pes 2016 ps4 teknosa / PS4 | Playstation 4 Modelleri, Fiyatları ve Yorumları - Trendyol

Pes 2016 Ps4 Teknosa

pes 2016 ps4 teknosa

Playstation 4

Oyun oynamayı seven herkesin yakından tanıdığı PS4, ev konforunda keyifli vakit geçirmek için üretilmiş konsoldur. İlk serilerinde yer alan özelliklerinin yanı sıra teknolojinin sağladıkları doğrultusunda güncellenerek yılında piyasaya sunulur. Sony PlayStation 4 sürümünde yer alan güncellemeler arasında 8 kişiye kadar bağlanarak oynama özelliği öne çıkar. Oyun oynarken internetten canlı yayın yapabilme gibi avantajlarıyla online oyunun keyfini çıkarmaya imkân verir. Her yaşın ilgisini çeken geniş oyun repertuvarı ile kullanıcıya en konforlu ve kaliteli şekilde oyun oynama olanağı sunar. PS4 oyun konsolu ergonomik olarak kullanışlı aksesuarlara ve dekoratif bir görünüme sahiptir.

Oyun konsolunun boyutu ve çeşitli teknik detayları ile farklılaşan PlayStation 4’ün, PlayStation 4, Slim ve Pro olmak üzere 3 ayrı modeli bulunur. Sony tarafından üretilen Limited Edition başlıklı özel modeller, çok beklenen oyunlarla birlikte piyasaya sürülür. Ana akımda yer alan modellerden PlayStation 4 ilk sürüm olarak piyasaya sunulur. Yeni nesil konsol olarak duyurulan konsolun kablosuz DualShock kontrolcüsü oyun endüstrisinde büyük bir çığır açar. Zarif tasarımıyla dikkat çeken PS4’un yenilenmiş gücü, yüksek çözünürlüklü grafik görüntüleri ve hızı, onu ön plana çıkaran özelliklerdendir.

PlayStation 4 Slim ise yılında kullanıcıya sunulmuş, PS4 ile genel olarak aynı teknik özellikleri taşıyan ikinci kademe oyun konsoludur. Önceki model ile arasındaki göze çarpan en büyük fark, kasa tasarımı olarak daha küçük ve hafif olmasıdır. Slim modeller, dekoratif görünüme ve şık tasarıma önem veren kullanıcıların dikkatini çeker. Bluetooth bağlantısı standart modele kıyasla daha hızlıdır. PS4 Pro modeli, Slim’den yaklaşık iki ay sonra piyasaya sürülmüş ve ilk modelden çok daha güçlü (3,5 &#; 4 katı) teraflops motora sahip olması ile dikkat çeker. Yüksek teraflops değerleri, görüntünün kalitesini de artırır. Pro modeller, 4K televizyonlarda tam performans sağlayan görsel kalite sunar. Bu modellerde PS VR desteği de sorunsuz şekilde kullanılır. İleri seviye oyun tutkunlarının tercih ettiği Pro modelleri, sürekli güncellenen online destek ile kullanıcıya oldukça fazla avantaj sunar.

PlayStation 4 Depolama Kapasitesi Ne Kadardır?

PlayStation 4 Depolama Kapasitesi Ne Kadardır?

PS4 donanım özellikleri, sürülen üç ana akım modelde az da olsa farklılık gösterir. İlk sürüm PS4 ve Slim modelleri, depolama boyutu GB ve 1TB olmak üzere iki ayrı çeşitte üretilir. Pro modelinde ise depolama boyutu 1TB’tır. PS4 GB modeli, ilk başlayan oyuncular için tercih edilebilir. Oyun depolama boyutlarının artması ve fiziksel yüklemeler yerine online indirme yöntemiyle oyunlara daha hızlı ulaşılabilmesi, hafızanın zaman zaman temizlenmesini gerektirir. Oynadıkları oyunu tamamladıktan sonra saklamak yerine silerek depo boşaltmayı tercih edenler için GB çok daha uygun olabilir.

PS4 1 TB ile GB farkları arasında en çok dikkat çeken özellik fps değerleridir. Bu değer GB için 30 iken 1TB konsollarda 60’tır. 1TB modellerde haricî disk desteği, paylaşımlı oyun ve veri aktarımı yapılabilir. Depolama kapasitesi haricinde donanım özellikleri birbiriyle aynıdır. Özellikle PlayStation 4 Slim 1TB modelinde kablosuz bağlantı avantajı dikkat çeker. PlayStation Pro modeli ise paylaşımlı oyun, uzaktan oynatma ve veri aktarımı özellikleri dolayısıyla daha fazla depolama kapasitesine ihtiyaç duyar. Bu nedenle Pro modeli, 1TB kapasiteyle oyun ve depolama sınırlarını genişletir. Cihazların tüm modelleri HDD depolama türüne sahiptir. HDD’lerin kapasitesinin yüksek olması, cihazın kullanım ömrünün uzun olmasını sağlar. Hard Disk Drive’lara aktarılan veriler, konsol kapalı olsa bile silinmez. Veri aktarımının RAM’lere göre daha yavaş olmasının en önemli nedeni budur. PS4 modellerinde kullanılan HDD’ler oldukça narin yapıdadır; bu nedenle konsolun herhangi bir sıvı ile temas etmemesi ve darbelerden korunması önemlidir.

Tüm PS4 konsolları 8 çekirdekli “Jaguar” CPU ile üretilir. Önceki modellerin GPU değeri 1,84 tflops iken Pro modelininki 4,20 tflops olarak öne çıkar. Tüm konsolların donanım özellikleri aynı olmakla birlikte, tflops değeri yüksek olan pro modeli, oyun esnasında çok daha doyurucu görseller ve detaylar sunar. Böylelikle oyunun tüm detaylarını yakalamak, videoları yüksek çözünürlükle izlemek ve oyunun tamamen içine girmek mümkündür.

PlayStation 4 Uyumlu Oyunlar Hangileridir?

PlayStation 4 Uyumlu Oyunlar Hangileridir?

PS4 konsollarının en önemli avantajlarından birisi, oyunların hem fiziki hem de online olarak yüklenebilmesidir. Tüm oyunlara PlayStation Store’dan ulaşmak mümkündür. Burada, ücretli oyunların ilk bölümleri ya da deneme sürümleri ücretsiz olarak yer alır. Oyuna devam edip etmeme kararını verirken bu sürümlerden faydalanmak mümkündür. PlayStation 4 oyunları arasında ücretli ve ücretsiz çeşitler bulunur. Ücretli oyunları satın almadan önce ücretsiz sürümlerini denemenin yanı sıra online ortamda paylaşım ile de oynamak imkânı vardır.

Tercih edilen PS4 oyunları arasında en günceli Marvel’s Spider Man’dir. Genç Miles Morales, ustası Peter Parker’ın izinden giderken kendi özelliklerini keşfeder. Ayak uydurmaya çalıştığı yeni evinin, bir güç tarafından yok edilmesi tehdidi ile karşılaşır. Tüm New York şehrini kurtarmak için sorumluluğu üstlenir. Oyunun Pro modeli, 4K televizyonlar ile uyumludur. DualShock kontrol cihazının uyarlanabilir tetikleri ile tüm ağları hissetmek mümkündür. Atılan yumruklar, ağlar ve zehir patlamaları DualSense kontrolörlerinin sürükleyici dokunsal geri bildirimleri ile kolaylıkla hissedilebilirken şehrin kaos ve karmaşasında yaşıyormuş gibi oynamak çok daha kolaydır.

İlgi çeken bir diğer oyun da Watch Dogs Legion’dur. PS plus ile çevrimiçi de oynanan oyunda, çöküşün eşiğindeki Londra’yı kurtarmak için bir direniş başlatılır. Oyun içerisinde yer alan tüm karakterlerin kendine özgü geçmişi, kişiliği ve becerileri bulunur. Oyuncu, bu karakterlerin kişiliğine bürünerek oyuna dâhil olur. Kentsel simgelerle dolu açık dünyada bulunan yan etkinlikler ile zenginleştirilen oyun, arkadaşlarla birlikte oynandığında çok daha eğlenceli hâle gelir.

Eleştirmenlerce her zaman beğeni kazanan Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty: Vanguard ile 2. Dünya Savaşı’nın tüm cephelerini deneyimlemek mümkündür. Kahramanları ve onları bir araya getiren olayların bütününü görerek, küresel savaşın içinde yer almak için ideal olan oyun, özel kuvvetlerden olan bir grup askerin yer aldığı ilgi çekici bir öykü sunar. Birçok eklentinin de satın alınabileceği oyunu geliştirerek oynamak da mümkündür.

PlayStation 4 Kutu İçeriğinde Bulunan Ekipmanlar Nelerdir?

PlayStation 4 Kutu İçeriğinde Bulunan Ekipmanlar Nelerdir?

PS4 oyun konsolunun kutu içeriğinde DualShock 4 kontrol cihazı bulunur. Birer tane HDMI, güç ve USB kablosu da kutuya dâhildir. Kullanım kılavuzu ve diğer yazılı materyaller de standart olarak her kutuda yer alır. Kutu boyutları, konsol boyutlarına göre değişebilir. PlayStation 4 Pro kutu içeriğinde de, konsol haricinde tek oyun kolu ve kulaklık bulunur. Power kablosu, diğer konsollara göre farklıdır. Her güç kablosunda yer alan topraklama özelliğinin yanı sıra diğer modellere göre daha kalın ve daha büyüktür. Kutu içinde gelen USB kablosu, kontrol cihazının şarj edilmesi için kullanılır.

PlayStation 4 boyutları birbirinden çok küçük detaylarla farklılaşır. Klasik PS4 dış boyutları genişlik, yükseklik ve uzunluk olarak yaklaşık ×39× mm’dir. Bu boyutlara çıkıntılı parçalar dâhil edilmez ve ağırlığı da yaklaşık 2,8 kg’dır. PS4 Pro modelinin boyutları ise çıkıntılı parçalar hariç ×55× mm’dir ve ağırlığı yaklaşık 3,3 kg olarak ölçülür. PS4 küçük modeli olan Slim’in ağırlığı 2,1 kg ve boyutları da x x 39 mm’dir.

Kutu dış görünüşü olarak birbiriyle aynı gibi görünen PlayStation 4 özellikleri, boyutlar, ağırlık ve en önemlisi de teknik donanım olarak birbirinden ayrılır. 4K oyunlarda Pro konsolların görsel kalitesi çok daha yüksek; oyun içindeki detayların fark edilmesi açısından her zaman çok daha efektiftir. Kutu içindeki ürünler standart olarak gelir, PlayStation 4 pro set oluşturmak isteyen oyunseverler, kamera ya da fazladan oyun kollarına ihtiyaç duyabilir. Tüm diğer aksesuarlar, ekstradan satın alınması gereken ürünlerdir.

Tercih Edilebilecek PlayStation 4 Aksesuarları Nelerdir?

Tercih Edilebilecek PlayStation 4 Aksesuarları Nelerdir?

PlayStation 4 aksesuar ürün gamı oldukça zengindir. Konsolun tercih edilmesinin en önemli nedeni olan DualShock kolu, PS4 sürümleri yükseldikçe geliştirilir. Özellikle analog çubuklar ve tetiklerde yapılan yenilikler sayesinde, aksiyonlu oyunlarda daha yoğun kontrol olanağı bulunur. Kontrol cihazının daha önceki sürümlerinde sadece ön tarafında bulunan ışıklı çubuk, yeni modellerde kolu tutan oyuncu tarafından da görülebilecek şekilde tasarlanır. Özellikle FİFA gibi oyunlarda oldukça işe yarayan renk özelliği hem oyuncunun kendisi hem de diğer oyuncular tarafından kolaylıkla takip edilebilecek şekildedir.

Kontrol cihazı dâhilî pili PS4’ün USB bağlantı noktasından şarj edilebilir. Böylelikle oyun yarıda kalmaz. Cihaz üzerinde yer alan stereo entegre 3,5 mm ses jakı ile oyunları kulaklıkla oynama avantajı yakalanır. Bu sayede, oyun içindeki tüm sesler duyulmuş olur. DualShock üzerindeki hassas ivmeölçer ve jiroskop ile kablosuz kontrol cihazının hareketlerinin tamamı konsol tarafından algılanır. Pro kutusu içinde gelen kontrol cihazının yuvarlak kontrol kolları, daha dayanıklı şekilde tasarlanmış ve sık oyun oynayan kişiler için aşınma problemi ortadan kaldırılır.

PS4 ve PS VR için geliştirilmiş bir diğer aksesuar, Kablosuz Altın Kulaklık’tır. sanal çevresel ses iletimi ile ses netliği sağlayan kulaklık, Fortnite, Days Gone ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunların vazgeçilmez aksesuarlarından birisidir. Kulaklığın her iki tarafında 40 mm dâhilî ses sürücüleri bulunur. Bu sürücüler, güçlü bas tepkisi vererek sarsıcı patlamalar sonrasında oyuncuya gelmekte olan her bir parçanın sesini yaklaştırır, böylece de oyuncu kendisini oyunun bir parçası olarak hissedebilir. Oyuncu, kulaklık eşlik uygulamasını kullanarak en sevilen oyunlar için ses ön ayarları oluşturabilir. Bunun yanı sıra belirli oyunlarda geliştiricilerin oluşturduğu özel ses modları ile oyunun yaratıcısının ses deneyimi tecrübe edilebilir. Ayrıca kulaklıkta bulunan gizli ikili mikrofonlar ile optimum ses iletimi sağlanır.

PlayStation 4 Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

PlayStation 4 Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

PS4 çeşitleri arasından istenen modelin satın alınmasında dikkat edilmesi gereken birçok kriter bulunur. İlk olarak hangi kasa PlayStation 4 alınması gerektiğine karar verilmesi önemlidir. Bu kararın içine renk seçenekleri de girer. PlayStation 4 kasa çeşitleri, tıpkı DualShock cihazları gibi birçok renktedir. En çok tercih edilen PlayStation 4 beyaz ve mavi kasalar, dekoratif olarak da çok şık durur. Renk tercihinden sonra ücret ve teknik konular ile ilgili detayların incelenmesi gerekir.

Ücreti etkileyen en önemli unsurlardan birisi cihazın garanti kapsamında olup olmamasıdır. Ürün, sürekli kullanılacağı için garantisi olması gereklidir. PS4 garanti koşullarından birincisi Sony Türkiye’nin kendi garantisidir. Ürün nereden satın alınırsa alınsın 24 ay boyunca garanti kapsamında olduğu için, Sony güvencesi altında demektir. İkinci garanti yöntemi ise ithalatçı firma garantisidir. İthalatçı firmadan satın alınan ürünler daha uygundur ve belirtilen süre boyunca sadece firma garantisi altındadır. Satın alınan cihazların garanti türü her ne olursa olsun faturası olmalıdır. Sony garantili cihazların tamamında mavi renkte özel bir garanti sertifikası bulunur. Bu belgenin cihazla birlikte alınması önemlidir.

Konsol çeşitlerine bakıldığı zaman üstü parlak ya da mat olan iki ayrı çeşit ve slim modelleri görülür. PS4 mat kasa, kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilir. Slim cihazlar da çok daha az enerji tükettiği için sıkça tercih edilen modeller arasındadır. PS4 cihazı satın alırken ürünün kırık, çatlak ve çizik olmamasına dikkat etmek önemlidir çünkü bu detaylar cihazı garanti kapsamı dışında tutar. Vidalar üzerindeki izler ve kaldırılmış etiketler, cihazın açılıp açılmadığı konusunda bilgi verir. Önceden açılmış cihazlar da garanti kapsamı dışında tutulacaktır.

Ürünü satın alırken PS4 fanı ile ilgili bir test yapmak da önemlidir. Fan çalışırken sesli ya da farklı bir ses gelirse cihaz satın alınmamalıdır. Bir diğer testin de HDMI çıkışında uygulanması gerekir. Bir HDMI kabloyu hafif oynatarak görüntü takip edilmelidir. Görüntü kayboluyorsa cihazı satın almamak gerekir. Ürünü satın almadan önce disk okuyucu testi yapmak da önem taşır. Cihazın ban yememiş olması, yani online oyunlara kolaylıkla girebiliyor olması da oyun keyfi açısından önemlidir.

PlayStation 4 Fiyatları Nasıldır?

PlayStation 4 Fiyatları Nasıldır?

PlayStation 4 fiyatları, kur değişimleri ve benzeri durumlardan etkilendiği için oldukça değişken olabilir. Modeller arasında fiyat farklılıkları da garanti ve benzeri ek ücretlendirmeler dolayısıyla farklılaşabilir. Her bir model fiyat ve performans olarak kullanıcılarını memnun eder. Oyun oynamaktan hoşlanan ve uzun zaman boyunca bu keyfi sürdürmek isteyen kişiler için konsolun teknik performansı her zaman fiyatına uygun olacaktır. Standart PS4 fiyat olarak en düşük rakam bandındadır. Ancak bu durum, teknik özellikleri dolayısıyla değişebilir. Sony PS4 modelleri fiyatlandırmada farklılıklara yol açar.

Her bir modelde değişen fiyatlandırma, özellikle PS4 limited edition modellerinde daha da farklılaşır, ancak bu tasarımlar piyasaya sürüldüğünde çeşitli fırsatları da beraberinde getirir. Sınırlı sayıda üretimlerde ücret farklılığı, ödeme kolaylıkları ve bunun gibi avantajlarla sunulur. Bu sürümleri takip etmek önem taşır. Modeller içinde uygun fiyatıyla dikkat çeken Sony PS4 GB ürünüyle keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirmek mümkündür. Fiyatına göre yüksek performans sağlayan cihazın zaman içinde geliştirilebilmesi söz konusu olabilir. Arayüzü, teknik özellikleri ve bağlantı hızı ile üst modellerini aratmayan PS4 ile çevrimiçi ve online oyunlar oynamak mümkündür. GB ile 1 TB arasındaki fiyat farkı, aynı anda kaç oyunun oynanabildiği gibi, depolama ile ilgili soruları yanıtladıktan sonra satın almaya karar verilmesini etkileyen bir etmendir.

Biraz daha üst bantta yer alan PlayStation 4 Slim, hafifliği ve şık görünüşü ile dikkat çeker. İçinde birçok ekstra özellik barındırsa da temelde sistematik olarak PS4 ile aynı teknik donanıma sahiptir. Konsolun hafifliği ve şık görüntüsü bir tercih nedeniyse de, PS4 Slim GB tercih edilerek fiyat konusunda bir avantaj kazanmak da mümkündür. Standart PS4 1TB’ın bulunduğu fiyat bandı ile PS4 Slim GB’ın bulunduğu fiyat bandı arasında az bir fark bulunmaktadır. Burada karar mekanizması, oyun oynayacak kişinin kendisidir.

Sony PlayStation 4 Pro fiyat olarak en yüksek bantta gezinir. Bunun en önemli nedeni Pro konsolların, daha üst düzey bir teknik donanıma sahip olmasıdır. Depolama alanı değeri de sabittir, bu nedenle cihazın teknik özelliklerini düşük depolama alanı ile birleştirerek uygun fiyatlara bulma şansı da ortadan kalkar. PS4 konsolları içinde, 4K televizyonlarla uyumlu olan tek model Pro’dur. Bununla birlikte, diğer konsollar da normal televizyona bağlandığında çok yüksek çözünürlükte görüntü sunar. PS4 sadece bir oyun konsolu değil aynı zamanda çevrimiçi hizmet veren film ve dizi platformlarına da kolaylıkla bağlanan bir sistemdir. Dolayısıyla bu cihaz, hem oyun oynamak hem de televizyon izlemek isteyenler için, ücretine göre oldukça performanslı bir ürün olarak yorumlanır.

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] ( sayfa)

  • Çavuş
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 5
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 3
    En iyisi tv &#;nitesinin &#;st&#;nde durması ozman. Teşekk&#;r ederim. Cihazı hi&#; riske atmıyalım. Gerci daha cihaz yok g&#;zel bir kampanya bekliyorum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teğmen
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 41
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 7
    Merhaba,

    Ben de bu aralar PS4 almayı planlıyorum. Yalnız neyi se&#;eceğim konusunda biraz kafam karışık.
    Sıfır mı almalıyım yoksa ikinci el mi hen&#;z karar veremedim.
    Hadi sıfır aldım diyelim, GB mı almalıyım yoksa 1 TB mı ? Bir de modeller ile ilgili kafa karışıklığı var.

    Mesela teknosada, "PS4 GB C CHASSIS BLACK/EAS KONSOL" var. Yani C serisi ve en son seri anlamına mı geliyor ?
    Bir de "SONY PS4 1TB B CHASSIS BLACK/EAS KONSOL" var.

    Hangisi daha iyi ve daha sorunsuz ve daha g&#;ncel bir &#;r&#;n ? Neyi se&#;eceğimi şaşırdım.

    GB alayım diyorum. Sonra 2 TB hardisk takılabiliyormuş sanırım ? 2 TB takılıyor ise, hangi model 2 TB harddisk &#;nerirsiniz ? Ya da bu y&#;ntem &#;nerilir mi ?

    Liraya 1 TB ikinci el, 2 kollu ve oyunlu ilanlar da var. Sıfır alıp oyunsuz mu almak daha mantıklıdır, 2. el alıp oyunlu almak mıdır.
    Bu gidişle alamıcam :)




  • Çavuş
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 18
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 2
    bilen var mı Sony PS4 GB Siyah CUHA serisi nedir? en son hatasız olanı cuha değilmiydi simdi n11 de satıcılar bu serisini ve seafoodplus.info olanını indirime sokmuş bunlar nasıl serisi alınır mı
  • Yüzbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 15
    quote:

    Orijinalden alıntı: ConquerorIron

    Merhaba,

    Ben de bu aralar PS4 almayı planlıyorum. Yalnız neyi se&#;eceğim konusunda biraz kafam karışık.
    Sıfır mı almalıyım yoksa ikinci el mi hen&#;z karar veremedim.
    Hadi sıfır aldım diyelim, GB mı almalıyım yoksa 1 TB mı ? Bir de modeller ile ilgili kafa karışıklığı var.

    Mesela teknosada, "PS4 GB C CHASSIS BLACK/EAS KONSOL" var. Yani C serisi ve en son seri anlamına mı geliyor ?
    Bir de "SONY PS4 1TB B CHASSIS BLACK/EAS KONSOL" var.

    Hangisi daha iyi ve daha sorunsuz ve daha g&#;ncel bir &#;r&#;n ? Neyi se&#;eceğimi şaşırdım.

    GB alayım diyorum. Sonra 2 TB hardisk takılabiliyormuş sanırım ? 2 TB takılıyor ise, hangi model 2 TB harddisk &#;nerirsiniz ? Ya da bu y&#;ntem &#;nerilir mi ?

    Liraya 1 TB ikinci el, 2 kollu ve oyunlu ilanlar da var. Sıfır alıp oyunsuz mu almak daha mantıklıdır, 2. el alıp oyunlu almak mıdır.
    Bu gidişle alamıcam :)

    1 TB'lık modeli tercih et seafoodplus.info konusunda 8 db kadar daha az g&#;r&#;lt&#; &#;ıkarıseafoodplus.infoıca ısınma konusunda da Gb'lık kardeşine g&#;re epey bir soğuk kendisi..

    seafoodplus.info &#;ok g&#;venmedik&#;e(tanıdık vs)alma derim.
    Ayrıca cihazın euroasia garantili olmasıda en azından 2 sene boyunca uykularını ka&#;ırmadan kullanmanı sağseafoodplus.infode lira civarı bir para bağlıyorsun lira ucuza kapatıcam diye &#;n&#;ndeki 2 yılı strese sokma derim.
    2 TB bence biraz fazla ama illa değiştiricem dersen rpm 16 mb lık modeller var.Hızlı seafoodplus.infoan alıp kendin takabilirsin fakat bence 1 TB rahat yeter.




  • Yüzbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 15
    quote:

    Orijinalden alıntı: iozbakis

    bilen var mı Sony PS4 GB Siyah CUHA serisi nedir? en son hatasız olanı cuha değilmiydi simdi n11 de satıcılar bu serisini ve seafoodplus.info olanını indirime sokmuş bunlar nasıl serisi alınır mı

    Onlar dubai'den hangi mal ucuza kapatılırsa onu indirime sokar piyasaya verirler.
  • Er
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 21
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 9
    Play Station T&#;rkiye sesimizi duysuuuunnn. Şu yılbaşında yaptıkları kampanyayı tekrar yapsınlarda herkes alsın ihya olurlar. Şimdi tutturmuşlar pstv bedava diye onu vericeğine oyun veya kol ver pek işe yaramayan pstv'yi veriyorlar halen sony garantili 2. kol veya fifa 16'lı kampanya arıyorum bulursam alıcam hayırlısıyla.
  • Onbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 4
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 2
    arkadaşlar ben bu kampanya işini anlamadım pek yardımcı olabilecek olan var mı ps4 1 tb + ikinci kol+ pes sony eurasıa almayı d&#;ş&#;n&#;yorum beklemedeyim makul fiyatı nedir bu kampanya olayı nerde oluyor ne tavsiye ediyorsunuz?
  • Onbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 22
  • Yüzbaşı
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 32
    quote:

    Orijinalden alıntı: alpin14

    Arkadaslar 1tb sony garantili mega paket 5 oyunlu + 1 kolla geliyor fiyat nasil

    Şu an ki fiyatı bilmiyorum ama ben aynı paketi yıl başında +TL oyun &#;eki+50TL bonus ile aldım
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 22
    taraftart kullanıcısına yanıt
    Hocam onu satamadığı i&#;in seafoodplus.infoığı oyunu niye versin ki onu her hal&#;karda satıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 13
    selamlar bende ps4 almayı d&#;ş&#;n&#;yorum birde fifa16 olursa cok g&#;zel olur ama ikisini paket halinde satan magaza yok sanırım teknosa vatan goldda falan bulamadım, birde en sorunsuz kasa hangisidir? şuan buyuk magazalarda en sorunsuzu satılıyordur heralde ? en uygun haliyle link atabilirmisiniz arkadaslar lira bi b&#;t&#;em var, hepsiburada da e konsolu satıyorlar sanırım GB olan versiyonu alınır mı bu?
  • Teğmen
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 7
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 27
  • Teğmen
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 7
  • Er
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 21
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 9
    quote:

    Orijinalden alıntı: gfb38

    Merhaba a gb+seafoodplus.info tl sizce nasıl

    Link verebilirmisin acaba iyi fiyat sony garantili diyorsunuz alınır bence ki bende alabilirim :)
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı:
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 48
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 21
    quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    sony garantili bulmak zor mu yoksa ben mi bulamıyorum 2 g&#;nd&#;r? almaya niyetlendim fakat neredeyse her yerde ithalat&#;ı garantili.

    Siz bulamıyorsunuz.
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı:
  • Teğmen
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı:
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 7
  • Yarbay
    Sıcak Fırsatlar Forumu
    Mesaj Sayısı: 48
    Paylaşılan Sıcak Fırsat
    Bağlantı Sayısı: 21
    quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    quote:

    Orijinalden alynty: berkay_53

    quote:

    Orijinalden alynty: Eyvallah

    sony garantili bulmak zor mu yoksa ben mi bulamyyorum 2 g&#;nd&#;r? almaya niyetlendim fakat neredeyse her yerde ithalat&#;y garantili.

    Siz bulamyyorsunuz.

    epey siteye baktym ama (teknosa/n11/sahibinden'e g&#;venmiyorum) uygun fiyatly sony garantili bir ps4 bulamadym. genelde oyunsuz civary buldum (A). ben ortalama civaryna hallederim diye d&#;?&#;nd&#;?&#;m i&#;in olmady sanyrym.

    Bundan 2 ay &#;nce e orjinal garantili ps4ler vardı şimdi fiyatlar pahalandı. Madem o yazdıklarınıza g&#;venmiyorsunuz Sony Centerlar dan alın o zaman.




  • yeni mesaja gitYeni mesaj

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir