uzaylıya yapılan deney ve sonrası filmi / En İyi Bilim Kurgu Filmleri - funduszeue.info

Uzaylıya Yapılan Deney Ve Sonrası Filmi

uzaylıya yapılan deney ve sonrası filmi

IMDb:

5. Şey / The Thing ()   IMDb:

7. Uzay Yolu serisi / Star Trek () IMDb: ">

Yapay Zeka / Artificial Intelligence: AI () kaynağı değiştir]

'te New Mexico Bölgesi'nde, bir adam (Daniel Craig) çölde yaralı bir şekilde uyanır. Sol bileğine takılı garip bir metal bilezik vardır fakat hafızası bulanıktır. Kasava rahibi Meacham'ın (Clancy Brown) yarasını tedavi ettiği Absolution kasabasına gider. Şerif John Taggart (Keith Carradine) bu yabancıyı aranan kanun kaçağı Jake Lonergan olarak tanır ve onu tutuklamaya çalışır. Jake neredeyse kaçmak üzereyken, Ella Swenson (Olivia Wilde) adlı bir kadın araya girer ve kafasına vurarak onu bayıltır. Taggart ve adamları, hem Jake'i hem de huysuz genç sarhoş Percy Dolarhyde'ı (Paul Dano) mahkeme için Santa Fe'ye götürmeye hazırlanır.

Percy'nin kasabayı demir yumrukla yöneten babası, acımasız bir sığır baronu olan Albay Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford), silahlı adamlarla gelir ve Percy'nin serbest bırakılmasını ister. Ayrıca ondan altın çalan Jake'i de ister. Bu sırada, yabancı uzay gemileri şehre saldırmaya başlar. Percy, Taggart ve diğer kasaba halkı, gemilerin dibinden sarkan uzun, kırbaç benzeri algılayıcılar tarafından tutularak kaçırılır. Jake'in bileziği açıklanamaz bir şekilde harekete geçer ve dönüşerek bir silah haline gelir; bir gemiyi düşürerek saldırıyı bitirir.

Dolarhyde, Ella ve diğer kasaba halkı, düşürülen gemiden kaçan yaralı bir uzaylının izini sürmek için bir grup oluşturur. Bu arada, Jake terk edilmiş bir klübeye gider ve anılarında oraya çalıntı altınla geri döndüğünü ve sonra Alice adında bir kadınla birlikte uzaylılar tarafından kaçırıldığını hatırlar. Hafızası geri dönünce, Jake gruba katılır. Akşam, uzaylıların bir büyük nehirden uzaklara doğru fırlattığı attığı, alabora olmuş, çarklı bir vapurla karşılaşırlar. İçinde kamp kurarlar; gece vakti ortaya çıkan bir uzaylı, Taggart'ın torunu Emmett'e saldırır ve onu kurtarmak için kendini feda eden Meacham'ı öldürür.

Sabah olduğunda yolda ilerlerken, ekibe Jake'in eski çetesi saldırır. Son soygundan sonra çetesinin ganimetini çalan Jake, kontrolü tekrar ele geçirmeye çalışır ancak engellenir. Uzaylılar tekrar saldırır ve Ella'yı kaçırır. Jake gemiye atlar ve uzaylı pilota saldırarak geminin nehre düşmesine neden olur. Uzaylı Pilot kazadan kurtulur ve Ella'ya saldırarak onu ölümcül şekilde yaralar, Jake onu bileğindeki patlatıcısıyla öldürür. Daha sonra Ella hayatını kaybeder.

Kalan grup, Chiricahua Apache Yerli Amerikalıları tarafından ele geçirilir ve onları uzaylı saldırıları için suçlarlar. Ella'nın cesedi bir Chiricahua savaşçısı tarafından ateşe atıldıktan sonra dirilir ve ateşten çıkar. Ella'nın, kendi gezegenini yok ettikten sonra işgalcilere direnmeye yardım etmek için Dünya'ya seyahat eden başka bir uzaylı ırktan olduğu ortaya çıkar. Ella'nın anlattığına göre; Altın çıkaran ve üzerlerinde deneyler yapmak için insanları kaçıran uzaylılar, üstün silahlara sahiptiler ve insanlardan çok daha güçlü ve dayanıklıdırlar; sadece Jake'in bileğinde ki silahı veya bir tüfekle iyi nişan alınmış bir mermi onları tek bir atışla öldürebilir. Ella, onlara önceki saldırganların sadece izci olduğunu söyler.

Ayrıca Jake'in uzaylıların nerede olduklarının sırrını elinde tuttuğunu ve işgalciler Dünya'daki tüm yaşamı yok etmeden önce uzaylıları yenmeleri gerektiğini iddia eder. Apaçilerin doktorunun sunduğu ilacı aldıktan sonra Jake'in hafızası geri gelir. Alice'in canlanmasını ve ötanazi edilmesini izlediğini; bileğini saran bileziği çalarak kaçtığına hatırlar. Ayrıca uzaylıların operasyon üssünün yerini de hatırlar: karaya çıkmış ana gemileri.

Bu bilgiyle, uzaylı üssüne saldırmayı planlarlar. Dolarhyde grubun ve Apaçilerin komutasını alırken, Jake eski çetesini savaşa katılmaya ikna etmek için grubun yanından ayrılır. Birleşik gruplar uzaylıları bir kara savaşına götürdükten sonra, Jake ve Ella gemiye biner ve esirleri serbest bırakır, ancak Jake yakalanır. Dolarhyde onu kurtarır ve her iki adam da Alice'in ölümünden sorumlu olan uzaylıyı öldürdükten sonra gemiden kaçar. Kalan uzaylılar Dünya'dan kaçarken gemi kalkar, ancak Ella tehdidi sona erdirmek için gemide kalır: geminin çekirdeğine girip Jake'in bilek silahını bombaya çevirerek kendini feda eder; gemi yok edilerek patlar.

Uzaylılar gittikten sonra, kurtarılan kasaba halkı geçmişlerini hatırlamaya başlar. Hala aranan bir adam olan Jake kasabadan ayrılmayı seçer; daha önce onu tutuklayan Kasaba Şerifi ve Dolarhyde uzaylı işgali sırasında öldürüldüğünü varsayarak gitmesine bilerek izin verirler. Vatandaşlar kasabalarını yeniden inşa etmek niyeti ile çalışmaya koyulurlar.

Oyuncular[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası