t110bt siyah wireless bluetooth kulak içi kulaklık / JBL TBT Bluetooth Wireless Kulak İçi Kulaklık (Beyaz) - Troy Estore

T110bt Siyah Wireless Bluetooth Kulak Içi Kulaklık

t110bt siyah wireless bluetooth kulak içi kulaklık

JBL TBT Siyah Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

JBL TBT Siyah Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

JBL’in 70 yılı aşkın zamandır süregelen ses teknolojisi ile tanışın. Hem güçlü hem de derin bas sesler elde etmek için üretilen JBL TBT Siyah Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık 6 saatlik pil ömrüne sahiptir.

JBL Pure Bass ile kablosuz ve ahizesiz şekilde aramalarınızı cevaplayın. Dolaşmayan kablo tasarımına sahip kulaklığın üzerinde yer alan kontrol tuşları ile müziği ve çağrılarınızı kolayca yönetin. Kulaklıkların kullanılmadığında sarkmamasını sağlayan mıknatısları ve ergonomik kulak uçlarının ve boyun bandı tasarımının konforunu yaşayın.

JBL TBT Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Kontrol ve Bağlantı Özellikleri

Bluetooth sürüm:

Bluetooth profilleri: HFP v, HSP v, A2DP v, AVRCP v

Bluetooth verici gücü: 0 ~ 4 dbm

Bluetooth frekansı: GHzGHz

Bluetooth iletimli modülasyon: GFSK, DQPSK, 8-DPSK

Ses Özellikleri

Sürücü boyutu: 8,6 mm

Kulak başına sürücü sayısı: 1

1kHz / 1mW (dB) sürücü hassasiyeti: 96dB SPL / 1m @ 1kHz dB v / pa

Empedans: 16 ohm

Genel Özellikler

Ağırlık: gr

Kulak içi malzeme: Silikon

Kulaklık kablosu uzunluğu: 80,8 cm

Şarj Süresi

Dinamik frekans tepki aralığı: 20 Hz - 20 kHz

Pil Tipi: Polimer Li-ion Pil (V, mAh)

Şarj süresi: 2 saat

Konuşma süresi: 6 saat

Oynatma süresi: 6 saat

Kutunun İçinde Yer Alanlar

JBL TBT Siyah Wireless Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

3 farklı kulak ucu (S, M, L)

Şarj etmek için 1 Mikro USB kablosu

Garanti Süresi

Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir.

Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı atmayınız.

JBL TBT Siyah Bluetooth Kulakiçi Kulaklık (JBL Türkiye Garantili) JBLTBTBLK

JBL TBT Bluetooth kulak içi kulaklık sayesinde görüşme yaparken telefonu elde tutmak zorunda kalmazsınız. Bu sayede hareket alanınız kısıtlanmadan özgürce hareket edebilirsiniz. Evde, iş yerinde veya araba kullanırken aynı zamanda telefonla rahatlıkla konuşabilirsiniz. Günlük rutininizde keyif bir şekilde telefon görüşmesi yapmanıza olanak sağlayan JBLTBTBLK iletişim kalitesini ve müzik dinleme keyfini artırır. Gürültülü ortamlarda bile sesin rahatlıkla tarafa ulaşmasını sağlar. JBL funduszeue.infoBLK Bluetooth kulak içi kulaklık CT IE siyah rengi ve şık tasarımı ile estetiği ve zarafeti yansıtır. Klasikleşen bir renge sahip olan model her yaş grubuna hitap eder. Ürünün yapısı ve kullanılan malzemenin kalitesi sayesinde uzun süreli kullanım avantajı sunar. Güçlü ve derinden bas sesler elde etmek için tasarlanan model ergonomik uçları konforlu kullanım imkanı sunar.

  • Kablosuz tasarım
  • Pratik kullanım imkanı
  • Göz alıcı tasarım

JBL TBT Bluetooth Kulaklık Siyah Özellikleri

JBL TBT Bluetooth Kulaklık Siyah Özellikleri

JBLTBTBLK Bluetooth modelinin 2 saat gibi kısa bir süre içerisinde şarjı dolar. Tek seferdeki tam dolu şarjı ile yaklaşık 6 saate kadar kesintisiz ve kaliteli bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlar. JBLTBT Bluetooth kulak içi kulaklık siyah JBLBTBLK modelinin tasarımında yer verilen ışık detayı sayesinde cihazın şarj durumundan kolaylıkla haberdar olabilirsiniz. Şarj olurken yanan ışık cihazın şarjının tamamlanmasıyla birlikte söner. gr ağırlığa sahip olan model arabanın torpido gözünde, çantada ve cepte rahatlıkla taşınacak ağırlıktadır. m uzunluğundaki kablosu enseden geçirilerek kullanılır. Bu da cihazın düşmesine ve kaybolmasına engel olarak rahat kullanım imkanı sunar. JBL BT 10 metreye kadar olan çekim gücü ile telefonunuz yanınızda olmadığında bile müzik dinleme ve kesintisiz görüşme yapabilmenizi mümkün kılar.

JBL TBT Bluetooth Kulaklık Siyah Kullanımı

JBL TBT Bluetooth Kulaklık Siyah Kullanımı

JBL Tune BT kulak içi kablosuz kulaklık siyah zarif ve estetik tasarımı ile öne çıkar. Ergonomik tasarıma sahip olan modelin bir diğer özelliği ise kulağa takılan kısımda şeffaf bir koruyucunun olmasıdır. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda kulağınız zarar görmez. Cihazın üzerinde bulunan tuşlar sayesinde müzik sesini yükseltip kısabilir, müziği değiştirebilir ya da gelen aramaları kabul edebilirsiniz. JBL TBT Bluetooth kulak içi kulaklık siyah çapı mm olduğu için ideal bir kullanımı vardır. 20 - ideal frekans aralığı maksimum ses deneyimine ulaşmanızı sağlar. JBL TBT Bluetooth kulak içi kulaklık siyah kullananlar ürünün ihtiyaçlarını karşıladığını belirtir. Binoral özelliğine sahip olması iki taraftan farklı frekanslarda ses duyulmasını sağlar. Ayrıca boyun rahatlığı sağlayan tasarımı ile uzun saatler boyunca kullansanız dahi yorgunluk yaratmaz ve konforlu deneyim sunar.

TBT JBL Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları ve Yorumları

TBT JBL Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları ve Yorumları

Ürünü kullanırken fazlasıyla problem yaşanmasına sebep olan kabloların telefona bağlı olmayıp Bluetooth ile bağlanması JBL TBT Bluetoothkulak içi kulaklık siyah modelin avantajlarından biridir. JBL TBT Bluetooth kulak içi kulaklık siyah JBLTBTBLK pure bass sayesinde kablo ve ahize olmadan aramalar cevaplanır. İçerisinde kullanılan silikon malzeme ile ağrı olması engellenir. Uçlarının arka kısmına özenle yerleştirilen manyetikler TBT JBL kullanılmadığı anlarda iki ucun birbirine tutturulmasını sağlar. Bu sayede kabloların birbirine dolaşması engellenir. JBL TBT Bluetooth kulak içi kulaklık siyah fiyat ve performans açısından düşünüldüğünde kullananlara cazip gelir. Ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini belirttikleri JBL TBT Bluetooth kulak içi kulaklık siyah yorum kategorisine istediğiniz zaman göz atabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla şık tasarımlı bu ürüne sahip olabilir, konforlu bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. .

JBL TBT CT IE KULAKICI BLUETOOTH KULAKLIK - SIYAH

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.


Ortalama Değerlendirme »
funduszeue.info Biz Kimiz ?

Adres : Osman Ağa Mah. Başçavuş Sk. No : 8-B GND Bilişim Kadıköy/İstanbul

 

Çağrı Merkezi :  

Whatsapp: 04 63 

Whatsapptan yazmak için  tıklayınız.

Siparişinizle ilgili bir mesajınız var ise  tıklayınız.


funduszeue.info Güvenilir mi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası