baskasinin tlf dinleme / 'nin En İyi Telefon Dinleme Programları | Casus Yazılım

Baskasinin Tlf Dinleme

baskasinin tlf dinleme

Akıllı telefon teknolojilerinin hızla gelişmekte olduğunu hepimiz biliyoruz. Sektördeki rekabet günden güne kızışırken diğer taraftan da biz tüketicilerin ihtiyaçları farklı yönlerde şekilleniyor. Kendi telefonumuzun yanı sıra başkasının telefon konuşmalarını kaydetme ihtiyacı da bunlardan birisi. Bu içerikte ise tam olarak bu konu üzerinde duruyor olacağız.

Başkasının Telefon Konuşmalarını Kaydetme

Başkasının telefon görüşmelerini kaydetmek ne kadar mümkün hep merak konusu olmuştur. Mümkün olup olmamasının yanı sıra bir diğer önemli konu da yasallık durumudur. Başkasının telefon konuşmalarını dinlemek hem yasal değil hem de etik değildir.

Fakat bu işlemin nasıl yapıldığını bilerek başkalarının sizin telefon görüşmelerinizi kaydetmesini ya da gizlice dinlemesini engellemek mümkün. Eğer kendi telefonunuzda kayıt almak istiyor iseniz telefon görüşme kayıt programları içeriğimize göz atmanızı tavsiye ederim.

Başkasının telefon konuşmalarını kaydetme

Bu tür dinleme işlemleri genelde casus yazılımlar tarafından yapılıyor. Bu casus yazılımlar akıllı telefonlara uygulama olarak girdiriliyor. En yaygın tekniği mobil uygulama olarak dağıtmak olsa da bazı özel saldırılar ile de akıllı telefonların işletim sistemlerine erişilebiliyor.

Aynı ağda olduğunuz bir saldırganın akıllı telefonunuza erişmesi de mümkün. Bu içerikte bu saldırı yöntemlerinin detaylarına değil, başkasının telefon konuşmalarını kaydetme yöntemlerinden bahsedeceğim. Bu şekilde kendi telefonunuzun kaydedilmemesini sağlayabileceksiniz.

Telefon Görüşmelerinizi Koruyun!

Telefon görüşmelerinizin sizden izinsin kaydolmasını istemiyor iseniz telefonunuzun güvenliğini sağlamanız gerekir. Saldırılar kişilere yapılır. Eğer birisi telefonunuzu dinliyor ise telefonunuza erişim elde etmiş demektir. Telefonunuza erişmesinin 2 yolu olabilir. Fiziksel erişim ya da uzaktan erişim olarak adlandırdığımız bu iki yöntem ile telefonunuza erişen kişiler telefonunuzu dinleyebilir ya da kaydedebilir.

Bu tür durumlara düşmemek ve daha fazla güvende olmak için telefonunuzun güvenliğini sağlamak zorundasınız. Telefonunuzun daha güvenli olması için;

  • Resmi marketler dışında bir yerden uygulama indirmeyin. (APK, iPA)
  • Güvenmediğiniz kişilerin modemine / kablosuz ağına bağlanmayın
  • Herhangi bir yerden gelen ve bilmediğiniz linkleri açmayın.

Dikkat edilmesi gereken ilk madde ile başlayalım. Google Play dışında uygulama indiren kişiler internette APK İndir gibi sitelerden apk indirir. Bu uygulamalar güvenli olmayabilir. Her APK güvensiz demek de yanlış olur. Bunun hesabını iyi yapacak kadar bilginiz yok ise Google Play dışından uygulama indirmemeniz gerekir. Kaldı ki Google Play içerisindeki uygulamaların tamamı güvenli de diyemiyoruz. Fakat en azından alenen internet ortamından yayımcısı belli olmayan bir APK indirmemek daha güvenli bir yöntem. Aynı durum iOS kullanıcıları için de geçerlidir.

Güvensiz kişilerin ağına katılmak da bir güvenlik tehdidi. Bu yüzden telefonlarımızı ve kişisel verilerimizi korumak için güvenli olmayan ağlara bağlanmamamız gerekiyor. Herhangi bir yerden gelen linke de tıklamamamız gerekiyor. Payload ya da backdoor içeren bir linke tıkladığımızda direkt olarak saldırgana erişim vermiş olabiliriz. Bu yüzden kimden geldiğini bilmediğimiz ve ne olduğunu bilmediğimiz bağlantılara kesinlikle tıklamamalıyız.

Bu tür güvenlik önlemlerini almadan önce ilk başta telefonumuzu hard reset yöntemi ile sıfırlamamız gerekebilir. Bu şüpheye sahip olduğunuzda telefonunuzu sıfırlamak en iyi çözümdür. Fakat tamamen işe yaramayabilir. Bu yüzden içerisine tekrar rom yüklemek gerekir. Çeşitli işletim sistemleri ile bu tür işlemler takip edilebiliyor. Genelde bu işlemler Kali Linux ile yapılıyor.

Eğer başkasının telefon konuşmalarınızı kaydetmesini istemiyor iseniz bu bilgilere ihtiyacınız olacaktır. Akıllı telefonların çok daha güvenli hale getirilmesi için bireylerin kendi yöntemlerini geliştirmesi gerekebiliyor. Biz bu içerik ile bu sürece biraz katkı sağlamak istedik. Konu hakkındaki görüşleriniz için yorum yapabilirsiniz. Sonraki içeriklerde görüşmek üzere.

Kategoriler Güvenlik

Ortam Dinleme

Videoyu izleyin Ortam dinleme ile ilgili videoyu izleyin

Eğer hedef telefon iPhone, Android, Symbian veya BlackBerry ise ve anında telefonun bulunduğu ortamı gizlice ve gerçek zamanlı olarak dinlemek istiyorsanız o zaman FlexiSPY Ortam Dinleme özelliğine ihtiyacınız var. Sadece FlexiSPY online hesabınıza girin ve dinlemelerde kullanacağınız kendi telefonunuzu tanımlayarak hemen dinlemeye başlayabilirsiniz. Böylece telefon görüşmesi olmasa bile telefonun etrafında olan konuşmaları dinleyebilirsiniz.

  • Anında ve gerçek zamanlı gizlice dinlemek için kendi telefonunuzu kullanın
  • Telefon kullanımda değilken bile çalışır ve tespit edilmezsiniz
  • Telefon ekranında herhangi bir belirti olmayacaktır

Neden Ortam Dinleme Özelliğine İhtiyacınız Olacak

Haberleri olmadan bulundukları ortamı dinleyin. Sadece görüşmeleri değil telefonun bulunduğu ortamı da dinleyerek sohbetlerinde neler konuştuklarını öğrenin. Önceden tanımladığınız telefondan hedef kişiyi arayın, telefon aramıza otomatik cevap verecek ve ekranda herhangi bir belirti olmadan mikrofon açılacak. İşte bu kadar basit. Daha sonra tüm ederken onlar hiçbir şey her zaman algılama güvenli yapıyor oluyor sanki kendi telefon tam olarak gerçekleştirmek ve fonksiyon gibi bir şey oluyor bilemezsiniz etraflarında neler olduğunu tam olarak ne duymak mümkün olacak.

Bazen Herşeyi Öğrenmek İsteriz

Aşağıdaki soruları hiç kendinize sordunuz mu?

  • Benim hakkımda gerçekten ne düşünüyorlar?
  • Arkadamdan ne konuşuyorlar?
  • Bensiz toplanırken ne konuşuyorlar?
  • Mesela öğlenden sonra ne oldu?
  • Diğer kız arkadaşlarıyla ne konuşuyorlar?

Tüm bu sorular günlük hayatımızda sıkça kendi kendimize sorduğumuz sorulardır. Ve normal şartlarda bunun cevaplarını bilmemiz mümkün değildir. FlexiSPY bu durumu tersine çevirir. Tüm bu soruların cevaplarını kendi kulaklarınızla dinleyerek öğrenebilirsiniz.

Nasıl Çalışır?

Önce FlexiSPY hedef telefona yüklenir. Daha sonra kendi kullanacağınız telefon numarası sisteme tanımlanır. Bundan sonra bu telefon numarası ile hedef telefon arandığında, hedef telefon aramanıza otomatik ve gizlice cevap verir. Mikrofonu hassaslaştirir ve telefonun bulunduğu ortamdaki tüm konuşmaları size aktarır. Dilediğiniz zaman bu özelliği online kontrol panelinden açıp kapatabilirsiniz.


Tanımlı telefon normal kullandığınız telefon numarası ise bu özelliği kontrol panelinden kaparak normal bir aramada yapabilirsiniz. Ancak sürekli bu özelliği açıp kapatmak istemiyorsanız, bunun için ayrı bir telefon numarası kullanabilirsiniz. Kendi kullanacağınız telefonun marka ve modeli önemli değildir. Arama yapabilen bir telefon olması yeterlidir.

Telefon dinleme yapabilmek için yine akıllı bir telefondan fazlasına ihtiyacınız yok. Gelişmiş mobil teknoloji sayesinde, ihtiyacımız olan her şey bu küçük akıllı kutularda mevcut. Aşağıda ayrıntılı açıklayacağımız üzere, başkasının telefonunu nasıl dinleyebilirsiniz hep beraber öğreneceğiz.

Çalışanlarınızın firmanızı tehlikeye soktuğunu ve gizli bilgileri üçüncü kişilerle paylaştığını mı düşünüyorsunuz? Veya eşinizin hareketlerinden şüpheleniyor ve siz işe gittiğinizde neler yapıp kimlerle görüştüğünü merak mı ediyorsunuz? Tüm bu nedenlerle veya telefon dinleme için başka sebeplere sahipseniz, doğru yerdesiniz.

En iyi telefon dinleme programı

Telefon Dinleme İçin Nereden Başlanır?

Telefon dinleme yapabilmeniz için öncelikle ihtiyacınız olacak şey yöntemler hakkında bilgi edinmektir. Bu yöntemlerin başında da casus yazılımlar gelir. Başkasının telefonunu dinleme programı deyince en çok tercih edilen yöntem olan casus programlar, size başka pek çok imkân da sunar. Tercih edilmelerinin başlıca sebebi de bu ve gizliliğe çok özen gösteriyor olmalarıdır.

Cep telefonu dinleme programı sahibi olmak için yapmanız gereken ikinci şey ise, kullanmaya karar verdiğiniz casus programı, telefonunu dinlemek istediğiniz kişinin telefonuna indirmek olacaktır. Bu nedenle karşı tarafın tuş kilidi, ekran koruma anahtarı veya sim kart şifresi gibi kimi temel bilgilere sahip olmanız gerekmektedir.

Telefon Dinleme Programı Neleri Takip Edebilir?

Telefon dinleme casus programı indirmeniz durumunda karşı tarafın telefonunu bir nevi ele geçirmiş olursunuz. Özellikle ebeveynler ve işverenler açısından oldukça önemli avantajlara sahip olan bu programlar sayesinde karşı tarafı huzursuz etmeden istediğiniz verilere ulaşabilirsiniz. Sadece konuşmalarını dinlemekle kalmaz, kişinin telefonunun hemen hemen her aktivitesini gözlem altına almış olursunuz. Bunların arasında şu özellikler bulunmaktadır:

  • Arama bilgilerine ulaşabilir.
  • Telefon rehberini görüntüleyip değişiklikler yapabilir.
  • Mesajlarını okuyabilir.
  • Telefondaki uygulamaları, içeriklerini görüntüleyebilir, değişiklikler yapabilir.
  • Telefon dosyasını inceleyebilir.
  • Telefonun güncel konumunu ve konum geçmişini görebilir.
  • İnternet arama geçmişini inceleyebilir.
  • E-posta ve takvime erişim sağlayabilir.

Ve buna benzer özellikler ile bu casus yazılımlar sayesinde kısacası telefon adeta her daim sizin eliniz değmiş gibi, karşı tarafı yakın takibe alabilirsiniz. Kolay kurulum ve hızlı veri aktarımı sayesinde bu programları kullanmaya başladığınızda neden çok daha önceden kullanmaya başladığınız konusunda pişmanlık bile duyabilirsiniz.

Üstelik tüm bu bilgilere karşı tarafın haberi bile olmadan erişebilirsiniz. Kurulum sonrası arka planda çalışan bu casus yazılımlar adeta birer hayalet gibi size bilgi aktarımı sağlayacaktır. Böylece bu programlar size bir ebeveyn ya da işveren olarak sizden saklanan bilgilere ulaşma konusunda oldukça büyük bir rahatlık sağlayacaktır.

Hedef Telefon NumarasıNıN Telefon Dinleme İşLemine BAşLayıP BAş YapamayacağıNıZı öğRenin

Cep telefonu ile bağlantı…

 

Verbindung zum Handy &#;

Telefon Dinleme Programı NasıL Yüklenir?

Telefon dinleme programları, sizin ve karşı tarafın hangi tür işletim sistemi kullandığına bağlı olarak küçük farklılıklar gösterebilir. Aşağıda her iki ayrı işletim sistemi için adımları ve yapmanız gerekenleri ayrıntılı olarak paylaştık. Siz de cihazın işletim sistemine bağlı olarak adım adım anlatılan kurulum sürecini kolaylıkla gerçekleştirebilir ve kısa sürede takibe başlayabilirsiniz. Telefona dinleme programı yükleme düşündüğünüzden çok daha basit. Şimdi hep beraber nasıl kurulum yapacağımızı inceleyelim.

iPhone Kurulum Rehberi

Eğer hedef cihaz iOS işletim sistemine sahip bir telefonda yeni bir iPhone cihazı takip etmek istiyor iseniz, telefonunuza numara dinleme programı yüklemek için iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Bunlar:

è Jailbreak yaparak
è Jailbreak olmaksızın

Eğer indirmek istediğiniz dinleme programı iOS işletim sistemi ile uyumlu değilse, Jailbreak sizin için bir seçenek demektir. Ayrıca kurulum yapılabilmesi için cihazın en az iOS 7 işletim sistemine sahip olması gerekir. Daha önceki sürümlerde bu casus yazılımları kullanmak mümkün değildir. Bu yüzden cihazın işletim sistemi güncellemelerini kontrol etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Eğer indirecek olduğunuz cep tel dinleme programı zaten iOS ile uyumlu çalışıyorsa, Jailbreak olmadan aşağıdaki adımları takip ederek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:

  • Kontrol paneline giriş yapın ve yönlendirmeleri takip edin.
  • iCloud yedeklemesi yapılabilmesi için telefonun bir Wi-Fi ağına bağlı olup, fişe takılı olduğundan ve ekran kilidinin kapalı olduğundan emin olun.
  • Telefonun Ayarlar sekmesini açın.
  • iCloud’ a tıklayın ve.
  • iCloud Yedeklemesi bölümünü açık tutun.
  • ‘Şimdi Yedekle’ ikonuna tıklayın.

Sonrasında telefon dinleme programının kurulumunun tamamlanmasının ardından otomatik olarak hedef iPhone’un tüm yedeklemeleri sizin seçtiğiniz kontrol panelinin bulunduğu cihaza yapılacaktır.

Android Kurulum Rehberi

Eğer bir Android işletim sistemine sahip cihaz kullanıyorsanız, uzaktan kurulum yapmak mümkün olmayacaktır. Hedef cihaza fiziksel olarak erişiminiz olması gerekir. Ek olarak cihaz en az Android 4 işletim sistemine sahip olmalıdır. Daha eski sürümlerde bu casus yazılımlar çalışmayacaktır. Kurulum öncesi Ayarlar kısmından cihazın işletim sistemi güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip bir cihaza dinleme programı kurulumu yapabilmek için şu adımları uygulamanız yeterlidir:

  • Kendi cihazınızdan kontrol panelinize giriş yapın ve Android seçeneğini işaretleyin.
  • Kontrol paneliniz siz seçiminizi yaptıktan sonra size yönlendirmeleri sunacaktır.
  • Hedef telefona fiziksel erişiminiz olduğundan emin olun.
  • Kontrol panelinin yönlendirmelerini adım adım takip edin.

Kurulumu tamamladıktan sonra yapmanız gereken tek şey kontrol panelinin bulunduğu cihaz üzerinden hedef telefonu takip etmeye başlamak! Eğer bunu karşı tarafın haberi olmadan yapmak istiyorsanız size sunulan görüntüleme seçeneklerinden ‘görüntülenmez’ ikonunu seçerek programın tıpkı bir hayalet gibi arka planda çalışmasını sağlayabilirsiniz.

En İyi 3 Telefon Dinleme Programı

Eğer siz de baska bir telefon dinleme programı kullanmak istiyorsanız ve bunun için en iyi programlardan birini seçmek istiyorsanız aşağıda size gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz en iyi ve en çok tercih edilen 3 casus yazılım programının ayrıntılı incelemelerini sunuyoruz. Eğer siz de telefon görüşmelerini kaydeden program arıyorsanız aşağıdaki önerdiğimiz programlardan birini deneyebilirsiniz.

#1 &#; mSpy

Hiç kuşkusuz casus program veya telefon takip yazılımı denilince akla ilk gelecek uygulama mSpy olacaktır. Alanında uzman kişiler tarafından oluşturulan ve her geçen gün kendini bir adım öteye götüren ve hizmet yelpazesini çeşitlendiren bu uygulama tüm dünyada en çok tercih edilen güvenli bir casus yazılım uygulamasıdır.

Elbette bu denli tercih edilmesinin sebeplerinden biri de hizmet kalitesidir. Bu uygulamayı kullanmaya karar verir vermez, hizmet yetkilileri sizi yolculuğunuzun başından yönlendirir, bilgilendirir ve diğer uygulamalardan farklı olarak hizmetleri sadece satış yapıncaya kadar değildir.

Sizi tüm süreçte tamamen desteklerler ve yönlendirirler. Yardıma ihtiyacınız olduğunda hemen yanınızda olurlar ve sizi herhangi bir gizlilik sızıntısına karşı korurlar. Gelin bu efsanevi yazılım ile neler yapabilirsiniz bir göz atalım:

Hedef telefonun nerede olduğunu yani anlık konum bilgilerini görür,
· Konum geçmişine ulaşır,
· Tüm rehberine ulaşır, isimlerin doğruluğunu tespit eder,
· Telefondaki resimlere, dosyalara, videolara ulaşır,
· Telefondaki yüklenmiş uygulamalara ve içeriklerine ulaşır,
· Hedef cihazdaki tüm gönderilen, alınan veya silinen SMS’leri görüntüler,
· Tarayıcı geçmişine ve arama motoru faaliyetlerini kaydeder.

#2 &#; Hoverwatch

telefon DinlememSpy casus yazılımından farklı olarak, Hoverwatch yalnızca Android işletim sistemine sahip cihazların takibinde kullanılabilen bir uygulamadır. İşinizi ya da ailenizi korumak için kullanabileceğiniz casus yazılımlardan olan Hoverwatch, telefon konuşmalarını kaydeden program olarak tercih edilen yazılımlardan biridir. Hoverwatch sayesinde hedef cihazla ilgili neler yapabileceğimizden bahsedecek olursak:

  • Anlık konum bilgisini ve konum geçmişini iletir.
  • SMS ve diğer mesajlaşma uygulamalarındaki mesajları görüntüler.
  • Sosyal medya ve diğer uygulamalara erişim sağlar.
  • Alınan ekran görüntülerine ulaşır.
  • Fotoğraf, video ve diğer medyayı görüntüler.
  • Ziyaret edilen internet adreslerini ve arama geçmişine erişir.

Ek olarak; eğer hedef cihazın internet bağlantısı bir Wi-Fi ağından ya da mobil veriden kesilse bile Hoverwatch yer tespit sistemiyle hedef cihazın konumunu baz istasyonlarından aldığı veri sayesinde tespit edebilir. Böylece aile bireylerinizin ya da çalışanlarınızın güvende olmadığını düşünüyorsanız bu casus yazılım sayesinde kolaylıkla konumlarını görüntüleyerek tehlikede olup olmadıklarından haberdar olabilirsiniz.

Veri paylaşımı açısından mSpy kadar güvenilir olup olmadığı tartışılan da Hoverwatch, sevdiklerinizi ya da çalışanlarınızı takip etmek için deneyim yiyebileceğiniz casus yazılımlardan biridir.

#3 &#; Auto Forward

Auto Forward hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip cihazlar için kullanabileceğiniz bir diğer casus yazılımdır. Yapmanız gerekenler programı indirdiğinizde size takip edeceğiniz adımlar halinde sunulacaktır. Auto Forward In sizlere sağlamış olduğu hizmetlerden faydalanmak için cihazın işletim sistemi güncellemeleri şu şekilde olmalıdır:

  • iPhone ve iPad için iOS ,
  • Diğer Android cihazlar için Android

Diğer casus yazılımlarla benzer olarak Autoforward’ın hedef cihaz üzerinde sizlere sağlamış olduğu hizmetlerden bazıları şunlardır:

  • Gönderilen, alınan ve hatta silinen mesajları görüntüleme,
  • Arama geçmişine ve e-postalara erişim sağlama,
  • Tarayıcı geçmişinden ziyaret edilen web sitelerini görüntüleme,
  • Sosyal medya hesaplarına erişim ve kontrol etme,
  • Cihazda yüklü olan uygulamaları uzaktan silme veya engelleme,
  • Cihazı uzaktan kilitleme (özellikle kayıp/çalıntı durumlarında).

Bu casus yazılım sayesinde aile bireylerinizi ya da çalışanlarınızı basit bir kurulum sonrası takip edebilir ve görmek istediğiniz verilere ulaşabilir, hatta kayıt altına alabilirsiniz. Veri güvenliği konusunda mSpy kadar tercih edilen bir program olmasa da kullanmak isteyebileceğiniz bir uygulama olduğu konusunda şüpheniz olmasın.

Sonuç

Sonuç olarak yukarıda detaylı olarak vermiş oldukları hizmetlerden bahsettiğimiz casus yazılımlar sayesinde hedef cihaz sahibini huzursuz etmeden takip etmeniz mümkün. Hem iOS hemde Android cihazlarda kullanabileceğiniz bu programlar sevdiklerinizin ya da çalışma arkadaşlarınızın güvende olduğu konusunda size veri aktarımı sağlayacaktır. 

Başka bir telefonu dinleme programı arıyorsanız özellikle en çok tercih edilen mSpy programını hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüz ve kolay kurulumu sayesinde hedef cihazda neler olup bittiğini rahat bir şekilde görüntüleme imkanına sahip olacaksınız.

Çalışanlarınızın çok vakit geçirdikleri telefonlarında neler yaptığını merak mı ediyorsunuz? İş için şirket dışına çıkan çalışanlarınızın gerçekten işini yaptığından emin olmak mı istiyorsunuz? Ya da çocuğunuzun sizden bir şeyler sakladığından mı şüpheleniyorsunuz? O halde bu casus yazılımları kullanmaya başlamak için hiç vakit kaybetmeyin. Kurulumun ne kadar basit olduğunu görecek ve bu programların size verdiği bilgilere ulaşmasını ne kadar rahatlatıcı olduğunu anlamanız çok da uzun sürmeyecek.

Yukarıda detaylı olarak vermiş olduğumuz bilgiler sayesinde başkasının telefonunu dinleme programı nasıl kurulur ve kullanılır siz de kısa bir sürede öğrenebilir ve hemen bu casus yazılımlardan birini kullanmaya başlayabilirsiniz. Hedef cihazı ve kontrol panelinin bulunacağı cihazı belirledikten sonra yapmanız gereken tek şey bu programlardan birini yüklemek ve önerilen adımları takip etmek.

LendiBlog, Telefon

Telefon dinleme yöntemleri

Değerli funduszeue.info okurları.

funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası