iqvia türkiye maaş / Iqvıa İş İlanları - funduszeue.info

Iqvia Türkiye Maaş

iqvia türkiye maaş

Youth Awards 'te oylama heyecanı başladı! Sen de hemen şirketleri 25 farklı kategoride değerlendirmeye başlayabilirsin.

IQVIA is the world’s leading information, services and technology company dedicated to making healthcare perform better. By applying cutting-edge analytics and proprietary application suites hosted on the IQVIA One intelligent cloud, the company connects more than 10 petabytes of complex healthcare data on diseases, treatments, costs and outcomes to enable our clients to run their operations more efficiently.

This job posting is for consulting arm of IQVIA a leading provider of information, services and technology for the healthcare industry in + countries around the world. Our teams offer end-to-end management consulting in key issues areas that include: business unit, therapy area and brand strategy, portfolio strategy, market entry strategy, launch strategy, pricing & market access studies and commercial model design.

Individuals joining us are assured of a rewarding career in life sciences consulting, replete with opportunities to address diverse and challenging client problems, interact with senior client leaders and gain exposure to a collegial and collaborative work environment.

All the applications will be kept strictly confidential.

As an Analyst with IQVIA Consulting Team, you’ll be responsible for actively participating in the development and delivery of consulting projects by:

• Performing quantitative and qualitative analyses to aid development of recommendations; exercise informed business judgment in identifying the approach to the question.

• Contributing to internal brainstorming sessions to develop project methodology and recommendations.

• Conducting independent desk research to a specific brief using internal and external sources.

• Contributing to the preparation, execution and follow up of client workshops.

• Building professional relationships with members of the client team.

• Proactively developing knowledge of the healthcare industry and consulting methodologies.

• Assisting in proposal development.

Candidates interested in joining our team as an Analyst should have;

• A minimum of an undergraduate degree in engineering, economics or business,

• Fresh graduate or maximum 1 year experience,

• A solid track record of extra-curricular achievement (internship in healthcare is preferred),

• A strong commitment to high quality work, attention to detail and an interest in rapid learning and skill development,

• A strong interest in management consulting and healthcare industry,

• Very strong analytical, interpretative and problem-solving skills,

• A willingness and ability to travel,

• Excellent conversational and business English (written and oral),

• Proficiency in MS Office programs (i.e., PowerPoint, Excel and Word).

  • İlan Türü
    Yeni Mezun ( Yıl)
  • Alınacak Kişi Sayısı
    2 Kişi
  • Çalışma Lokasyonları
    İstanbul
Hayalindeki kariyere adım atmak
için hemen giriş yap
İşkur Özel İstihdam Logo

STJ İnsan Kaynakları Bilişim ve Danışmanlık A.Ş. Özel İstihdam Bürosu Olarak 13/05//05/ tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından tarih ve sayılı karar uyarınca nolu belge ile faaliyet göstermektedir. sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınması yasaktır.

Boehringer Ingelheim 25’inci yılında ilaç pazarının üzerinde büyüme yakaladı

Boehringer Ingelheim Türkiye Genel Müdürü ve Sahraaltı Afrika Bölgesi Dönüşüm Süreci Lideri Evren Özlü, “25 yıldır attığımız tüm adımlarda, ihtiyaçları karşılanmamış tedavi alanlarında kararlılıkla Türk tıbbına ve hastalara hizmet ediyoruz. yılında geldiğimiz noktada, ilaç pazarının yüzde 20 üzerinde büyüyen bir organizasyon haline geldik. Bugün Türkiye organizasyonu olarak, hem insan sağlığı hem de hayvan sağlığı alanında firmamız için önemli katma değeri olan bir pozisyondayız. Sürdürülebilir bir başarı hikayesi yazmak için klinik araştırmalar, yerelleşme, insana yatırım ve yeni ürünlerin hızla hastalar ile buluşturulması gibi sektörün merkezindeki konularla ilgili önemli adımlar atıyoruz” dedi.

Tüm dünyada yıldır bir aile şirketi olarak hizmet veren Boehringer Ingelheim; hem insan hem de hayvan sağlığı alanında dünyada ilaç sektöründeki ilk 20 şirket arasında yer alıyor. 25 yıl önce solunum ve kardiyovasküler tedavi alanlarında Türkiye’deki yolculuğuna başlayan Boehringer Ingelheim, bugün insan sağlığında başta diyabet olmak üzere metabolik hastalıklar, solunum, onkoloji, immünoloji ve merkezi sinir sistemi hastalıklarında; hayvan sağlığı alanında ise hastalıkları önleme prensibiyle aşılar, anti parazit ilaçları ve terapötikler alanında faaliyet gösteriyor.

Boehringer Ingelheim Türkiye Genel Müdürü ve Sahraaltı Afrika Bölgesi Dönüşüm Süreci Lideri Evren Özlü, Türkiye’deki 25’inci yıllarında globalde ve bölge yönetiminde önemli bir pozisyon elde ettiklerine dikkat çekerek, “Türkiye’de yılında küçük bir ekip ile başlayan yolculuğumuz şimdi büyük bir organizasyona dönüştü. Her geçen gün kendimizi yeniledik, güçlendik ve hastalıklardan korunma, teşhis ve tedavide her zaman en iyisi için tutkuyla çalıştık. 25 yıldır ülkemizde sağlık sektörünün gelişmesi açısından önemli işlere imza attık ve öncelikli olarak karşılanmamış tıbbi ihtiyaç alanlarına odaklandık. Geçtiğimiz yıl bu vizyonumuz çerçevesinde çok yoğun çalıştık ve pazarın üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik” dedi.

Sektörün üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi

Evren Özlü; çeyrek asırdır Türkiye’de faaliyet gösteren bir şirket olarak yılını önemli gelişmelerle kapattıklarını belirtti ve “İnsan sağlığı alanında, IMS (IQVIA) verilerine göre Türkiye’de ilaç pazarının büyüme ortalaması yüzde 31,7 olurken Boehringer Ingelheim Türkiye olarak biz yılı yüzde 50’nin üzerinde bir büyüme ile kapattık ve sıralamada 6 basamak yükselerek ilk 14 ilaç firması arasına girmeyi başardık. Türkiye olarak bu başarılarımız sayesinde bağlı bulunduğumuz Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) Bölgesi’nde büyük oyuncu konumuna yükseldik” ifadelerini kullandı.

Hayvan sağlığı alanında da yılını başarılarla tamamladıklarını belirten Özlü, “Hayvan Sağlığı alanında ise hayvanların refahına ve performansını arttırmaya odaklanarak bu konuda hizmet ve çözümler üretiyoruz. İş birimimiz önceki yıla göre yüzde 40’in üzerinde bir büyüme oranına ulaşarak, hayvan sağlığı alanında META Bölgesi’nin en hızlı büyüyen ülkesi konumunu 3’üncü yıla taşıdı” dedi.

Yerel yatırım çalışmalarına başladı

Boehringer Ingelheim, 25’inci yılında büyüme hedefini destekleyecek yerel yatırımlarına da başladı. Özlü, yerelleşme çalışmalarında imza sürecini tamamladıklarını ve için önemli yatırım hedefleri olduğunu belirterek, “Yerelleşme çalışmalarımızla birlikte Türkiye, insan sağlığı ürünleri açısından Boehringer Ingelheim’ın üretim üslerinden biri haline geliyor. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde insan sağlığı portföyümüzdeki her 2 kutu ilaçtan birini Türkiye’de üretmeyi planlıyoruz. Bununla birlikte değer bazında da ürünlerin yaklaşık 3’te birinin de yerel üretilen ürünlerden gelmesini hedefliyoruz” dedi. Özlü ayrıca, yılı itibariyle spesifik farma ürünlerine odaklanmayı ve metabolizma alanında lider olmayı hedeflediklerini aktardı.

"Sağlıkta dijital dönüşüme odaklanıyoruz”

Evren Özlü, Türkiye’de giderek hızlanan dijitalleşme sürecine sağlıkta dijital dönüşüm uygulamalarıyla dahil olduklarına dikkat çekerek, “ yılı itibariye dijital dönüşüm süreçlerimizi hızlandırdık. Hem insan sağlığı hem de hayvan sağlığı alanlarında dijital araştırmalar, dijital bakım ve teknoloji konularına ilişkin önemli adımlar attık ve tüm dünya organizasyonlarımızda bu adımların işler hale gelmesi için sistemli çalışma programları başlattık. Dijital dönüşüm süreciyle birlikte yeni moleküllerin keşfini önemli ölçüde hızlandırmayı ve artırılmış zeka yardımıyla sağlık alanındaki gelişimi desteklemeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“Daha Fazla Sağlık için çalışıyoruz”

Boehringer Ingelheim olarak yılından bu yana “Daha Fazla Sağlık” (Making More Health) misyonuyla ve 70’ten fazla ülkede, 30 yılı aşkın süredir çevre ve sağlık gibi pek çok alanda çalışmalarını sürdüren Ashoka iş birliğiyle çalıştıklarını belirten Özlü, “Daha Fazla Sağlık adıyla hayata geçirdiğimiz girişim kapsamında; Ashoka iş birliği ile dünya üzerinde sağlık alanında çalışan sosyal girişimcilere ulaşıyor ve onları destekliyoruz. Bugüne kadar Türkiye’den de bu girişim dahilinde sosyal girişimciler seçtik ve kendilerine gerek sponsorluk gerek mentorluk seviyesinde önemli destekler verdik. Hem globalde hem de Türkiye’de bu girişimlerimiz devam edecek” dedi.

Evren Özlü, 25 yıl boyunca elde edilen başarıların arkasında Boehringer Ingelheim Türkiye çalışanlarının olduğunu vurgulayarak, “Bu başarıları hayata geçiren çevik, sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen bir ekibimiz var ve insana yatırım işe yatırım felsefesiyle hareket ediyoruz. Bu konuda bağlı bulunduğumuz bölge için de bir rol model oluşturuyoruz. Investors In People™ sertifikası alan Türkiye’deki ilk ilaç şirketiyiz. İki sene önce de Great Place To Work (GPTW) Enstitüsü’nün En İyi İş Verenler Listesi’ne girdik ve global organizasyonumuz tarafından düzenlenen çalışan anketinde dünya sıralamasında çok iyi bir sonuca ulaştık. Elde ettiğimiz başarılar insana dokunan bir şirket olma yolundaki yolculuğumuzun önemli adımları ve bu yolculuğa hedefli bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

boehringer ingelheim

evren ozlu

IQVIA T&#;rkiye

IQVIA ​T&#;rkiye

IQVIA, müşterilerinin sağlık hizmetlerini ve insan sağlığını ileriye götürmelerine yardımcı olmak üzere veri, teknoloji, ileri düzey analitik ve insan uzmanlığını kullanmada dünya funduszeue.info verdiğimiz firmalarla birlikte sağlık sistemini daha modern, daha etkili ve daha verimli bir hale getiriyor, iş ve hasta sonuçlarını dönüştüren çığır açan çözümler üretiyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası