bimcell faturalıya geçiş / Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?

Bimcell Faturalıya Geçiş

bimcell faturalıya geçiş

Türk Telekomdan BİMcell&#;e geçiş olur mu?

İçindekiler:

  1. Türk Telekomdan BİMcell&#;e geçiş olur mu?
  2. BİMcell faturasız hat fiyatı ne kadar?
  3. BİMcell yeni hat ne zaman açılır ?
  4. Bimcell&#;e geçmek kaç gün?
  5. Bimcell yeni hat alınca ne zaman açılır?
  6. BİMcell 10 GB hediye nasıl yapılır?
  7. Bimcell&#;e geçtim hattım ne zaman açılır?
  8. Numaramı bimcell&#;e nasıl taşıyabilirim?

Türk Telekomdan BİMcell'e geçiş olur mu?

6 gün önce Türk Telekomfaturalıdan Bimcell'e geçişTürk Telekomfaturalı hattan direk olarak Bimcell'e geçişyaparsanız eğer Türk Telekomfaturanızdan 20 lira faturasız hatta geçişparası almaktadır. Bu 20 lirayı bimcell hattınıza yüklüyor fakat 20 lira ile paket almak mümkün olmuyor. Geçişyaparken bir kaybınız olmuyor.

BİMcell faturasız hat fiyatı ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hatalmak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı85 TL olarak alınmaktadır.

BİMcell yeni hat ne zaman açılır ?

Bimcell yeni hat ne zaman açılır Bim mağazalarına giderek yenibir hataldığınız zamanhattınız en geç 1 hafta içinde açılmaktadır en erken 48 saat sürmektedir.

Bimcell'e geçmek kaç gün?

Başvuru esnsında size verilen formu dolduktan sonra kimlik fotokopisini de forma ekledikten sonra hattınız size hemen veriliyor ve hat 2 veya 6 günsonra aktif hale geliyor. Hattınızı diğer operatörlerden Bimcell'etaşıdığınız zaman SMS ile paketiniz hattınıza yükleniyor.

Bimcell yeni hat alınca ne zaman açılır?

Bimcell'den yeni hatalmak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcellhattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zamano günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hatgenellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor.

BİMcell 10 GB hediye nasıl yapılır?

10 GBcepten internet paketi için Bimcell 10GByazıp 'e gönderdikten sonra paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz. BİMcell 10GBpaketinde tarihi itibariyle güncelleme yapılacakolup, anılan tarih itibariyle paket ücreti 37 TL olacaktır .

Bimcell'e geçtim hattım ne zaman açılır?

Bimcell hattınızıgünün erken bir saatinde aldığınız zamano günün akşamına kadar hattınızaçılabiliyor. Fakat hatgenellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor. Bazen hattın açılması 6 günü bulabiliyor. Hattınızı Bimcell'etaşıdığınız zamanise 2 ya da 6 gün içinde hattınızaktif hale geliyor.

Numaramı bimcell'e nasıl taşıyabilirim?

Numara değişikliği için BİMcell Müşteri Hizmetleri'ne BİMcell hattınız ile , sabit hat ya da diğer operatörlerden 4'den ulaşarak işleminizi yaptırabilirsiniz.

BİMcell Faturalı ve Faturasız Tarifeler ve Paketler ; Hizmet vermeye diğer operatörlerden sonra başlamış olsa dahi rakiplerine yetişen Bimcell, yeni kampanyaları ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Bimcell hayatımıza girdiğinden beri uygun tarife ve paketleriyle her cebe hitap ediyor. Hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen telefonlarımıza her ay dakika, SMS ve internet paketleri yapmak zorundayız. Bunun için GSM şirketleri çeşitli SMS, internet ve konuşma paketlerini abonelerine sunuyor. Bunların içlerinde şüphesiz abonelerine en ekonomik paketleri sunan Bimcell.

BİMcell Karma Paketler

Bimcell tarafından sunulmakta olan bu karma paketlerde 25 TL ve üzerindeki bütün TL yüklemelerine SMS ve 1 GB ücretsiz internet sunulmaktadır. Paketin detayları ise aşağıdaki şekildedir;

  • Dost S GB Karma Paketi:  Ayda 23 TL ödeyerek 4 GB internet, SMS ve Dakika kullanın
  • Dost M GB Karma Paketi:  Ayda 28 TL ödeyerek 8 GB internet, SMS ve Dakika Dakika kullanın
  • Dost L GB Karma Paketi:  Ayda 32 TL ödeyerek 12 GB internet, SMS ve Dakika kullanın
  • Dost XL GB Karma Paketi: Ayda 42 TL ödeyerek 20 GB internet, SMS ve Dakika kullanın

Paketleri kullanabilmek için “DOST S”, “DOST M” , “DOST L” veya “DOST XL” yazarak ’e kısa mesaj gönderin.

bimcell tarifeleri

Bimcell Konuşma Paketleri

Ayda yalnızca 14 TL veya 16 TL ödemeniz halinde dakika ve dakika konuşma paketi satın alabilirsiniz. Kullanıcılar paketlerini iptal etmezlerse, her ay otomatik bir şekilde (hattınızda yeterli bakiye olması kaydıyla) yenilenmektedir. Konuşma paketler;

  • BİMcell dakika paketi satın almak için: “DK” yazın ve ’e kısa mesaj gönderin.
  • BİMcell dakika paketi satın almak için: “DK” yazın ve ’e kısa mesaj gönderin.

Bimcell Kalan Kullanım Sorgulama ve Öğrenme

Bimcell SMS Paketleri

BİMcell, konuşma ve karma paketlerinde olduğu gibi SMS paketleri için de ekonomik fırsatlar sunuyor. SMS paketini yalnızca 5 TL ödeyerek satın alma imkanına sahipsiniz. Kullanıcılar SMS yazıp ’e kısa mesaj göndermeleri halinde SMS aktif olur.

Bunun yanı sıra; bir ay içerisinde birden fazla kez SMS paketi alabilmektesiniz ve eğer isterseniz 3 TL ödemeniz halinde 50 MMS de alma şansına sahipsiniz. 50 MMS paketi satın almak istiyorsanız; 50MMS yazın ve ’e kısa mesaj gönderin.

Bimcell İnternet Paketleri

BİMcell 1 GB GB arası internet paketi seçeneğini abonelerine sunmaktadır. 11 TL ve 36 TL arasında değişmekte olan fiyatlarla, aboneler ihtiyaçları doğrultusunda kendileri için en uygun tarifeyi kullanmaya anında başlayabilmekteler. İnternet paketleri;

  • 11 TL’ye 1 GB internet paketi satın almak için: 1GB yazın ve ’e kısa mesaj gönderin
  • 18 TL’ye 2 GB internet paketi satın almak için: 2GB yazın ve ’e kısa mesaj gönderin
  • 26 TL’ye 5 GB internet paketi satın almak için: Bimcell 5GB yazın ve ’e kısa mesaj gönderin
  • 36 TL’ye 10 GB internet paketi satın almak için Bimcell 10GB yazın ve ’e kısa mesaj gönderin

Bimcell Kalan Paket Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

İnternet paketlerinizin ne kadar kaldığınız öğrenmek istiyorsanız aşağıda yer alan paket sorgulama işlemlerini yerine getirmeniz gerekmektedir;

  • 1 GB internet paketi için KALAN1GB
  • 2 GB internet paketi için KALAN2GB
  • 5 GB internet paketi için KALAN BIMCELL5GB
  • 10 GB internet paketi için KALANBIMCELL10GB yazın ’e kısa mesaj gönderin.

Bimcell Paket İptal Etme

Satın almış olduğunuz internet paketinizi iptal etmezseniz, tarifeniz her ay otomatik bir şekilde yenilenecektir. İnternet paketinizi eğer iptal etmek isterseniz tarifenizin başına “IPTAL” yazın ve ’e kısa mesaj gönderin.

Bimcell Dk İçin Ne Yapmalısınız?

DK yazarak e göndererek dakikanızı kazanabilirsiniz.

Bimcell Kullandığınız Paketi Nasıl İptal Edebilirsiniz?

Paketinizi iptal etmek için IPTAL yazarak e gönderebilirsiniz.

Bimcell Yeni Hat Kaç TL?

Yazımızı Puanlamak İster misin?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası