cs go patates grafik / Düşük Bilgisayarlarda Yüksek FPS ile Valorant Nasıl Oynanır? - Siber Basın

Cs Go Patates Grafik

cs go patates grafik

CS:GO'da Katılınca Eğlenceyi Tavan Yaptıracak En İyi 14 Topluluk Haritası

İlk oyunu 2000 yılında çıkan Counter Strike serisinin son oyunu Counter Strike: Global Offensive, günümüzün en çok oynanan silahlı rekabetçi oyunlarından biri. 2012 yılında çıkmasına rağmen oyuncuların ilgisini çekmeye devam eden CS:GO, espor alanında da bulunuyor.

CS:GO içerisinde birçok farklı oyun modları bulunduruyor. Tüm modlarının ortak amacı karşı takımı yok etmek olan oyunda, harita yapımcıları tarafından oluşturulan haritalar da var. Bu haritalar ise oyunun kendi modlarından epey bir farklı olabiliyor. Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza oynayabileceğiniz en iyi CS:GO topluluk haritalarını sizin için sıraladık.

CS:GO topluluk haritaları

  • Friday the 13rd
  • Headquarters
  • Seek Hotel
  • Mixed Hardcore Survival
  • Home Invasion
  • Mayın Tarlası
  • bhop_lusine
  • Aim Challenge
  • Death of the Dream
  • Coop Rage
  • Western Massacre
  • KFC Job Simulator v2
  • Mine
  • Rus Ruleti

İçinde kaybolacağınız biz saklambaç haritası Friday the 13rd

friday the 13rd

Friday the 13rd haritası, oyunculara oyun ve harita tasarım seçenekleri sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynadığınızda çok eğleneceğiniz bu saklambaç haritası genel olarak eğlenceli ve ürkütücü bir atmosfere sahip. Saklambaç haritası olması da haritada birçok saklanma yerinin olduğu ipucunu veriyor. 

Friday the 13rd topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte yüksek teknolojili tesise baskın yapacağınız Headquarters

headquarters

Headquarters haritası CS:GO oyuncuları için tamamen farklı bir oyun deneyimi sunuyor. Haritada bilgi kaçırmak için yüksek teknolojili bir tesise gizlice girmeniz gerekiyor. Tesiste bulunan düşmanlar, haritayı zorlu bir hale getiriyor. 1-5 oyuncu için ideal olan bu haritanın tasarımı da harika.

Headquartes topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Birçok saklanma noktasıyla Seek Hotel

csgo topluluk haritası

Seek Hotel eğlenceli bir saklambaç haritası. Başka bir saklambaç haritası olan Seek Hotel’de de birçok saklanma noktası bulunabiliyor. Arkadaşlarınızla oynadığınızda oldukça eğleneceğiniz bu haritayı oynarken, oynanışı özelleştirebilirsiniz.

Seek Hotel topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

CS:GO'yu hayatta kalma oyununa çeviren Mixed Hardcore Survival

csgo topluluk haritası

Harika bir macera haritası olan Mixed Hardcore Survival, tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir harita. Birçok bölüm sonu canavarına sahip bu haritada derinlemesine bir craft sistemi de bulunuyor. CS:GO’nun kendi grafikleri ve görüntülerinden çok daha fazlasına sahip bu harita, oyunculara CS:GO’da bir hayatta kalma oyunu deneyimi sunuyor.

Mixed Hardcore Survival topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Dalga savunma haritalarının en iyisi Home Invasion

csgo topluluk haritası

Home Invasion, sizi ve arkadaşlarınızı büyük bir malikaneye giren hırsızlar haline getiren bir kooperatif dalga savunma haritası. Haritada düşman dalgaları geldikçe, oyun daha da kaotik hale geliyor. Maksimum 5 oyuncu sınırı olan Home Invasion, oldukça zorlayıcı bir harita. Aynı zamanda haritada birçok easter egg ve keşfedilecek sırlar bulunuyor.

Home Invasion topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Windows XP'den kalan Mayın Tarlası

csgo topluluk haritası

Bildiğimiz Mayın Tarlası oyununun CS:GO’ya getirilmiş versiyonu, oyunun temel özelliklerini koruyor ve oyunculara farklı zorluk seviyeleri de sunuyor. Kontrolleri oldukça kolay olan bu harita tek oyunculu oynanabiliyor.

Mayın Tarlası topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Eğlenceli bir bunnyhop haritası: bhop_lusine

csgo topluluk haritası

CS:GO’da bulunan bir mekanik olan bunnyhop, oyuncunun an be an ivme kazanarak daha uzağa zıplamasına verilen isim. bhop_lusine de, oyuncuların bunnyhop yeteneklerini geliştirebilecekleri bir harita. Her ne kadar CS:GO topluluğunda birçok bunnyhop haritası olsa da, bhop_lusine, görselleri ve tasarımı ile öne çıkıyor. Haritayı tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

bhop_lusine topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Hedef alma yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz Aim Challenge

csgo topluluk haritası

Aim Challenge, tam da göründüğü gibi oyuncuların hedef alma yeteneklerini geliştirmek için yapılmış bir harita. Aim Challenge’da, hedef tüm düşmanları öldürmek ve parkuru olabildiğince hızlı bitirmek. Özellikle düşük ve orta seviyeli oyuncular için ideal olan bu harita tam bir eğitim haritası.

Aim Challenge topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

En korkunç CS:GO haritası: Death of the Dream

csgo topluluk haritası

Death of the Dream, CS:GO’daki en korkunç haritalardan biri. Adeta bir korku oyunu tadında olan bu haritada perili bir ev, eski ve kirli eşyalar ve ürpertici ses efektleri bulunuyor. Neredeyse tamamen karanlık olan harita, karanlığı ile atmosferi oyuncuya oldukça başarılı bir şekilde iletiyor. Herhangi bir canlı düşman içermeyen bu perili binada tek başınıza ya da arkadaşlarınızla ilerleyebilirsiniz.

Death of the Dream topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Tek oyunculu oyun tadında: Coop Rage

csgo topluluk haritası

Oyuncuların görevin başlangıç sahnesinde nerede olduğu bilinmeyen bir yeraltı bodrumunda doğmasıyla başlayan bu haritada, düşmanlarınızı öldürebilmek için etraftan silah ya da bıçak bulmanız gerekiyor. Başarılı bir gerilim haritası olan Coop Rage’de, şeyta boğalar, büyük örümcekler ve karşınıza bir anda çıkan hayaletler gibi unsurlar bulunuyor. Tamamen farklı bir oyunda bir ana karakter gibi hissedeceğiniz bu haritayı tek başınıza ya da arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Ancak haritanın keyfini çıkarmak istiyorsanız arkadaşlarınızla oynamanızı tavsiye ederiz.

Coop Rage topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Vahşi batıdan bir harita: Western Massacre

csgo topluluk haritası

PVP tarzı bir ölüm maçı modu olan Western Massacre, tüm silahların mevcut olduğu bir harita. Vahşi batı teması bulunan bu haritada minimum 2, maksimum 12 oyuncu aynı anda oynayabiliyor. Kaotik ve eğlenceli bir klasik vahşi batı haritası olan Western Massacre, özelleştirmeler yapmanıza da izin veriyor.

Western Massacre topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

2 lira farkla patates büyütebileceğiniz KFC Job Simulator v2

csgo topluluk haritası

Bir KFC çalışanı gibi hareket edeceğiniz bu haritada müşterilere siparişleri mümkün olduğunca çabuk hazırlayıp sunmanız gerekiyor. Orijinal versiyonunda düşman takımını yok etmeye çalıştığınız CS:GO’da yemek yaparak müşterilere sunmanızı sağlayan bu haritayı ister tek başınıza, isterseniz 2 kişilik takımlar halinde arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz.

KFC Job Simulator v2 topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Çöken bir madende hayatta kalanları arayacağınız Mine

csgo topluluk haritası

Bir kaza sonrasında çöken madenden hayatta kalanları kurtarmaya çalıştığınız bu harita, diğer birçok korku haritası gibi ürkütücü bir atmosfer sunuyor. Birçok korkunç ses efekti, ürkütücü arka planlar ve gizemli şekiller bulunan haritayı tek başınıza tamamlamanız gerekiyor. Yalnız olmanın verdiği gerginlik ile bitirmenin epey zor olacağı bu harita, adeta bir single player oyun havasında.

Mine topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Tehlikesi olmayan Rus ruleti

csgo topluluk haritası

Bildiğimiz Rus ruleti oyununun CS:GO haritası haline gelmiş bu versiyonunu tam 32 kişi oynayabiliyor. Herhangi bir sıkıntı olmadan çalışan Rus ruleti haritasında arkadaşlarınızla herhangi bir tehlike bulunmadan Rus ruleti oynamanın heyecanına varabilirsiniz.

Rus ruleti topluluk haritasını buradan indirebilirsiniz.

Emoji İle Tepki Ver

27

CS GO FPS arttırma yöntemleri, FPS arttırma nasıl yapılır?

CS:GO oyunu son zamanların en popüler oyunları arasındadır. Buna ek olarak FPS konusunda sorun yaşayan oyuncuların çokça araştırma yaptığı gözlemlenmiştir. Talep ettiği performansı sağlayamayan oyuncular sorunu çözebilmek adına yeni ekran kartları veya işlemciler alabiliyor. Ancak her oyuncunun yüksek özelliklere sahip olan bu donanımları almaya gücü yetmeyebilir. Tamda bu noktada CS GO FPS Arttırma Yöntemlerihakkındaki bilgilere ihtiyacınız olacaktır. Bu konuyla ilgili başlangıçta yazılımsal olarak çözümler sunuyor olacağız. Yazımızın devamında bu bilgilerin tamamına ulaşabilir ve başarıyla deneyerek FPS sorununa çözüm bulabilirsiniz.



Ekran Kartı Optimizasyonuyla FPS Arttırmak

Yüksek FPS değerlerine ulaşmak için NVIDIA ekran kartınız üzerinde bir takım ayarlar yapabilirsiniz. Oyun grafiklerini daha basit hale getirerek FPS artırabilir ve oyundan az da olsa yüksek performans elde edebilirsiniz. Profesyonel CS: GO oyuncularının da tercih ettiği bu yöntem sayesinde rakiplerinizi daha kolayca takip edebilir ve oyunu daha hızlı oynayabilirsiniz. Şimdi CS GO FPS Arttırma Yöntemleriarasında olan ekran kartı optimizasyonunu nasıl yapacağınıza göz atalım.

NVIDIA denetim masasına geldikten sonra;

  • Sol kısımda yer alan '3D ayar yönetimi' sekmesine girin. Daha sonra burada etkinleştirmeniz gereken ayarlar olacaktır.
  • Söz konusu sekmede birden çok ekran GPU hızlandırma seçeneğini tek ekran performans moduna getirin.
  • Doku süzme ve kaliteyi yüksek performans olarak ayarlayın.
  • Güç yönetimini de uyarlamalı olarak ayarlayın.
  • Bu işlemleri yaptıktan sonra sol kısımda yer alan görüntü ayarlarından 'benim tercihlerimi kullan' butonunu işaretleyin.
Bu yöntem CS GO FPS Artırma Yöntemleri arasında en çok kullanılan seçeneklerden biridir. Yazımızın devamında Windows'u optimize ederek nasıl yüksek FPS yakalayabileceğinizi açıklıyor olacağız.

Windows Optimizasyonuyla FPS Arttırmak

Windows optimizasyonu yaparak artık CS GO FPS artırabilirsiniz. Düşük FPS almanıza neden olan asıl durum CPU'nun yorulmasıdır. Bu durumu engellemek adına sizlere sunacağımız yöntemi uygulayabilirsiniz. Öncelikle 'başlat' ve ardından 'çalıştır' diyerek buraya msconfig yazın. Sırasıyla;

  • Başlat sekmesinde 'tümünü devre dışı bırak' butonunu işaretleyin.
  • Ardından hizmetle bölümünde yer alan "Microsoft hizmetlerini gizle" butonuna tıklayın.
  • Daha sonra ön yükleme sekmesinde yer alan "GUI ön yüklemesi yok" kutucuğunu işaretleyin.
  • Bu işlemleri yaptıktan sonra 'bilgisayarım'a sağ tıklayarak sırasıyla özellikler-gelişmiş sistem ayarları ve performans ayarlarını takip edin. Son olarak "en iyi performans için ayarla" yazısını görerek tıklayın.
  • Bu işlemlerin ardından Windows arama kısmına 'kontrol paneli' yazarak önce donanım ve ses ardından da güç seçeneklerine gelin. Bu kısımda yüksek performans modunu işaretleyin.
Yapacağınız son işlem ise Başlat'taki arama kısmına 'UAC' yazmak ve karşınıza çıkan menüde UAC'i tamamen kapatmak olacaktır. CS GO FPS Arttırma Yöntemleriarasında yer alan bu yöntemle beraber başarılı sonuçlar alabileceğinizi söyleyebiliriz.

FPS Artırma Programı Kullanmak

Her oyunda olduğu gibi CS:GO'da da FPS artırma programı kullanılabilir. Ancak bu programla beraber CS:Go'da yer alan tüm ayarlarınızın tamamen değişeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca emek vererek hazırladığınız ayarların tamamı da değişecektir. Her şeye rağmen yeteri kadar FPS alamayan oyuncuların son çare olarak bu programı kullandığını söylemek doğru olacaktır.

CS GO FPS Artırma Yöntemleri sizlerle bu şekilde paylaşılmaktadır. Elbette farklı yöntemler de kullanılabilir ancak en güvenilir olan işlemler bu şekildedir. CS GO oyununda güzel performans alabilmek adına başvuracağınız farklı uygulamalar da olabilir. Ancak bu tür işlemler bilgisayarınıza zarar verebileceğinden web üzerinde paylaşılan ve kesinlikle denenmiş olan uygulamalardan faydalanmanız gerektiğini hatırlatabiliriz.

Düşük bilgisayarlarda yüksek FPS ile Valorant nasıl oynanır? konusunu derledik umarım sizlere faydalı olmuştur. Riots Games ‘Valorant, şu anda en iyi ve en büyük FPS taktik nişancı oyunlarından biridir. Bu CS: GO ve Overwatch çapraz, oynaması ücretsiz bir oyundur ve aynı zamanda büyük bir espor unvanıdır. Ve CS: GO gibi, Valorant’ta daha iyi bir FPS’ye sahip olmak gerekiyor.

Kötü bilgisayarı olan ama Valorant oynamak isteyen oyunculardan biri mi ? Ya da oyunu henüz yüklemediniz, ancak Valorant’ın eski bilgisayarınızda çalışmayacağından mı endişeleniyorsunuz? Endişelenmeyin, çünkü Riot oyunları Valorant’ın bir i3 işlemci ve Intel grafik kartları kullanan bir bilgisayarda bile çalışabileceğini belirtmiştir. Ve bu makalede, Valorant’ı patates bilgisayarınızda sorunsuz bir şekilde nasıl çalıştırabileceğinize dair bazı noktaları ele alacağız.

Optimum FPS nedir?

Valorant oynamak için önerilen minimum FPS miktarı 60’tır. Ancak, Valorant’ı rekabetçi bir şekilde oynamaya meraklıysanız, 120 ve üzeri FPS’yi hedeflemelisiniz. Bu 120+ FPS’yi elde etmek için, bilgisayarınızın donanımını yükseltmenizi ve sahip olduğunuz donanımdan en iyi şekilde yararlanmak için bu makalede bahsedilen çözümleri almanızı öneririz.

Düşük Bilgisayarlarda Yüksek FPS ile Valorant Nasıl Oynanır?

Düşük Bilgisayarlarda Yüksek FPS ile Valorant Nasıl Oynanır?

Valorant’ı bilgisayarınızda sabit bir FPS ile çalıştırmak için, sistem ayarlarında ve oyun içi ayarlarda birkaç ince ayar yapmanız gerekir.

Sistem ayarları

1. Güç seçenekleri

Güç ayarlarına giden yol: Kontrol paneli> Donanım ve Ses> Güç Seçenekleri

Güç ayarlarında, oyun oynarken “Yüksek Performans” planını seçtiğinizden emin olun. Bu, GPU gibi donanımlara daha fazla güç yönlendirileceği için PC’nizin oyun performansını artıracaktır.

2. Sürücüleri ve pencereleri güncelleyin

Bilgisayarınızın en son sürücülerle güncel olduğundan emin olun ve grafik sürücülerinde rutin güncellemeler yapın. Ayrıca, pencerelerin en yeni sürüme kadar olduğundan emin olun, bu kesinlikle FPS kazanımı için biraz da olsa yardımcı olacaktır.

Intel grafik sürücülerini buradan güncelleyebilirsiniz.

3. Oyun modu

Diğer bir seçenek, ayarlar menüsünde oyun modunu açmaktır. Bu özelliği açmak, PC’nizin oyunları düzgün ve gecikmeden çalıştırmak için biraz daha fazla bellek ayırmasına izin verecektir.

4. Görev Yöneticisi

Bu listedeki bir sonraki, görev yöneticisinin kullanımını ve RAM tüketen arka planda çalışan kullanılmayan uygulamaları kapatmayı içerir. Bunu yapmak için CTRL + SHIFT + ESC tuşlarına basarak görev yöneticisini açın ve Spotify, google chrome (çok fazla RAM tüketen) gibi görevleri kapatın.

Dahası, görev yöneticisine girdikten sonra, “ayrıntılar” sekmesine tıklayın, Valorant’ı arayın, ardından Valorant’a sağ tıklayın ve önceliği “yüksek” olarak ayarlayın.

5. Bilgisayarınızı sık sık temizleyin

Size vereceğimiz bir sonraki tavsiye, bilgisayarınızı sık sık temizlediğinizden emin olmanızdır. Ve bilgisayarınızı temizleyerek, içini ve dışını kastediyoruz. Bilgisayarınıza yüklemiş olabileceğiniz kullanılmayan ve istenmeyen dosyaları veya yazılımları sisteminizi önemli ölçüde yavaşlattıklarından kaldırın.

Ayrıca, bilgisayarınızın donanımını da sık sık temizlemeniz en iyisidir. Fanların tozla kaplı olmadığından emin olmak, sisteminizde dikkate değer iyileştirmeler sağlayacak ve karşılığında Valorant’ın sorunsuz çalışmasına yardımcı olacaktır.

Valorant Yüksek Fps ile Oynamak İçin Ayarlar

Sistem değişikliklerini tamamladıktan sonra oyun içi ayarlarınızda bu değişiklikleri yaptığınızdan emin olun.

1. Genel ayarlar

Valorant’ı başlatın ve genel ayarlar bölümüne gidin. Şimdi “cesetleri göster” ve “kanı göster” seçeneklerini kapatın. Bu seçenekleri kapatmak, oyundaki yüksek FPS’ye biraz katkıda bulunacaktır.

2. Video ayarları

Video ayarlarına girdikten sonra, görüntüleme modunu “tam ekran” olarak değiştirin ve çözünürlüğü “1280X720” olarak ayarlayın çünkü çözünürlüğü ne kadar düşük ayarlarsanız, o kadar yüksek FPS elde edersiniz.

Ancak, oyunu çoğu kullanıcı için oynanamaz hale getireceği için önerilen çözünürlüğün altına inmenizi önermiyoruz. Çözünürlüğü tamamladığınızda, tüm FPS sınırlama seçeneklerini kapatın.

3. Grafik kalitesi

Grafik kalitesi bölümünde, mevcut tüm seçenekleri mümkün olan en düşük değerlere ayarlayın. Ek olarak, kenar yumuşatma seçeneğini de devre dışı bırakın. Bu değerleri “düşük” olarak ayarlamak, düşük kaliteli bir bilgisayarda daha iyi bir FPS elde etmek için bir zorunluluktur.

Unutulmaması gereken en önemli şeylerden biri, bir dizüstü bilgisayarda oynuyorsanız, donanımdan en iyi şekilde yararlanmak ve daha iyi bir FPS’ye sahip olmak için dizüstü bilgisayarınızın her zaman bir güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun.

İşte karşınızda, modası geçmiş düşük kaliteli PC’nizde Valorant’ta ekstra FPS elde etmek için bu önlemleri deneyin. Aksine, yüksek FPS gerektiren herhangi bir rekabetçi oyunu daha iyi oynayabilmeniz için muhtemelen PC’niz için yeni bir donanım edinmelisiniz. Henüz bu adımı atmaya hazır olmadığınıza göre, bu yüzden buradasınız ve bu çözümler size kesinlikle yardımcı olacaktır.

Yüksek FPS ile Valorant Nasıl Oynanır?

Düşük bilgisayarlarda yüksek FPS ile Valorant nasıl oynanır? konusunu derledik umarım sizlere faydalı olmuştur. Bir başka makalemiz olan Call of Duty Black Ops Cold War Bölünmüş Ekranda Nasıl Oynanır? makalemize de göz atabilirsiniz.

STEAM
This item has been removed from the community because it violates Steam Community & Content Guidelines. It is only visible to you. If you believe your item has been removed by mistake, please contact Steam Support.
This item is incompatible with Counter-Strike: Global Offensive. Please see the instructions page for reasons why this item might not work within Counter-Strike: Global Offensive.
Current visibility: Hidden
This item will only be visible to you, admins, and anyone marked as a creator.
Current visibility: Friends-only
This item will only be visible in searches to you, your friends, and admins.
Merhaba düşük bilgisayarı olan veya düşük FPS alan kardeşlerim. Sizler için gerekli ve farklı kaynaklardan topladığım bilgiler ile öğrenmiş olduğum ve benim kendimce test edip başarılı olarak gördüğüm , CS:GO için FPS Arttırma taktiklerinden bahsedeceğim! Rehberi beğenirseniz yorum olarak beğenmeyi unutmayın! Hadi BAŞLAYIM!

YENİLENMİŞ 2022 SÜRÜMÜ İLE MAKSİMUM FPS'İN TADINI CIKARIN!
Çalıştırma Ayarları (Basit Şeylerle Başlayalım)
Rehberimizin ilk bölümünde oyunda 5-10 arası fps'inizi arttırabilecek çalıştırma ayarlını göstermeye çalışacağım. Başlayalım ;

1. Steam kütüphaneniz'e girin.
2. CS:GO'yu bulup sağ tıklayın.
3. Özellikler'e basın.
4. Başlatma seçeneklerine basın.

Karşınıza gelecek kutuya aşağıya vereceğim kodları yapıştırın.


-novid -no-browser -nojoy -nod3d9ex -freq (monitör yenileme hızı HZ) +snd_use_hrtf 0 +exec autoexec.cfg -high +mat_queue_mode 2 -threads (çekirdek sayısı)

yukardaki ayarların anlamı şöyle ;

  • -novid : Başlangıçtaki CS:GO yazısını kapatır. Bu sayede direkt oyunu açar.
  • -no-browser : Oyun için tarayıcı eklentisini kaldırarak performans arttır.
  • -nojoy : Joystick (Oyun kolu) desteğini kaldırarak performansı arttır.
  • -nod3d9ex : SHIFT + TAB ile sekme geçişlerinde CS:GO'nun açılmasını hızlandırır.
  • -freq (monitör yenileme hızı HZ) : Oyununuz, monitör hızınıza entegre ederek performans arttırır.
  • +snd_use_hrtf 0 : Windows 10 için performans arttıran bir komut.
  • +exec autoexec.cfg : Rehberimizin ilerleyen zamanlarında oluşturacağımız autoexec.cfg isimli config dosyasını oyun başladığı anda otomatik açar.
  • -high : İşlemci performansını CS:GO'ya entegre eder.
  • +mat_queue_mode 2 : Oyundaki materyal modunu etkinleştirerek fps arttırır.
  • -threads (çekirdek sayısı) : Oyununuzu işlemci sayısına entegre ederek FPS arttırır.
Oyun ayarları (Herkes biliyordur herhalde)
Herkesin bildiği gibi görüntü ayarlarını ayarlamak FPS'nizi arttırır. Ama DEV bir rehber için bunu da göstermek zorundayız.

Çözünürülüğünüzü düşük bir sisteminiz varsa 4:3 yapabilirsiniz.
Ama eğer çok kötü bir bilgisayarınız varsa 800x600 4:3 Kullanmanızı şiddetle öneririm.

Ve çözünürlük dışındaki ayarlarınız da böyle olmalı ;



NOT : Çoklu CPU kullanımını eğer işlemcinizin 1'den fazla çekirdeği varsa kullanın. Yoksa gerek yok!
FPS Arttıran CFG (Cfgsiz FPS rehberi olmaz demi ?)
CFG'de yine bu tür rehberlerde kaçınılmaz şeylerden, ama ben size ne olduğu belirsiz bir cfg vermeyeceğim. Aksine kullandığım ve 5 - 10 - 15 fps arttırabilecek bir CFG vereceğim. (Kullandım, ve büyük ölçüde işe yarıyor.)

CFG Sahibi : LowSpecGamer

CFG indir![drive.google.com]

indirdiğiniz şey size .txt format ile gelecek, ama problem değil.
Not defterinizi dosya bölümünden Farklı Kaydet diyip Masaüstüne "autoexec.cfg" şeklinde kaydedebilirsiniz.



Bu işlemin ardından Steam > Kütüphane > CS:GO > Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosya Konumu > Counter Strike : Global Offensive > csgo > cfg bölümüne gelip masaüstündeki CFG'yi atınız.
Çalıştırma ayarlarında cfg'nin otomatik açılmasını sağladığımız için oyun içinden birşey yapmamıza gerek kalmıyor.
Bilgisayarı Temizleme (RAM'ı boşaltın!)
Belkide rehberin en uzun bölümü burası olacak. Çünkü BİLGİSAYARI TEMİZLEMEK İÇİN YAPACAK ÇOOOOK ŞEY VAR!

1-) Atık dosya temizliği

1-) Windows Tuşuna (Ekranın sol alt köşesinde olan) sağ tıklayın.
2-) Çalıştır'a tıklayın.

Böyle bir ekran çıkmalı!

3-) Kutucağa "temp" yazıp enter'e basın.
4-) Çıkan klasörün içindeki herşeyi silin.
NOT : Silinmeyen dosya olursa atlayın. Onlar kullanılan gereksiz dosyalardır.
5-) Tekrar çalıştıra gelip bu sefer "%temp%" yazın ve aynı işlemleri uygulayın.
6-) Son olarak çalıştıra tekrar gelip "prefetch" yazın. Not: Güvenlik izni isteyebilir klasöre girmek için İzin verin.

2-) Disk temizliği - Windows İle

Şüphesiz diskinizi temizlemek sizi rahatlatacaktır. Bunun için Windows'u kullanabilirsiniz. Windows Gezgin'ine girin. Bu Bilgisayara gelin. Ve Yerel Disk (C:)'ye sağ tıklayın. Özellikler'e tıklayın. Çıkan Ekranda "Diski Temizle"ye basın. Ve adımları takip edin.

3-) CS:GO Gereksiz atık temizleme

  • Kütüphane'ye girin.
  • CS:GO'ya sağtık yapıp Özellikler'e basın.
  • Yerel Dosyalar'a basın.
  • "Dosyaların bütünlüğünü doğrulaya basın.

İşlem bittiğinde gereksiz tüm dosyalar silinecek ve oyun rahatlıyacaktır.

4-) CleanMaster ve Ashampoo® WinOptimizer 2018

Şuanda kullandığım bu iki program gerçekten de temizleme ve bilgisayarı optimize etme konusunda çok başarılı.

Win Optimizer 'den başlayalım ;
Bu program 2 ay önce ücretsizdi ama Şuanda fiyatı $29.99. Ama demo olarak kullanılabiliyor. Ve parasını hak edebilen bir program.
Arayüzü çok sade ve şık ;

Ve Antivirüs programları gibi ne zırt bırt reklamı çıkıyor. Ne de bilgisayarınız başladığında başlıyor.

Clean Masteri biliyorsunuzdur zaten.

2'si de kullanımı basit programlar.

CLEAN MASTER - İndir[clean-master-for-pc.tr.softonic.com]

Ashampoo® WinOptimizer 2018 - İndir[download.cnet.com]

"h s o n l y" isimli kullanıcı ;

Winoptimizer virüstü sanırsam. Fazla indirme ve kurulum kazanmak için virüslerle beraber kuruluyordu. Onu bence sil , clean masterde çöp. En iyisi Wise Disk Cleaner özellikle Gelişmiş Temizlik Özelliği.

Yorumları da deneyebilirsiniz :)
Görev yöneticisindeki Yüksek öncelik (sadece 800x600 ve altı)
FPS'yi 3-5 arası arttıran bir teknik şuanda verebileceğim teknik. Lakin 800x600 çözünürlüğü ve altında bir işe yarıyor. Gerisinde 1 fps arttırdığı bile kayıtlara geçmedi. Yapmanız gerekenler ;

  • CSGO açıkken Görev Yöneticisini açın.
  • csgo işlemine sağ tık yapın ve işleme git'e basın.
  • Ardından csgo.exe gelecek. Sağtık yapın.
  • Öncelik kısmına gelip "Yüksek" olarak ayarlayın.
Steam oyun içi arayüzünü ve Steam VR'ı kapatma (Check git steam :D)
FPS oranınızı yine büyük bir ölçüde yükseletebilecek bişey varsa o da Steam oyun içi arayüzünü kapatmaktır. Bunu yapmak için;

  • Kütüphane'ye girin.
  • CS:GO'ya sağ tıklayın.
  • Özellikler'e basın.
  • Steam oyun içi arayüzü ve Steam VR desteği tiklerini kaldırın.
  • Ve kaydedin.

Atölye Maplarını kaldırma (Workshop'a ne gerek var ?)
Cs:Go açılırken siz farkında olmasanız bile arkaplanda tüm atölye maplarını kendine entegre eder ve sizin oyun performanısınızı düşürür. Buna dur demek için kullanmadığınız veya artık sıkıldığınız atölye haritalarından takipten çıkmak işinize yarar ve FPS arttırır.
TimerResolution (Performans UP!)
Herşeyiyle performans arttıran bir program TimerResolution. Görevi monitörünüzün maksimum performansla çalışmasını sağlamak. Ve 1-2 fps de olsa fps arttıran bir program kendisi. En altta vereceğim linkten indirebilirsiniz. Şimdi nasıl çalışyor ona bakalım ;

TimerResolution.exe'yi açın.
Maximum'a basın.
Programdan çıkın.

Evet, aslında bu kadar basit ve kullanışlı bir program. İyi günlerde kullanın inşallah.

TimerResolution - İndir[pubg.tc]


Driverları Güncelle (Hızına hız kat!)
Driver'ları güncellemek sadece CS:GO için değil tüm oyunlar için performans arttırır. Bu nedenle Driver güncellemek çok önemlidir. Biz driver güncellemek için Driver Booster kullanacağız. İndirme linki yine en aşağıda! Şimdi driver güncellemek için yapmamız gerekenler ;

Driver Booster'i açın.
  • Açtığınız anda otomatik olarak taramaya başlayacak. Eğer başlamazsa "Tara"ya basın.
  • Tarama işleminin sonunda güncel olmayan driver'ınız varsa, " Şimdi Güncelle " tuşuna basın.
  • Yada eğer isterseniz tek tek alt kısımdan güncelleyebilirsiniz.


Ekran Kartı Performans arttırma (only Intel HD Graphics)
Intel grafik işlemcileri için FPS arttırma ayarları çok önemlidir. Çünkü normal bir intel HD Graphics kendini performans odaklı olarak değil de daha çok ofis kullanımı odaklı görür. İşte bunu düzeltmek için performansımızı arttıracak ayarları öğrenelim!

  • Masaüstüne sağtık yapın. Ve Grafik özelliklerine basın.
  • Karşınıza Intel HD Grafik Denetim Paneli gelecek.
  • 3B'ye Basın.
  • Ve aşağıda gördüğünüz ayarları yapın , ardından kaydedin.





Ekran kartı ayarları (only AMD Radeon)
Bu bölümde AMD için maksimum FPS ayarlarını göstereceğiz.

Masaüstü > Sağtık > Radeon Ayarları > Gaming > Counter Strike : Global Offensive

Ayarlarınızı Aşağıdaki gibi yapın;

Pil planını değiştirme (Birazcık elektirik harcayalım)
Güç seçeneklerinin FPS'nize büyük ölçüde yardım edebileceğini hiç düşündünüz mü ? Gerçekten de ediyor. Ben her oyun için FPS'min arttığını söyleyebilirim. Hadi güç seçeneğimizi değiştirmeyi öğrenelim.

  • Masaüstünüzün sağ alt köşesinde bulunan pil ikonuna sağ tık yapın.
  • Güç Seçeneklerine basın.
  • Ek planları göstere basın.
  • Yüksek performansa basın.
  • Ve artık daha performanslı olabilirsiniz.

Not: Bu ayarlar sayesinde PC'niz daha çok elektirik yiyecek ve pil ömrünüz 2 , 3 iken 1 , 1.5 olabilecektir. Eğer Bilgisayarınız Dizüstü ve Pilde kullanıyosanız tavisye etmem.


NOT 2 : Bilgisayarınızda yukardaki güç planlarının hepsi olmak zorunda değildir. Bazıları benim şahsıma ait farklı planlardır.
Göz attığınız için teşekkürler.
Bana belkide 30 dakikanızı ayırıp bu rehbere baktığınız için çok teşekkür ederim.

Eksiklerimi ve yanlış bildiklerimi ayrıca "Bence bu da olsun rehberde" dediklerinizi yorum kısmına yazmayı unutmayınız!
Close

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır