kayseri şehir içi otobüs iletişim / Otobüs kalkışları ve varışları Kayseri | Kamil Koç

Kayseri Şehir Içi Otobüs Iletişim

kayseri şehir içi otobüs iletişim

Kayseri Otogarı

Kayseri Otogarı, Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nin güney kısmında yer alan Erciyes Dağı’nın eteklerine kurulmuş, Kayseri iline giriş yapabileceğiniz ulaşım merkezidir. İç Anadolu Bölgesinde Ankara ve Konya illerinden sonra üçüncü büyük il olan şehir karayolu ulaşımı açısından önemli bir noktada yer almaktadır. Türkiye’nin herhangi bir noktasından Kayseri otobüs bileti alarak Kayseri Otogarına giriş yaptığınızda, “Kapuzbaşı Şelalesi, Ağırnas Yeraltı Şehri, Kayseri Atatürk Evi, Deverenk Vadisi, Şeker Gölü, Göreme Harabeleri, Karamustafa Paşa Külliyesi, Bayramhacı Kaplıcası, Güllük Cami, Barsama Vadisi” gibi şehrin gezilmesi gereken noktalarını görebilirsiniz.

Kayseri, İç Anadolu Bölgesinin en önemli yerleşim merkezlerinden bir bu nedenle yolcu trafiği de fazla olan bir şehir. Kayseri, uzun yıllar boyunca eski bir otogar kullanmak durumunda kaldığından üzerine düşen yolcu trafiği yükünü karşılamkta zorluk çekiyordu. Ancak giderek artan yolcu sayısının ihtiyaçlarını karşılamak adına ’li yılların ortalarından Kayseri’de geniş bir alan üzerinde yeni Kayseri Otogarı hizmete sunuldu. Yeni Kayseri Otogarı 12 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 80 bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. Yeni Kayseri Otogarı içerisinde yer alan otobüs peronları ilerleyen yıllarda ihtiyacın artması durumunda yeni eklemeler yapılacak şekilde tasarlanmıştır. İç Anadolu Bölgesinin bu önemli ulaşım noktasında, Kayseri Otogarında civar bölgelere sefer düzenleyen yerel otobüs firmalarının yanı sıra ulusal çapta hizmet sağlayan otobüs firmalarını da görebilirsiniz.

Kayseri Otogarı Üzerinden Hangi Otobüs Firmaları Hareket Ediyor?

Kayeri Otogarı üzerinden Türkiye’nin farklı noktalarına sefer düzenleyen firmalar arasında, “Süha Turizm, Metro Turizm, RH Turizm, Öz Sivas Seyahat, Kent Turizm, Lider Adana, Hedef Turizm, Safa Kent Turizm, Tokat Yıldızı, Yeni Aksaray, Yeni Adana Turizm, Esadaş Turizm, Ulusoy Turizm, Vangölü Turizm, Elazığ Hazar Turizm, Elazığ Murat Turizm, Lüks Kahramanmaraş Turizm, Öz Elbistan, Ak Turizm” gibi otobüs firmaları yer almaktadır.

Kayseri Otogarına Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim?

Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde yer alan Kayseri Otogarına ulaşım sağlamak için kendi aracınız ile hareket edebilir ya da şehir merkezinden kalkan toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca şehir merkezinden tranvay kullanarak, Selimiye Durağında inebilir, buradan metre kadar yürüyerek otogara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şeker Mah. Osman Kavuncu Bulv. Kocasinan/ Kayseri

() 45 00

Kayseri Ulaşım

Bu uygulama hakkında

Kayseri Ulaşım uygulaması yeni tasarım ve özellikleri ile yenilendi.
Kayseri Ulaşım ile toplu ulaşımda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere akıllı telefonunuzdan istediğiniz zaman anlık olarak ulaşabilirsiniz.
Uygulama üzerinden dilediğiniz an, istediğiniz durağa ait otobüs güzergâh bilgilerine, varış saatlerine anlık olarak ve otobüse ait konumu cep telefonunuzdan takip edebilirsiniz.
Özellikler:
Kullanıcının konumuna göre etrafında yer alan durakları liste ve harita olarak görüntülenirken durağın kullanıcıya olan uzaklığı bilgisi verilir.
Kullanıcılar sıklıkla kullandığı Durak ve ya Toplu ulaşım hattını kişiselleştirme özelliği ile tek tuşla Favoriler bölümünden erişebilir.
Kullanıcılar herhangi bir durağı seçtiklerinde o duraktan geçen toplu ulaşım araçlarının hat bilgilerine erişebilir.
Kullanıcılar bir aracın kaç dakika sonra ilgili durağa geleceği bilgisine erişebilir. Dakika bilgileri her bir araç için gideceği yöndeki tüm duraklar için ayrı ayrı ve mevcut hız ve geçmişe yönelik trafik yoğunlukları göz önüne alınarak dinamik olarak hesaplanır.
Herhangi bir hat seçildiğinde o hatta ait olan tüm araçların ana duraklardan kalkış saatlerine erişilebilir.
Kullanıcılar bir hat seçtiğinde ise ilgili hattın geçtiği tüm durakları sırası ile liste olarak görüntüleyebilir. Liste üzerinde hat üzerinde eğer otobüs var ise aracın hangi durakta olduğu, kullanıcının ise hangi durağa yakın olduğu bilgisi bu ekranda görüntülenir. Kullanıcı ekran üzerinden gelecek otobüsleri ve kaçırdığı otobüsleri görüntüleyebilir.
Kullanıcılar bir hat seçtiğinde ise ilgili hattın geçtiği tüm durakları sırası ile harita olarak görüntüleyebilir. Kullanıcı ekran üzerinden gelecek otobüsleri ve kaçırdığı otobüsleri görüntüleyebilir.
Harita üzerinde hatta ait tüm araçların konumu gösterilir.

Alarm Kurma
Kullanıcılar otobüse binmek için durakta bekleyerek zaman kaybetmek yerine Ev ya da İş yerinde alarm kurarak zamanlarını daha efektif kullanabilirler. Uygulamada kullanıcı durağa yürüme süresini belirttir. Otobüs bu süre içerisinde durağa yaklaştığında kullanıcıya haber verilir.

Hat Durak arama
Kullanıcılar ilgilendikleri durak ya da hattı arama kısmına yazarak sorgulayabilir ve erişebilir.
Dinamik araç durak takibi
Harita üzerinde ilgili hatta ait araçların anlık olarak yer değiştirmesi görüntülenerek, kullanıcıların aracın yaklaşmasını canlı olarak takip edebilmesi sağlanır.

Güncellenme tarihi

6 Haz

Tam
Kart38

uye ol

İndirimli
Kart38

uye ol

Serbest
Kart38

uye ol

Kaybis
Kart

uye ol
uye ol

Kart38, şehir içindeki tüm toplu taşıma araçlarında indirimli seyahat etmenizi sağlayan ulaşım kartıdır. Kart38, Kayseri de ulaşım hizmetlerinin çağa uygun şekilde zahmetsiz, hızlı ve pratik bir şekilde sizlere sunulmasını sağlar. Kart38 ile Kayseri şehir iç otobüs, tramvay hatlarında ve Kayseri Şehir Merkezi ile İlçeleri arasında seyahat edebilirsiniz.

uye ol
uye ol
uye ol

Kart38 kullanımı son derece hızlı ve kolaydır. Ödeme yapmak için otobüslerde bulunan kart okuma cihazlarına yada tramvay istasyonlarında yer alan turnikelere yaklaştırmanız yeterlidir. İşleminiz anında gerçekleşir ve bir biniş ücreti Kart38’nizde tanımlı olan tutardan düşer yada aktarma durumunda ücretsiz geçişinize imkan verir. Okuyucudan kartın okunmasını teyit eden ses ve yanan yeşil ışık aracılığıyla ulaşım ücretinin ödenmiş olduğu anlaşılır. Kartınızda kalan tutarı validatör yada turnike ekranıda anında görebilirsiniz. Biniş ücretinizi Kart38 kartınız aracılığıyla hızlı ve ekonomik bir şekilde ödemiş olursunuz. Kart38’iniz sayesinde bozuk para bulamama ve bilet temin edememe gibi sıkıntılar yaşamadan hızlı seyahat imkânına sahip olursunuz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası