etiler maya rezidans kiralik / ETİLER MAYA RESIDENCE ÖNÜ AÇIK SATILIK

Etiler Maya Rezidans Kiralik

etiler maya rezidans kiralik

Etiler Maya Residences'ta Satılık Penthouse

Etiler’in en prestijli projesi Maya Uptown ‘da, çok iyi konumlu, yüksek tavanlı galerili salonu, yeşilliklere bakan mükemmel terası ve açık ufuklu manzarası ile çok değerli  Penthouse… 3 bölümlü kullanılan m2’lik salonunda eşsiz bir sanat eseri ile sıradışı ayrıcalık sağlayan bu rezidans kaçırılmaz bir fırsat.

Sitenin en keyifli planlarından birine sahip penthouse dairemiz, m2 brüt, m2 net kullanım alanı, bahçeyi aratmayan mükemmel terası, galerili yüksek tavanlı salonu ile çok özel bir dairedir.

Alt katında özel tasarım bir sanat eseri ile ayrılmış yemek odası, salon ve oturma odası yanında, mutfak, misafir WC, yardımcı odası, yardımcı banyosu ve çamaşırlık yer almaktadır.

Üst katta, sitenin dışına bakan çok ferah ve çok bakımlı en suite ebeveyn odası, 2 çocuk odası, 1 banyo ve 1 dadı alanı mevcuttur.

Dairemiz kiracılı olduğundan randevu taleplerinin hafta içi ve gün önceden alınmasını rica ederiz.

Site Hakkında Bilgi Notu:

Etiler Maya Residences, İstanbul'un en gözde semti Etiler'de, mükemmel konumu, güvenlik ve konforun en yüksek seviyede karşılandığı mimari, teknik özellikler ve profesyonel işletme anlayışı ile her zaman en çok tercih edilen sitesi olmaya devam etmektedir.

14 residence bloğunda farklı tip ve büyüklükte, çok nitelikli, mükemmel planlı ünitelerde, seçkin komşularla huzur içinde yaşama imkânı sunan Maya Residences kapalı otopark ve havuz imkanına da sahiptir.

Maya Residences, Akmerkez'e ve metroya yürüyüş mesafesindeki   düz ayak konumu ile araç kullanmadan şehrin içindeki dolaşım özgürlüğünden fedakarlık edemeyen alıcı adayları için de cazibesini korumaktadır.

Gayrimenkullerle ilgili olarak sunumlarda ve ilanlarda verilen bilgiler mal sahibi beyanına ve Space’in yetkisi çerçevesinde ulaştığı kaynaklara dayanarak verilen bilgilerdir. Space tarafından verilmiş bir taahhüt niteliğinde değildir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir