ankara da kuzu kelle nerede yenir / Suspicious activity detected

Ankara Da Kuzu Kelle Nerede Yenir

ankara da kuzu kelle nerede yenir

Ankara'da Söğüş Yapan Yer Biliyor musunuz?

  • Yarbay
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Sorum başlıkta ilk defa yiyeceğim ankara'da s&#;ğ&#;ş kelleyi iyi yapan bir yer biliyor musunuz?



  • Er
    14 Mesaj
    dostum soruna cevap veremeyeceğim ama konuya gelen ankaralılar olur da şırdan ve mumbar dolması yemek isterse antik şırdana gidebilir. ulus &#;ankırı caddesinde. (kendileriyle bir bağım yok, şırdanları g&#;zel.)
  • Er
    12 Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Beni anla hocam şırdan da hi&#; yemedim onuda yemek istiyordum s&#;ylediğin iyi oldu onuda bir deneyim teşekk&#;r ederim. :)

    Demasoni hocam teşekk&#;rler. :)
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Ankara'da ben de arıyorum ama birka&#; restorandaki Dil S&#;ğ&#;ş dışında adam akıllı bir yer yok sanırım. İzmir ve Sivas bu konuda gayet iyi, İstanbul da onları takip eder ama Ankara maalesef bu konuda &#;ok zayıf. Biri gelip adam akıllı bir s&#;ğ&#;ş yapsa k&#;şeyi d&#;ner Ankara'da
  • Er
    1 Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Anıttepe, anıtkabirin olduğu cadde de var bir tane instagram da reklamı &#;ıkıyor..

    Birde kelleciler ulus meyve sebze halinde var, dolmuşa binip gidersen hazır kelleler satıliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    Mesaj

    batıkent mesa'da mobil lisesinin orda seyyar köfteci vardı, şimdi camekan kulübeye çevirdi, taksim büfeleri gibi oldu. köfte çeşitleri, söğüşü, kokoreçi, piyazı, salatası her şeyi mükemmel.

  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Ankara’da Çorba Nerede &#;çilir?

&#;çinizi &#;s&#;tan, bol lezzetli s&#;cac&#;k çorbalara Ankara’da ula&#;mak ister misiniz? Günün her an&#;nda, lezzetli &#;ekilde haz&#;r olan çorbalar Ankara’n&#;n çe&#;itli semtlerinde sizleri bekliyor. Yaz k&#;&#; demeden, et suyuyla haz&#;rlanan sebzeli ve bol çe&#;itli çorbalar&#; tüketerek ba&#;&#;&#;&#;kl&#;k sisteminizi güçlendirebilirsiniz.

Ankara çorbac&#; konusunda birbirinden kaliteli ve lezzetli mekanlara sahiptir. &#;imdi size önerece&#;imiz Ankara en iyi çorbac&#; listesinden kendinize en yak&#;n olan mekan&#; seçip doya doya çorba içebilirsiniz. Üstelik en uygun rakamlarla!

Ankara’n&#;n pek çok semtinde yer alan çorbac&#;lar&#; sizin için bir araya getirdik. &#;&#;te Ankara’n&#;n sevilen 15 leziz çorba dura&#;&#;!

&#;stanbul Çorbac&#;lar&#;: Müdavimi Olaca&#;&#;n&#;z 10 Mekan

Ankara’da Çorba &#;çebilece&#;iniz En &#;yi 15 Mekan

1) Devrez – Çankaya

Ankara çorbac&#; Devrez y&#;llard&#;r özenle pi&#;irdi&#;i çorbalar&#;yla me&#;hur bir mekand&#;r. Ankara’n&#;n so&#;uk k&#;&#; günlerinde oldukça kalabal&#;k olan Devrez, çorbalara e&#;lik eden mezeleriyle ve çorba sunumuyla dikkatleri üzerine topluyor. Katk&#; maddesi içermeyen, tamamen do&#;al ürünlerle haz&#;rlad&#;&#;&#; çorbalar&#; denemeniz için Devrez sizi 24 saat boyunca davet ediyor.

Adres: Küçükesat, Esat Caddesi No: D:A, Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 49 10

devrez çankaya

2) Köro&#;lu &#;&#;kembecisi – Çankaya

Ankara me&#;hur çorbac&#; önerilerinde s&#;k s&#;k yer alan Köro&#;lu &#;&#;kembecisi, çorba kültürünü tam tad&#;nda ya&#;atan mekanlardan biridir. Çorbalara ekledi&#;i tereya&#;l&#; sosuyla i&#;tahlar&#; daha da açan Köro&#;lu &#;&#;kembecisi, ekonomik rakamlarla sundu&#;u çorbalar&#; herkese ula&#;t&#;rmay&#; hedefliyor. Arad&#;&#;&#;n&#;z pek çok çorba türü için mutlaka ziyaret etmelisiniz!

Adres: U&#;ur Mumcu Caddesi Koza Sokak No Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 54 64

köro&#;lu i&#;kembecisi

3) Çorbac&#; Hasan Usta – Çankaya

Ankara Çorbac&#; Hasan Usta, dillere destan i&#;kembe ve di&#;er çorbalar&#;yla Ankara’da olanlar&#;n sevdi&#;i bir çorba dura&#;&#;d&#;r. Çorba sunumu, damaklarda iz b&#;rakan lezzeti ve mekandaki samimiyetiyle be&#;enileri üzerine toplayan Çorbac&#; Hasan Usta; çorban&#;n yan&#;nda ikram etti&#;i k&#;zarm&#;&#; ekmekle de doyurucu olmay&#; ba&#;ar&#;yor. Tunus Caddesi’nden yolunuz geçerse muhakkak u&#;ray&#;n!

Adres: Tunus Caddesi (Tunus Caddesi Bülten Sokak) Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 37 39

çorbac&#; hasan usta

4) Mara&#;l&#; Çorbac&#; – Çankaya

An&#;ttepe civar&#;nda çorba içmek için leziz bir adres ar&#;yorsan&#;z size Ankara Mara&#;l&#; Çorbac&#; yard&#;m edecektir. Buraya geldi&#;inizde, çok uygun rakamlara dolgun porsiyonlu nefis çorbalar&#; bulabilirsiniz. Kelle paça, i&#;kembe, sebze ve et çorbalar&#;n&#;n damaklarda iz b&#;rakan haline &#;ahit olmak için Mara&#;l&#; Çorbac&#;’y&#; deneyebilirsiniz.

Adres: Maltepe Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvar&#;. No: 45 D:C, Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 06 46

5) Beykoz Çorbac&#;s&#; – Çankaya

Ankara ünlü çorbac&#; listesinde yerini koruyan Beykoz Çorbac&#;s&#;, Çankaya’da oldukça i&#;lek bir çorba mekan&#;d&#;r. Gece gündüz demeden s&#;cac&#;k çorba sunan bu mekan, kelle paças&#;yla me&#;hurdur. Yakla&#;&#;k 10 çe&#;it çorba seçene&#;ine sahip olan Beykoz Çorbac&#;s&#;, makul rakamlardan olu&#;turdu&#;u menüsüyle hizmetinizde!

Adres: Ho&#;dere Caddesi No: /A Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 68 68

beykoz çorbac&#;s&#; ankara

6) Tarihi Murat Efendi Lokanta & &#;&#;kembecisi – Çankaya

y&#;l&#;ndan günümüze kadar içleri &#;s&#;tan çorbalar&#;yla hizmet veren Tarihi Murat Efendi Lokanta & &#;&#;kembecisi, çe&#;itli yemekler haz&#;rlayan bir lezzet dura&#;&#;d&#;r. Ankara’da olup çorba molas&#; vermek isteyenlerin memnun kalaca&#;&#; menüye sahiptir. Etin ve sebzenin harmanland&#;&#;&#;, geleneksel çorbalar&#;n haz&#;rland&#;&#;&#; bu mekana davetlisiniz!

Adres: Y&#;ld&#;zevler, Turan Güne&#; Bulvar&#; 34/C, Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 00 16

tarihi murat efendi lokantas&#;

7) Me&#;hur Ankara &#;&#;kembecisi – Elvankent

Çorba denildi&#;inde pek çok ki&#;inin akl&#;na i&#;kembe ve mercimek gelmektedir. Gelenekselle&#;en bu çorbalara ve daha fazla çe&#;idine tam yerinde ula&#;mak için Ankara’da popüler olan Me&#;hur Ankara &#;&#;kembecisi’ne gidebilirsiniz. Konforlu bir mekanda dolgun servisle çorba içmek için daha fazla geç kalmay&#;n!

Adres: Topçu Mahallesi Cadde 11/A Elvankent ( Cadde) Ankara

&#;leti&#;im: 10 01

me&#;hur ankara i&#;kembecisi

8) Pa&#;am &#;&#;kembe ve Türk Mutfa&#;&#; – Çankaya

Hastalar&#; aya&#;a kald&#;ran, yorguna enerji veren, ü&#;üyeni &#;s&#;tan lezzetli ve &#;ifal&#; çorbalar çorba sevenler için Pa&#;am &#;&#;kembe ve Türk Mutfa&#;&#; taraf&#;ndan haz&#;rlan&#;yor. Dikmen civar&#;nda bir kase çorba içip kendinize gelmek istedi&#;inizde, bu mekan akl&#;n&#;zdan ç&#;kmas&#;n. Ev yemekleri ve çorbalar&#;n ekonomik rakamlarla sizlerle!

Adres: Dikmen Caddesi No: /F Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 66 66

pa&#;am i&#;kembe ve türk mutfa&#;&#;

9) Rumeli &#;&#;kembecisi – Çankaya

Sebzeli, tah&#;ll&#; ya da sakatatl&#; çorbalar&#;n Ankara’daki dura&#;&#; Rumeli &#;&#;kembecisi oluyor. Y&#;llar&#;n eskitemedi&#;i, günün her an&#;nda s&#;cac&#;k çorba servisi olan Rumeli &#;&#;kembecisi Ankara’da çorba içmek için kaliteli bir adres arayanlar&#;n ortak dura&#;&#; oluyor. Ev yemeklerine ve birbirinden lezzetli çorbalar ula&#;mak için davetlisiniz!

Adres: Cumhuriyet, Bay&#;nd&#;r-1 Sk. 25/A, Çankaya, Ankara

&#;leti&#;im: 13 62

rumeli çorbac&#;s&#; çankaya

10) &#;stanbul Çorbac&#;s&#; – Etimesgut

Ankara’da bir &#;stanbul Çorbac&#;s&#;! Her biri bir di&#;erinden lezzetli s&#;cak ve doyurucu çorbalar, ikram meze ve salatalar damak zevkine güvenenler için &#;stanbul Çorbac&#;s&#;’nda sunuluyor. Diledi&#;iniz an midenizi bir kase çorbayla &#;s&#;tmak için tercih edebilirsiniz. Burada bolca lezzet var!

Adres: &#;ehit Osman Avc&#; Mahallesi Cadde No: 12/A Etimesgut, Eryaman

&#;leti&#;im: 24 78

istanbul çorbac&#;s&#; yenimahalle

11) Çorba Dünyas&#; – Ankara

Sebzelerin lezzetlendi&#;i, et suyunun k&#;vam verdi&#;i, tah&#;llarla donat&#;lm&#;&#; birbirinden farkl&#; çorbalar&#;n Ba&#;kent’teki adresi neresi diye merak ediyorsan&#;z sizlere Çorba Dünyas&#;’n&#; önerelim. Uygun rakamlarla, dolgun porsiyonlarlaservis edilen s&#;cac&#;k çorbalar sizin de içinizi &#;s&#;tacak! Denemek için geç kalmay&#;n.

Adres: Ahi Mesut Mahallesi (Ahi Mesut bulvar&#; Sokak 68/I) Etimesgut, Ankara

&#;leti&#;im: 65 65

çorba dünyas&#; ankara

12) Me&#;hur Polatl&#; Çorba & Sakatat – Etimesgut

Yolunuz Etimesgut’tan geçti&#;i anda bir çorba içimlik durak ararsan&#;z sizlere Me&#;hur Polatl&#; Çorba & Sakatat kap&#;s&#;n&#; açacak. Mercimek, domates, yo&#;urt, taneli etli, kremal&#; ve akl&#;n&#;za gelen pek çok çorbay&#; burada tadabilirsiniz. Kelle paça ve tuzlama konusunda da popüler olan bu mekan&#; ke&#;fetmelisiniz!

Adres: Ahi Mesut Mahallesi, Zirve Caddesi(eski Cadde) 19/B Etimesgut , Ankara

&#;leti&#;im: 20 30

me&#;hur polatl&#; çorba sakatat

13) Çorba Mola – Gölba&#;&#;

Ankara’da çorba molas&#; vermek istedi&#;inizde Çorba Mola size seçkin menüsüyle hizmet veriyor. Çorbalardan alaca&#;&#;n&#;z lezzetin kullan&#;lan et suyundan geldi&#;ini ö&#;rendi&#;inizde, bir porsiyon daha yemek isteyeceksiniz. Çorba Mola, doyurucu bir çorba ö&#;ünü geçirmek isteyenlerin Ankara’daki tercihi olacak!

Adres: Ankara Caddesi No Gölba&#;&#; (Konya Yolu Üzeri Gölba&#;&#; Giri&#;i)

&#;leti&#;im: 00 10

çorba mola gölba&#;&#;

14) Ege &#;&#;kembecisi – Keçiören

Keçiören civar&#;nda yemek molas&#; için ya da k&#;sa bir dinlenme için Ege &#;&#;kembecisi’ni tercih edebilirsiniz. Bu mekandan içeri girdi&#;inizde i&#;tah&#;n&#;z&#; açan çorba kokusuna kar&#;&#; koyamayacaks&#;n&#;z. Çok uygun menüye sahip olan Ege &#;&#;kembecisi, Keçiören’de çorba dura&#;&#;n&#;z olacak.

Adres: Kanuni, Osmangazi Caddesi No: , Keçiören, Ankara

&#;leti&#;im: 80 61

ege i&#;kembecisi keçiören

15) Çorbac&#; Bekir Usta – Etimesgut

24 saat aç&#;k olan Çorbac&#; Bekir Usta, ans&#;z&#;n çorba içmek isteyenlerin bulu&#;ma noktas&#;d&#;r. Sipari&#;inizle beraber masan&#;za gelen ikram meze ve salatalar, çorbalar&#;n lezzetini ikiye katlarken bir porsiyon daha içsem mi diye dü&#;ünebilirsiniz. &#;ifa niyetine içece&#;iniz çorbalara ula&#;mak için mutlaka u&#;ramal&#;s&#;n&#;z!

Adres: Süvari Mahallesi (Ersoy Cad. E-7/E-2) Etimesgut, Ankara

&#;leti&#;im: 08 08

çorbac&#; bekir usta

S&#;ralama geli&#;igüzel verilmi&#;tir; de&#;er te&#;kil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara Ocakba&#;&#; Mekanlar&#; En &#;yi 15 Restoran

Ankara’da Kebap Nerede Yenir? En &#;yi 15 Mekan

Ankara’n&#;n T&#;ka Basa Doyuran 10 Hamburgercisi

Ankara’da Ne Yenir? En Me&#;hur 10 Lezzet Dura&#;&#;

Ankara’da Hakiki Döner Yiyebilece&#;iniz 12 Me&#;hur Restoran

Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle, Ankara, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Ankara şehrinde Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle konumuna Toplu Taşıma

Ankara, Türkiye'deki Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Makamı İbrahim Cami; - Makamı İbrahim Cami; Şehitler; - Otoban Yol Ayrımı; - Otoban Yol Ayrımı.

OtobüsMetro:M4

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle için yol tarifi alın.

Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Ankara konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Vefa Közde Piliç Kokoreç Köfte Kuzu Kelle adres: Ankara Bağlum cad. no/9 Ufuktepe son durak (bağlum cad) Sokağı

Harbiyiyorum olarak bir ilke daha imza atıyor ve sizin için Türkiye&#;nin en iyi kuzu kellecilerine el atıyoruz. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun! (Çünkü birilerinin bunu yapması gerekiyordu.) Sakatat seven her insan kuzu kelle sevmeyebilir. Kimi de kellenin kendisini görmediği sürece İzmir Söğüş olarak daha naif ve çağdaş bir şekilde kuzu kelle tüketebilir. Lakin bizim burada bahsettiğimiz gerçek kuzu kellesi. Öyle dürümde, lavaşta, ekmek arası falan değil. Bir bütün halde ve sıcak servis edilen kelleden bahsediyoruz size. Sevgili harbi yiyen abilerim ablalarım Anadolu&#;da teyzeler ve amcalar çatır çatır ortadan ayrılmış bir kuzu kelleyi kendileri elleriyle ayıklayıp yiyorlar. Üstelik bu bir gelenek. Ayrıca bir gerçek.

Sivas&#;ta kuzu kelle sabah kahvaltıda namaz sonrasında yeniliyor. Kayseri&#;de kuzu kellecilerin olduğu bir sokak var. Lakin Türkiye&#;nin her yerinde iyi kuzu kelle tandır bulabilmek mümkün değil. Bu mukavvi ve grotesk yemeğin Türkiye&#;deki en iyi icracılarını sizin için araştırdık ve yazdık.

Bu vesileyle her Mayıs ayının ikinci haftasını &#;Dünya Kelle Haftası&#; olarak ilan etmekten mutluluk duyuyoruz. Kutlu olsun! Siz de bu hafta #dunyakellehaftasi hashtagiyle yediğiniz kelle paylaşımlarını çoğaltın sizin de paylaşımlarınızı Instagram hesabımızda yayınlayalım.

Kelle bayramımız hayırlı ve de uğurlu olsun.

1. Sivas Kelle ve Çorbacısı Ahmet Usta, Sivas

Kimse kusura bakmasın ama &#;Kelle Gırdıralım mı Gardaş?!&#; şeklindeki yaklaşımlarıyla Türkiye&#;de kelle tandır olayının merkezi Sivas. &#;te Sivas Kelle ve Çorbacısı Ahmet Usta&#;yı yazmış hatta balta ile kelleyi ikiye yarma alegorisini de videoya çekmiştik.

Sivaslılar kuzu kelleyi sabah kahvaltıda yiyor ve güne son derece zinde başlıyor. Kelleyi aşağıdaki fotoğraftaki gibi alabilir ya da ayıklanmış da isteyebilirsiniz.

Adres: Paşabey Mh. Çarşı Sk. Kerim Çavuş Cd. Tel:

kuzu-kelle-sivas-kelle-ve-corbacisi

2. Akın Kellecisi,  Sivas

Kellede iki numara da yine Sivas&#;ın. Sivas&#;ta bu kellecilere bir şekilde mutlaka uğramalısınız. Dediğimiz gibi sabah namazı çıkışı &#; e kadar gittiniz gittiniz. Yoksa kuru kellelere kalırsınız. O kadar çok insanın sabah vakti bu dükkanlarda ne işi olduğunu sormayın. Yedikten sonra siz de hak vereceksiniz.

Adres: Paşabey Mahallesi, Çarşı Sokak Tecer İş Merkezi No:2F, Sivas Merkez/Sivas Tel: 05 88

Foto: Foursquare

[wdi_feed id=&#;1&#;]

3. Dikbaşer Kelle Tava Salonu, Kayseri

Üç numaralı kellecimiz aramıza Kayseri&#;den katılıyor. Yanına Kayseri&#;nin boru ekmeği ve bir baş soğan ile sunduğu kuzu kellelerin lezzeti gerçekten takdire değer. Burada da ister ayıklanmış ister bütün halde kuzu kellenizi söylebiliyorsunuz. Sivas&#;takiler gibi sabah kahvaltısında kelle yemek gibi bir zorunluluğunuz yok. Öğlen ya da öğleden sonra da gidip adam gibi kelle yiyebilirsiniz. Dikbaşer Kelle Tava Salonu&#;nu da detaylı sizin için detaylı bir şekile yazdık.

Adres: Camikebir mahallesi. (Kebir Camii Arkası) Melikgazi Kayseri Tel: 09 61

4. Fetih İşkembe &#; İstanbul

Sadece kuzu kelle tandırı ile değil, tandır kuzu kokoreçi ve işkembe çorbası ile de gönüllere taht kuran Fetih İşkembe Salonu Türkiye&#;de en eski ve en başarılı tandır kelle icracılarından. Gittiğiniz zaman yarım kelle yarım da kokoreç söyleyin. Pişman olmazsınız. (Yalnız dikkat: Bildiğiniz işkembecilerden değil. Akşam saatlerinde kapatıyor.)

Adres: Leblebiciler Sok. No Balatkarabaş Mah. Fatih – İstanbul Tel:

Foto: Foursquare

5. Kelleci Pala Ahmet ve Oğulları, İzmir

İzmir&#;de Kelleci Pala Ahmet ismini elbette pala bıyıklarından alıyor. İzmir çevresinde tandır kelle yiyebileceğiniz nadir mekanlardan biri. (Yoksa İzmir Söğüş her yerde var. Sıkıntı yok.) Elbette şehir İzmir olunca ve de Pala Ahmet de efelerden olunca, kelle yeme kültürü burada mezelerle ve eşlikçisi içkilerle desteklenmiş. Not: Diğer sakataların başarılı örneklerine de ulaşmak mümkün; mesela: Kokoreç.

Adres: Oğlananası Cumhuriyet Mah. Sk. No/2 (Menderes)  İzmir &#; Tel: 0 41 82

Foto: Foursquare

6. Kelleci Hulusi, Mersin

Kuruçeşmede Mersin&#;in en eski kellecisi olan Kelleci Hulusi, tandır kellesi yanında beyin salatası ile de ünlü. Ayrıca çorbalarıda mas mas kelle sevmeyenler için şifa dağıtıyor.

Adres: Merkez Kuru Çeşme, Camiişerif, Akdeniz, Mersin (İçel) Tel:() 30 74

kuzu-kelle-tandir-sivas-kelle-corbacisi

7. Paçacı Hasan Usta, İstanbul

İstanbul&#;da adam gibi kelle arıyorsanız bir durağınız da Paçacı Hasan Usta. Kuruluşu olan Paçacı Hasan Usta&#;nın paçası dışında kuzu kellesi efsane. Ayıklanmış olarak sunuluyor.

Adres: Gureba Hüseyinağa Mah. Şekerci Sok. No: 8/1 Aksaray Fatih, İstanbul Tel: +90 65 66

Başka kelleci tavsiyeleriniz varsa aşağıya yorum olarak bırakmayı unutmayın.

Afiyet olsun!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır