altın kelebek ödülleri 2019 izle / Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni

Altın Kelebek Ödülleri 2019 Izle

altın kelebek ödülleri 2019 izle

Yeni Bölüm 6 Temmuz'da FOX'ta!">Gülcemal Bölüm 1. Fragmanı

Tarihçe

Dünden Bugüne…

1 Mayıs ’te Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nu kuran yasadan daha önce, ilk kez Türk Telsiz Telefon A.Ş.’ye bağlı olarak gerçekleştirilen radyo yayınları ’te TRT çatısı altında toplandı. 6 Mayıs ’de yayına başlayan İstanbul Radyosu’nun ardından yılında Ankara Radyosu ilk yayınlarını yaptı. Ankara ve İstanbul Radyoları 8 Eylül tarihinde PTT’ye devredildi. PTT’ye devredildikten sonra vericisi güçlendirilen Ankara Radyosu 28 Ekim ’de resmen işletmeye açıldı. Ekim yayınlarına ara veren İstanbul Radyosu, 19 Kasım ’da yayın hayatına geri döndü. II. Dünya Savaşı ile birlikte radyolar yeni kurulan Matbuat Umum Müdürlüğü’ne (Basın Yayın ve Turizm/Enformasyon Genel Müdürlüğü) bağlandı. ’de yayın hayatına İzmir Belediyesi’ne bağlı olarak başlayan İzmir Radyosu, ’ten itibaren Matbuat Umum Müdürlüğü bünyesinde yayınlarını sürdürdü. ’dan sonra 8 ilde İl Radyoları kuruldu. ’e gelindiğinde radyo yayınlarının yönetiminin özerk ve tarafsız bir kamu iktisadi kuruluşu olarak düzenlenmesini öngören Anayasa maddesi yürürlüğe girdi.

1 Mayıs tarihinde özel bir yasa ile devlet adına radyo ve televizyon yayınlarını yeterli, doğru ve tarafsız biçimde gerçekleştirmek üzere, tüzel kişiliğe sahip özerk bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak Türkiye Radyo Televizyon Kurumu kuruldu.

31 Ocak ’de Türkiye’nin ilk deneme televizyon yayını Ankara’da Mithatpaşa Stüdyosu’nda Mahmut Tali Öngören’in açılış konuşmasıyla başladı. Bu ilk deneme yayını yaklaşık 1,5 saat sürdü. Daha sonra haftada üç gün, üçer saat olarak devam eden yayınlar, 1 yıl sonra haftada 4 güne çıktı. ’te İzmir Televizyonu, ardından ’de İstanbul Televizyonu faaliyete geçti.

’da astronotların Ay’a ayak basmaları ve Zeki Müren’in Ankara’da verdiği konser televizyon ekranından yansıdı. ’te ise, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2’inci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün cenaze töreni naklen yayınlandı. 20 Temmuz ’te başlayan Kıbrıs Barış Harekâtı’nda,n tüm Türkiye ve Avrupa TRT yayınlarıyla haberdar oldu. Eurovision Şarkı ve Beste Yarışması’na Türkiye, ilk kez ’te TRT’nin organizasyonuyla girdi. ’de ilk kez su altı kameraları kullanılarak “Derinlerdeki Geçmiş” adlı belgesel renkli film olarak çekildi. yılında, 5 ülkeden çocuk, 31 liderin katıldığı ilk 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi.

yılında Televizyon yayınları haftanın her günü gerçekleştirilirken, yayınlar ülke nüfusunun %55’i (19 milyon) ve ülke yüzölçümünün %28’i ( kilometrekare) tarafından izlenilir oldu. Televizyonun Türkiye’ye gelişinin yılında PTT merkezlerine kayıtlı Televizyon alıcı sayısı 2 milyon bine ulaştı. Yurt içinden verilen ve yurt dışında alınan eşgüdüm, yayın, kayıt ve kurgu işlemlerini yapabilecek kapasitede olan Eurovision bağlantı merkezi yılında hizmete girdi. Giderek artan yayın saatleri ile birlikte ekran, 31 Aralık yılbaşı gecesinden itibaren renklenmeye başladı ve yılında tamamen renkli yayına geçildi.

yılında, televizyonun 2. kanalı TV 2 adıyla yayın hayatına merhaba dedi. ’de “Intelsat” uydusundan kiralanan bir aktarıcıdan TRT’nin mevcut iki televizyon kanalı uydu yoluyla bütün Türkiye’ye ulaştı. TRT-3 ve GAP-TV’nin yılında hizmete girmesiyle ’deki ilk yayından ’a geçen 21 yılda TRT’nin kanal sayısı 4’e çıktı.

TRT, yılında Türkiye’nin ilk uzaktan eğitim sistemini kurarak, örgün eğitim kanalı işlevi ile yayınlar yapan TRT 4’ü yayın hayatına kazandırdı. Aynı yıl, Avrupa ülkelerinde yaşayan yurttaşların anavatanlarıyla olan bağlarını güçlendirmek için TRT-INT adlı ilk sınır ötesi televizyon kanalı da izleyicisiyle buluştu.

Yayıncılık tarihine imzasını atan bu televizyon kanallarını, yılında Kafkasya ile Orta Asya Türk Cumhuriyetleri’ne yönelik programların yer aldığı TRT-AVRASYA kanalı, yılında ise Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi’nden yayınlar yapan TBMM TV izledi.

yılında ilk yurt dışı temsilciliği TRT Almanya - Berlin Temsilciliği açıldı. Bunu sırasıyla yılında Türkmenistan-Aşkabat Temsilciliği, yılında Azerbaycan-Bakü, Mısır-Kahire ve Belçika-Brüksel takip etti. yılına gelindiğinde 6'ncı yurt dışı bürosu ABD-Washington'da, yılında da Özbekistan-Taşkent bürosu açıldı.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, üyesi olduğu Avrupa Yayın Birliği EBU'nun teletekst yayıncılığı konusundaki teknik ve içerik biçim ölçütlerini dikkate alarak yılında TELEGÜN adıyla teletekst yayınına başladı. Türkiye’de halen sadece TRT tarafından verilen bu hizmet, yurt dışından da rahatlıkla takip edilebiliyor. TRT’nin TELEGÜN sayfaları; internet hizmetine gerek duymadan, televizyon kumandası aracılığıyla çok rahat ulaşabilen bir yayın türüdür.

yılında TRT SAYTEK (Sayısal Yayın Teknoloji Merkezi) kurularak internet sitesi funduszeue.info adresi ile yayına başladı. TRT’nin web sitesi yılında e-Devlet ödüllerinden en iyi merkezi yönetim web sitesi ödülünü aldı.

yılı hem Kurumumuz hem tüm Türkiye için unutulmaz bir yıl oldu. TRT, ülkemiz adına katıldığı Eurovision Şarkı Yarışmasını, Sertab ERENER’in yorumladığı “Everyway That I Can” şarkısıyla kazandı ve Türkiye’ye birinciliği getirdi.

Yurt dışında da etkin bir yayıncı olan Kurumumuz yılında (ABU) Asya-Pasifik Yayın Birliği, Asiavision sözleşmesini imzaladı.

1 Kasım ’de Türkiye’nin ilk ve tek yerli çocuk kanalı olma özelliği ile TRT Çocuk yayın hayatına başlarken, 1 Ocak ’da farklı dil ve lehçelerde yayın yapan ilk kanal TRT 6 Kürtçe yayına başladı. Kanalın adı, yılında TRT Kurdî olarak değişti.

20 Kasım ’de hayata geçirilen funduszeue.info, 31 dilde haber yayını ile yeni medya hizmet ortamındaki yayıncılar arasında dünyada 5. sırada yer aldı. Bugün gelinen noktada ise yayın yapılan bölgeyle ve bütün dünyayla ilgili sıcak gelişmeler, uzmanların görüşlerinin de yer aldığı kapsamlı, tarafsız ve doğru bir içerikle 41 dilde dünya kamuoyuna sunulmaktadır.

Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Ortadoğu’dan Kafkaslara 27 ülke ve 13 muhtar cumhuriyette yaklaşık milyon nüfuslu bir coğrafyaya hitap eden TRT Avaz, 21 Mart ’da yayın hayatına başlayarak Türkçe, Azerbaycan Türkçesi, Kazakça, Kırgızca, Özbekçe ve Türkmence programları ile yayın coğrafyasındaki bütün ülkelerin yer aldığı ve her ülkeden izleyicinin kendinden bir şeyler bulduğu “ortak kanal, ortak ses” oldu.

TRT Türk, 8 Mayıs tarihinde uluslararası Türkçe haber ve kültür kanalı kimliğiyle yayınlarına başlarken, aynı yıl test yayınlarına başlayan TRT ANADOLU ise TRT ile Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği'nin ortaklaşa yayın yapacağı kanal olarak öngörüldü. TRT Anadolu, yılı Ramazan ayında, 24 saat kesintisiz yayın yapan TRT Diyanet kanalına dönüştü.

16 Kasım 'da yayına başlayan TRT Müzik, Türk Müziği ağırlıklı olmakla birlikte geçmişten günümüze yerli ve yabancı müzik yayınlarıyla, Türkiye'nin ve dünyanın müziğini TRT farkıyla ekrana taşıdı.

"Tanık Olmaya Hazır mısınız?" sloganıyla 17 Ekim 'da yayına başlayan TRT Belgesel kanalı Türkiye'yi; İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Türkçe ile beş farklı dilde dünyaya tanıttı.

'da ayrıca Radyo 6, TRT Nağme, TRT Ankara Kent Radyosu, TRT Türkü ile TRT Avrupa FM radyoları yayına başladı.

TRT, Avrupa ve dünyanın önde gelen haber kanallarından Euronews ile iş birliğine imza atarak Euronews'in büyük ortakları arasına girdi ve Euronews, Ocak 'da 9. dil olarak Türkçe yayına başladı.

18 Mart tarihinde TRT Haber kanalı yayına geçerken, Arapça yayın yapan TRT –“ETTÜRKİYYE” kanalı, Arap ülkelerinde en çok seyredilen kanal olmayı hedefleyerek 4 Nisan tarihinde yayına başladı. Kanal, yılında TRT-El Arabia ismini aldı. Bugün TRT Arabi adıyla yayın bölgesinde Arapça yayın yapan referans haber kanalı olarak faaliyet gösteriyor.

Ağustos tarihinde yayına başlayan TRT Spor, ulusal ve uluslararası tüm spor müsabakalarını ve organizasyonları canlı ya da banttan ekranına taşırken, sporun her dalına ayrı önem veriyor.

Ocak tarihinde yayına başlayan TRT Okul ise çeşitli yaş gruplarına yönelik hazırlanan eğitim ve kültür programlarıyla bir teknoloji ve eğitim kanalı oldu. Kanal daha sonra, yılında dünyada yaşanan Covid 19 salgını ve pandemi koşullarının sonucunda, çocukların öğretimden uzak kalmaması için ilk, orta ve lise Milli Eğitimin müfredatını ekranlardan öğrencilerle buluşturan TRT EBA Kanalları haline dönüştü.

10 Aralık tarihinde açılan TRT Yayıncılık Tarihi Müzesi, 31 Ocak tarihinde, TRT’nin kuruluşunun yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan bir müze vagonla 20 ili kapsayan bir yolculuğa çıktı ve halka buluştu.

18 Mayıs ’te test yayınlarına başlayan, İngilizce yayın yapan TRT World, 29 Ekim tarihinde yayına geçerek, uluslararası haberciliğe yeni bir üslup getiren ve insanı merkeze alan habercilik anlayışıyla kısa zamanda referans bir haber kaynağı haline dönüşen, dünya çapında önemli bir Türkiye markası oldu.

4 Ekim ’te 4K UHD televizyon yayıncılığında bir ilk yaşandı. Türkiye ve Avrupa’da ilk kez bir futbol maçı (Fenerbahçe-Ajax) TRT 4K kanalında yayınlandı.

yılında TeleVİZYON adıyla yayın hayatına başlayan TRT’nin kurumsal dergisi, bugün TRT Vizyon ismiyle basılı yayınına devam ediyor ve süreli yayıncılıkta 35 yılı bulan yayın hayatıyla bir TRT klasiği olmayı sürdürüyor. TRT Vizyon’a yılında TRT Çocuk, Bir Dünya Müzik ve hakemli bir dergi olan TRT Akademi dergileri eklenerek, kurumsal basılı yayınların sayısı dörde ulaştı.

yılında İstanbul’da düzenlenen ABU Genel Kurul Toplantısı’nda TRT Genel Müdürü, oy birliğiyle ABU Başkan Yardımcılığı’na seçilirken aynı yıl, TRT’nin Astana-Kazakistan, Londra-İngiltere ve Üsküp-Makedonya temsilcilikleri açıldı. yılında ise TRT Genel Müdürü, Akdeniz Görsel İşitsel Daimi Konferansı’nda (COPEAM) yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığını üstlendi. yılında TRT, Afrika Yayın Birliği’ne “ortak üye” oldu. Avrupa yayın Birliği’nde (EBU) tam üye sıfatıyla üyeliği bulunan TRT, uluslararası yayın birliklerinde aktif roller üstlenmeye devam ediyor.

TRT’nin televizyon tarihine adını yazdıran, pek çok dile çevrilen ve sayısız ülkeden yayınlanan dizisi “Diriliş Ertuğrul”, Yılın En İyi Dizi kategorisinde halkın oylarıyla Altın Kelebek ödülünü aldı.

Türkiye’nin görsel ve işitsel hafızası olan TRT arşivindeki görüntüler, “funduszeue.info” web sitesiyle yılında izlemeye açıldı.

Cumhurbaşkanlığının desteği ile Türkiye televizyonlarında bir ilk olan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması ilk kez yılının Ramazan ayında TRT 1 ekranlarında yayına girdi ve bir Ramazan geleneği haline geldi.

Belirsizlik çağında değişime ilham olmak amacıyla başlatılan uluslararası forumlar silsilesinin ilki “TRT World Forum”, dünyanın dört bir yanından yüzlerce siyasetçi, iş adamı, akademisyen, aktivist ve gazetecinin katılımıyla 18 – 19 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

TRT Çocuk kanalının ilk mobil uygulaması, IOS ve Android tabanlı olmak üzere ’de kullanıma açıldı.

yılı ise sosyal sorumluluk, ortak yapım, belgesel, dizi ve kanalların genel başarıları açısından, hem ulusal hem de uluslararası alanda onlarca prestijli ödülün TRT’ye verildiği bir yıl olarak akıllarda kaldı.

yılının Ocak ayında TRT Belgesel, “İnsanı anlamak hayatı anlamaktır” sloganıyla yeni yüzü ve içeriğiyle izleyicilerle buluştu.

22 Şubat ’da hasret bitti ve uzun süre önce yayım hayatına ara veren TRT 2, kültür, sanat, edebiyat, tarih gibi pek çok alanda hayata ve insana dair tüm renkleri ile yayınlarına yeniden başladı.

Temmuz ’da Türk sinemasını dünya pazarında daha tanınır hale getirmek için düzenlenen "12 Punto TRT Senaryo Günleri"nin ilki İstanbul'da gerçekleşti. Organizasyonun jürisine Oscar Başkanı John Bailey başkanlık yaptı.

yılı Covid 19 salgınıyla dünya tarihinde yerini alırken, TRT evde kalmak zorunda kalanlar için hızlı ve dinamik reflekslerle “Ev Hayat Dolu” sloganıyla tüm kanallarını kapsayacak yeni bir yayın politikası belirledi. Bununla beraber yüz yüze etkinlikleri çevrim içi gerçekleştirerek neredeyse bütün faaliyetlerini pandemi koşullarına uygun şekilde sürdürdü ve izleyicinin takdirini topladı. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nden, Milli Eğitim Müfredatının TRT EBA kanallarına taşınmasına kadar hem geleneksel hem de şartların gerektirdiği tüm sorumluluklarını başarıyla yerine getirdi.

yılında yabancı dilde yayın yapan dijital haber platformları TRT Deutsch ve TRT Russian yayın hayatına başladı.

’de Olimpik spor dalları başta olmak üzere sporun bütün renklerini izleyiciyle buluşturarak, amatör, profesyonel alternatif spor dallarını gençler arasında yaygınlaştırmayı amaçlayan TRT Spor Yıldız, televizyon spor yayıncılığına bir yıldız gibi doğdu.

yılında yabancı dilde yayın yaparak Türkiye’nin perspektifini dünyaya sunan dijital haber platformlarına TRT Français ve TRT Balkan eklendi.

TRT; son yıllarda ortak yapımlar ve belgesellerle sinema dünyasının kalbinin attığı festivallerdeydi. TRT ortak yapımları; Cannes, San Sebastian, Tokyo, Saraybosna gibi dünyanın en saygın film festivallerinde yer aldı, ödüller kazandı. Sadece yılında TRT ortak yapımları, festivalden toplam ödülle döndü. Kendi organizasyonu olan ulusal ve uluslararası etkinliklerde ise birçok yapıma ve sektör insanına proje desteği ve ödül vererek, ülke ve dünya sinema ve medya ekosistemine katkı sağladı.


Türkiye Radyo Televizyon Kurumu;



TRT’nin ilk deneme yayınının büyük bir heyecanla ama sınırlı olanaklarla yapıldığı yılından günümüze kadar geçen yarım asrı aşkın sürede, medya sektöründe hayal bile edilemeyecek ölçüde büyük değişimler yaşandı.

Sayısal yayıncılık, yeni medya teknolojileri, toplumsal dönüşümler, küreselleşen dünya tüm kavrayışları ve izleme kültürünü değiştirdi.

Tasarlanan her yeni biçim ve içeriğin oluşum ve üretim koşulları kökten değişirken, hedef kitleler, izleyici grupları ve yayın talepleri birbirinden ayrıldı. Tüm bunlarla birlikte hitap edilen izleyici kitlesi sürekli artarak genişledi, ulusal öngörüler yerini küresel öngörülere bıraktı.

Bu çerçevede TRT, özellikle son yıllardaki hamleleriyle, program zenginliğini ekranlara ve mikrofonlara taşımakla kalmadı, çağdaş sayısal yayıncılığın gerektirdiği tüm yeni medya olanaklarını yetkin bir biçimde kullanan güçlü ve etkili bir kurumsal yapı oluşturdu. Yabancı dilde yayın yapan kanal ve platformlarıyla, uluslararası haberciliğe getirdiği ayrıcalıklı üslupla, geniş, yüksek nitelikli ve dünya çapında talep gören içerik yelpazesiyle Türkiye’den dünyaya yayılarak uluslararası etki yaratan bir yayıncılık anlayışını benimsedi.

TRT, kamu hizmeti yayıncılığının verdiği sorumluluğu da gözeterek, çağdaş ve dinamik yapısı ve öncü yayıncılık deneyimiyle, ülkemizin değerlerini, tarihini, kültürünü, gücünü ve sesini tüm dünyaya yansıtmaya devam ediyor.

Merkezine insanı ve insana ait değerler bütününü alan bir yayıncılık anlayışıyla

TRT hem bellektir hem gelecek.


TRT İZLEYİN / DİNLEYİN

aHaber

25 Haziran , Pazar

Daha Fazla Gör
  • LGS taban puanları yüzdelik dilimler ne zaman açıklanacak ? LGS İstanbul, Ankara, İzmir lise yüzdelik dilimleri açıklandı mı?
  • Arefe günü yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir? Peygamberimizin Kurban Bayramı Arefe duası! Arife günü çekilecek tesbihler-zikirler neler?
  • Kurban Bayramı tatili ne zaman başlayacak ? Kurban Bayramı tatili kaç gün sürecek?
  • YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sınav sonuç tarihi belli mi, açıklandı mı?
  • Aile Destek Haziran ayı ödemeleri ne zaman yatacak ? Sosyal yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?
  • SSK Bağkur emeklisine bayram ettirecek zam müjdesi geldi! TL ve üstü maaş alanlara büyük zam! Refah payı, seyyanen artış
  • YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı? ÖSYM TYT, AYT, YDT YKS sonuçları belli oldu mu?
  • Wagner kimdir, ne anlama geliyor? Wagner ordusu nedir, kimlerden oluşuyor?
  • sonrasına emeklilik şifresi çözüldü! yaşında olanlara müjde! EYT prim, kısmi emeklilik ve staj ve çıraklık
  • Asgari ücret zamlı yeni maaşlar ne zaman yatacak ? Asgari ücret zamlı maaşlar bayramdan önce yatacak mı?
  • LGS'de kaç birinci var ? LGS birincileri hangi illerden, okullardan çıktı? Kaç kişi full çekti?
  • LGS tercihler ne zaman başlayacak ? LGS , , , , , puanla hangi liseye gidilir? Anadolu, İmam Hatip, Fen lisesi
ANA SAYFA

Altın Kelebek &#; Tüm Kazananlar

Altın Kelebek ödül töreni önce terör, sonra salgın nedeniyle 2 kez ertelendikten sonra farklı bir formatta gerçekleştirildi. Çağla Şikel ve Cem Davran’ın sunumu ile ekranlara gelen programda, kazananlar ödüllerini sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde evlerinde, ofislerinde kabul ettiler. Program Kanal D ekranlarında canlı yayınlandı.

Gecikmeli de olsa işte karşınızda Altın Kelebek Ödüllerinin kazananları. İyi seyirler.

Yıldızı parlayanlar: Alina Boz, Ebru Şahin, İlayda Alişan

En İyi Dizi

1 &#; Arka Sokaklar &#; Kanal D

2 &#; Avlu &#; Star

3 &#; Bir Zamanlar Çukurova &#; Atv

4 &#; Çukur &#; Show Tv

5 &#; Hercai &#; Atv

6 &#; Kadın &#; Foxb

7 &#; Kuzgun &#; Star

8 &#; Mucize Doktor &#; Fox &#; Kazanan

9 &#; Sen Anlat Karadeniz &#; Atv

10 &#; Zalim İstanbul &#; Kanal D

En İyi İnternet Dizisi

1 &#; Journos &#; Blu Tv

2 &#; Aynen Aynen &#; YouTube

3 &#; Bartu Ben &#; Blu Tv

4 &#; Behzat Ç &#; Blu Tv

5 &#; Bozkır &#; Blu Tv

6 &#; Hakan: Muhafız &#; Netflix

7 &#; Pavyon &#; Blu Tv

8 &#; Şahsiyet &#; Puhu Tv &#; Kazanan

9 &#; Sıfır-Bir: Bir Zamanlar Adana&#;da &#; Blu Tv

10 &#; Yaşamayanlar &#; Blu Tv

En İyi Kadın Oyuncu

1 &#; Alina Boz &#; Elimi Bırakma &#; TRT1

2 &#; Aslı Enver &#; İstanbullu Gelin &#; Star

3 &#; Bahar Şahin &#; Zalim İstanbul &#; Kanal D

4 &#; Burcu Biricik &#; Kuzgun &#; Star

5 &#; Demet Evgar &#; Avlu &#; Star

6 &#; Dilan Çiçek Deniz &#; Çukur &#; Show Tv

7 &#; Ebru Şahin &#; Hercai &#; Atv &#; Kazanan

8 &#; Hilal Altınbilek &#; Bir Zamanlar Çukurova &#; Atv

9 &#; İrem Helvacıoğlu &#; Sen Anlat Karadeniz &#; Atv

10 &#; Özge Özpirinçci &#; Kadın &#; Fox

En İyi Erkek Oyuncu

1 &#; Akın Akınözü &#; Hercai &#; Atv

2 &#; Alp Navruz &#; Elimi Bırakma &#; TRT1

3 &#; Aras Bulut İynemli &#; Çukur &#; Show Tv

4 &#; Barış Arduç &#; Kuzgun &#; Star

5 &#; Çağatay Ulusoy &#; Hakan:Muhafız &#; Netflix

6 &#; Erdal Beşikçioğlu &#; Behzat Ç. &#; Blu Tv

7 &#; Haluk Bilginer &#; Şahsiyet &#; Puhu Tv

8 &#; Kerem Alışık &#; Bir Zamanlar Çukurova &#; Atv

9 &#; Taner Ölmez &#; Mucize Doktor &#; Fox &#; Kazanan

10 &#; Ulaş Tuna Astepe &#; Sen Anlat Karadeniz &#; Atv

En İyi Komedi Dizisi

1 &#; BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 &#; Kanal D &#; Kazanan

2 &#; Çocuklar Duymasın &#; Kanal D

3 &#; Güldür Güldür &#; Show Tv

4 &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

5 &#; Kalk Gidelim &#; TRT1

En İyi Komedi Dizisi-Kadın Oyuncu

1 &#; Açelya Topaloğlu &#; Güldür Güldür &#; Show Tv

2 &#; Aslı Bekiroğlu &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

3 &#; Ayça Varlıer &#; Kalk Gidelim &#; TRT1

4 &#; Deniz Cengiz &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

5 &#; Doğa Rutkay &#; Güldür Güldür &#; Show Tv

6 &#; Ecem Erkek &#; Güldür Güldür &#; Show Tv &#; Kazanan

7 &#; Gülse Birsel &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

8 &#; Evrim Akın &#; Güldür Güldür &#; Show Tv

9 &#; Hasibe Eren &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

10 &#; Pınar Altuğ &#; Çocuklar Duymasın &#; Kanal D

En İyi Komedi Dizisi-Erkek Oyuncu

1 &#; Ali Sunal &#; Güldür Güldür &#; Show Tv

2 &#; Alper Kul &#; Güldür Güldür &#; Show Tv

3 &#; Bartu Küçükçağlayan &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

4 &#; Çağlar Çorumlu &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

5 &#; Cengiz Bozkurt &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

6 &#; Enis Arıkan &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

7 &#; Onur Buldu &#; Güldür Güldür &#; Show Tv &#; Kazanan

8 &#; Sarp Apak &#; Jet Sosyete &#; Tv 8

9 &#; Tamer Karadağlı &#; Çocuklar Duymasın &#; Kanal D

10 &#; Ufuk Özkan &#; Kalk Gidelim &#; TRT1

En İyi Romantik Komedi Dizisi

1 &#; Afili Aşk &#; Kanal D &#; Kazanan

2 &#; Benim Tatlı Yalanım &#; Star

3 &#; Erkenci Kuş &#; Star

4 &#; Her Yerde Sen &#; Fox

5 &#; Kuzey Yıldızı-İlk Aşk &#; Show Tv

En İyi Romantik Komedi Dizisi-Kadın Oyuncu

1 &#; Aslı Bekiroğlu &#; Benim Tatlı Yalanım &#; Star

2 &#; Aslı Güner &#; Kuzey Yıldızı-İlk Aşk &#; Show Tv

3 &#; Aybüke Pusat &#; Her Yerde Sen &#; Fox

4 &#; Burcu Özberk &#; Afili Aşk &#; Kanal D &#; Kazanan

5 &#; Demet Özdemir &#; Erkenci Kuş &#; Star

En İyi Romantik Komedi Dizisi-Erkek Oyuncu

1 &#; Çağlar Ertuğrul &#; Afili Aşk &#; Kanal D &#; Kazanan

2 &#; Can Yaman &#; Erkenci Kuş &#; Star

3 &#; Furkan Andıç &#; Her Yerde Sen &#; Fox

4 &#; Furkan Palalı &#; Benim Tatlı Yalanım &#; Star

5 &#; İsmail Demirci &#; Kuzey Yıldızı-İlk Aşk &#; Show Tv

En İyi Dizi Çifti

1 &#; Alina Boz &#; Alp Navruz

2 &#; Aybüke Pusat &#; Furkan Andıç &#; Kazanan

3 &#; Burcu Biricik &#; Barış Arduç

4 &#; Burcu Özberk &#; Çağlar Ertuğrul

5 &#; Demet Özdemir &#; Can Yaman

6 &#; Dilan Çiçek Deniz &#; Aras Bulut İynemli

7 &#; Ebru Şahin &#; Akın Akınözü

8 &#; Elçin Sangu &#; Kıvanç Tatlıtuğ

9 &#; İrem Helvacıoğlu &#; Ulaş Tuna Astepe

10 &#; Ozan Dolunay &#; Sera Kutlubey

En İyi Yönetmen

1 &#; Bahadır İnce-Kuzgun &#; Star

2 &#; Çağrı Bayrak-Erkenci Kuş &#; Star

3 &#; Cem Karcı, Benal Tairi-Hercai &#; Atv

4 &#; Ender Mıhlar-Her Yerde Sen &#; Fox

5 &#; Hakan Algül-Jet Sosyete &#; Tv 8

6 &#; Murat Saraçoğlu-Bir Zamanlar Çukurova &#; Atv

7 &#; Nadim Güç-Kadın &#; Fox

8 &#; Serdar Gözelekli-Afili Aşk &#; Kanal D

9 &#; Sinan Öztürk-Çukur &#; Show Tv

10 &#; Yusuf Pirhasan-Mucize Doktor &#; Fox &#; Kazanan

En İyi Senarist

1 &#; Ahmet-Ozan-Sinan Yurdakul-Arka Sokaklar &#; Kanal D

2 &#; Ali Aydın-Çarpışma &#; Show Tv

3 &#; Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu-Afili Aşk &#; Kanal D

4 &#; Berşan Tan, Eda Tezcan, Feraye Şahin, Pelin Gülcan-Hercai &#; Atv

5 &#; BKM Mutfak Ekibi-BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar2 &#; Kanal D

6 &#; Deniz Akçay-İstanbullu Gelin &#; Star &#; Kazanan

7 &#; Gökhan Horzum-Çukur &#; Show Tv

8 &#; Gülse Birsel-Jet Sosyete &#; Tv 8

9 &#; Hande Altaylı-Kadın &#; Fox

10 &#; Pınar Bulut, Onur Koralp-Mucize Doktor &#; Fox

En İyi Dizi Müziği

1 &#; Adamlar Grubu-Börü &#; Star

2 &#; Alpay Göktekin, Zeynep Alasya-Diriliş Ertuğrul &#; TRT1

3 &#; Aslı Demirer, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal-Afili Aşk &#; Kanal D

4 &#; Aytekin Ataş-Bir Zamanlar Çukurova &#; Atv &#; Kazanan

5 &#; Aytekin Ataş-Mucize Doktor &#; Fox

6 &#; Cem Öget-Erkenci Kuş &#; Star

7 &#; Ender Gündüzlü, Metin Arıgül-Hercai &#; Atv

8 &#; Ender Gündüzlü, Metin Arıgül-Sen Anlat Karadeniz &#; Atv

9 &#; Toygar Işıklı-Çukur ve Çarpışma &#; Show Tv

10 &#; Toygar Işıklı-Kuzgun &#; Star

En İyi Çocuk Oyuncu

1 &#; Ada Baykan-Arka Sokaklar &#; Kanal D

2 &#; Adin Külçe-Mucize Doktor &#; Fox

3 &#; Ali Semi Sefil-Kadın &#; Fox

4 &#; Beren Gökyıldız-Kızım &#; Tv 8

5 &#; Ebrar Demirbilek-Hercai &#; Atv &#; Kazanan

6 &#; Emir Özyakışır-Şampiyon &#; TRT1

7 &#; Hira Su Yıldız-Afili Aşk &#; Kanal D

8 &#; Kübra Süzgün-Kadın &#; Fox

9 &#; Mehmet Emin Güney-Çocuk &#; Star

10 &#; Yiğit Kağan Yazıcı-Elimi Bırakma &#; TRT1

En İyi Gündüz Kuşağı Programı

1 &#; Arda&#;nın Mutfağı &#; Kanal D

2 &#; Ayhan Sicimoğlu ile Renkler &#; Kanal D

3 &#; Çağla ile Yeni Bir Gün &#; Fox

4 &#; Gelinim Mutfakta &#; Kanal D

5 &#; Esra Erol&#;da &#; Atv

6 &#; Kuaförüm Sensin &#; Show Tv

7 &#; Müge Anlı ile Tatlı Sert &#; Atv &#; Kazanan

8 &#; Temizlik Benim İşim &#; Fox

9 &#; Yemekteyiz &#; Tv 8

10 &#; Zuhal Topal&#;la Sofrada &#; Fox

En İyi Kadın Sunucu

1 &#; Birce Akalay &#; Kanal D

2 &#; Çağla Şıkel &#; Fox

3 &#; Esra Erol &#; Atv

4 &#; Evrim Akın &#; Show Tv

5 &#; Eylül Öztürk Özkan &#; Kanal D

6 &#; Merve Yıldırım &#; Fox

7 &#; Müge Anlı &#; Atv &#; Kazanan

8 &#; Pelin Çift &#; TRT1

9 &#; Zahide Yetiş &#; Show Tv

10 &#; Zuhal Topal &#; Fox

En İyi Erkek Sunucu

1 &#; Acun Ilıcalı &#; Tv 8 &#; Kazanan

2 &#; Ali İhsan Varol &#; teve2

3 &#; Alp Kırşan &#; Star

4 &#; Arda Türkmen &#; Kanal D

5 &#; Engin Altan Düzyatan &#; TRT1

6 &#; Enis Arıkan &#; Kanal D

7 &#; Eser Yenenler &#; Tv 8

8 &#; İlker Ayrık &#; Fox

9 &#; Murat Yıldırım &#; Atv

10 &#; Okan Bayülgen &#; TV

En İyi Kadın Haber Sunucusu

1 &#; Ayşenur Arslan &#; Halk TV

2 &#; Banu El &#; A Haber

3 &#; Buket Aydın &#; Kanal D

4 &#; Deniz Türe  &#; Atv

5 &#; Ece Belen &#; Star

6 &#; Ece Üner &#; Show Tv &#; Kazanan

7 &#; Gülbin Tosun &#; Fox

8 &#; Nazlı Çelik &#; Star

9 &#; Nihan Günay &#; Atv

10 &#; Simge Fıstıkoğlu &#; NTV

En İyi Erkek Haber Sunucusu

1 &#; Ahmet Arpad &#; NTV

2 &#; Can Okanar &#; A Haber

3 &#; Cem Öğretir &#; Atv &#; Kazanan

4 &#; Cüneyt Akman &#; Halk TV

5 &#; Cüneyt Özdemir &#; CNN Türk

6 &#; Erkan Tan &#; A Haber

7 &#; İlker Karagöz &#; Fox

8 &#; İsmail Küçükkaya &#; Fox

9 &#; Melih Altınok &#; Atv

10 &#; Mesut Yar &#; Star

En İyi Haber Programı

1 &#; 5N1K &#; CNN Türk &#; Kazanan

2 &#; Ajans &#; A Haber

3 &#; Dünyanın Haberi &#; NTV

4 &#; Fatih Altaylı ile Teke Tek &#; Habertürk

5 &#; Haber Masası &#; Halk TV

6 &#; İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu &#; Fox

7 &#; İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat &#; Fox

8 &#; Mesut Yar ile Bugün &#; Star

9 &#; Tarafsız Bölge &#; CNN Türk

10 &#; Türkiye&#;nin Nabzı &#; Habertürk

En İyi Spor Programı

1 &#; 90_a: Serkan Korkmaz, Hıncal Uluç, Kemal Belgin, Güven Taner &#; A Spor

2 &#; 90+ Nebil Evren, Ali Ece &#; NTV

3 &#; beIN Asist-Güntekin Onay &#; Beinsports

4 &#; beIN Euroleague &#; Beinsports

5 &#; beIN Final-Şansal Büyüka, Mehmet Demirkol, Tümer Metin &#; Beinsports

6 &#; Beyaz Futbol-Ertem Şener, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz &#; Beyaz TV

7 &#; Gündem Spor-Uğur Meleke, Cem Yılmaz &#; CNN Türk

8 &#; Stadyum-Ersin Düzen, Ali Gültiken, Tümer Metin &#; TRT Spor

9 &#; Takım Oyunu-Serkan Korkmaz, Erman Toroğlu, Reha Kapsal, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç &#; A Spor

10 &#; Yüzde Futbol-Rıdvan Dilmen, Murat Kosova &#; NTV &#; Kazanan

En İyi Yarışma Programı

1 &#; Aileler Yarışıyor &#; TRT1

2 &#; Benimle Söyle  &#; Kanal D

3 &#; Güven Bana &#; Atv

4 &#; Kelime Oyunu &#; teve2

5 &#; Kim Milyoner Olmak İster? &#; Atv

6 &#; MasterChef Türkiye &#; Tv8 &#; Kazanan

7 &#; O Ses Türkiye &#; Tv8

8 &#; Survivor &#; Tv8

9 &#; Temizlik Benim İşim &#; Fox

10 &#; Yaparsın Aşkım &#; Fox

En İyi Erkek Şarkıcı

1 &#; Berkay

2 &#; Buray

3 &#; Can Bonomo

4 &#; Edis

5 &#; Haluk Levent

6 &#; İlyas Yalçıntaç

7 &#; Mabel Matiz &#; Kazanan

8 &#; Murat Boz

9 &#; Oğuzhan Koç

10 &#; Teoman

En İyi Kadın Şarkıcı

1 &#; Aleyna Tilki

2 &#; Ceylan Ertem

3 &#; Demet Akalın

4 &#; Fatma Turgut

5 &#; Feride Hilal Akın

6 &#; Hadise &#; Kazanan

7 &#; Merve Özbey

8 &#; Sertab Erener

9 &#; Sıla

10 &#; Simge

En İyi Müzik Grubu

1 &#; Adamlar

2 &#; Dolu Kadehi Ters Tut

3 &#; Gripin

4 &#; İmera

5 &#; Manga

6 &#; Mor ve Ötesi

7 &#; Pinhani

8 &#; Seksen Dört

9 &#; Yüzyüzeyken Konuşuruz &#; Kazanan

10 &#; Zakkum

En İyi DJ

1 &#; Burak Yeter

2 &#; Deeperise

3 &#; Dj Tarkan

4 &#; Doğuş Çabakçok

5 &#; Ece Toprak

6 &#; Emrah Karaduman

7 &#; Hey! Douglas &#; Kazanan

8 &#; Mahmut Orhan

9 &#; Ozan Doğulu

10 &#; Suat Ateşdağlı

En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı

1 &#; Alya

2 &#; Can Ozan

3 &#; Elif Buse Doğan

4 &#; Hande Ünsal

5 &#; Melike Şahin

6 &#; Mero

7 &#; Reynmen

8 &#; Şahin Kendirci

9 &#; Ufuk Beydemir

10 &#; Zeynep Bastık &#; Kazanan

En İyi Halk Müziği Kadın

1 &#; Elif Buse Doğan &#; Kazanan

2 &#; Handan Şahin

3 &#; Jehan Barbur

4 &#; Merve Yavuz

5 &#; Rojin

6 &#; Şenay Lambaoğlu

7 &#; Sevcan Orhan

8 &#; Suzan Kardeş

9 &#; Zara

10 &#; Zeynep Bakşi Karatağ

En İyi Halk Müziği Erkek

1 &#; Aydoğan Topal

2 &#; Erkan Oğur &#; Kazanan

3 &#; İsmail Altunsaray

4 &#; Mahmut Tuncer

5 &#; Mümin Sarıkaya

6 &#; Özgür Can Çoban

7 &#; Turgay Başyayla

8 &#; Volkan Konak

En İyi Fantezi Müziği Kadın

1 &#; Belma Sera

2 &#; Bülent Ersoy

3 &#; Çınare Melikzade

4 &#; Ebru Gündeş &#; Kazanan

5 &#; Ebru Yaşar

6 &#; Elif Karlı

7 &#; Kibariye

8 &#; Lerzan Mutlu

9 &#; Seda Sayan

10 &#; Sibel Can

En İyi Fantezi Müziği Erkek

1 &#; Adil Karaca

2 &#; Alişan

3 &#; Cengiz Kurtoğlu

4 &#; Ferman Toprak

5 &#; Hakan Altun &#; Kazanan

6 &#; Hakkı Bulut

7 &#; Metin Şentürk

8 &#; Şahin Kendirci

9 &#; Selami Şahin

10 &#; Serkan Kaya

En İyi Klip

1 &#; Buray (Aşk Bitsin)

2 &#; Can Bonomo (Bardak Taşıyor)

3 &#; Demet Akalın (N&#;apıyorsan Yap)

4 &#; Edis (Bana Ne)

5 &#; Feride Hilal Akın (Yok Yok)

6 &#; Hadise (Aşk Dediğin)

7 &#; Killa Hakan-Ceza-Ezhel-Ben Fero (Fight Kulüp)

8 &#; Mabel Matiz (Mendilimde Kırmızım Var) &#; Kazanan

9 &#; Şanışer (Susamam)

10 &#; Yüzyüzeyken Konuşuruz (Boş Gemiler)

Yılın Şarkısı

1 &#; Anıl Piyancı-Zeynep Bastık (Bırakman Doğru mu?)

2 &#; Ben Fero (Biladerim İçin)

3 &#; Ben Fero (Demet Akalın)

4 &#; Ezhel (Felaket)

5 &#; Mabel Matiz (Mendilimde Kırmızım Var)

6 &#; Mero (Olabilir)

7 &#; Norm Ender (Mekanın Sahibi)

8 &#; Reynmen (Ela) &#; Kazanan

9 &#; Yüzyüzeyken Konuşuruz (Boş Gemiler)

10 &#; Zeynep Bastık (Her Yerde Sen)

En İyi Influencer

1 &#; Berkcan Güven

2 &#; Bi Kot Bi Tişört

3 &#; Çağla Şıkel

4 &#; Danla Biliç

5 &#; Duygu Özaslan

6 &#; Enis Arıkan

7 &#; Ezgi Mola

8 &#; Kafalar &#; Kazanan

9 &#; Oğuzhan Uğur-Babala

10 &#; Reynmen

En İyi Proje

1 &#; 15 Temmuz Şehitlik ve Kahramanlık Marşları

2 &#; Ahmet Selçuk İlkan-Unutulmayan Şarkılar Vol 2

3 &#; Berkay-İz

4 &#; Cengiz Kurtoğlu-Hakan Altun-Usta Çırak &#; Kazanan 1

5 &#; Erol Evgin-Altın Düetler 2

6 &#; İrem Derici-Mest Of

7 &#; Mor ve Ötesi-Senfonik

8 &#; Muazzez Abacı: Sezen&#;imin Şarkıları

9 &#; Teoman-Koyu Antoloji

10 &#; Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 2 &#; Kazanan 2

En İyi Magazin Programı

1 &#; Canlı Masa &#; Uçankuş TV

2 &#; Cumartesi Sürprizi &#; Show TV

3 &#; Gel Konuşalım &#; Tv8

4 &#; Hey Canlı &#; Show TV

5 &#; HT Magazin &#; Bloomberg

6 &#; Magazin D Cumartesi &#; Kanal D

7 &#; Magazin D Yaz &#; Kanal D

8 &#; Magazin Hattı &#; TV

9 &#; Müge ve Gülşen&#;le 2. Sayfa &#; Kanal D &#; Kazanan

10 &#; Söylemezsem Olmaz &#; Beyaz TV

En İyi Rap Sanatçısı

1 &#; Anıl Piyancı

2 &#; Ben Fero

3 &#; Ceza &#; Kazanan

4 &#; Eypio

5 &#; Ezhel

6 &#; Gazapizm

7 &#; Norm Ender

8 &#; Sagopa Kajmer

9 &#; Şanışer

10 &#; Şehinşah

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası