yasak elma 106 bölüm / Yasak Elma 106. bölüm fragmanı - Internet Haber

Yasak Elma 106 Bölüm

yasak elma 106 bölüm

106. Bolum

Forbidden Apple

  • Episode aired Apr 12, 2021
Eda Ece in 106. Bolum (2021)

After Hasan Ali and Ender got closer, Ender abandons Sahika at the very last moment. This causes Sahika to make a new plan. The revenge that Sahika will take from Ender passes from opening o... Read allAfter Hasan Ali and Ender got closer, Ender abandons Sahika at the very last moment. This causes Sahika to make a new plan. The revenge that Sahika will take from Ender passes from opening old wounds. Yildiz, on the other hand, looks for ways to solve a big mistake made by her mo... Read allAfter Hasan Ali and Ender got closer, Ender abandons Sahika at the very last moment. This causes Sahika to make a new plan. The revenge that Sahika will take from Ender passes from opening old wounds. Yildiz, on the other hand, looks for ways to solve a big mistake made by her mother without revealing it to her mother-in-law, but finds herself in a greater chaos.

  • See production, box office & company info

  • Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 106. bölümü 12 Nisan 2021 tarihinde Fox ekranlarında yayınlandı.

    YASAK ELMA 105. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

    Şahika, Hasan Ali’nin ona oynadığı oyun karşısında ilk kez yenilmiş olmanın hırçınlığını yaşarken, Ender, Hasan Ali’yle yakınlaşmanın yollarını arar. Şahika ise Hasan Ali’ye kendini affettirmek yerine farklı bir yol çizerek onun dikkatini çekmeye çalışır. Ne var ki Hasan Ali’nin karnı Şahika’nın oyunlarına toktur.

    YASAK ELMA'NIN KONUSU

    Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit’i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit’le evlilik hazırlıkları içindedir.

    Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır. Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir.

    Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Karşısındaki düşmanın gücüyle tek başına baş edemeyeceğini anladığından, kendine gelir gelmez Yıldız’ın yanına gider.

    Ender başına gelenleri Yıldız’a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

    YASAK ELMA 106. BÖLÜM İZLE

    Yasak Elma dizisinin 106. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

    Yasak Elma 106. Bölüm full izleYasak Elma son bölüm tek parça izleYasak Elma dizisidizi izledizi haberleridizifox dizilerifox yasak elma izlefox izleyasak elma 106. bölüm tek parça full izle12 Nisan yasak elma yeni bölüm izleEda Eceyasak elma 106. bölüm fragmanı

    Yasak Elma 106. bölüm izle tek parça! Yasak Elma son bölüm full izle!

    FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma 106. bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma 106. bölümde Kaya geriye döner. Kaya'nın geri dönmesiyle Ender şaşkınlığını gizleyemez. Hasan Ali ve Ender'in yakınlaşması sonrası Şahika'nın planları istediği gibi gitmez. İşte Yasak Elma son bölüm full tek parça YouTube izle bilgileri...

    Yasak Elma 106. bölüm izle

    Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika’yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika’nın yeni bir plan yapmasına neden olur. Şahika’nın Ender’den alacağı intikam, eski defterleri açmaktan geçecektir.

    Yıldız ise annesinin yaptığı büyük bir hatayı kayınvalidesine belli etmeden çözmenin yollarını arar ama kendini daha büyük bir kaosun içinde bulur.

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir