancak aynı ölçülerdeki betonarme evlerin fiyatları ile karşılaştırıldığında oldukça ekonomik kalmaktadır. 

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2023 yılında kullanılan malzemenin kalitesinden oldukça etkilenmektedir. Daha büyük bir binanın inşası, daha fazla malzeme gerektirir. Dolayısıyla evin fiyatını doğrudan etkiler. Bunun yanında istediğiniz malzemenin kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bu noktada malzemenin fiyatı ekstra olarak hesaplanacaktır. 

Bu evlerin en büyük avantajı kısa inşaat zamanıdır. Aynı boyutlarda bir betonarme binanın inşası, daha fazla zaman gerektirir. İnşaat zamanı, inşaat maliyetlerini doğrudan etkiler. Çünkü kullanıcı o an bir kira ödemekle sorumlu ise, inşaat süresi uzadıkça kullanıcının bütçesi etkilenecektir. Ancak prefabrik ev 2023 yılında böyle bir durum söz konusu değildir. Aynı şekilde betonarme evlerin inşası için daha fazla işçilik gerektirir. İşçilik maliyetleri, evin fiyatını doğrudan etkiler. Ancak prefabrike olarak üretilen yapı çözümlerimizin fiyatlarına işçilik dahil edilmemektedir. Bunların yanında fiyatlara dahil olan birçok malzeme ve ustalık gerektiren hizmetler bulunmaktadır. Söz konusu bu hizmetler aşağıdaki gibidir.

  • Konut malzemelerinin indirilmesi ve montajı
  • Prefabrik bina elemanları(duvar panelleri ve çelik birleşim elemanları)
  • Prefabrik bina tavan kaplaması, tavan yalıtımı ve çatı kaplamanın yapılması
  • Konut dış ve iç kapılarının montajının yapılması
  • Konut pencereleri ve bu pencerelerin montajı(çift cam PVC)
  • Sıva altı elektrik ve su tesisatlarının çekilmesi
  • Elektrik armatürlerinin montajının yapılması
  • Konut iç ve dış boya işlemlerinin uygulanması
  • Duş teknesi, klozet, lavabo ve bataryaların paket halinde ev sahibine verilmesi

Bu faktörlere nezdinde baktığımızda evin fiyatını birçok yönden etkilense de oldukça avantajlı ve uygun olduğu görülmektedir. İnşaat maliyetleri betonarme bir evin fiyatını etkileyebilir. Ancak prefabrik ev fiyatları 2023 yılında böyle bir durum söz konusu değildir. Çünkü fiyatlarımızda inşaat maliyeti gibi bir kalem söz konusu değildir. Nitekim kullanıcının da direkt olarak muhatabı üretici firma yani Makro Prefabrik’tir.

Prefabrik ev fiyatları 2023 yılında yukarıda anlatmış olduğumuz faktörlere göre değişebilmektedir. Ancak, genel olarak, bu evler, konvansiyonel inşaat yöntemlerine göre daha uygun fiyatlıdır. Çünkü üretim süreci daha verimli ve hızlıdır. Söz konusu hız, fabrikada üretildiği için, inşaat süresi minimumda tutulur. Bu da, inşaat maliyetlerini düşürür ve yapının fiyat performansını artırır. Bu avantaj doğrultusunda bu evler, fiyat performans sunan yapı çözümleri olarak kabul edilebilir. Bu durumun başlıca nedeni olarak üretim süreci ve taşınabilir olması verilebilir. 

Fiyatlara etki eden bir diğer husus ise yapı çözümlerimizin yalıtım özellikleridir. Bu kapsamda bu evler, fabrikada üretildiği için, kalite kontrol standartlarına uymak zorundadır. Bu, evin kalitesinin yüksek olmasını ve uzun vadede daha az bakım gerektirmesini sağlar. Yalıtım malzemesi olarak ise EPS strafor kullanılmaktadır. Bu malzeme oldukça etkili bir yalıtım sunan ve dünya genelinde kullanılan bir malzemedir. Yapıya ısı yalıtımı sağladığı gibi ses ve sıvı yalıtımı da sağlamaktadır. Bu kapsamda pencerelerde önem kazanmaktadır. Pencereler standart olarak PVC pencereler olarak kullanılmaktadır. Bu kapsamda pencerelerde çift cam olduğu için evin içerisindeki ısı kaybını önler. Ayrıca tüm ürünlerimiz modüler bir tasarıma sahiptir. Bununda yapı kullanıcısına farklı maddi faydaları bulunmaktadır. 

Prefabrik Ev Nedir

Prefabrik ev fiyatları Çizilen mimari plan dahilinde duvar, pencere, kapı gibi bileşenlerinin fabrikada birleştirilerek bir bütün haline getirilip, beton bir zemin üzerine oturtulan yapı tipineprefabrik ev denir. Prefabrik kelimesi ingilizceden dilimize geçen bir kelimedir. İngilizcede “ön” anlamına gelen “pre” ve yapı anlamına gelen “fabric” kelimelerinden oluşmuştur. Dilimizde ise ön üretimli hazır yapıları ifade etmek için kullanılmaktadır. 
Prefabrik ev fiyatları deyince aklımıza rengarenk çeşitli büyüklükte evler gelir. Bu evlere bakınca ülkemizde de yeni yeni popülaritesini arttıran Tiny House kültürü aklımıza gelir. Minimalist yaşam tarzını benimseyen insanların ülkemize getirdiği Tiny House kültürüne göre insan ebat olarak küçük evlerde de yaşayabilir. Bunu yaşam alanını en verimli şekilde kullanarak yapar. Yurtdışında bu kültürü benimseyen insanlar ise ülkemizdeki yapılara kıyasla ebat olarak daha küçük evlerde yaşamlarını sürdürmektedirler. 

Minimalist yaşam beraberinde alanı en verimli kullanma yönündeki mimariyi ve kompakt mobilya tasarımlarını geliştirmiştir. Prefabrik evler bu kültürün ülkemizdeki yansıması gibidir. Prefabrik evler tek katlı modelleri olduğu gibi çift katlı modelleri de bulunur. Deprem bölgesi ilan edilen coğrafyalarda, belediyeler tarafından izin verilen kat sayısı en fazla ikidir.
Türkiye bir deprem bölgesidir. Bu gerçeği aklımızda bulundurarak ürettiğimiz prefabrik evler, doğal afetlere karşı dayanıklı bir şekilde üretiyoruz. Makro Prefabrik olarak prefabrik modelleri üretmeden önce, yurtiçi ve yurtdışında çeşitli AR-GE çalışmaları yürüttük. Bu çalışmalar ışığında piyasada bulunan üretimdeki hatalar giderilmiştir. Her zaman gelişmeyi sürdürmek adına, tüketiciyi anlamak ve gelişen teknolojiye uyum sağlamak için bugün bu AR-GE çalışmalarımız halen devam etmektedir. Projeye göre çelik konstrüksiyonların birbirine geçmesi ile üretilen prefabrik evler, deprem, yangın, aşırı sert esen rüzgarlara karşı dayanıklı olarak üretilmektedir. Gerekli resmi izinler alındıktan sonra ve size uygun prefabrik ev seçildikden sonra hızla yapımına başlanır.

Prefabrik Ev Fiyatları

Değişen piyasa koşulları göz önünde bulundurulduğunda artan inşaat maliyetleri, alıcıları inşaat konusunda farklı bir arayışa itmiştir. Bu arayış sonucunda diğer yapılara göre daha uygun fiyatlı kalan ve taşınabilir, modüle edilebilir olmasından ötürü günümüzde prefabrik evler popüler hale gelmişlerdir. 
Şuan da anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılı sonu itibariyle 98.300 TL’den başlamaktadır. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları prefabrik evlerin modellerine göre değişkenlik göstermektedir. Her iklime uygun dört mevsim kullanılabilen bu prefabrik evler, ekonomik fiyatlarıyla ön plana çıkmaktadır. Deprem bölgelerinde, yaylalarda veya hobi bahçesi sahibi olan insanlar tarafından çokça tercih sebebidir. Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, prefabrik evler ve betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını genişletmektedir.  Betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artarken, prefabrik evlerin fiyatları ekonomik kalmaktadır.

Diğer yapılar ile karşılaştırdığımızda prefabrik yapıların zorlu inşaat aşamaları yoktur. Bunun yanında betonarme yapıların inşaat süreci uzadıkça farklı maliyetlerde söz konusu olmaya başlar. Buna örnek olarak siz kiralık bir evde oturmaktayken bir yandan da betonarme bir inşaat yapmak istediğinizde, inşaat süresi uzadıkça bunun size bir kira maliyeti olur. Süre uzadıkça kira maliyetiniz de artar. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları incelediğimizde ise prefabrik evler birçok inşaat maliyeti kalemini yok etmektedir. İşçilik maliyeti gibi kalemler prefabrik ev fiyatları için geçerli değildir. Bunun yanı sıra ısı ve ses yalıtımı sağlayan malzeme kalitesi sayesinde ısınma maliyetlerinizi de düşürecektir. 

Prefabrik Ev Modelleri

Her ihtiyaca yönelik olarak üretilen prefabrik evler, ebat olarak çeşitli büyüklüklerde üretilmektedir. Tek katlı modeller olduğu gibi iki katlı modellerde bulunmaktadır. Tiny House kültürünü benimseyen kullanıcılar için ebat olarak daha küçük olan prefabrik ev modellerimiz bulunmaktadır. Biz geniş bir aileyiz diyen kullanıcılar için de geniş prefabrik ev modellerimiz bulunmaktadır. Misafiri eksik olmayan kullanıcılarımız için de iki katlı, çok odalı prefabrik ev modellerimiz bulunmaktadır. 
Tek katlı prefabrik ev modellerimiz 40 m2’den başlayıp, 149 m2 ye kadar büyüyebilir. İki katlı prefabrik ev modellerimiz ise 90 m2’den başlayıp, 178 m2’ye kadar büyüyebilir. İki katlı modellerimizde ayrıca araçlarınız için garajda bulunmaktadır. Buna ek olarak bazı modellerimiz de kilerde bulunmaktadır. 
Bütün prefabrik evlerde oldukça hızlı üretim olup, anahtar teslim olarak üretilir. Birçok modeli bulunan prefabrik evler, projeye uygun düz bir zemin üzerine kurulur. Anahtar teslim olarak üretilen prefabrik evler, zevkinize bağlı olarak 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olarak üretilmektedir. 
Bir başka seçenek ise özel projelendirmedir. Bu durum, prefabrik evde spesifik şeyler olmasını isteyen kullanıcılarımız içindir. Bu kullanıcılarımız çizdiği veya çizdirdiği projeleri tarafımıza getirerek veya bize istediği, hayal ettiği projeyi anlatarak gerçeğe dönüşmesini istemektedir. Bu tarz durumlarda Makro Prefabrik kalitesi ile birlikte üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Prefabrik Ev Satın Almanın Avantajları Nelerdir?

Prefabrik evlerin en büyük avantajlarından biri anahtar teslim olarak üretilmeleridir. Bu ne demek? Bu, zevkinize uygun olan prefabrik evi belirledikten sonra Makro Prefabrik, hızlıca ve projenin her aşamasını üretir. Prefabrik evin konumlandırılacağı alana getirilen prefabrik ev, iç ve dış cephe boyaması, giderlerin bağlanması gibi sahada yapılan birkaç ustalık gerektiren işlemden sonra anahtar teslim prefabrik evinizde bir huzur çayı içebilirsiniz.
Bir diğer avantajı ise modüle edilebilir olmasıdır. Seçilen projenin bazı bölümlerinin değiştirilmesi ile olabilir veya özel projelendirme ile istediğiniz prefabrik eve kavuşabilirsiniz. 
Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları da bir başka avantajı olarak karşımıza çıkmaktadır. 98.300 TL’den başlayan prefabrik ev fiyatları, diğer yapılara göre oldukça uygun fiyatlı kalmaktadır. Bunun sebebi temel gerektirmeyen, hafif ve dayanıklı malzemelerden üretiliyor olmasıdır.
Başka bir avantajı ise malzeme kalitesidir. Kaliteli malzemeden üretilmiş prefabrik evde kendinizi kesinlikle güvende hissedersiniz. Çatı malzemesi olarak galvaniz sac kullanılmıştır. Galvaniz hafif ve yalıtkan bir malzemedir. Aşırı sağanak yağışlarda dahi içeriye yağmur almaz. İç ve dış duvarları 10 cm olarak üretilmektedir. Deprem, aşırı rüzgar gibi doğal afetlere dayanıklı olarak üretilmektedir.

Anahtar Teslim Prefabrik Ev Fiyatları

Anahtar teslim demek seçtiğiniz projenin, seçtiğiniz opsiyonlar ile birlikte önceden attığınız düz beton zemin üzerine kurulur ve siz de prefabrik evinizin sefasını sürersiniz demektir. Klasik tarzda inşa edilen yapıların uzun ve yorucu inşaat süreçleri gibi durumları düşünmezsiniz. Anahtar teslim prefabrik evlerin inşaat süreleri kısadır. Bu sayede inşaat süresinden kaynaklanan kira giderleri gibi maliyet oluşturan kalemleri düşünmemiş olursunuz. 
Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, fiyata dahil olan bir çok malzeme ile birlikte diğer yapılara göre oldukça ekonomik kalmaktadır. 

Dubleks Prefabrik Ev Fiyatları 2021

Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız için Makro Prefabrik dubleks prefabrik evleri dizayn etti. Satın almadan önce beklentileriniz göz önünde bulundurularak hazırlanan dubleks prefabrik ev fiyatları 2021 yılında kullanıcılar için oldukça cazip olmuştur.

Dört mevsim ve senelerce kullanım sunan yapısıyla dubleks prefabrik ev fiyatları 2021 yılı sonu itibariyle 200.500 TL’ den başlamaktadır. Oda planlamaları, zemin ve birinci kat olmak üzere iki kat içerisinde oluşturulmakta, yaşam alanınızı kullanışlı bir şekilde dizayn edebilmeniz için isteğinize uygun olarak oda konumları kolayca değiştirilebilmektedir. Fiyata dahil olan bir çok seçenek dubleks prefabrik ev fiyatlarını uygun kılmaktadır. 

Hangi Prefabrik Ev Sizler İçin Uygun

Siz de bu fiyatları gördükten sonra hangi prefabrik evin sizler için uygun olduğunu bulmak istiyorsanız. Doğru yerdesiniz. Çünkü Makro Prefabrik her bütçeye uygun olan prefabrik evler üretmektedir. Uzun süren AR-GE çalışmaları sonucunda dizayn edilen prefabrik evler, her ihtiyaca yönelik olarak üretilmektedir. Özel projelendirme sayesinde de bir çok modifikasyon yapıldığı için hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmayı ertelemeyin.
Biz geniş bir aileyiz ve misafirimiz eksik olmaz diyorsanız dubleks prefabrik evlerimizi inceleyebilirsiniz. Dubleks ev fiyatları 2021 yılı için 255.900 TL’den başlamaktadır. Anahtar teslim, iki kata sahip dubleks evler ferah ve geniş bir yaşam alanı sunmaktadır.
Biz daha küçük prefabrik ev istiyoruz veya Tiny House istiyoruz diyen kullanıcılarımız için ise tek katlı prefabrik ev modellerimiz bulunmaktadır. Anahtar teslim olan prefabrik ev fiyatları ise 98.300 TL’ den başlamaktadır. Sizde hemen size uygun olan prefabrik evi bulun hemen ardından teklif alın. Anahtar teslim prefabrik evinizi kuralım, sizde içinde huzurla çayınızı yudumlayın.

Prefabrik Ev Fiyatları Neye Göre Değişir?

Prefabrik evler diğer yapılara göre uygun fiyatlı kalmaktadır. Değişen piyasa koşulları her geçen yıl klasik ev tarzları ve prefabrik evler arasındaki makas açılmaktadır. Prefabrik evlerin fiyatları modeline göre ve özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu hususta prefabrik evlerin fiyatları prefabrik evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak sunulmuş malzemelerin seçimi fiyat teklifini değişmektedir. 

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, beğenilen model üzerinden hazırlanır. Sonra istenilen opsiyonlar fiyata dahil edilip, sizlere sunulur. Fiyatı artıran birçok unsur bulunmaktadır. Bu duruma örnek olarak duvarları doldurmak için standart olarak EPS polistren köpük kullanılmaktadır. Bu malzemenin yerine kullanılacak birçok yalıtım malzemesi bulunmaktadır. Örnek olarak duvarlarda kullanılacak olan, yangına daha fazla mukavemet gösterebilen taş yünü istenirse anahtar teslim prefabrik ev fiyatı artış gösterecektir. Opsiyonlar fiyatı etkileyen önemli unsurlardır. Örnek olarak pakete dahil fayansların dışında Y markası fayans talebiniz üzerine yapılır. Fakat bu fiyatı az da olsa etkilemektedir.

Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen planların dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Buna örnek olarak pakete dahil olan beyaz renk PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat yükselebilir. Bunun dışında pakete dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo yerine daha lüks X bir marka seçilirse maliyetler yükselebilir. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte anahtar teslim prefabrik ev fiyatları oldukça uygundur. Buna rağmen ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, prefabrik ev fiyatları diğer yapılara göre uygun kalmaktadır.

Bir başka fiyatlarda önemli bir avantaj yaratan unsur, hızlı üretimdir. Prefabrik evler, diğer yapılara kıyasla oldukça hızlı üretilir. Üretim sürecinden doğan kira maliyetlerinizi aşağı çekmiş olursunuz. Bunun dışında bir başka önemli unsur ise fiyatın sözleşme imzalandıktan sonra sabitlenmiş olmasıdır. Ödeme şartlarını belirten sözleşmeyi imzaladıktan sonra müşteri olarak sorumluluğunuz sona erer. Bundan sonraki aşamalarda malzeme fiyatlarının artması, kur dalgalanmaları gibi tüm detaylar belirlenen fiyatı asla etkilememektedir.

Sıkça Sorulanlar

Firma olarak verdiğiniz fiyatlara neler dahil

Firma olarak verdiğiniz fiyatlara neler dahil?
Prefabrik modellerimizin fiyatlarına dahil olanlar ; konut malzemelerinin indirilmesi ve montajı, prefabrik bina elemanları (duvar panelleri ve çelik birleşim elemanları), prefabrik bina tavan kaplaması, tavan yalıtımı ve çatı kaplamanın yapılması, konut dış ve iç kapıları ve montajı, konut pencereleri ve montajı (çift cam PVC), sıva altı elektrik ve su tesisatının çekilmesi, elektrik armatürlerinin montajı, konut dış ve iç boya işlerinin uygulanması, duş teknesi, klozet, lavabo ve bataryaların paket halinde müşteriye verilmesidir.
 

Çok Soğuk veya Sıcak İklimde Yaptıracağım Evin Yalıtımı Nasıl Olacak?

İster sıcak bir iklime kurulacak olsun, ister soğuk bir iklime, iklim fark etmeksizin her prefabrik eve izolasyon çalışması yaparız. Standart Prefabrik yapılarda iç ve dış duvarlarımızda 80 mm kalınlığında (16 kg/m3) yoğunluğunda EPS Strafor kullanılmaktadır. İsteğe göre iç ve dış duvarlarımızda 80 mm kalınlığında Taş Yünü kullanılabilir. Ayrıca tavan üzerinde 80 mm kalınlığında Cam yünü Isı ve Ses yalıtımı için kullanılmaktadır. Ayrıca PVC pencereler ile bu izolasyona destek olan malzemeler ile izolasyonu tamamlarız. 
 

Prefabrik Ev Fiyatları Neye Göre Hesaplanıyor

Prefabrik Ev Fiyatları Neye Göre Hesaplanıyor?
Prefabrik ev fiyatlarının hesaplanmasında pek çok değişken bulunmaktadır. Bu durumu otomobil alımına benzetebiliriz. Mesela bir otomobil alırken, sunroof olmasını istiyorsak bu bir opsiyondur. Opsiyonlar paket dışı ürünler oldukları için fiyatta değişiklik gösterebilirler. Prefabrik evlerde de durum aynı böyledir. Pakete dahil olan malzemeler ile birlikte sipariş verirseniz fiyatlar değişmez fakat işin içerisine opsiyon tercihleri girdiğinde tekrar bir tekliflendirme yapılır.
 

İmalat ve montaj süresi nedir?

Projelerimiz genellikle özgün çalışmalar olduğu için projeye ve teknik özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Fakat diğer yapılar ile karşılaştırdığımızda üretim süresi oldukça kısadır.
 

Yapılmış binaları nerede görebiliriz

Yapılmış binaları nerede görebiliriz?
Renk renk, çeşit çeşit olan prefabrik ev seçerken arada kalmış olabilirsiniz. Bu ihtimali düşünerek Makro Prefabrik’in İstanbul Büyükçekmece ve Bursa’daki showroomlarını ziyaret ederek yapılmış binaları görebilirsiniz. Bu sayede kafanıza takılan soruların bir çoğu cevap bulurken halen kafanızı kurcalayan sorular varsa deneyimli personellerimiz tarafından cevaplanacaktır.
 

Müşterinin yapması gerekenler nelerdir?(Müşterilerin üzerine düşen görevler nelerdir?)

Prefabrik ev kurulmadan önce resmi izinlerin alınması gerekiyor. Sonrasında vermiş olduğumuz plana göre zemin betonu atılması gerekmektedir. Beton hazır olduktan sonra bina sevk edilir ve saha alanında montaj için gerekli olan elektrik temini müşterimiz tarafından sağlanır ve montaj aşaması başlar.
 
 

Çok Soğuk veya Sıcak İklimde Yaptıracağım Evin Yalıtımı Nasıl Olacak

Çok Soğuk veya Sıcak İklimde Yaptıracağım Evin Yalıtımı Nasıl Olacak?
İster sıcak bir iklime kurulacak olsun, ister soğuk bir iklime, iklim farketmeksizin her prefabrik eve izolasyon çalışması yaparız. Standart Prefabrik yapılarda iç ve dış duvarlarımızda 80 mm kalınlığında (16 kg/m3) yoğunluğunda EPS Strafor kullanılmaktadır. İsteğe göre iç ve dış duvarlarımızda 80 mm kalınlığında Taş Yünü kullanılabilir. Ayrıca tavan üzerinde 80 mm kalınlığında Cam yünü Isı ve Ses yalıtımı için kullanılmaktadır. Ayrıca PVC pencereler ile bu izolasyona destek olan malzemeler ile izolasyonu tamamlarız. 
 

Ödeme şekliniz nedir? Taksit yapma imkânınız var mıdır?

Sözleşme aşamasında ödeme planı çıkarılır ve sözleşme tutarının %50’si nakit olarak alıcıdan tahsil edilir. Geri kalan tutar için seçeneklerimiz arasında çek ve kredi kartına tek çekim imkanımız bulunmaktadır. Elden taksit yapılmamaktadır.
 

İmalat ve montaj süresi nedir

İmalat ve montaj süresi nedir?
Projelerimiz genellikle özgün çalışmalar olduğu için projeye ve teknik özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Fakat diğer yapılar ile karşılaştırdığımızda üretim süresi oldukça kısadır.
 

Evi Sadece Anahtar Teslimi mi Almak Zorundayım, Zorunlu Değilsem Satın Alabileceğim Aşamalar Nelerdir?

Prefabrik evlerimiz için iki farklı çalışma planımız bulunmaktadır. Kaba inşaat (Beton,Şap,Parke,Fayans ve Mutfak Dolapları Hariç) olarak ve Anahtar teslim (Parke, Fayans, Mutfak Dolabı, Mutfak Tezgahı, Vitrifiye Malzemelerinin Montajı, Nakliye, Montaj ekibinin Konaklaması ve Yemek masrafları Dahil) olarak teslim edilmektedir.
 

Prefabrik ev en fazla kaç katlı yapılabilir?

Daha çok 1 ya da 2 katlı olarak tercih edilen prefabrik evler, ihtiyaç halinde en fazla üç kata kadar inşa edilebilir. Ancak bu yapılarda hafif çelik malzemenin kullanılmış olması önemlidir. Bu sayede güvenli bir yaşam alanı elde edilebilir. 

İstediğimiz projenin uygulamasını yapabilir misiniz

İstediğimiz projenin uygulamasını yapabilir misiniz?
Uzun süren AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarımızın sonucunda ürettiğimiz modeller üzerinden de değişiklik talep edilmesi halinde, talep edilen değişiklikler yapılabilir. Bunun dışında özel projelendirme seçenekleriyle de hayalinizdeki prefabrik eve ulaşmanızı sağlayabiliriz.
 

2 artı 1 prefabrik ev kaç para

2 artı 1 prefabrik ev kaç para?
Son zamanlarda oldukça popüler olan prefabrik evlerin fiyatları çok konuşulur oldu. Bunun sebebi diğer yapılarla karşılaştırıldığında daha uygun kalmasıdır. 2 + 1 olarak nitelendirilen iki yatak odası ve salondan oluşan prefabrik evlerin en uygun olan 49 m2 fiyatı 94.800 TL’den başlarken, en büyük 80 m2 ile 140.600 TL’ye kadar büyüyebilmektedir.
 

Katalog gönderebilir misiniz

Katalog gönderebilir misiniz?
Her ihtiyaca yönelik üretilen prefabrik evler kataloğumuza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Binaların yapılması sırasında ruhsat gereklimi


Binaların yapılması sırasında ruhsat gereklimi?
Kanunlar önünde her yapı aynıdır. Kanunlar önünde içerisinde yaşanan her yapıya barınak adı verilir. Bu durumda Prefabrik evler için de imar izni gerekmektedir. Arsanızın yapı yapmak için imar izni olup olmadığını arsanızın bağlı bulunduğu belediyelerden öğrenebilirsiniz. İmar izni olmayan yapıların altyapı kaynaklarını (elektrik, su, doğalgaz) kullanımına izin verilmez ve cezai işlemler uygulanabilir.
 

Anahtar Teslim Prefabrik Evler Nasıl Oluyor?

Anahtar teslim prefabrik ev demek kelimenin tam anlamıyla oturuma hazır yani anahtar teslim prefabrik ev üretim yapılması demektir. Anahtar teslim süreci; hayalinizdeki prefabrik evi seçtikten sonra varsa belirlenen opsiyonlar ile hızla üretiminin yapılıp, önceden hazırlanan düz beton zemin üzerine kurulmasıdır. Sıhhi ve elektrik tesisatlarının döşenip, kapı montajlarının yapılıp, giderlerin bağlantısı sağlandıktan sonra hayalinizdeki prefabrik evinizin anahtarının size teslim edilmesidir.
 

Villa Yapı Prefabrik

VİLLA YAPI MODERN PREFABRİK YAPILAR ÜRETMEKTEDİR.

Tüm ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

PREFABRİK OFİS, YATAKHANE, YEMEKHANE

Gölcük, Düzce ve Van depremlerinin ardından prefabrik yapı sektörü önem kazanmıştır. Betonarme yapıların yerine tercih edilmektedir. Hazır yapılar denildiğinde ilk akla gelen ürünler prefabrik ürünlerdir. Bu ürünler bir çok amaç için kullanılabilmektedir. Bunların başlıcaları: prefabrik şantiyeler, ofisler, sosyal tesisler, okullar, hastaneler, kamp yapıları, askeri yapılar...

Neden Prefabrik Yapılar ?

Satış, pazarlama, üretim, araştırma, geliştirme ve insan odaklı yaklaşım ile yaşam alanları konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Bazı markalar bazı ürünlere ya da sektörlere isimlerini verirler. Onlar başlatır, geliştirir ve devam ettirirler. 1999 yılında kurulan Villa Prefabrik sektörden adını alan, işletmeleri ve ürettiği markalar ile kuruluşundan itibaren bir çok yeniliğe imza atan lider bir firmadır.

Çeyrek asrı aşan bilgi birikimini, sürdürülebilir iş modeli ile perçinleyen şirketimiz, günümüze kadar sınırsız tecrübe ve referansı ile global alanda, gelişimin sembol ismi olmuştur.

gemi
  • slide
  • tip
  • tip

Çünkü; Tüm parçaların önceden fabrika ortamında üretilir. Montaj alanına nakledilir. Hızlı bir şekilde kurulum gerçekleştirilir.
Adından da anlaşılacağı gibi İngilizce prefabricate (parçaları önceden hazırlamak) kelimesinden dilimize yerleşmiş prefabrike kavramıdır.

Gölcük, Düzce ve Van depremlerinin ardından prefabrik yapı sektörü önem kazanmıştır. Betonarme yapıların yerine tercih edilmektedir. Hazır yapılar denildiğinde ilk akla gelen ürünler prefabrike ev ürünlerdir.

Son Projeler

Devam eden projelerimiz ve tamamlanan projelerimizi buradan takip edebilirsiniz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz.

BİZE ULAŞIN

Telefon: +90 (216) 494 49 49
E-posta:[email protected]

Villa Yapı Prefabrik
İçmeler Mah. Eşiyok Sk. No.3 Tuzla / İSTANBUL / TURKEY

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır