elite oyuncuları / Elite Konusu ve Oyuncuları | Metaforya

Elite Oyuncuları

elite oyuncuları

kaynağı değiştir]

Sezon 1 ()[değiştir kaynağı değiştir]

Sezon 2 ()[değiştir

Netflix&#;in öne çıkan dizilerinden olan Elite konusu ve oyuncuları izleyicilerde merak uyandırıyor. 3 sezon ile izleyicilerin beğenisini kazanan dizinin monash.pw ne zaman çıkacak diye merakla bekleniyor. monash.pw film tadında olmakla birlikte elite dizisindeki kadın oyuncuları başarılı bulunmuştur.

Netflix&#;te gençlik dizisi olarak 3 sezon yayınlanan Elite en çok ilgi çeken dizilerden olmayı başarmıştır. Ramon Salazar ve Dani De La Orden&#;in yönetmenliğini üstlenmiş olduğu dizi yılı İspanyol yapımıdır. Elite dizisi 3 sezon 24 bölümden oluşmaktadır. Her bir sezonda 8 bölüm yayınlanmıştır. Dizinin IMDb puanı Lise hayatını ele alan dizinin 4. sezonun ne zaman yayınlanacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Elite dizisinin oyuncularının gerçek isimleri nedir yaşları kaçtır ?

Elite Dizi Konusu

 Elite, İspanya’nın en kaliteli okullarından biri olan Las Encinas&#;a depremde okulları yıkılan işçi sınıfın ailelerden üç çocuk gelir. Bu üç öğrenci okula başladıktan sonra diğer öğrenciler ile aralarında bir çok problem çıkar. Sınıf arkadaşlarından Marina&#;nın okul havuzunda ölü bulunmasıyla birlikte ortam tamamen gerginleşmeye başlar. Bir çok gizemli olayın yaşandığı dizinin her sezonunda farklı heyecanlar yer alıyor. Ayrıca dizide bir müslüman öğrenci başörtüsü takması sonucunda uyarı alıyor. Bu uyarıdan sonra başörtü takmaktan vazgeçiyor. Elite dizisinde cinsellik, hırsızlık, eşcinsellik vb. konulara yer verilmektedir. Dizinin kadrosunda bir çok ünlü isim yer almaktadır.

Elite Dizi Oyuncuları

Elite Netflix dizisinde, çok sevilen La Casa de Papel&#;in başrol oyuncularından Miguel Herrán, María Pedraza ve Jaime Lorente tekrar bir araya geliyor. Ayrıca dizinin kadrosunda bir çok ünlü isim var.

Oyuncular ve Karakterleri

  • Ester Exposito – Carla
  • Danna Paola – Lu
  • Aron Piper – Ander
  • Gabriel Lopez – Valerio
  • Claudia Salas – Rebeca
  • Alvaro Rico – Polo
  • Omar Ayuso – Omar
  • Mina El Hammani – Nadia
  • İtzan Escamilla – Samuel
  • Miguel Herran – Christian
  • Maria Pedraza – Marina
  • Jaime Lorente – Nano
  • Miguel Bernardeau – Guzman

Ester Exposito – Carla

Elite Carla karakterini Ester Exposito canlandırmaktadır. Carla Lu&#;nun en yakın arkadaşı ve işçi sınıfı ailelerden gelen öğrencileri çok fazla tapki vermemektedir. İlk bölümden itibaren Christian’ın Carla’ya olan ilgisi yansıtılmaktadır. Ayrıca iki yakın arkadaş olarak Carla ve Lu&#;nın babaları ortaklardır. Carla&#;nın babası çok zengin bir iş adamıdır. Genelde okul üniforması ile dizide görülen oyuncu dizide en çok dikkat çeken isimlerden. Dizide canla karakterini anlandıran Ester Exposito 26 Ocak doğumludur.

Danna Paola – Lu

blank

Danna Paola, Elite dizisinde Lu karakterini canlandırmaktadır. 23 Haziran Meksika doğumlu olan güzel oyuncu Las Encinas okulunun havalı kızlarındandır. Okul birinciliğini Nadia’nın gelmesiyle kaybeder. Okul arkadaşları işçi sınıfından gelen öğrencilere alışmaya başlamasına rağmen Lu hiç bir zaman onlara ısınmamakta. Arkadaşlarının açıklarını arayıp bulup şantaj uygulamayı çok sever. İlk olarak Elite dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Aron Piper – Ander

blank

Aron Piper, Elite dizisinde Ander karakterini canlandırmaktadır. Ünlü okul olan Las Encinas&#;ın okul müdürünün oğludur. Ailesinin baskılarından sıkılan Ander istediği gibi yaşamak istemektedir. Tanıştığı müslüman gençten uyuşturucu alır ve bir süre sonra ona aşık olur. Aron Piper 29 Mart doğumlu Alman vatandaşıdır. Dizi olarak ilk Elite ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Alvaro Rico – Polo

blank

Alvaro Rico, dizide Polo karakterini canlandırmaktadır. Carla&#;nın sevgilisi olan Polo lezbiyen bir çiftin oğludur. En yakın arkadaşı Guzman’ın sözünden çıkmaz. İşçi sınıfından gelen Christian nedeniyle sevgilisi Carla ile araları bazen açılır. Alvara Rico, 13 Ağustos doğumludur.

Omar Ayuso – Omar

blank

Omar Ayuso, Elite dizisinde Omar karakterini canlandırır. Bu karakter müslüman bir eşcinseldir. Ayrıca dizideki Nadia&#;nın ise erkek kardeşidir. Uyuşturucu ortamına düşen Omar satış yaparak para kazanır. Ander ile olan ilişkisi diziyi farklı bir şekil verir. Omar Ayuso, 25 Mart doğumlu ve Elite ilk oynadığı dizidir.

Mina El Hammani – Nadia

blank

Mina El Hammani, dizide Nadia karakterici canlandırır. Ayrıca okula sonradan gelen öğrencilerden biridir. Takmış olduğu başörtüsünden dolayı tepki gören Nadia sınıf birincisi olmuştur. Müslüman bir genç kızı canlandıran oyuncu güzelliğiyle Guzman’ın kafasını karıştırarak Lu&#;nun iyice sinirlenmesine neden oluyor. Oyuncu 29 Kasım doğumludur.

İtzan Escamilla – Samuel

blank

İtzan Escamilla, Elite dizisinde Samuel karakterini canlandırmaktadır. Okulu yıkılan ve burs alan öğrencilerden biridir. Las Encinas okuluna sonradan gelir. Marina ile aşk yaşar. 31 Ekim  doğumlu genç bir oyuncudur.

Maria Pedraza – Marina

blank

Maria Pedraza, Elite dizisinde Marina karakterici canlandırıyor. Dizinin ana karakterlerinden olan güzel oyuncu okula gelen 3 öğrenci ile yakınlaşır. Yıkılan okulun müteahhitliğini Maria&#;nın babası yaptığından dolayı çok üzülür. Diğer havalı ve zengin öğrenciler gibi değildir. Samuel&#;e yakın olmasıyla birlikte kendisine aşık etmeyi başarır. Fakat kardeşi Guzman, Maria&#;nın burslu öğrencilerle görüşmesini istemez. Güzel oyuncu 26 Ocak doğumludur.

Jaime Lorente – Nano

blank

Jaime Lorente, dizide Nano karakteri ile karşımıza çıkıyor. Dizide Samuel’in abisi rolünde. Hapishanede çok fazla borçlandığından dolayı borçluları peşine düşer. Başına bela gelmemesi için Marina kendisine yardım eder. Çünkü Marina Nano&#;ya ilgi duymaktadır. Jamie Lorente, 12 Aralık &#;de doğmuştur.

Miguel Herran – Christian

blank

Christian, Las Encinas okuluna gelen üç öğrenciden biridir. Eğitim ile pek fazla ilgilenmeyen Christian zengin arkadaş edinmek ve kısa sürede zengin olmanın peşine düşmektedir. Sınıf arkadaşı olan Carla ile yakılaşan oyuncu Nano ile de yakın arkadaş olmuşlardır. 25 Nisan doğumlu olan genç oyuncu La Casa de Papel izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca Goya En İyi Erkek Oyuncu ödülünün de sahibidir.

Miguel Bernardeau – Guzman

blank

Miguel Bernardeau, Elite&#;de Guzman karakteri ile karşımıza çıkıyor. Marina’nın erkek kardeşi olan oyuncu bursu gelen öğrencilere ilk başta hiç sıcak bakmaz. Fakat sonradan Nadia’ya karşı ilgi duyar. Lu ise araları bozmak için çok uğraşır. 12 Aralık doğumlu olan Miguel Bernardeau&#;nun Elite ikinci dizi deneyimidir.

Elite 1. Sezon

Elite 1. Sezonda okulları yıkılan ve en elit liselerden olan Las Encinas’a 3 öğrenci geliyor. Bu öğrenciler zengin ve havalı olan diğer arkadaşları ile birlikte öğrenim görmeye başlıyor. Bir süre sonra Marina okulun yüzme havuzunda ölü bulunuyor. Maria&#;nın ölümünden sonra ortalık iyice karışıyor. 1. sezon boyunca Maria&#;yı kimin öldürdüğü araştırılıyor.

Elite 2. Sezon

Elite 2. Sezon da 8 bölümler oluşmaktadır. Gizemli olaylar bu sezonda da devam etmektedir. Hem mekanlar hemde oyuncu kadrosunda değişiklikler olmuştur. İzleyiciler 2. sezonu da 1. sezonu izledikleri gibi heyecanla izlemeye devam ediyor.

Elite 3. Sezon

Elite 3. Sezon da diğer sezonlarda olduğu gibi 8 bölümden oluşuyor. Bu sezonda izleyicileri bir çok sürpriz bekliyor.

Elite 4. Sezon Ne Zaman Netflix&#;te Yayınlanacak?

Elite dizisinin ilk 3 sezonunu izleyenler 4. Sezon ne zaman yayınlanacak diye merak ediyor. Netflix tarafından yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bir açıklama yapılmış değil. Yeni sezonda farklı karakterleri göreceğiz. Yayınlanan sezonları ile izleyicilerin beğenisini kazanan Elite dizisi 4. Sezon onayını aldı fakat sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı netlik kazanmadı.

Elite (dizi)

Elite (İspanyolca: Élite; E L I T Ǝ olarak biçimlendirilir), Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından Netflix için oluşturulan bir İspanyol gerilim, gençlik drama dizisidir. Dizi, kurgusal elit bir ortaokul olan Las Encinas'ta geçiyor ve bursla okula kayıtlı üç işçi sınıfı genç öğrencisi ve varlıklı sınıf arkadaşları arasındaki ilişkiler etrafında dönüyor.[1]

Konusu[değiştir

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.