metro çift katlı otobüs koltuk numaraları / Otobüs Kaç Kişilik Olur – Kaç Kişi Alır – funduszeue.info – Otobüs Firmaları Rehberi

Metro Çift Katlı Otobüs Koltuk Numaraları

metro çift katlı otobüs koltuk numaraları

FİLOMUZ

Sayılı Kanun Kapsamında Düzenlenen Aydınlatma Metni

Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. funduszeue.info internet sitesine girerek bilet işlemi yapan ve üye olanların paylaşmış olduğu ad-soyad, T.C. Kimlik numarası, iletişim bilgisi, seyahat ve güzergâh bilgisi, kart bilgilerine ilişkin kişisel verilerini;

Kişinin seyahat belgesinin doğru düzenlenebilmesi; Hizmete karşılık ödemenin alınabilmesi; Şirketimizin uyguladığı kampanyalardan haberdar olması ve faydalanabilmesi; Şirketimizin şikâyet, öneri, teşekkür, biletlemeye ilişkin satış ve iptal işlemleri hizmetlerinin yürütülmesi; Doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılması Amaçlarıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

Bu kişisel veriler herhangi bir uyuşmazlık halinde ödenen ücretlerin iade edilebilmesi ve tazminatların ödenebilmesi için şirketimiz ana distribütörü Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama A.Ş. ile ve müşteri öneri, şikâyet ve alınan hizmete ilişkin taleplerin değerlendirilmesi ve gerekirse ödemelerin yapılması için Atlas Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile aracılık/acentelik sıfatıyla faaliyetlerimizi yürüten üçüncü şirketler ile gerekli olduğu hallerde kamu kurum ve kuruluşları ile ve hizmet sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü durum için hizmet aldığımız sigorta şirketleri de dâhil olmak üzere her türlü destek hizmeti kuruluşları ile mevzuatın ve yapılan sözleşmelerin izin verdiği ölçüde hukuken zorunlu olduğu durumlarda onayınız da alınmak suretiyle paylaşılmaktadır.

Bu kişisel veriler, Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nun 5. Maddesinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” ve ‘’bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan ilgili olması” hukuki sebebine dayalı olarak internet sitesi üzerinden kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenmektedir.

Kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” Maddesi kapsamındaki taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”e göre Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş.’nin Büyük İstanbul Otogarı B2 Geçiş Bloğu A2 Kulesi Arası Kot Bayrampaşa/İSTANBUL adresine yazılı olarak iletebilirsiniz.

Autoline ve ortakları, ilanları kişiselleştirmek için çerezleri kullanır ve web sitesine yapılan ziyaretler ile ilgili veri toplar
Kabul et ve kapat Detaylar
Türkiye / Türkçe
Arama sonuçları: ilan
Yeni arama sonuçları alın:

ilan: Çift katlı otobüsler, iki katlı otobüsler

İlan tarihiİlan tarihiEn ucuzu en üstteEn pahalısı en üstteÜretim tarihi - yeni en üstteÜretim tarihi - eski en üstteKm &#;Km &#;
İlan tarihiİlan tarihiEn ucuzu en üstteEn pahalısı en üstteÜretim tarihi - yeni en üstteÜretim tarihi - eski en üstte
otobüs

Özellikle içinden geçtiğimiz salgın süresince büyük önem taşıyan otobüs kapasiteleri hakkında ayrıntılı bilgileri aşağıda açıklıyoruz.

OTOBÜS KAÇ KİŞİ ALIR

Bir otobüs kaç yolcu alır sorusunun yanıtı çok değişkendir. Zira her otobüs modelinin, her otobüs firmasının veya her taşımacılık biçiminin farklı yolcu kapasiteleri vardır. Örneğin şehirlerarası otobüs firmalarından bazıları mevcut koltukların sayısını azaltarak daha geniş koltuk aralıkları sunmak suretiyle yolcularına daha rahat bir yolculuk imkanı sunarken bazı otobüs firmaları da koltuk eklemek suretiyle rahatlıktan feragat edip kar maksimizasyonunu amaçlamaktadır. Dolayısıyla otobüsteki koltuk sayısı nedir? Otobüs koltuk sayısı kaçtır sorusunun net bir cevabı yoktur ancak ortalama rakamlar elbette verilebilir.

Şehirler arası otobüs kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Ayrıca en önde, şoförün sağ tarafında bir muavin koltuğu yer almaktadır.

Yarım otobüs kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Genelde, şoförün sağ tarafında bir muavin koltuğu yer almaktadır.

Küçük otobüs kaç kişiliktir?
Ortalama 30 kişiliktir. Genelde, şoförün sağ tarafında muavin koltuğu yoktur.

Belediye otobüsleri kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
Genelde koltuk mevcuttur. Ancak bu otobüslerde koltuk sayısı az tutulmuştur. Bunun nedenli olabildiğince (ayakta) yolcu almaktır. Bu nedenle yaşlılar, engelliler, hamileler ve gaziler için yeterli olmak kaydiyle koltuk sayısı sınırlıdır. Ancak ayakta yolcu alma sayısı neredeyse sınırsızdır. Tıka basa gitmesi normal karşılanmaktadır.

Metrobüs kaç kişiliktir? Kaç kişi alır?
Genelde koltuk mevcuttur. Ancak metrobüslerde koltuk sayısı az tutulmuştur. Bunun nedeni olabildiğince (ayakta) yolcu almaktır. Bu nedenle yaşlılar, engelliler, hamileler ve gaziler için yeterli olmak kaydiyle koltuk sayısı sınırlıdır. Ancak ayakta yolcu alma sayısı neredeyse sınırsızdır. Tıka basa gitmesi normal karşılanmaktadır. Metrobüs yalnızca İstanbul&#;da olup, İstanbul Büyükşehir Belediyesi &#; İETT tarafından işletilmektedir. Mercedes körüklü otobüsler ve Hollanda&#;dan ithal otobüsler, metrobüs olarak kullanılmaktadır. 34Z, 34AS, 34BZ ve 34G olmak üzere dört hattan oluşur.

belediye otobüsü

Körüklü otobüs kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
Genelde koltuk mevcuttur. İki otobüsün ortada bir yay panel ile birleştirilmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Büyükşehirlerde ve yoğun hatlarda çalışmaktadır. Ancak bu otobüslerde koltuk sayısı az tutulmuştur. Bunun nedeni olabildiğince (ayakta) yolcu almaktır. Bu nedenle yaşlılar, engelliler, hamileler ve gaziler için yeterli olmak kaydiyle koltuk sayısı sınırlıdır.

Trambüs kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
koltuk mevcuttur. Şu anda Türkiye&#;de tek bir büyükşehirde faaliyet göstermektedir. Trambüs seferleri olarak bilinse de aslında troleybüs&#;tür. Elektrik telleri yardımıyla yolculuk yapar.

Çift katlı (iki katlı) otobüs kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
koltuk mevcuttur. Şu anda sadece İstanbul&#;da yolcu taşımaktadır.

Üç katlı otobüs kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
civarı koltuk mevcuttur. Şu anda Türkiye&#;de yoktur.

Mercedes Travego kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Ayrıca en önde, şoförün sağ tarafında bir muavin koltuğu yer almaktadır.

Setra otobüs kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
Ortalama kişiliktir. Ayrıca en önde, şoförün sağ tarafında bir muavin koltuğu yer almaktadır.

Temsa otobüs kaç kişiliktir? Kaç yolcu alır?
Ortalama kişiliktir. Ayrıca en önde, şoförün sağ tarafında bir muavin koltuğu yer almaktadır.

Mercedes O kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Şoförün sağ tarafında muavin koltuğu yer almaktadır.

Man Fortuna (Lions Coach) kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Şoförün sağ tarafında muavin koltuğu yer almaktadır.

Neoplan (Starliner, Skyliner, Tourliner, Cityliner, Megaliner) kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Şoförün sağ tarafında muavin koltuğu yer almaktadır.

2+1 otobüslerde kaç koltuk var?
Ortalama kişiliktir. Şoförün sağ tarafında muavin koltuğu yer almaktadır.

2+2 otobüs kaç kişiliktir?
Ortalama kişiliktir. Şoförün sağ tarafında muavin koltuğu yer almaktadır.

1+1 otobüsler kaç yolcu alır? kaç koltuk var?
Ortalama kişiliktir. Muavin koltuğu mevcuttur.

*** otobüs yolcu kapasiteleri hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan göndeebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

sayfa 44DorukHepöktem

7 yıl önce - Pzr 12 Hzr ,

Misafir e71 ve muradenes ittifakı.
Muradenes' in sevmediği misafirlerle ittifak yapması da ilginç.Tamam kızmayın o çok sevdiğiniz Metro'nuzu funduszeue.info siyasi sebeplerle bir firmayı sevmenizde ilginç.
alperen
Metro'nun otobüs ve midibüs kiralama bölümüne Metro Travel ismi verilmiştir.
Metro Turizm saat den ye kadar Nonstop Kırklareli seferleri funduszeue.infoğer saatlerde de transit geçen araçlar funduszeue.info başka ilden gelen araçlar.Örnek:Ankara-İstanbul-Kırklarerli gibi.
Pamukkale ve Nilüfer'inde nonstop seferleri funduszeue.info'da bilet fiyatı 20 tl, Nilüfer ve Pamukkale'de 23 tl.2+1 ve 2+2 bilet fiyatları aynıdır.

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

mertesat07
7 yıl önce - Pzr 12 Hzr ,

Arkadaşımin da bugün işi bitirip yazihaneden bilet almak istemiş benimle gelecekti İstanbul'a ona seferinin iptal olduğunu söylemişler oysa araba Full dolu gözüküyor isin ilginç yanı arabada 4 tane bayan var
Araç V-Style gozukuyor

(+)



Bu da aracta 4 tane bayanın olduğunu gösteriyor sanki askeriyeye sevke gidiyoruz ne kadar çok erkek var

(+)

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

bahriaskin
7 yıl önce - Pzr 12 Hzr ,

Alıntı:
Arkadaşımin da bugün işi bitirip yazihaneden bilet almak istemiş benimle gelecekti İstanbul'a ona seferinin iptal olduğunu söylemişler oysa araba Full dolu gözüküyor isin ilginç yanı arabada 4 tane bayan var

mertesat07 çok ilginç gerçekten şimdi baktım 23 30 Isparta seferi bu sefer dediğiniz gibi görülüyor. Ama araç ful ama özelliği yazmıyor. Sizin görüntü verdiğiniz online bölümünden girince ise Vstyle yazıyor.

 mesajı beğendiniz mi?

Kayıp

7 yıl önce - Pzr 12 Hzr ,

Haziran ayının başlarında Konya dan Afyona gittim, bilet alırken ortalardan bir koltuk seçtim otobüs % 80 boş görünüyordu internetten bilet alırken, ancak otobüs %90 dolu halde geldi ve bilet de yazan numara doluydu sadece arkada 4 lü koltuk ve onun önünde ikili koltuklardan bir tanesinde boş yer vardı. Afyona gidene kadar su servisi bile yapılmadı. Bir daha mecbur kalmadıkça asla Metro ile seyahat etmeyeceğim

 mesajı beğendiniz mi?

Aslan52

7 yıl önce - Pzr 12 Hzr ,

Kacta bayan yolcuya bilet kesildi ise okdar vardır sizinki de is yani



 mesajı beğendiniz mi?

Misafir f05

7 yıl önce - Pts 13 Hzr ,

V-Style ile yılı kurban bayramında İstanbul-Elazığ seferinde seyahat etme olanağı bulmuştum. 3 numaralı koltukta gerçekleştirdiğim seyahat toplamda 20 saat sürmüştü. Araç plakası 34 FA , araç Neoplan Starliner2, sefer numarası ise idi. Ön tabelada Malatya yazıyordu ancak araç Elazığ'a kadar devam ediyordu. (O dönem bir de Diyarbakır seferi vardı ancak onun sefer numarasını hatırlamıyorum.) Denildiği üzere sıcak yemek ikramı ve bayan personel yoktu. Yalnızca sabah paketli hazır sandiviç ikramı yapıldı onun haricindeki servisler normaldi.

Yani normal seferlere nazaran V-Style'da o zaman yalnızca tek fark sandiviç farkıydı başka da (fiyat hariç) hiç bir fark yoktu. Bilet ücreti olarak Elazığ'a 87TL ödemiştim. Zaten bir kaç ay sonra da önce Elazığ, sonra ise Diyarbakır seferi iptal edildi.

 mesajı beğendiniz mi?

alperen

7 yıl önce - Pts 13 Hzr ,

Ben geçen gün otogarda v style neoplan ın üstünde bisikletli bi sporcu yani bisikletçi fotoğrafı gördüm daha sonra bu araçları elektrikli felan sandım ama değîlmiş

Ayrıca

V style otobüslerin farkları araçları olabilir çünkü neoplan starliner çok görülmeyen ve görünüş açısı danda farklı bir araç yani benim görüşüm P

 mesajı beğendiniz mi?

Ali clarkkent
7 yıl önce - Pts 13 Hzr ,

alperen

Alıntı:
Ben geçen gün otogarda v style neoplan ın üstünde bisikletli bi sporcu yani bisikletçi fotoğrafı gördüm daha sonra bu araçları elektrikli felan sandım ama değîlmiş


O gördüğünüz araçlar bisiklet kullanmayı özendiriyor. Seyahat sırasında bisikletinizi de taşıyorlar.

 mesajı beğendiniz mi?

alperen

7 yıl önce - Pts 13 Hzr ,

Biraz kalitesiz oldu kusura bakmayın


(+)

Arkadaslar "METRO BUSİNESS" araçları hakkında bilgisi olan varmı?

 mesajı beğendiniz mi?

Ali clarkkent

7 yıl önce - Pts 13 Hzr ,

alperen

Busines'ler 1+1 olarak düşünülüyor. Geçende mevzusu olmuştu. Koltukları sökülen çift katlı Metro görmüştüm otogarda. Muhtemelen onlardan biri.



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 44

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası