nerox b12 yan etkileri / Nerox-B12 - kullanım, dozajlar, kompozisyon, analoglar, yan etkiler için talimatlar / Pillintrip

Nerox B12 Yan Etkileri

nerox b12 yan etkileri

Neye iyi gelir ve kullanımı nasıldır? :

Etken maddesi Vitamin B1, Vitamin B6 ve Vitamin B12&#; dir. NEROX B12 Film Tablet,  B1, B6 ve B12 vitamini  gereksinimi bulunan hastalarda kullanılmaktadır. Beslenme bozukluklarına bağlı vitamin yetersizliği vakıalarında ve normal beslenmenin desteklenmesi amacıyla;  vücut ve zihnin çabuk yorulması, unutkanlık, sinirlilik, kol ve bacaklarda titreme ve benzeri genel şikayetleri olan hastalardaki vitamin gereksinimlerinde; sinir iltihabı, şeker hastalarında görülen sinir hasarı, sinir ağrısı, zona rahatsızlıklarında; siyatik, bel ağrısı, eklem ağrısı, kas ağrısı,  eklem iltihabı, eklem çevresi iltihabı ve romatizmal ağrılar ve benzeri diğer ağrılı vakıalarda; kalp kası bozukluğu, radyasyon hastalığı, ameliyat sonrası kusmalar, ateşli romatizma ve alkolizm sırasında görülen uzun süreli zehirlenmelerde tedaviye yardımcı olarak kullanılmaktadır.

NEROX B12 Film Tablet Kullananlar için Uyarılar :

  1. Vücut metabolizmanızda ilaçtaki etken maddelere karşı alerji durumu varsa bu ilacı kullanmanız tavsiye edilmez.
  2. B1, B6 ve B12 vitamini  gereksinimi bulunan hastalarda kullanılmaktadır.
  3. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz.
  4. Şayet karaciğer  veya böbrek yetmezliğiniz varsa  veya hamileyseniz veya emziriyorsanız; kullanmak sakıncalıdır.
  5. Vitamin B12 veya folik asit eksikliğine bağlı anemi hastalığınız varsa veya parkinson hastası veya tüberküloz  hastası iseniz  veya yüksek miktarda alkol tüketiyorsanız, bu ilacı kullanmadan önce hekiminize durumunuzu  bildirmelisiniz. İlacınızı güvenli bir biçimde kullanabilmeniz için doz ayarlamalarına ve spesifik testlere gereksinim duyulabilir.
  6. Laktoz içermektedir. Şayet doktorunuz tarafından bazı şekerlere karşı tolerans bozukluğunuz olduğu söylenmişse, ilacı kullanmadan önce hekiminize bildirmelisiniz..
  7. Hamilelikte ve bebek emziren kadınlar için hekiminize sormadan kullanmak sakıncalıdır.

NEROX B12 Film Tablet&#;in Kullanım şekli ve dozu. Nasıl uygulanır? :

  1. Doktor ilacı nasıl reçete yazdıysa o biçimde kullanmanız gereklidir. Tedavi sürecinde mutlaka hekimin yönergelerine uyulması şart olup, yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar ilaçtan beklenen faydaları farklı yönde etkileyebilir, hastalığın seyrinin olumsuz ilerlemesi sonucunu doğurabilir.
  2. İlacın her dozunu bir bardak dolusu su ile beraber almanız gerekir.

Yan Etkileri ve Kontr-Endikasyonları :

  1. Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik ve benzeri bir durumda hekimi bilgilendirmekte büyük yarar bulunmaktadır. Küçük bir ihmal daha önemli sorunları beraberinde getirebilir..
  2. İlacın kullanımına bağlı olarak yaygın görülen herhangi bir yan etki bildirilmemiştir.

Etken Maddesi: Vitamin B1, Vitamin B6 ve Vitamin B12
Ticari-Jenerik ismi:  NEROX B12 Film Tablet

NEROX B12 Film Tablet Resmi prospektüsü için üretici ilaç firması sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

nerox-bfilm-tablet-kullanma-talimati

Son arananlar

Eşdeğer (Muadil) veya Benzer ilaçlar :

Post Views:0

Nerox-B12 30 Tablet

Sindirim Sistemi ve Metabolizma - Vitamin İlaçları - B1 Vitamini ve B1, B6 ve B12 Vitamini Kombinasyonları - B1 ve/veya B6 ve B12 Kombinasyonları - B1 ve B2 veya B6 veya B12 Vitaminleri

İlaç Adı:Nerox-B12 30 Tablet
Firma:Abdi İbrahim İlaç
Etkin Madde:B1, B6 ve B12 Vitamini
ATC Kodu:A11DBXX
Kamu Kodu:A
Barkod:
Fiyatı:55,52 TL
Reçete Tipi:Normal Reçete
e-Reçete:Pasif
Temin:İlacınızı sadece eczaneden alınız!

Nerox-B12 30 Tablet Endikasyonları

Nerox ilacı; şeker hastalığı ile ilgili ya da ilgisiz olan iltihaplanma, sinirsel ağrı, titreme, bel ağrısı, kramplar ve romatizmal ağrılar, kas ağrıları, zihinsel ya da bedensel olarak çabuk yorulma, unutkanlık, kuvvetsizlik, sinirlilik, ameliyat sonrası kusma, radrasyon hastalığı, kalp kası hastalığı, ateşli romatizma ve özellikle alkolizm nedeniyle oluşan uzun süreli zehirlenmelerde tedaviye yardımcı olarak kullanılır.

Nerox-B12 Fiyatı

Nerox-B12 30 Tablet, ilaç fiyatı: Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'na bağlı İEGM (TİTCK) tarafından tarihi itibariyle açıklanan KDV dahil satış fiyatı 55,52 TL dir. Abdi İbrahim İlaç firması tarafından satışa sunulan barkod numaralı bu ilaç Orijinal/Jenerik/Yirmi Yıllık sınıflandırmasında Jenerik ilaç sınıfındadır.

Nerox-B12 30 Tablet ilacının Kategorisi

Sindirim Sistemi ve Metabolizma - Vitamin İlaçları - B1 Vitamini ve B1, B6 ve B12 Vitamini Kombinasyonları - B1 ve/veya B6 ve B12 Kombinasyonları - B1 ve B2 veya B6 veya B12 Vitaminleri

Nerox-B12 30 Tablet Uyarılar

ilaç tr uyarısı: Hiçbir ilacı doktorunuza ya da eczacınıza danışmadan kullanmayınız. Unutmayınız ki, internet sitelerinde ilaçlar hakkında verilen bilgiler, bir uzmanın sizi muayene ederek vereceği reçetenin yerini tutmaz. Bu sayfada Nerox-B12 kullananlar veya diğer kişiler ilaç hakkında yorum yapamaz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası